Lämnar

HSBC-chefen lämnar efter vänd nedåttrend

HONGKONG. Efter sex år med vikande intäkter lyckades vd Stuart Gulliver – lagom till sin avgång – vända trenden för HSBC. Men det är inte slut på motgångarna för bankjätten.
Läs mer om Stuart Gulliver.

Jag behöver träna på att släppa in andra

I sitt nya program Anders knackar på flyttar Anders Öfvergård in hos kändisar, utan att veta vilka de är i förväg. Dessutom lämnar han snickarbyxorna hemma.– Utan snickarbyxor och helt utan kontroll ska jag utforska nya sidor av mig själv, säger han.
Mittfältaren lämnar allsvenska klubben
Kalmar FF och Harmeet Singh går skilda vägar.Mittfältaren lämnar för spel i norska Sarpsborg.- Vi vill tacka Harmeet för hans tid i Kalmar FF. Han kom till oss under en svår period i somras och var med och bidrog på ett bra sätt till laget under hösten, säger Kalmar FF:s sportchef Thomas Andersson-Borstam till klubbens hemsida.
Officiellt: Kalmar-mittfältaren lämnar för norsk klubb
I somras tog Kalmar FF in den norska mittfältaren Harmeet Singh. Den allsvenska debuten kom i augusti och under hösten blev det tio matcher för 27-åringen i klubben. Nu är det klart att Singh lämnar KFF.
Läs mer om Harmeet Singh, KFF, Kalmar FF och Singh.

Blåvitt dumpar floppvärvningen

GÖTEBORG. Han fastnade i IFK Göteborgs frysbox efter storförlusten mot BK Häcken.Nu lämnar Abdul Razak, 25, Blåvitt.Enligt GT:s uppgifter är den ivorianske mittfältaren nära att göra klart med en ny klubb i allsvenskan.GP skriver att det blir Sirius.
Läs mer om Abdul Razak och Blåvitt.Enligt.
Butiksägaren Henriks fräcka löfte till tjuvarna
Hemköp i Skövde centrum har satt upp en skylt med ett tydligt meddelande till de som planerar att stoppa på sig varor utan att betala.Men i stället för ett hot lämnar butiken ett löfte.– Man får åka gratis polisbil, det är lite roligare, säger butikschefen Henrik Hermansson.
Läs mer om Henrik Hermansson och Skövde.
Smetigt rättviseargument mot pannkakor
Lär inte barnen irrläror om rättvisa. Det lämnar en bitter eftersmak.
Bekräftat i kväll - lämnar Djurgården
Bara timmen före Djurgårdens cuppremiär mot Degerfors bekräftade Stockholmsklubben att de säljer Othman El Kabir till FC Ural i Ryssland.
El Kabir lämnar Djurgården
Djurgårdens yttermittfältare Othman El Kabir lämnar den allsvenska klubben för spel i Ural i ryska Premier League.
Jan Svenonius lämnar uppdraget på Karolinska sjukhuset
Turerna kring Nya Karolinska sjukhuset fortsätter. På måndagskvällen kom beskedet att Jan Svenonius, upphandlingschef vid sjukhuset, lämnar sitt jobb.
Läs mer om Karolinska och Nya Karolinska.
Jan Svenonius lämnar som upphandlingschef på NKS
Jan Svenonius, upphandlingschef vid Nya Karolinska sjukhuset (NKS), lämnar sitt jobb, rapporterar DN. Han är gift med finanslandstingsrådet Irene Svenonius (M) och en möjlig jävssituation har uppstått i och med deras förhållande.
Läs mer om Nya Karolinska.
Chef för Karolinska lämnar sin tjänst
Jan Svenonius som varit upphandlingschef vid Nya Karolinska sjukhuset lämnar sitt jobb.Han är gift med Irene Svenonius (M) och det har rapporterats om en möjlig jävsituation.Jag har haft ett väldigt roligt jobb, men bedömer att den senaste tidens skriverier har redan nått en nivå där jag inte riktigt vill tänka på vart den kommer att utveckla sig de närmaste sju månaderna, skriver han i ett uttalande till Dagens Opinion.
Läs mer om Karolinska och Nya Karolinska.
Jan Svenonius lämnar jobbet som Karolinskas upphandlingschef
Jan Svenonius, upphandlingschef vid Nya Karolinska sjukhuset, lämnar sitt jobb efter nio år på posten. Svenonius är gift med finanslandstingsrådet Irene Svenonius (M) och DN har i tidigare artiklar belyst en möjlig jävssituation till följd av detta förhållande.
Läs mer om Nya Karolinska.
El Kabir lämnar Djurgården
Djurgårdens yttermittfältare Othman El Kabir lämnar den allsvenska klubben för spel i Ural i ryska Premier League.
El Kabir lämnar Djurgården
Läs mer om Djurgården.
Klart: Lämnar Dif för ryska klubben
Othman El Kabir lämnar Djurgården för spel utomlands.Precis som SportExpressen avslöjat är El Kabir klar för FC Ural.– Det känns bra att skriva på men självklart tråkig att lämna Djurgården, säger El Kabir.
Berlin 2018 Toppen av ingenting: Bottennapp för toppenhopp Sveriges representation i tävlingsfältet på Berlins filmfestival lämnar mycket att önska och bjuder trots h
Axel Petersén och Måns Månsson har en lång historia tillsammans bakom sig. Förutom att vara barndomsvänner har de också arbetat tillsammans i filmvärlden. Mest noterbar är kanske "Avalon" som Petersén regisserade och Månsson fotade.
Läs mer om Avalon, Månsson, Petersn och Toppen.
Jamie Lee Curtis lämnar inspelningen av nya Halloween-filmen
Det är en fantastisk tid att vara ett fan av skräckfilmer idag, med produktionsbolag som A24 och Blumhouse Productions som ständigt levererar högkvalitativa upplevelser.
Läs mer om A24 och Halloween-filmen.
Uppgifter: Iphone X-produktion halveras - Samsung står med mängder av osålda oled-skärmar
Iphone X-tillverkningen minskas rejält, vilket lämnar även ärkerivalen Samsung i sticket. Prisjämförelser från Prisjakt.nu Apple iPhone X 64GB Blue City Sverige 9 299 Phonecare Ge omdöme!
Uppgifter: Iphone X-produktion halveras – Samsung står med mängder av osålda oled-skärmar
Iphone X-tillverkningen minskas rejält, vilket lämnar även ärkerivalen Samsung i sticket.
Läs mer om Samsung.
Scenrecension: Estetik på hög nivå – men märkligt oangeläget
Marionetteaterns Du och jag är en ordlös koreografi som visserligen är vacker, men som lämnar DN:s kritiker Pia Huss oberörd.
Sportslig och ekonomisk kris - då lämnar Charlotte Gustavsson SHL-jumbon
Karlskrona har ekonomiska problem, så väl som sportsliga. Då lämnar klubbdirektör Charlotte Gustavsson klubben.
Väldigt jobbigt - vill inte ha på dem igen
PYEONGCHANG. Skicrosslandslaget är på jakt efter OS-medaljer.Och de lämnar ingenting åt slumpen.Under flygresan till Sydkorea bar de ansiktsmasker på planet.
Läs mer om OS-medaljer.Och och Sydkorea.