Kuriren nu


Just nu: Här är duon som spelar med Harju

Ishockey/Luleå Nu kan Kuriren avslöja vilka som Johan Harju spelar med i kväll. Center i kedjan blir Lucas Wallmark, medans Johan Harju och Peter Cehlarik går som ytterforwards.

Harju inför matchen: "Funkar bäst om jag inte tänker så mycket"

Ishockey/Luleå Johan Harju är tillbaka i Coop Norrbotten Arena. Och det var en märkbart nöjd Harju som fått på sig Luleåtröjan. Kuriren.nu fick en kort pratstund med forwarden inför träningen, hans första sedan återkomsten.

Majorov kan missa EM

Svenskhoppet Alexander Majorov riskerar att missa EM i konståkning i Globen, som för herrarnas del börjar på onsdag nästa vecka.— Just nu känns det som fifty-fifty, säger Majorov till Norrbottens-Kuriren.

Majorov kan missa EM

Svenskhoppet Alexander Majorov riskerar att missa EM i konståkning i Globen, som för herrarnas del börjar på onsdag nästa vecka.— Just nu känns det som fifty-fifty, säger Majorov till Eskilstuna-Kuriren.

Webb-TV: Det avgjorde semifinalen

Luleå Hockey är vidare. De spelar final mot Frölunda om titeln. Direkt efter matchen pratade kuriren.nu med Per Savilahti Nagander. Klicka här för att se intervjun med Luleå Hockey-backen.

Live: Följ Idrottsgalan här!

Luleå I kväll kan Charlotte Kalla vinna storslam på idrottsgalan. Följ hela galakvällen på kuriren.nu. Ovanför rubriken kommer vi lägga in TT:s livesändning från galan.

Läs mer om Charlotte Kalla.
Asplövenback till Tyskland

Ishockey/Haparanda Kuriren har tidigare berättat att 26-årige GabeGuentzel har brutit kontraktet med Asplöven. Nu är det klart att han fortsätter säsongen i tyska andraligan, FischtownPinguins.

Läs mer om Asplöven, GabeGuentzel och Tyskland.
Basta - hett jobb i Luleå

Gillar du att bada bastu? Då finns ett hett jobb åt dig. I Luleå söks nu fyra deltagare till ett konstprojekt där uppgiften är att basta och samtala kring erfarenheter av arbetslöshet, skriver Norrbottens-Kuriren på nätet.

Läs mer om Luleå och Norrbottens-Kuriren.
Basta — hett jobb i Luleå

Gillar du att bada bastu? Då finns ett hett jobb åt dig. I Luleå söks nu fyra deltagare till ett konstprojekt där uppgiften är att basta och samtala kring erfarenheter av arbetslöshet, skriver Norrbottens-Kuriren på nätet. Uppdragsgivare är konstnären Frida Klingberg som säger sig vara ute efter att förstå mer av samhället.

Startar utredning efter rasistiska påhoppet

Under matchen mellan Oskarshamn och Björklöven i hockeyallsvenskan utsattes Oskarshamns Greg Squires för rasistiska påhopp. Nu tar Björklöven avstånd från incidenten. - Jag reagerar mycket starkt på det. Det känns olustigt. Jag tar starkt avstånd från all form av rasism och delar Björklövens värdegrund, säger Björklövens sportchef Fredrik Grönberg till Västerbottens-Kuriren.

Glädjebeskedet: Ingen fraktur – för Per Ledin

Luleås Per Ledin lämnade isen på bår i fredagens möte med Färjestad. Nu lämnar klubben positiva besked - Ledin har ingen fraktur på armen. - Enligt den information som jag har fått är något ur led, säger Luleås sportchef Lars Osten Bergström till Norrbottens-Kuriren.

Bekräftar Pesonen-intresse - FBK nekar

Janne Pesonen kan vara på väg till SHL. I går avslöjade SportExpressen.se att Växjö fått nej - men att andra klubbar var aktuella. Nu bekräftar Luleå att man är ute efter den finske forwarden. – Det är ju en erkänt bra spelare, säger sportchefen Lars Osten Bergström till Kuriren.

Får en ny chans på världscupen

Skidskytte/Arvidsjaur Hon hade inga större förväntningar på säsongen. Men nu är K4-åkaren återigen uttagen att tävla på världscupen. Kuriren har berättat om Ingela Anderssons tuffa resa de senaste säsongerna.

Läs mer om K4-åkaren.
Raka besked om Owuya

Ishockey/Luleå Det har funnits vissa frågetecken kring Mark Owuyas framtid nu har de rätats ut. Tidigt under torsdagen skrev Kuriren att Mark Owuyas lån från Luleå till Medvescak Zagreb i KHL gått ut.

Bör kunna förverkliga tre punkter

Svar på debattinlägget "Ny rättvis klimatpolitik" i Kuriren den 4 december. Det är glädjande att Jordens Vänner har tankar om de globala klimatförhandlingarna i Lima som nu pågår, och som jag skriver ifrån.

Läs mer om Kuriren och Lima.
Så undviker du inbrott

Luleå. Sällan har det varit så många villainbrott som i år vilket Kuriren uppmärksammat vid flera tillfällen. Polisen har nu gått ut med en film där samhällsmedborgarna får tips om vad man kan göra för att undvika inbrotten.

Läs mer om Kuriren.
Kuriren Live: Utfrågning av Fagervall och "Osten"

Klockan 15.00 börjar Kuriren.nu:s direktsända utfrågning av Luleå Hockeys tränare Joakim Fagervall och Lars "Osten" Bergström.

Läs mer om Fagervall, Joakim Fagervall och Osten.
Glädjebeskedet som fotbollen väntat på

Fotboll/Luleå Nu är beslutet taget som får hela den norrbottniska fotbollen att jubla. Kuriren har tidigare berättat att reglerna kring utlåningsavtalen inom fotbollen var på väg att förändras.

Hockey: Ställ din fråga till ledarna för krislaget

Luleå. 15.00 på onsdag kommer 24 Norrbotten och Norrbottens Kuriren att direktsända en utfrågning av Luleåtränaren Joakim Fagervall och sportchefen Lars "Osten" Bergström. Nu har du chansen att ställa din fråga till ledarna.

Dixon om framtiden i Luleå

Ishockey/Luleå Petad i senaste matchen nu talar Stephen Dixon ut om sin situation i Luleå Hockey med Kuriren.

Ingemar Löfgren har hickat i fyra år – vädjar om hjälp

BODEN. De senaste fyra åren har 65-årige Ingemar Löfgren i Boden hickat fler gånger i minuten, dygnet runt. I en intervju med Norrbottens-Kuriren vädjar han nu om hjälp. –Om någon har hört något som kan hjälpa, hör av er till mig. Det här är ett nödrop, säger han till tidningen. LÄS ÄVEN: Varför hickar man egentligen?

Hickat i fyra år - vädjar om hjälp

De senaste fyra åren har 65-årige Ingemar Löfgren i Boden hickat fler gånger i minuten, dygnet runt. I en intervju med Norrbottens-Kuriren vädjar han nu om hjälp.

Hickat i fyra år - vädjar om hjälp

Boden De senaste fyra åren har 65-årige Ingemar Löfgren i Boden hickat fler gånger i minuten, dygnet runt. I en intervju med Norrbottens-Kuriren vädjar han nu om hjälp.

Hickat i fyra år — vädjar om hjälp

De senaste fyra åren har 65-årige Ingemar Löfgren i Boden hickat fler gånger i minuten, dygnet runt. I en intervju med Norrbottens-Kuriren vädjar han nu om hjälp. — Om någon har hört något som kan hjälpa, hör av er till mig. Det här är ett nödrop, säger han till tidningen. Hickan gör det näst intill omöjligt för Ingemar Löfgren att både äta, dricka och sova. Han har gått ned 25 kilo i vikt sedan problemen började.

TV: Kuriren träffade superduon i Schweiz

Så är de återförenade igen efter tre år på var sitt håll. Pär Arlbrandt och Niklas Olausson var en dödlig duo under deras tid i Luleå Hockey. Nu sprider de skräck i försvar i Schweiz.

Läs mer om Luleå Hockey och Schweiz.


Mest använda ord i medierna
misstänkt vill

Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10