Kuriren nu


Raka besked om Owuya

Ishockey/Luleå Det har funnits vissa frågetecken kring Mark Owuyas framtid nu har de rätats ut. Tidigt under torsdagen skrev Kuriren att Mark Owuyas lån från Luleå till Medvescak Zagreb i KHL gått ut.

Bör kunna förverkliga tre punkter

Svar på debattinlägget "Ny rättvis klimatpolitik" i Kuriren den 4 december. Det är glädjande att Jordens Vänner har tankar om de globala klimatförhandlingarna i Lima som nu pågår, och som jag skriver ifrån.

Läs mer om Kuriren och Lima.
Så undviker du inbrott

Luleå. Sällan har det varit så många villainbrott som i år vilket Kuriren uppmärksammat vid flera tillfällen. Polisen har nu gått ut med en film där samhällsmedborgarna får tips om vad man kan göra för att undvika inbrotten.

Läs mer om Kuriren.
Kuriren Live: Utfrågning av Fagervall och "Osten"

Klockan 15.00 börjar Kuriren.nu:s direktsända utfrågning av Luleå Hockeys tränare Joakim Fagervall och Lars "Osten" Bergström.

Läs mer om Fagervall, Joakim Fagervall och Osten.

Glädjebeskedet som fotbollen väntat på

Fotboll/Luleå Nu är beslutet taget som får hela den norrbottniska fotbollen att jubla. Kuriren har tidigare berättat att reglerna kring utlåningsavtalen inom fotbollen var på väg att förändras.

Hockey: Ställ din fråga till ledarna för krislaget

Luleå. 15.00 på onsdag kommer 24 Norrbotten och Norrbottens Kuriren att direktsända en utfrågning av Luleåtränaren Joakim Fagervall och sportchefen Lars "Osten" Bergström. Nu har du chansen att ställa din fråga till ledarna.

Dixon om framtiden i Luleå

Ishockey/Luleå Petad i senaste matchen nu talar Stephen Dixon ut om sin situation i Luleå Hockey med Kuriren.

Ingemar Löfgren har hickat i fyra år – vädjar om hjälp

BODEN. De senaste fyra åren har 65-årige Ingemar Löfgren i Boden hickat fler gånger i minuten, dygnet runt. I en intervju med Norrbottens-Kuriren vädjar han nu om hjälp. –Om någon har hört något som kan hjälpa, hör av er till mig. Det här är ett nödrop, säger han till tidningen. LÄS ÄVEN: Varför hickar man egentligen?

Hickat i fyra år - vädjar om hjälp

De senaste fyra åren har 65-årige Ingemar Löfgren i Boden hickat fler gånger i minuten, dygnet runt. I en intervju med Norrbottens-Kuriren vädjar han nu om hjälp.

Hickat i fyra år - vädjar om hjälp

Boden De senaste fyra åren har 65-årige Ingemar Löfgren i Boden hickat fler gånger i minuten, dygnet runt. I en intervju med Norrbottens-Kuriren vädjar han nu om hjälp.

Hickat i fyra år — vädjar om hjälp

De senaste fyra åren har 65-årige Ingemar Löfgren i Boden hickat fler gånger i minuten, dygnet runt. I en intervju med Norrbottens-Kuriren vädjar han nu om hjälp. — Om någon har hört något som kan hjälpa, hör av er till mig. Det här är ett nödrop, säger han till tidningen. Hickan gör det näst intill omöjligt för Ingemar Löfgren att både äta, dricka och sova. Han har gått ned 25 kilo i vikt sedan problemen började.

TV: Kuriren träffade superduon i Schweiz

Så är de återförenade igen efter tre år på var sitt håll. Pär Arlbrandt och Niklas Olausson var en dödlig duo under deras tid i Luleå Hockey. Nu sprider de skräck i försvar i Schweiz.

Läs mer om Luleå Hockey och Schweiz.
Luleå bekräftar intresset för backjätten

Under onsdagen avslöjade kuriren.nu Luleå Hockeys intresse för Södertäljebacken Robin Press. Nu bekräftas det. Ishockey/Luleå 8 mål och 14 assist på 25 allsvenska matcher. Dessutom har han storleken, är högerskytt och skridskoskicklig.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Åkesson skriver själv om sjukskrivningen

Efter en tids sjukskrivning publiceras nu ett öppet brev skrivet av Jimmie Åkesson. På SD Kuriren skriver han själv om sjukskrivningen.

Läs mer om Jimmie Åkesson.
Inte okej - uppriktigt sagt förbannad nu

Björklöven vann mot Timrå med 3-1 på onsdagen. Laget tog därmed sin fjärde raka vinst, men tränaren Mats Waltin var allt annat än nöjd och sågade laget efter matchen. – Jag blir uppriktigt sagt bedrövad och förbannad, säger han på presskonferensen enligt Västerbottens-Kuriren.

Doroteauppror i 1 000 dagar

Ortsborna i Dorotea har nu ockuperat sjukstugan i 1 000 dagar. Ockupanterna kräver att sjukstugan ska få tillbaka fyra akutvårdsplatser och personal dygnet runt. 84-åriga Eva Söderström är en av många som håller ut. — Tusen dagar är inget som vi firar, men vi uppmärksammar det, säger hon till Västerbottens-Kuriren.

Asplöven hamnade mitt i ebola-larmet

Asplöven återtog förstaplatsen i hockeyallsvenskan efter seger med 6-3 mot AIK. Men sedan hamnade laget mitt i ebola-larmet på Arlanda. – Det är inte kul att det går ebola här, säger målskytten Jonas Berglund till kuriren.nu.

Läs mer om AIK och Arlanda.
Beställde 21 kilo amfetamin — åtalas

En man i Malmö, som misstänks ha beställt en leverans av 21 kilo amfetamin till Sverige, åtalas vid Malmö tingsrätt för grovt narkotikabrott och försök till grov narkotikasmuggling. Kuriren, som åkte fast i Rostock i Tyskland i mars, har redan dömts till fem och ett halvt års fängelse i Tyskland. Den nu åtalade 43-åringen misstänks ha varit huvudman.

Läs mer om Malmö, Rostock, Sverige och Tyskland.
Serverhall för miljoner i Vilhelmina

Företaget InfoQB ska bygga ett serverhotell med plats för 4 000 datorer i lappländska Vilhelmina, skriver Västerbottens-Kuriren. Amerikanska investerare ligger bakom satsningen som väntas kosta runt 12 miljoner kronor och ge 7-10 arbetstillfällen. Man är nu redo att ta emot servrar från företag världen över.

Så går det för tidigare Luleåspelarna

Ishockey/Luleå Den schweiziska ligan och KHL har dragit igång. Nu gör Kuriren en koll på hur det går för de före detta Luleåspelarna. De svenska hockeyligorna har börjat tugga i gång

Läs mer om KHL, Kuriren och Luleåspelarna.
Hyresgästerna står utan bostad

Luleå. Ännu en brand på Hertsön. Nu står de boende i huset utan lägenhet. När Kuriren når Conny Bergwall har han haft en omtumlande morgon.

Läs mer om Conny Bergwall och Hertsön.
Brister åtgärdade efter sommarstängning

Pajala En lång rad brister har tidigare funnits på Pajala airport. I sommar har flygplatsen hållits sommarstängd och nu är alla avvikelser åtgärdade. Som Kuriren tidigare rapporterat

Läs mer om Pajala.
Matkultur ny sajt på Kuriren.nu

Matkultur är namnet på Kurirens nya satsning för dig som älskar mat, dryck och bakning. Mer och mer innehåll, dygnet runt, året runt. I tidningen, mobilen, datorn eller TV:n. Som prenumerant

Läs mer om Kuriren.nu och TV.n.
Person överkörd av traktor

Gällivare. En person har blivit överkörd av en traktor cirka 20 kilometer från Porjus. Räddningstjänst och ambulanshelikopter är på platsen just nu. Kuriren återkommer med mer information.

Landslagsforwarden om valet av Färjestad

Landslagsforwarden Anton Hedman valde i april att lämna Luleå för Färjestad. Nu berättar Hedman om varför han valde att skriva på för Färjestad. – Jag fick ett bättre erbjudande här, säger Hedman till Norrbottens-Kuriren.Mest använda ord i medierna
blir

Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14