Läggesta

Stora tågförseningar efter signalfel

Ett omfattande signalfel stoppade alla tåg mellan Läggesta och Strängnäs på måndagskvällen. Reparatörer kunde åtgärda felet vid 20-tiden.
Läs mer om Läggesta.

Stora tågförseningar efter signalfel

Ett omfattande signalfel stoppade alla tåg mellan Läggesta och Strängnäs. Reparatörer kunde åtgärda felet vid 20-tiden på måndagskvällen.
Läs mer om Läggesta.
Två bilar voltade – sex skadade
Två personbilar har voltat av vägen i samband med en olycka på E20 mellan Nykvarn och Läggesta,...
Läs mer om E20, Läggesta och Nykvarn.
MC-olycka vid Läggesta
En motorcyklist har kört omkull på väg 223 Enligt SOS Alarm ska en person ligga på sidan. Personen är vid medvetande, men har smärtor. Olyckan inträffade vid Läggesta station på väg
Läs mer om Läggesta.

Volvo försvann i Läggesta

En personbil av märket Volvo S60 stals vid järnvägsstationen mellan 13 och 15 i lördags. Målsägare är en 84-årig Mariefredsbo som tillkallade polis. Bilen är i skrivande stund inte anträffad.
Läs mer om Läggesta, Mariefredsbo och Volvo S60.
Oljeutsläpp efter olycka
Efter en olycka ska olja ha läckt ut på vägen i avfarten mot Läggesta utanför Mariefred. En trafikolycka ska ha inträffat vid avfarten till Läggesta på E20 utanför Mariefred.
Läs mer om E20, Läggesta och Mariefred.
Motorcykel körde av vägen
En motorcyklist körde i diket längs E20 i höjd med Läggesta strax efter klockan halv elva på måndagsförmiddagen. Enligt de första uppgifterna inträffade olyckan i höjd med tågstationen
Läs mer om E20 och Läggesta.
Körde in i lastbilssläp - fördes till sjukhus
Två trafikolyckor inträffade inom loppet av en halvtimme på E 20 under torsdagseftermiddagen. Värst drabbades en förare som körde in i ett lastbilssläp i närheten av Läggesta.
Läs mer om Läggesta.
Torp övertända i Läggesta
Strax innan klockan tre under natten till torsdag larmades räddningstjänsten till en brand i Läggesta. Två torp står i brand i närheten av Läggesta Värdshus. De båda stugorna är helt
Läs mer om Läggesta.
Fler bussturer till Södertälje
Landstingsstyrelsen gör en satsning på busslinjen som fastslås vara en av länets starka pendlingsstråk. Busslinje 841 från Strängnäs via Läggesta och till Södertälje med slutstation
Läs mer om Läggesta och Södertälje.
Inbrott i Läggesta
Natten mellan tisdag och onsdag hade återvinningscentralen på nytt besök av inkräktare - vilket uppmärksammades av Securitas. Ett hål har klippts ut i ett staket varpå förövarna gjort
Läs mer om Läggesta.
Bilbrand i Läggesta
En bil har fattat eld och brinner vid Läggesta station utanför Mariefred. Bilen står på parkeringen till Läggesta station.
Läs mer om Läggesta och Mariefred.
Stopp i tågtrafiken
Ett stillastående tåg i Strängnäs påverkar framkomligheten. Den trasiga kolskenan. Foto: Otilia Bogen Under torsdagsmorgonen stoppades tågtrafiken mellan Läggesta och Eskilstuna.
Läs mer om Eskilstuna och Läggesta.
Älgolycka vid Läggesta
Strax efter klockan 19 inträffade en olycka mellan personbil och vilt på länsväg 223, nära Läggesta. Foto: Camilla Lillsebbas I bilen färdades en gravid kvinna som enligt Sörmlandspolisen
Läs mer om Läggesta och Sörmlandspolisen.
JUST NU: Singelolycka på E20 vid Läggesta
Ambulans och räddningstjänst är larmade till en singelolycka på E20. Trafikolyckan innefattar två personer som färdades i en personbil med släp. Larmet kom strax efter klockan 21. Några
Läs mer om E20 och Läggesta.
Tågresenär fick inbrott i bilen
En tågresenär från Stallarholmen gjorde på torsdagen en trist upptäckt när hon kom tillbaka med tåget. Resenärens bil, en Volvo V50, som stod parkerad vid Läggesta station hade drabbats
Singelolycka i Strängnäs
Två personer ska vara inblandade i en trafikolycka vid Läggesta. Räddningstjänsten och Sos ryckte vid halv sextiden ut på en singelolycka på länsväg 223 vid Läggesta utanför Strängnäs.
Läs mer om Läggesta.
Fastighet byter namn till Marielund
En fastighetsägare som äger mark vid Läggesta har styckat av en bit för att förbereda den för bostadsexploatering.
Läs mer om Läggesta och Marielund.
Just nu: Krock vid Läggesta
Två personbilar har krockat på bron över E20 på väg in mot Mariefred. Olyckan ska ha inträffat vid Läggesta station. Två personer ska ha befunnit sig i bilarna vid olyckan.
Läs mer om E20, Läggesta och Mariefred.
Tåg evakuerat efter älgkrock
SJ:s morgontåg 984 från Eskilstuna till Stockholm krockade med en älg. Det var på tisdagsmorgonen som tåget mot Stockholm krockade med en älg mellan Strängnäs och Läggesta.
Läs mer om Eskilstuna, Läggesta och Stockholm.
Personbil körde i diket
Vid lunchtid under lördagen inträffade en trafikolycka utanför Mariefred. Strax före klockan 12 körde en personbil av vägen i närheten av Läggesta.
Läs mer om Läggesta och Mariefred.
Se upp för älg på E 20
Åker du på E 20 förbi Läggesta så var extra uppmärksam. En älg befinner sig nämligen på fel sida om viltstängslet i riktning mot Örebro. Enligt Trafikverket var älgen synlig i höjd med Läggestabacken vid 7-tiden.
Polisen söker killar efter kioskrånet
Mannen rånade kiosken vid Läggesta station på söndagseftermiddagen. Nu söker polisen killarna som ska ha sprungit efter den misstänkte rånaren. Kassabiträdet står på söndagseftermiddagen
Läs mer om Läggesta.
Just nu: Brinnande bil i väggrenen
I riktning mot Stockholm på E20 mellan avfarterna till Åker och Läggesta står en bil som det ryker kraftigt från motorutrymmet.
Läs mer om E20, Läggesta, Stockholm och Åker.
Rykande bil i Mariefred orsakade brandutryckning
Klockan 14.20 inkom larm till SOS om en rykande bil mellan Läggesta och Mariefred. Enligt larmet rykte det om en jeep i alln vid golfbanan. Ingen person uppges ha blivit skadad.
Läs mer om Läggesta och Mariefred.