Kvp


KVP Ledare: Malmö måste bli mer än MFF

När Malmö FF inför ett fullsatt stadion kvalificerade sig till gruppspelet i Champions League så är det förstås ett lyft för hela staden. Deltagandet kan vara värt ett par hundra miljoner för fotbollsföreningen, för staden Malmö är reklamen värd minst lika mycket. Och det kan Malmö behöva.

Läs mer om MFF och Malmö.

Från Kvp:s luciatåg till Idol: Inte alls beredd

Idoljuryn behövde knappt lyssna färdigt för att ta ett beslut. Förre Kvp-tärnan Nikita Lourenco Calling, 18 fick en guldbiljett till Stockholm på studs. – Jättekul att de gillade det. Det var jag inte alls beredd på, säger sångerskan från Bara.

Läs mer om Bara, Idol och Stockholm.
Historiska KvP-löpet kan bli ditt – beställ!

Det blev en storslagen match - som du aldrig vill glömma. Då kan du beställa det historiska MFF-löpet från bragdsegern och bevara minnet för evigt!

Historiska KvP-löpet kan bli ditt – beställ nu!

Det blev en storslagen match - som du aldrig vill glömma. Då kan du beställa det historiska MFF-löpet från bragdsegern och bevara minnet för evigt!

KvP Debatt: Skåne behöver Bromma!

Alliansens mål är 350 000 nya jobb fram till 2020. Det innebär att över 5 miljoner människor ska jobba. Därför genomför alliansregeringen en historisk satsning på infrastrukturen i Sverige. Flyget spelar här en viktig roll för att hela Sverige ska leva. Sverige är till ytan Europas tredje största land och har längst avstånd mellan den södra och norra landsänden.

Läs mer om Bromma och Sverige.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
MFF:s presskonferens inför ödesmötet i CL

Malmö håller presskonferens inför ödesmatchen mot Salzburg i Champions League. KVP.se är på plats och rapporterar direkt med start 12.30. Häng med direkt och ställ frågor!

Läs mer om Salzburg.
KVP DEBATT: Utred förstatligande av SUS

En självklar kristdemokratisk hållning utifrån vår grundprincip av människors lika och okränkbara värde, är att tillgången till sjukvård ska vara god och jämlik för alla.

En ny ledare kommer ta över Hells Angels

Förmågan att snabbt få fram en ny ledare är en av de saker som skiljer Hells Angels från andra kriminella organisationer. Det menar författaren och journalisten Lasse Wierup. - Det här är en av styrkorna hos Hells Angels, att de inte står och faller med en individ, säger han till KvP.

Läs mer om KvP och Lasse Wierup.
KVP Ledare: Lär av Norge

Läs mer om Norge.
Chippen vill inte ha betalt

Christian Chippen Wilhelmsson, som är klar för allsvenska Mjällby, vill inte ha betalt för sin återkomst till klubben. Jag var tvungen att truga på honom ett par tusenlappar, säger Mjällbys klubbchef Jörgen Martinsson till kvp.se.

Läs mer om Jörgen Martinsson och Mjällby.
Chippen vill inte ha betalt

Christian Chippen Wilhelmsson, som på måndagen blev klar för fotbollsallsvenska Mjällby, ville inte ha betalt för sin återkomst till Hällevik. Han kommer gratis och begär ingen lön. Jag var tvungen att truga på honom några tusenlappar för att man måste ha ett spelaravtal och tjäna ett par tusen för att få spela fotboll i Sverige, säger Mjällbys klubbchef Jörgen Martinsson till kvp.se.

Sparkade tränaren kostar miljonbelopp

Det blir Anders Linderoth som ska rädda kvar Mjällby i allsvenskan. Samtidigt kan Kvällsposten avslöja att den ekonomiskt pressade klubben riskerar att få betala uppåt tre miljoner kronor för sparkade tränaren Lasse Jacobsson. - Jag har mitt avtal och förväntar mig att man fullföljer det, säger Lasse Jacobsson till KvP.

Sparkade tränaren kostar miljonbelopp

Det blir Anders Linderoth som ska rädda kvar Mjällby i allsvenskan. Samtidigt kan Kvällsposten avslöja att den ekonomiskt pressade klubben riskerar att få betala uppåt tre miljoner kronor för sparkade tränaren Lasse Jacobsson. - Jag har mitt avtal och förväntar mig att man fullföljer det, säger Lasse Jacobsson till KvP.

Kungahuset gungade loss till Sanna Nielsen

– Det är faktiskt inte så pirrigt som man skulle kunna tro att framträda inför kunga-familjen, har hon tidigare sagt till KvP.

Läs mer om KvP och Sanna Nielsen.
Bakslaget för Thern – missar MFF:s CL-kval

– Det var en ordentlig smäll, säger Åge Hareide till Kvp.se efter matchen.

Läs mer om Kvp.se, Thern och Åge Hareide.
Efter branden – paret har nu vunnit miljoner

MÖNSTERÅS. För fyra år sedan brann Ålemsborna Bosse Holms och Britt-Louise Reffels hus ner till grunden. I torsdags log åter lyckan mot paret, när de kammade hem 2,8 miljoner kronor i Postkodlotteriet. – Det är helt ofattbart, säger Britt-Louise Reffel, 61, till KvP.

Häng med KvP på beachhandbollsfest

Beachhandbollfesten är i gång och Kvällsposten är på plats. - Kom och tävla eller testa vår jättelika soffa och solstol, säger Marie.

Läs mer om KvP, Kvällsposten och Marie.
Malmö kallar pressen - kan presentera backen

Malmö kallar till presskonferens klockan 12.00 i dag. Vad Kvp.se erfar kommer klubben att presentera värvningen av Åtvidabergsförsvararen Anton Tinnerholm. Följ presskonferensen direkt på Kvp.se.

Följ tennisveckan i bilder på Kvällsposten

Följ folkfesten direkt på kvp.se!

Läs mer om Kvällsposten.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
13.00: Följ Malmö FF:s presskonferens direkt

Malmö FF har kallat till presskonferens 13.00. Johan Wall från Kvp är på plats och rapporterar direkt! Häng med här och ställ frågor!

Läs mer om Kvp.
Spelarflykt från HIF - här är nästa bakslag

Loret Sadiku och Imad Khalili har redan lämnat Helsingborg. Nu kommer nästa bakslag. Enligt uppgifter till KVP.se är Abdul Khalili klar för den turkiska klubben Mersin och mittfältaren förväntas presenteras inom kort. – Jag har hört ett rykte om att det ska vara presskonferens i Turkiet snart, säger HIF-tränaren Roar Hansen.

Fick fötterna krossade – av ett halvt ton stål

Under en helt vanlig arbetsuppgift förändrades allt för Ronny Östlund, 44, från Lomma. En 500 kilo tung metallskiva lossnade från sin stropp och krossade hans fötter. – Amputera den, sa jag när jag såg vänsterfoten, berättar han för KvP.se från sjukhussängen.

Läs mer om KvP.se, Lomma och Ronny Östlund.
Beskedet i natt: Molins undersökt i hemlighet

I går kväll kunde Malmö FF för första gången undersöka skadade lagkaptenen Guillermo Molins, 25. Det var klubbens läkare Pär Herbertsson som i hemlighet kände på det skadade knäet. Efter undersökningen fick MFF-ledningen ta del av resultatet. Men tidigt i natt, när KvP var i kontakt med MFF, valde klubben att inte offentliggöra något resultat från undersökningen. - Det finns inga besked förrän efter magnetröntgen på måndag. Det är komplicerat, sa MFF-tränaren Åge Hareide till KvP.

Läs mer om KvP, MFF, Malmö FF och Pär Herbertsson.
Därför vill Håkan bli av med Gollums grotta

– Intresset har varit stort, säger han till KvP.se.

Läs mer om Håkan och KvP.se.
Häng med oss bakom kulisserna på Diggiloo

Göteborg. På lördagskvällen uppträdde Diggiloo-gänget i ett solfyllt Trädgårdsföreningen i Göteborg. KvP hängde med backstage för att se vad som händer bakom kulisserna. - Det är här vi laddar. Det är här vi byter om. Det är här vi ser varandra nakna, säger Erik Segerstedt.
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08