Kvällsposten


Jag tränar mycket mer nu!

Två seniora motionärer som inte kan leva utan att röra på sig tar plats i veckans panel:Gunnel Hemmel, 71, fotomodell och tidigare kostymtecknare på SVT. Före detta ambassadör för 1,6 miljonerklubben. Pensionerad sedan 2004. Och såKent Hansson, 66, tidigare journalist och krönikör på Kvällsposten. Pensionerad sedan 2013, numera frilansjournalist, kampsportskrönikör och bloggare.

Läs mer om Hansson, Kvällsposten och SVT.
1. toppnyhet hos Kvšllsposten nu:

Misstänkt bomb vid Tivoli i Köpenhamn

Tivoli i Köpenhamn har evakuerats efter att en bil med en misstänkt bomb hittats på baksidan av parkens huvudingång. – De 4 000 gäster som fanns på Tivoli har lämnat parken på ett lugnt sätt, säger Ellen Dahl, informatör vid Tivoli, till Kvällsposten.

Gynnings glamorösa förlossning: En dröm

Carolina Gynning har designat sin egen drömförlossning. Klädd i designerkläder, handplockad stylist och make-up-artist, särar hon på benen i gynekologstolen. - Det är så jag drömmer om att det ska vara, men vet att det gör så ont att det aldrig kan bli verklighet, säger Carolina till Kvällsposten.

Läs mer om Carolina och Kvällsposten.
Stjärnan till sjukhus – knockades efter smäll

Lugi laddade för en påskskräll i Rumänien. Det slutade med en knock – och en kalldusch. Kaptenen Anders Hallberg, 28, däckades av ett knä i huvudet och Constanta vann med tio mål. – Jag blev chockad. Är fortfarande mörbultad i hela kroppen, säger Hallberg till Kvällsposten när han lämnat sjukhuset.

Fick ägg till påsk – kläckte kycklingar

Bertil Johnsson från Bromölla fick ett dussin ägg av sin dotter inför påsken. Men i stället för att göra omelett så satte han dem ovanpå frysen - och nu har han fått tillskott i familjen. – I morse hörde jag hur det pep i skåpet, säger han till Kvällsposten.

Läs mer om Bromölla och Kvällsposten.
HIF har inte samma spets som tidigare

HALMSTAD. Både Halmstads BK och Helsingborgs IF har fått en jobbig start på allsvenskan. Inför söndagens möte på Örjans Vall menar Joseph Baffo att HIF har tappat i kvalitet efter alla spelarförluster. – De är fortfarande vassa, men har inte samma spets som tidigare, säger ex-HIF:aren till Kvällsposten.

Läs mer om HIF, Joseph Baffo och Kvällsposten.
Gunhilds lycka efter sköna juryrevanschen

Och Tony Irving har tyckt att hon borde ha åkt ur tävlingen för länge sedan. Men i går fick Gunhild Carling en dundrande revansch. - Det känns så underbart, helt fantastiskt, säger hon till Kvällsposten.

KvP avslöjar: Axnr stannar – Blir Lugi

- Jag ska träna Lugi ett år till, säger han till Kvällsposten.

Läs mer om Blir Lugi, Kvällsposten och Lugi.
Häng med, här spelar Sanna in nya videon

- Jag njöt av varje sekund och hade väldigt kul, säger artisten till Kvällsposten.

Läs mer om Kvällsposten och Sanna.
Kolla – här är barnens magiska Lego-tripp

Billund. Massa lek, nya kompisar och vilda karuseller borde vara mänskliga rättigheter. Men alla har inte samma möjlighet att komma i väg på familjeäventyren. Kvällsposten följde med när Min Stora Dag tog med 36 speciella barn och föräldrar från Sverige till en VIP-dag på Legoland.

De har campat på samma plats i 35 år

LOMMA. Hundratals husvagnsägare parkerade sina mobila sommarstugor under skärtorsdagen på campingar runtom i Sydsverige. På Habo Ljungs camping i Lomma firar pensionärerna Sven och Gittan Brandin 35-årsjubileum på samma husvagnsplats. - Vi kan inte ha det bättre än vi har det här, säger Gittan Brandin till Kvällsposten.

Alvarez lämnar Malmö – Jag vill ta chansen

Från semester i New York till ett SHL-kontrakt med Djurgården. Allt har gått snabbt för Redhawks forward Robin Alvarez, 26. – En påskpresent? Jodå, säger han till Kvällsposten.

TV-bonden singel igen – nu säljer han gården

TV-bonden Per-Martin Svensson berättar för Kvällsposten att han säljer gården på Österlen. När kärleken gick i kras kändes det inte längre kul att bo kvar i det stora huset. Men det är vemodigt att lämna gården efter 36 år menar han. – Det känns som att riva ut inälvorna, säger Per-Martin till Kvällsposten

Elisabet, 67, skrapade fram kvarts miljon i tv

Elisabet Tuvesson, 67, från Billesholm skrapade fram 250 000 kronor på Triss i TV4:s direktsändning - och var jublande glad efteråt. Men hon har inga planer på att behålla hela summan själv. – I första hand ska jag skänka 25 000, säger den nyblivna vinnaren till Kvällsposten.

Läs mer om Billesholm och Kvällsposten.
23 000 hus är i fara – hotas av ändrat klimat

23 000 utpekade byggnader i Skåne hotas av klimatförändringen. Det visar en ny kartläggning som Kvällsposten tagit del av. I utredningen finns också 3 297 skånska hus ut som redan i dag är i fara. - Klimatförändringen har redan börjat, säger länsarkitekt Elisabeth Weber.

KFF blandar sig in i jakten på Pärlan

FALKENBERG. Kalmar FF kan utmana Mjällby om Pär Ericsson i sommar. Klubben behöver värva en anfallare om man inte kan förlänga lånet av Melvin Platje. - Det är ingen dum spelare, säger Kalmartränaren Hans Eklund till Kvällsposten.

Nu är Kvp.se störst i syd – Hör av dig

KVP.se är Sydsveriges största nyhetssajt. I förra veckan slog Kvällsposten konkurrenterna rejält när det gäller unika besökare på nätet. - Oavsett om du vill läsa om sport, nyheter, nöje eller breaking news så har KVP.se blivit den naturliga startplatsen för 100 000-tals sydsvenskar vilket är väldigt kul för oss, säger Kvällspostens nyhetschef Jakob Kjelldn.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Svärfars öga föll ur – okänd hjälte ryckte in

Då dök en man upp i skogen och ledde ambulansen rätt - nu söker familjen den okände guiden på Facebook. – Vi vill tacka honom, utan hans hjälp hade det kunnat gå mycket värre för min svärfar, säger Konstantin till Kvällsposten.

Hoppas att de inte ser mig som en svikare

I höstas var han mannen bakom bragden. I kväll återvänder Hans Eklund till Falkenberg som en motståndare. – Jag hoppas att de kan glädjas åt förra året i stället för att de ser mig som en svikare, säger han till Kvällsposten.

Läs mer om Falkenberg och Kvällsposten.
Han sparkades via Facebook – efter 35 år

En epok går i graven. Efter 35 år går Jerry Andersson och Troja/Ljungby skilda vägar. Den legendariske sportchefen fick beskedet - via Facebook. – Jag är inte förvånad, men det finns ett spår av bitterhet, säger Andersson till Kvällsposten.

Det här har jag drömt om sedan barnsben

Drömmen är på väg att bli sann för Dennis Everberg. Han kommer flytta över Atlanten för spel i NHL. Men vilken klubb det blir för den odraftade Rögleforwarden är inte klart än. - Otroligt. Det har jag drömt om sedan barnsben. Men det är mycket hårt jobb kvar dock, säger Dennis Everberg till Kvällsposten i natt.

Dyraste lägenheten i Danmark – någonsin

Danmarks dyraste lägenhet ligger nu ute på marknaden. För 27,5 miljoner kronor får du en lägenhet i ett av Köpenhamn absolut bästa läge. – Det är det finaste lägenhet jag någonsin sett, säger Phillip Siesbye, mäklare på Siesbye Kapsch till Kvällsposten.

Berggren: I några fall leder firandet till rattfylla

För en tid sedan publicerade Kvällsposten en artikelserie om rattfylla och rattonykterhet. I samband med den skrev jag en krönika i ämnet som ni lan läsa i sin helhet nedan. Texten skrevs till en artikel om en 41-årig man som kört på fyllan och dödat ett litet barn.

Läs mer om Kvällsposten.
Här är Teemu Lassilas nya klubb efter Växjö

Teemu Lassila flyttar hem till Finland. Enligt uppgifter till Kvällsposten har han skrivit på för två år med TPS Åbo och i kontraktet ska en KHL-klausul finnas. – Jag är hemma med familjen i vårt hus i Åbo, mer än så kan jag inte säga i nuläget, säger den förre Lakers-målvakten.

Abba-gåvan till Sanna Nielsen: Känns stort

Nu ska Abba ge Sanna Nielsen tur i Eurovision Song Contest. I det andra avsnittet får stjärnan en fin present från Abba-museet som kanske kan bidra till segern. – Det känns stort och ärofullt att få en sådan fin gåva, säger Sanna Nielsen till Kvällsposten.
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10