Kvällsposten


Drott utklassade H43: Inget lag går säkert

H43 hade storskytten Zoran Roganovic. Nu finns målkungen i Halmstad. Drotts Pontus Zetterman låg bakom överkörningen av Lundalaget med sina åtta mål. – Målsättningen är så klart att komma ut i Europa, säger 20-årige Pontus Zetterman till Kvällsposten.

Ekonomin får Beutler att lämna Kristianstad

KRISTIANSTAD. Här är förklaringen till varför Dan Beutler, 37, tvingas lämna IFK Kristinstad. Han har gått bakom ryggen på IFK och skrivit kontrakt med en iransk klubb – för att bli kvitt en storskuld till en tysk bank. – Jag har gjort fel, det är jävligt tungt, säger Beutler till Kvällsposten och berättar om tårarna i omklädningsrummet.

Målvakten Dan Beutler lämnar Kristianstad

Segern mot Ystad blev Dan Beutlers sista match för IFK Kristianstad. Stjärnmålvakten har hållit hemligt att han lämnar klubben direkt – efter att ha skrivit på för en ny klubb redan i somras. – Jag blev pressad av min ekonomiska situation som jag hade tidigare med Hamburg, förklarar Beutler för Kvällsposten.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Juventus lämnade in protest mot gräset

Juventus är allt annan än nöjt med underlaget Swedbank stadion. De har gjort allt i sin makt för att visa sitt missnöje. Enligt uppgifter till Kvällsposten så lämnade Juventus i morse in en protest till Uefa angående gräsmattans kvalitet.

Läs mer om Kvällsposten, Swedbank och Uefa.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:

Experten inför mötet: De är i superform

Inför kvällens Champions League-möte mellan Malmö FF och Juventus mötte Kvällsposten upp SKY Italias stjärnreporter Gianluca di Marzio. Vi pratade om kvällens stora drabbning och följde med när den italienska tv-kanalen gjorde ett inslag om Zlatan Ibrahimovic.

Ingelsten: Jag vet att jag är med på listan

Patrik Ingelsten erbjuds inte något kontrakt av Falkenberg – just nu. Samtidigt berättar anfallaren att han har haft kontakt med Halmstad efter att Janne Jönsson tog över förra veckan. – Jag vet att jag är med på listan, säger Patrik Ingelsten till Kvällsposten.

Matilde från Malmö tog hem Lilla Augustpriset

20-åriga Matilde Villegas Bengtsson från Malmö tilldelades i kväll Lilla Augustpriset för sin novell Orangeriet. – Det är en bekräftelse på att jag kan skriva och att jag kanske kan satsa på det här, säger hon till Kvällsposten.

Rexhepi är aktuell för en flytt utomlands

Förre MFF-spelaren Dardan Rexhepi, 22, lämnade nyligen Brommapojkarna. Nu är han aktuell för en flytt utomlands. –Vi pratar med klubbar i Tyskland, Italien, Danmark och Sverige, säger hans agent Fadil Rexhepi till Kvällsposten.

Presenterar Swärdh – och en ny spelare

Kalmar har kallat till presskonferens för att presentera Peter Swärdh som ny tränare. Nu kan Kvällsposten avslöja att även Viktor Agardius kommer finnas med på samma presskonferens. Vänsterbacken har skrivit på för två år.

Läs mer om Kvällsposten och Peter Swärdh.
Kalmar FF presenterar Swärdh som tränare

Jakten på Hasse Eklunds ersättare är över. Kalmar FF har kallat till presskonferens och enligt uppgifter till Kvällsposten ska Peter Swärdh presenteras som ny tränare.

Avslöjar: Kalmar FF presenterar Swärdh

Jakten på Hasse Eklunds ersättare är över. Kalmar FF har kallat till presskonferens och enligt uppgifter till Kvällsposten ska Peter Swärdh presenteras som ny tränare.

Tidigare toppnyhet hos Kvšllsposten:
Paret tvingas leva med råttstank i sovrummet

Paret Hans-Arne och Ingrid Larsson har de senaste veckorna inte kunnat vistas i sitt sovrum på grund av en olidlig råttstank. Hyresvärden Skurupshem ska ha nonchalerat problemet. – De skickade luktdosor, men dessa tillsammans med råttstanken gör att det luktar ännu värre, säger Hans-Arne till Kvällsposten.

Johan Andersson aktuell för HBK-flytt

HALMSTAD. Johan Anderssons kontrakt med Lilleström går ut i vinter. Nu kan han återförenas med sin förre tränare Jan Jönsson i Halmstad. – Ja, han kan vara en av spelarna jag har pratat med, säger Jan Jönsson till Kvällsposten.

M-politikern kräver skolchefens avgång

Den moderate fullmäktigepolitikern Jan Lennartsson i Karlskrona kräver att skolchefen Maria Persson avgår. – Jag utgår från att hon avgår och om hon inte gör det frivilligt så måste den politiska ledningen sätta ner foten, säger han till Kvällsposten.

Mattias auktionerar ut sig för mäns hälsa

Har du lust att slippa laga middag - och ändå få en trerätters serverad? Och samtidigt skänka pengar till välgörande ändamål? Läraren Mattias Andersson från Lomma auktionerar ut sig själv - för att samla in pengar till Movember-kampanjen. – Det är inte så att jag är Per Morberg, men jag lagar god mat, det gör jag, säger Mattias Johansson till Kvällsposten.

Marisa från Kalmar ska kämpa mot ebola

Marisa Romero är sjuksköterska på länssjukhuset i Kalmar. Men vardagen kommer att se annorlunda ut de kommande två månaderna - hon åker till Västafrika för att bekämpa ebola. – Jag kunde inte bara sitta hemma och se på längre, säger hon till Kvällsposten.

Läs mer om Kalmar, Kvällsposten och Västafrika.
Jag tog mycket på så stort allvar förut

Sanna Nielsen fyller 30 jämnt den 27 november och hon firar med konsert i Karlstad som om det vore vilken dag som helst. – Det är bara skönt att bli äldre, sammanfattar stjärnan den stora bemärkelsedagen för Kvällsposten.

Läs mer om Karlstad och Kvällsposten.
21-åring kommer att begäras häktad

Den 21-årige mannen som misstänks ha anlagt branden i Sparbankens lokaler i Osby kommer att begäras häktad, uppger jouråklagare till Kvällsposten.

Läs mer om Kvällsposten och Osby.
21-åring blir häktad för branden mot banken

Den 21-årige mannen som misstänks ha anlagt branden i Sparbankens lokaler i Osby kommer att begäras häktad, uppger jouråklagare till Kvällsposten.

Läs mer om Kvällsposten och Osby.
Håll ut – snart kommer solen tillbaka igen

Vintern lyser fortfarande med sin frånvaro och det är fortfarande grått där ute. Men på måndag och tisdag tittar solen fram – och vill du ha så många soltimmar som möjligt är det östkusten du ska resa till. – Risken att det blir disigt där är inte riktigt lika stor, säger Frank Nielsen, meteorolog på DMI, till Kvällsposten.

Läs mer om DMI, Frank Nielsen och Kvällsposten.
Tidigare toppnyhet hos Kvšllsposten:
Lisa: Vi är inte bananer som kan fraktas iväg

Sverigedemokraten Annika Stenbäck rasade på Facebook för att en begravningsinbjudan som satt i en trappuppgång inte var skriven på svenska. Stenbäck erbjöd sin hjälp att skicka hem människorna som skrivit inbjudan i en bananlåda. Nu berättar anhöriga till kvinnan som begravdes hur de känner efter det som kommunpolitikern skrivit. – Jag blir så ledsen när någon vill ta bort någonting från mig som är lika mycket mitt som någon annans, säger Lisa Chehade, 30, till Kvällsposten.

Samurajsvärd stals från sushirestaurang

Restaurang Ming Sushi i Halmstad utsattes under natten till onsdagen för inbrott. Tjuvarna fick med sig ett exotiskt föremål – ett samurajsvärd. – Vi är så klart väldigt ledsna, säger servitrisen Mimmi till Kvällsposten.

Läs mer om Halmstad, Kvällsposten och Mimmi.
Roland flydde branden med sin chihuahua

Roland Lavin och hans sambo fick fly från sin lägenhet när branden bröt ut i Sparbankens lokaler i Osby i natt. – Vi är fortfarande kvar här ute och vi vet inte var vi ska ta vägen. Vi är trötta och hungriga, det är inget trevligt, säger Roland Levin till Kvällsposten vid 11-tiden på lördagen.

Läs mer om Kvällsposten, Osby och Roland Levin.
Maja, 11, hittade skatt från Harald Blåtand

Familjen Sielski i Oxie har i flera år varit helt ovetande om att de kan ha haft en viktig historisk skatt i sin ägo. Den lilla guldplattan som 11-åriga Maja tog med till skolan kan enligt experter komma från Harald Blåtands grav. – Forskare har varit hysteriska, säger Majas pappa Tomasz Sielski till Kvällsposten.

Genom sina arbeten kan fler få vara med

Moderaterna skriver i Kvällsposten den 14 november om sitt budgetalternativ inför kommande år. På flera viktiga områden har vi en samsyn.

Läs mer om Kvällsposten.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06