Kronprinsessan victoria

Så lånar du kronprinsessan Victorias stil

Kronprinsessan Victoria hyllas ofta för sina klädval. Både till vardag, fest och när hon representerar Sverige eller är på eleganta tillställningar.Så här snor du stilen från kungligheten – vid alla tillfällen.– Victorias stil kan i dag beskrivas som klassisk och trendig och är verkligen något att inspireras av, säger Expressens modeexpert Magda Omerspahic.
Läs mer om Magda Omerspahic och Sverige.

Så ska kronprinsessan hyllas på Victoriadagen

Jessica Andersson, Peter Jöback och Alexander Rybak är några av artister som på Victoriadagen kliver upp på scen för att hylla kronprinsessan Victoria.Men i år är det inte bara kronprinsessan som ska hyllas.Victoriadagen fyller i år 40 år.
Kronprinsessans första stopp på vårvandringen
I dag vandrar Kronprinsessan Victoria i Blekinge, det första stoppet på hennes vårvandring genom Sverige.– I Sverige kan man uppleva nytt precis där man bor. Det är egentligen bara att öppna dörren. Det behöver varken vara krångligt eller kostsamt, säger hon på kungahusets hemsida.
Victorias vårpremiär i lyxkappan: Svindyr
Nu har kronprinsessan Victoria plockat fram sin lyxiga kappa ur garderoben –lagom till att våren börjat anlända.Men smakar det så kostar det.– Den är verkligen svindyr, säger Magda Omerspahic, Expressens modeexpert.
Läs mer om Magda Omerspahic och Victoria.

Här minglar Victoria och Daniel med skådiseliten

Här är kronprinsessan Victoria och prins Daniel mitt bland skådespelareliten.Efter föreställningen av Påklädaren på Dramaten fick prinsparet en privat träff med den stjärnspäckade ensemblen.– Fin föreställning med enastående skådespelarinsatser, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet, om besöket.
Victoria kliver ur bilen – då syns detaljen på henne
Kronprinsessan Victoria klev ur bilen – redo för nästa uppdrag.Men tittade man riktigt noga syntes en detalj på hennes kläder som säger en hel del.Detta togs upp i veckans avsnitt av Expressen TV:s Kungafamiljen.
Genomtänkta detaljen i Victorias klädsel
Kronprinsessan Victoria mötte våren i Stockholm med en glimmande grön klänning.Inte helt oväntat kom den från HM – som blivit något av ett favoritmärke för kronprinsessan.Men det är en annan detalj i hennes utstyrsel som är mest intressant...
Läs mer om Stockholm.
Här skjuter Victoria skarpt – och kastar handgranat
Kronprinsessan Victoria avslutade förra veckan med en smäll. Vid ett besök på Amfibieregemetet på Berga, söder om Stockholm, fick Kronprinsessan bland annat genomföra stridsskjutning, få typutbildning för svävare – och kasta handgranat.
Victoria skjuter och kastar granater – se oväntade filmen
Här skjuter Victoria skarpt – och kastar granater.När kronprinsessan besökte Amfibieregementet fick hon damma av sina skyttekunskaper.–Hon kom ut och besökte oss och deltog, det tyckte vi var roligt, säger Magnus Lindstedt, kommunikationschef på Amfibieregementet.
Läs mer om Amfibieregementet och Victoria.
Kronprinsessan Victoria valde klänning från H&M Conscious Exclusive
Kronprinsessan Victoria deltog idag på WaterAids evenemang En kväll för vatten med anledning av världsvattendagen. Och hon kom i svensk design från H&M.
Victorias viktiga uppdrag – med Bron-stjärnan
Kronprinsessan Victoria och Bron-stjärnan Sofia Helin är inte en duo man ser varje dag.Men på torsdagen gjorde de en gemensam sak –för att uppmärksamma Världsvattendagen.–Jag är väldigt tacksam för att vi har en kungafamilj som är engagerad i den här viktiga frågan, säger Sofia Helin.
Här brister det för Victoria – gör det förbjudna
Kungen kallade till sig regeringen för ett formellt möte.Med på mötet var kronprinsessan Victoria –som till slut inte kunde hålla sig.När pappa kungen svävade ut lite väl mycket brast det för henne.
Läs mer om Victoria.
Därför kunde Victoria inte skrika under tävlingen
Kronprinsessan Victoria landade mitt i den rafflande upplösningen av sprintfinalen.Hon stod med silvermedaljören Zebastian Modins föräldrar och kände deras nervositet –men tvingades hålla tillbaka jubel och skrik.–Det är ju en liten utmaning, säger kronprinsessan Victoria.
Läs mer om Victoria.
Victorias udda modedetalj när hon hejade i Paralympics
Kronprinsessan Victoria landade i Pyeongchang – och firade Sveriges första medalj med Zebastian Modin, 23.Men en udda modedetalj hos kronprinsessan Victoria förvirrar.–Det här är nog ingenting som hon har tänkt på, säger Magda Omerspahic, Expressens modeexpert.
Har nått målet – men Modin går för fler medaljer
Kronprinsessan Victoria gav honom en kram och silvermedaljen glänste runt halsen. – Jag har nått mitt mål men kommer ändå göra allt för att ta en medalj till på lördag, säger Zebastian Modin efter andraplatsen i sprint i Paralympics.
Läs mer om Modin och Zebastian Modin.
Så hedrar kungafamiljen Stephen Hawkings minne
Stephen Hawking spelade in en kampanjfilm för kronprinsessan Victoria och prins Daniel.Och träffade kungen på Slottet.– Kungafamiljen informerades tidigt i morse om den tråkiga nyheten, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.
Modin firade silvret med kronprinsessan
Skidåkaren Zebastian Modin fick sin revansch efter missen på 20 kilometer. I natt tog han Sveriges första medalj i Paralympics och gratulerades på plats av kronprinsessan Victoria. – Skönt att man vänt tillbaka, säger Modin till SVT efter silvret i sprint.
Läs mer om Modin, SVT och Victoria.
Victorias markering i skidbacken på sportlovet
Kronprinsessan Victoria är känd för att klä sig i svensk design när hon är ute och jobbar.Men även när hon har sportlov och står i skidbacken lyser engagemanget igenom.När hon och familjen semestrade i schweiziska Alperna syntes hon bära en ryggsäck från svenska Fjällräven.
Läs mer om Alperna och Fjällräven.
Victoria och Daniels sportlov i lyxiga skidorten med barnen
Här bygger kronprinsessan Victoria snöborg under semestern.Tillsammans med prins Daniel och barnen Estelle och Oscar njuter hon av en sportlovsresa i en lyxig skidort i schweiziska Alperna.Familjen blir borta i ungefär en vecka innan jobb väntar för mamma och pappa – och förskola för barnen.
Köp 1700-talshuset – och bli granne med kronprinsessan
Nu finns ett mycket ovanligt och unikt hus från 1700-talet till salu.Ett slottsliknande boende i kungliga Hagaparken som kan bli ditt.Bor du här blir du dessutom granne med kronprinsessan Victoria!
Läs mer om Hagaparken och Victoria.
Victorias nya stil – har ändrats på bara veckor
På kort tid har kronprinsessan Victorias stil förändrats radikalt.Hon har gått från en proper och dressad stil – till mer vågade outfits, säger Expressens modeexpert Magda Omerspahic.–Victoria har börjat ta ut svängarna ordentligt, säger hon.
Här bryter Silvia mot regeln – med Victoria framför sig
Ett kungligt tal omgärdas ofta av regler, etikett och protokoll.Men det valde drottning Silvia att frångå när hon på onsdagen talade i Stockholm.När hon – medvetet – gjorde sitt regelbrott log hon stort mot sin dotter, kronprinsessan Victoria, som satt i publiken.
Läs mer om Silvia, Stockholm.När och Victoria.
Victoria går inte på festen med kronprinsessan Mary
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel åker på baltisk turn.Första stoppet blir Litauen – dit också det danska kronprinsparet Frederik och Mary kommer.Men när övriga svidar om till festkläder reser Victoria och Daniel hem.
Läs mer om Daniel, Frederik, Litauen, Mary och Victoria.
Kronprinsessan Victoria på skidsemester med familjen
Snart drar sportlovsveckorna igång runt om i landet.Kronprinsessan Victoria med familj tjuvstartar med en helgs skidåkning i Åre.– Det var kul att se att de lär barnen åka skidor, säger Sarah Andersson, som hamnade bakom kungligheterna i backen.
Läs mer om Sarah Andersson och Åre.