Kul

Brynäs utbuat när Honken frälste KHK

Johan Holmqvist är tillbaka i Karlskrona.Det med besked.I comebackmatchen borta mot Brynäs tog Karlskrona en viktig trepoängare efter 4–1 i Gavlerinken.– Det var kul det här, säger Johan Honken Holmqvist till C More.

Fin gemenskap under Gothenburg Horse show

Gothenburg Horse Show pågår för fullt under helgen.Då passar gymnasietreorna från Axvalla hästcentrum i Skara på att besöka mässan.– Den var väldigt bra stämning. Det var kul att vara där och arbeta, säger 19-åriga Josefin Billing.
Krönika: Sturegymnasiet dominerar Övik i helgen
Mellan åren 2001 och 2004 gick jag på Sturegymnasiet. Det var en väldigt rolig tid, med duktiga lärare, ett skönt studieklimat och bra kompisar. En av sakerna som gjorde tiden på Sture så kul var allt som hände mellan lektionerna.
Läs mer om Sture, Sturegymnasiet och Övik.
Det är kul att folk ställer krav på mig
PYEONGCHANG. Sandra Näslund leder den totala världscupen - och är guldfavorit på OS.Det bekommer inte skicrosstjärnan från Kramfors.– Det är kul att folk runtomkring ser mig som ett stort medaljhopp och ställer höga krav, säger Näslund.
Läs mer om Näslund.

Hela Jämtlands lag laddar i London

Tusentals fans till Östersunds FK har landat i London och laddar för matchen mot Arsenal. – Det ska bli jäkligt kul. Vi har inget att förlora, säger Viktor, som är här med sina bröder.
Läs mer om Arsenal, London och Viktor.
Öberg om stafettsilvret: Allt är möjligt
Hanna Öberg förde Sverige till silver i skidskyttestafetten i OS i Pyeongchang. – Så kul för mig som redan har en medalj att få dela den här upplevelsen på riktigt med de här tjejerna som gjort ett minst lika bra jobb, sade Öberg till Kanal 5.
Läs mer om Kanal, Pyeongchang, Sverige och Öberg.
Örnen Ernie bar på ny typ av fågelinfluensa
I slutet av januari hittades örnen Ernie skadad inne på safariparken Eriksberg – och dog några dagar senare.Örnen visade sig ha en helt ny typ av fågelinfluensa, som för första gången har påträffats i Sverige.– Jag kunde absolut inte tänka mig det här. Det är inte alls kul, säger Bengt-Arne Nilsson från föreningen Katastrofhjälp fåglar och vilt.
Vinn en exklusiv weekend med vinterkörning på isbana med Michelin
Nu har du chansen att vinna en exklusiv weekend där du får provköra Michelins nya dubbdäck på is- och snöbana – till exempel acceleration, bromsprover, handlingsbana och komfortkörning på landsväg. Det här är en fantastisk chans att komma bakom kulisserna på däcktester, och se hur nya däck kan testas. Dessutom är det kul att köra på is- och snöbanor! Två vinnare får ta med sig varsin kompis och vinnaren utses av en jury från auto motor sport. När? Lördag–söndag 17–18 mars.Vad ingår? Flyg, boende, mat (middagen komponerad av Niklas Ekstedt) och kö
Läs mer om Michelin.
Vill hedra pappan - med ett OS-guld: "Hade varit kul om han hade fått vara med och dela det"
VILL HEDRA PAPPAN MED ETT OS-GULD. Staffan Kronwall ska jaga familjen Kronwalls tredje ädla medalj. Foto: Bildbyrån Staffan och Niklas Kronwalls dueller under uppväxten lade grund för brödernas enorma framgångar på isen.
Läs mer om OS-guld.
Elisabeth, 51, skildes inte – efter myndighetens miss
Trots att Elisabeth Berggrens skilsmässa vann laga kraft i oktober förra året är hon fortfarande gift.Nu är hon rädd att Skatteverkets miss ska slå undan bröllopsplanerna med hennes nya man.– Det känns ju lagom kul att få tillbaka ett besked att du är redan gift, säger Elisabeth Berggren, 51.
Läs mer om Elisabeth Berggren.
Får såna meddelanden, det är inte så himla kul
PYEONGCHANG. Sebastian Samuelsson hade en tyngre kväll och slutade 23:a i söndagens masstart.Efteråt kommenterade Sveriges nya skidskyttestjärna de hot han tvingats ta emot.– När man får meddelanden att de väntar på mig i Ryssland och att de vet vem jag är, då är det inte så himla kul att läsa.
Läs mer om Ryssland.
Ekengren: Bara kul när mycket står på spel
Örebro åkte på en svidande förlust i nykomlingsmötet i torsdags. Mycket tid att älta har man dock inte haft då man är tillbaka på hemmaplan idag för att ta sig an Höllviken. Marcus Ekengren ger en lägesrapport inför matchstart.
Läs mer om Höllviken.
JUST NU: Fridas gest under nationalsången
Hon tog guld nummer fyra för Sverige i OS.Och i dag fick Frida Hansdotter sin guldmedalj på medaljceremonin.Där höll hon handen mot hjärtat under hela nationalsången.– Jag älskar Sverige och att få vara här och tävla för Sverige. Det känns bara sjukt kul, säger hon i Kanal 5.
Läs mer om Frida Hansdotter, Kanal och Sverige.
Här får Öberg sitt historiska OS-guld
Det är så himla kul att jag får dela det här med demI går vann hon ett sensationellt guld i sitt första OS.Och i dag kom Hanna Öberg att få kliva högst upp på prispallen och ta emot sin guldmedalj under medaljceremonin - inför ögonen på familjen.– Det är så himla kul att jag får dela det här med dem, säger hon märkbart tagen i Kanal 5.
Läs mer om Hanna Öberg, Kanal, OS-guld och Öberg.
Klart är kul och allt är uppåt nu
LOS ANGELES. William Karlsson, 25, fortsätter sin succsäsong i Vegas Golden Knights.I natt, svensk tid, nådde han milstolpen 30 mål för första gången i NHL när nykomlingen från Las Vegas besegrade Edmonton med 4-1.- Jag spelar med bra självförtroende just nu och vågar göra saker och ta chanser på isen, sa William när han intervjuades av ATT Sportsnet i den andra periodpausen.
Läs mer om Edmonton, NHL och William.
Kenny Thorén med Bannerbow blev Årets nyföretagare
Kenny Thorén med företaget Bannerbow utsågs till Årets nyföretagare 2017 vid eventet EN18 på torsdagskvällen. Priset delades ut av Nyföretagarcentrum Eskilstuna. Jättebra! Det är ju så kul, sa Kenny Thorén vid prisutdelningen.
Stefan Hultman drog in 300 000 kr på V86
Den tidigare supertränaren Stefan Hultman har sedan tidigare sadlat om till tv-expert.Nu gör han även succ som spelare.Under gårdagen drog han in ett sexsiffrigt belopp på V86.– Det var fantastiskt kul att det gick bra, säger Hultman.
Läs mer om Hultman, Stefan Hultman och V86.
Världens tio sämsta spelstudio-namn
Här kan du läsa "Världens tio bästa spelstudio-namn" (10) Funcom (Conan, Syberia) Kul! Den norska studion mest känd för Age of Conan har ett av spelvärldens tramsigaste namn som egentligen inte säger så mycket alls förutom att de är roliga.
Läs mer om Age, Conan och Syberia.
Hansdotter, se upp – Shiffrin har inlett guldfesten
PYEONGCHANG. Frida Hansdotter – se upp. Nu har Mikaela Shiffrin tagit sitt första OS-guld i Pyeongchang. – Det var väldigt kul att åka i dag, och jag tror att det kommer bli kul i morgon också, säger den amerikanska storstjärnan efter segern i storslalom, och inför fredagens slalomdrama.
NHL-svensken som cirkusstjärna: "Kul att prova nya grejer"
Oscar Lindberg. Foto: Hockeysverige.se & Bruce Bennett/Getty Images Cirkus Lindberg - snart i en stad nära dig? Vegas Golden Knights med Oscar Lindberg har haft ett minst sagt annorlunda träningspass.
Läs mer om Oscar Lindberg.
Tonåringen i centrum när Finland vann premiären
Det där med OS-debut är rätt kul när man är 18 år. Finlands forwardstalang Eeli Tolvanen gjorde fyra poäng, ett mål och tre assist, i sin OS-debut när Finland på torsdagen vann över Tyskland med 5–2. – Jag känner ingen press. Vi har ett bra lag med flera ledare, säger Eeli Tolvanen.
Karl-Johan Persson: Det ska bli kul när det vänder
Han jobbar just nu i rejäl motvind.Men HM:s vd Karl-Johan Persson, 42, tycker sig se en ljusning för klädjätten och orden och kraven på avgång lägger han i ett fack utanför sitt mentala fokus.– Självklart känns det inte kul när det skrivs något sånt i media. Men jag fokuserar på jobbet, säger han.Trots dagens stora HM-offensiv hade bolagets aktie rasat med nära fem procent när börsen stängde.
Lisa Magnusson: Män är från Mars, kvinnor skjuter raketer mot Venus
Det är tråkigt att killar bryr sig så lite om rymden. Inte ens kul grejer från sköna tjejer väcker något engagemang.