Kronprinsessan victoria

Getingbetyg – här strålar Victoria i budgetblåsan

Under kungens Sverigemiddag på Stockholms slott strålade kungafamiljen.Men det var kronprinsessan som stal showen i en återanvänd budgetblåsa.Expressens modeexpert Magda Omerspahic har satt getingbetygen.

Victorias klädrepris – i svensk design

Favorit i repris!Kronprinsessan Victoria återanvände sin sommaroutfit när hon besökte Finland på lördagen – och lyfte fram svensk design.– Det här är faktiskt inte första gången som Victoria bär exakt den här outfiten, säger Expressens modeexpert Magda Omerspahic.
Daniels blixtändring för hustrun Victoria
Kronprinsessan Victoria ska vandra genom alla Sveriges landskap – och på lördagen börjar det. Vid första vandringen får hon stöd av maken prins Daniel som från början inte skulle följa med. – Prinsen hade möjlighet att följa med, och gör det, säger hovets pressekreterare Johan Tegel.
Läs mer om Daniel, Johan Tegel och Victoria.
Nu har du chansen att vandra med Kronprinsessan Victoria
Den som drömmer om att vandra i vacker natur med Kronprinsessan Victoria ska ta chansen på lördag.Då ska Hertiginnan av Västergötland vandra 13 kilometer i sitt landskap.Och den som vill är välkommen att hänga på.

Finanseliten festade med kronprinsessan

De firade kronprinsessan Victoria hela natten.Men det var inte bara de närmsta vännerna som var bjudna till den hemliga 40-årsfesten - delar av den svenska finanseliten var också på plats.Affärsdrottningen Cristina Stenbeck stannade till efter midnatt.
Läs mer om Victoria.
Daniels och vännernas hemliga fest för Victoria
Nu börjar kronprinsessan Victorias hemliga 40-årsfest –med beach-tema.Prins Daniel har planerat den som en överraskning för sin hustru och Victoria visste ingenting förrän hon kom hem på lördagskvällen.På plats fanns alla hennes vänner, som Caroline Dinkelspiel och Josephine Genetay, men också lillasystern prinsessan Madeleine.
Victoria ska vandra genom hela Sverige
Kronprinsessan Victoria kommer att vandra genom Sveriges alla landskap.Idn fick hon i samband med att hon planerade sitt 40-årsfirande – och nästa lördag sker den första av 25 vandringar.– Kronprinsessan vill synliggöra den skatt som den svenska naturen är, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.
Läs mer om Margareta Thorgren och Sverige.
Victoria: Jag ska berätta för Estelle att jag träffade dig
ÖSTERSUND. I flera timmar stod Matilda, 3, och väntade.Till slut kom den hon längtat efter: Kronprinsessan Victoria.– Vet du vad? Jag ska berätta för Estelle att jag träffade dig, utbrast Victoria.
Läs mer om Estelle, Matilda och Victoria.
Efter kritiken: Victoria blixtändrar i schemat
ÖSTERSUND. Ingen ur kungafamiljen skulle ha kommit till det högtidliga öppnandet av Sametinget.Men med kort varsel ändrade kronprinsessan Victoria sina planer – efter skarp kritik.– Det är väldigt roligt att vara här, säger kronprinsessan Victoria.
Läs mer om Sametinget.Men och Victoria.
Här använder Victoria Silvias klänning från 1978
Drottning Silvia bar klänningen under ett statsbesök till forna Sovjetunionen år 1978.Och nu, 2017, tog kronprinsessan Victoria på sig samma klänning, skriver Svensk Damtidning.– Det finns en medvetenhet och en hållbarhetstanke rakt igenom kronprinsessan, har Margareta Thorgren, informationschef vid hovet, berättat.
Victoria om Madeleines babybesked: Jag längtar
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill väntas få sitt tredje barn.Hovet offentliggjorde den glada nyheten i måndags och nu kommenterar kronprinsessan Victoria den glada nyheten:– Det känns härligt! Jag längtar!
Läs mer om Victoria.
Silvia och Victoria på släktbröllop på Mallorca
Drottning Silvia och kronprinsessan Victoria var på släktbröllop på Mallorca i helgen.Helena Christina Sommerlath gifte sig med Ian Martin i katedralen i Palma.Bruden är både brors- och guddotter till Silvia samt kusin till Victoria.
Victorias fina ord – tackar det svenska folket
Den storslagna Victoriadagen lämnade inte ett öga torrt.Kronprinsessan fyllde 40 år och firades traditionsenligt på Sollidens slott på Öland den 14 juli.Nu riktar Victoria ett tack till alla som gratulerat henne – och berättar om den egna stiftelsens viktiga arbete.Tack för den värme ni visade, både på plats i Stockholm och på Öland och i många vänliga hälsningar, skriver kronprinsessan på Instagram.
Prinsessornas festval – satsar på svenskt mode
Svenskt mode stod i fokus när kronprinsessan firade sin födelsedag.Både Victoria och prinsessan Sofia bar skapelser från Sveriges främsta klädskapare.
Läs mer om Sofia.
Här myser Sofia och Carl Philip på Håkan-konserten
Här konsertmyser Sofia och Carl Philip.Efter att ha firat kronprinsessan Victoria under flera dagar får de tillfälle att koppla av lite under Håkan Hellströms konsert i Borgholm. Även tre av kungafamiljens barnflickor är med på konserten.
Kungens kärleksfulla tal till Victoria: Så duktig som hon har varit
BORGHOLM. I tre timmar gick kronprinsessan Victoria runt bland allmänheten och tog emot presenter –med hjälp av Estelle, 5, förstås.Och det märkes att pappa, kung Carl Gustaf, var stolt över sin 40-åriga dotter.– Vi kan sjunga för henne fler gånger, så duktig som hon har varit de senaste åren, sa han i ett tal.
Läs mer om Carl Gustaf, Estelle och Victoria.
Victorias första dag som 40: Verkar gå fint
Det verkar gå ganska fint, säger Victoria till TT om sitt första dygn som 40-åring. Laila Nilsson var en av alla dem som tog sig till Solliden för att uppvakta kronprinsessan. Det här var en längtan jag har haft länge och nu har den gått i uppfyllelse, säger hon.
Läs mer om Solliden och Victoria.
Prins Oscar på egna äventyr under firandet av kronprinsessan
Lillprinsen blev uttråkad under firandet av mamma, kronprinsessan Victoria. När morfar kungen talade sprang prins Oscar iväg och lekte i rabatten.
Läs mer om Oscar och Victoria.
Kungen står fast: Lämnar inte tronen förrän han dör
Trots att kungen är både nöjd och stolt över Victoria – och tycker det är roligt att se att kronprinsessan är så uppskattad – har han fortfarande inga planer på att abdikera. – När jag lämnar över? Det får jag fråga Gud i så fall när jag lägger mig, säger kungen till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Gud och Victoria.
Kungafamiljens ljusblåa stil
Under lördagsmorgonen tog kronprinsessan Victoria emot grattishälsningar utanför Sollidens slott på Öland.Dagens klädkod var blått och hela familjen matchade fint i olika nyanser.Expressens Magda Omerspahic har satt getingbetygen på dagens klädsel.
Läs mer om Victoria.
Nyhetsquiz: Vad minns du av veckan som gick?
Kronprinsessan Victoria fyllde 40 år, Donald Trump Jr hamnade i blåsväder och Sveriges landslag i fotboll förbereder sig för fotbolls-EM. Vad minns du av nyhetsveckan? Gör SvD:s quiz här.
Läs mer om Donald Trump Jr.
Enorm säkerhet när Victoria möter folket
BORGHOLM. Ett mycket annorlunda Solliden möter besökarna som i dag ska gratulera kronprinsessan Victoria.Säkerheten är rigorös. Betongsuggor är utplacerade och besökare visiteras av vakter.– Det är med anledning av den senaste tidens terrordåd, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.
Christer Lindarws fräcka Silvia-imitation
Här får Christer Lindarw kungafamiljen att skratta – med sin Silvia-imitation.After Dark-stjärnan rev ner applåder när han härmade drottningen och gratulerade kronprinsessan Victoria.– Det är en sång i present – från din lilla mamma, sa Lindarw under numret.
Prins Daniels kärleksförklaring till Victoria – rörs till tårar
Det brast för prins Daniel under intervjun med Claes Elfsberg om sin hustru kronprinsessan Victoria - och han förklarade sin kärlek till henne.– Vi pratar om min hustru. Det här blir too much för mig, känner jag. Men. Jag ska försöka ta mig samman här lite, säger hanClaes Elfsberg, som själv tog initiativ till att få göra programmet om Victoria, är nöjd med sina intervjuer.– Hon svarar intressant och på ett charmigt sätt. Jag tycker att det är starkt att hon även vågar prata om det som varit besvärligt i hennes liv och hon gör det på ett moget sätt, säger h
Läs mer om Daniel, Elfsberg och Victoria.
Rekordstor publik firade kronprinsessan Victoria
Spridda Ja, må du leva hördes när tusentals personer samlades på Stockholms gator för att gratulera kronprinsessan Victoria på födelsedagen. Men där slutade det inte för nyblivna 40-åringen - en rekordstor publik var med under firandet i Borgholm.
Läs mer om Borgholm och Victoria.