Kvällsposten

Agenten: Nobbade bud från större ligor

Felipe Carvalho lämnar Malmö FF på lån. Nu kan Kvällsposten berätta att mittbacken nobbade flera erbjudande på vägen till Falkenberg. – Det handlade inte om pengar i det här fallet, annat var viktigare, säger Carvalhos agent Terje Liveröd.

Här är bilderna från Roxettes sista turn

Efter 30 år var det tidigare i år tack och farväl för Roxette som liveband. Nu har boken som speglar gruppens gruppens sista turn släppts. RoXXXette on the road innehåller 300 bilder av Malmö-fotografen Anders Roos som följt gruppen på deras avslutningsturn i Europa, Sydafrika och Australien. Kvällsposten kan som första tidning exklusivt visa bilder som fungerar som backstage-pass till ett av Sveriges största popband genom tiderna.
Läs mer om Australien, Europa, Roxette och Sydafrika.
Petade MFF-spelaren hoppas på ny chans
Efter Malmö FF:s svaga start tappade Yoshimar Yotn sin plats i startelvan. Den peruanske landslagsspelaren är ändå lycklig i MFF – och hoppas få chansen igen med Pa Konate på OS. – Jag hoppas att tränaren räknar med mig, säger Yotn till Kvällsposten.
Siavosh Derakhti inviger Pridefestivalen
Siavosh Derakhti ska invigningstala för Stockholm Pride. Det avslöjar nu Kvällsposten.

Passagerare fast i varmt tåg i 1,5 timme

I 1,5 timme stod ett Öresundståg stilla på Västkustbanan norr om Landskrona. Samtidigt ska temperaturen i vagnarna ha stigit till 35 grader. – Är det ett elfel slås tyvärr även luftkonditioneringen ut, säger Magnus Andersson på Skånetrafiken till Kvällsposten.
14:00 Malmö FF kallar till presskonferens
Malmö FF tar emot Kalmar i allsvenskan i eftermiddag. Men redan vid klockan 14 har MFF kallat till presskonferens. Nyligen avslöjade Kvällsposten att MFF är nära en värvning av Häcken-anfallaren Alexander Jeremejeff.
14:00 : Malmö FF presenterar nyförvärv
Malmö FF har kallat till presskonferens kl. 14:00. Tidigare har Kvällsposten avslöjat att Häckens anfallare Alexander Jeremejeff har bestämt sig för att gå till MFF. Är det Jeremejeff som presenteras av MFF under lördagen?
Jordan missar nästa match: Inte aktuell
Av allt att döma missar Helsingborgs IF:s Jordan Larsson söndagens hemmamatch mot Häcken. – Han är inte aktuell för spel, säger managern, Jordans pappa Henrik, och avböjer när Kvällsposten ber om en intervju med superlöftet.
Läs mer om Henrik, Häcken och Kvällsposten.
Henrik Stensons ord efter historiska segern
Henrik Stenson tog hem British Open i söndags efter en rafflande uppgörelse med Phil Mickelson. I dag hyllas Stenson hemma på Barsebäck och Kvällsposten direktsänder presskonferensen.
Pa Konates svar om Bordeaux-ryktena
Enligt uppgifter till Kvällsposten rycker franska Bordeaux i Pa Konate. Men vänsterbacken har inte bråttom utomlands – även om han lämnar dörren öppen. – Som det ser ut nu blir jag kvar, men man vet aldrig vad som händer, säger han.
Marcus Antonsson: Bra debut från start
Marcus Antonsson gjorde två mål i sin första startmatch i sin nya klubb Leeds United. Nu tar han sikte på en plats i premiärelvan den 7 augusti. – Det är skönt att kunna visa direkt att jag är en målskytt, säger Marcus Antonsson till Kvällsposten.
Läs mer om Kvällsposten.
Person påkörd – räddningspådrag
En person har blivit påkörd på Storgatan i Klippan. Två ambulanser, polis och räddningstjänst är på plats. – Personen har blivit lastad i ambulansen, säger en person på platsen till Kvällsposten.
Läs mer om Klippan, Kvällsposten och Storgatan.
Kamprads generösa gåva till hembygden
Här är Ikea-grundaren Ingvar Kamprads senaste storartade gest – genom ett generöst lån får boende i utkanten av Liatorp äntligen sin efterlängtade fiberanslutning, vilket Smålandsposten var först med att avslöja. – Vi är väldigt tacksamma för hans stöd, säger Bengt Sinner, ordförande för fiberföreningen i Liatorp till Kvällsposten.
Misstänkt brand på nattklubb i Malmö
Kulturhuset Moriska paviljongen i Folkets park i centrala Malmö utryms på grund av brand. – Jag såg att det rykte och kom glöd från taket, säger Caroline Larsson, medarbetare på Kvällsposten som befinner sig på platsen.
Gbenga Arokoyo är på väg till Kalmar FF
I går rapporterade Kvällsposten att Måns Söderqvist återvänder till Klubben. Nu är ytterligare en spelare på väg in i klubben. Enligt 24Kalmar är Gbenga Arokoyo på väg till KFF.
Officiellt: Söderqvist återvänder till Kalmar
Kvällsposten kunde redan i går avslöja att Måns Söderqvist återvänder till Kalmar FF. Nu är övergången officiell. – Jag känner mig sugen på att komma i gång och träna med laget, och tillsammans ska vi göra en bra höstsäsong, säger Söderqvist till klubbens hemsida.
Läs mer om Kalmar FF, Kalmar och Söderqvist.
Sjukdomen stoppar svenskhoppet i EM
Det står klart att Isabellah Andersson missar söndagens halvmaraton i friidrotts-EM. När Kvällsposten ringer svarar maken Lars. – Hon kan inte prata just nu, det är inte så bra med halsen, så hon vill inte svara, berättar han.
Läs mer om Isabellah Andersson.
Avslöjar: Molins får rejält lönelyft i Kina
Guillermo Molins flyttar till Kina. Nu kan Kvällsposten berätta att den förre Malmö FF-spelaren lockades av ett rejält lönelyft. Enligt uppgift till tidningen får Molins nu tio gånger mer i lön än vad MFF erbjöd i sitt sista kontraktsförslag.
Niklas Hult är klar för grekiska storklubben
Niklas Hult är klar för Panathinaikos.Enligt uppgifter till Kvällsposten betalar den grekiska klubben 350 000 euro för honom.– Jag tror att det är rätt drag vid den här tidpunkten, säger han till Panathinaikos hemsida.
Spelarnas tuffa kritik: Det låter jävligt fel
Kvällsposten skrev på tisdagen om Ängelholms FF:s värvning av brassen Matheus från Fluminense. Nu reagerar spelarna som gått ner i lön för att rädda klubben. – Det låter bara jävligt fel och det är inte schyst mot oss som har gått ner i lön, säger Fredrik Lundgren till Helsingborgs Dagblad.
Läs mer om Fluminense och Fredrik Lundgren.
Zlatan Ibrahimovics plan kan stoppas
Zlatan Ibrahimovic advokater har ombett kammaråklagare Björn Rosenlöf att vara Zlatans rättegångsbiträde i förtalsmålet mot Ulf Karlsson. Enligt uppgifter till Kvällsposten kommer Rosenlöf dock nekas den tjänstledighet som krävs för att kunna ta sig an målet, på grund av att det enligt hans nuvarande arbetsgivare Ekobrottsmyndigheten kan uppfattas som en förtroendeskadlig bisyssla. Något som ifrågasätts av den tidigare överåklagaren Sven-Erik Alhem. – Jag kan inte se något hinder alls för det här, säger Alhem.
Johanna Larsson: Det är överskattat
Johanna Larsson har inga imponerande resultat från sina fem Wimbledon-turneringar. Efter lottningen talar hon med Kvällsposten från ett soligt London inför den mest prestigefyllda tennisturneringen av dem alla. Att ha rutin från stora turneringar anser 26-åringen bara vara snack.
Utländska klubbarna försöker locka Molins
Guillermo Molins kontrakt med Malmö FF går ut sista juni. Enligt uppgifter till Kvällsposten har MFF-stjärnan flera alternativ att välja på. Bland annat från utlandet.
Läs mer om Kvällsposten och Malmö FF.
Malmö nobbar bud – förlänger med Adu
Malmö FF har nobbat buden på Enock Kofi Adu och Rasmus Bengtsson. Kvällsposten kan avslöja att MFF i stället är detaljer från att förlänga med Adu. – Det är förhandlat och färdigt och jag väntar bara på att de ska ringa så vi kan skriva på det, säger Adus agent Hasan Cetinkaya.
Allan Kuhn vill banta MFF-truppen
MALMÖ. Allan Kuhn vill banta MFF-truppen. Transferfönstret öppnar den 15 juli – då räknar tränaren med action. – Det är ett långt fönster, ett jättelångt fönster, det kommer nog att hända en del, säger han till Kvällsposten
Läs mer om Kvällsposten.