Löfte

PT:n går emot hel bransch: Skippa mål för din träning

Åtta tips för att lyckas hålla i träningen: Hur gör du för att nyårslöftet ska bli mer än bara ett löfte? Enligt skribenten och PT:n Elin Bjärkstedt är en nyckel att inte fokusera på resultat. Flera av hennes tips går emot gängse träningsråd.
Läs mer om PT.n.

Aktiespararna: Ola Rolln bröt sitt löfte

Han lovade att inte jobba operativt med sitt nya investmentbolag. Men insiderrättegången i Oslo avslöjade att Ola Rolln gjorde just det. Aktiespararna anser att Hexagons vd bröt sitt löfte till bolagets aktieägare.
Läs mer om Ola Rolln och Oslo.
Det hade varit mer logiskt för Guidetti
Ett vandrande, pratande, underhållande löfte om en glimrande framtid plöjde genom ungdomslag, låneperioder och skador.I många år pekade John Guidettis karriär uppåt.Till slut kom han fram till Celta Vigo – och stannade upp.Kommer han vidare genom att fortsätta stångas i världens bästa liga?
Läs mer om Celta Vigo och Guidetti.
Sylvassa piken mot Sverige inför finalen
BUFFALO. JVM-finalen är bara timmar bort, och Sverige ställs mot Kanada.Efter gårdagens seger mot USA kom de svenska spelarna att lova guld.Ett löfte som kritiseras i Nordamerika.– Jag tycker att det är alldeles för kaxigt, varför ens säga så? Det sista Sverige behöver är ett ännu mer motiverat Kanada, säger hockeyskribenten Justin Bourne.
JVM-stjärnans löfte om dejten
JVM-stjärnan och Frölundaforwarden Lias Andersson, 19, blev bjuden på dejt av Elin Odh, 20, på Twitter.Han lovade att säga ja – om hon fick 5 000 retweets.Nu är målet uppnått.– Jag trodde att hon skulle få det tufft, erkänner Lias Andersson för Jönköpings-Posten.
Läckbergs avklädda löfte – byter liv helt
Julhelgen blev en sockerchock för Camilla Läckberg, och nu har hon bestämt sig för att byta livsstil.Deckardrottningen nyårslöfte är att tävla i bikini fitness.Jag kommer behöva mycket pepp o stöd. O jag är skiträdd att misslyckas, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Läs mer om Camilla Läckberg och Instagram.
Kristina Lindquist: När ungdomens löfte om framtiden gått i kras
Välkommen till 2018. Vad har vi för relation till den nya tiden? Kanske befinner vi oss mentalt mellan vanmakt och hybris.
Lindorffs avklädda löfte – till sina fans
Linda Lindorff hade ett tokigt löfte som hon ville hålla.Här avslutar hon 2017 – med ett snöbad i 15 minusgrader.– Det här är faktiskt väldigt, väldigt galet, säger Linda Lindorff i ett videoklipp på Instagram.
Läs mer om Instagram och Linda Lindorff.
Venezuela anklagar Portugal för skinksabotage
Venezuelas president Nicols Maduro anklagar Portugal för sabotage i juletid. Anledning? Sex miljoner hushåll hade av Maduro lovats julskinka, ett löfte presidenten inte kunnat infria.
Läs mer om Maduro och Portugal.
Erikssons löfte: Jag ska komma tillbaka
SportExpressen kunde för någon vecka sedan berätta att Magnus Eriksson lämnar Djurgården för San Jos Earthquakes.Efter att ha besökt klubben i ett par dagar har svensken nu återvänt till Stockholm där han intervjuades av DIF TV. Eriksson hintar redan nu om en comeback i DIF-tröjan.– Jag ska komma tillbaka, säger han.
Läs mer om Djurgården och Stockholm.
Pampens löfte: Värva in Zlatan
Galatasaray drömmer om Zlatan Ibrahimovic. Det gör även ärkerivalen Besiktas. Kommentatorn Erdan Toroglu hävdar att Besiktas president lovat att värva Zlatan Ibrahimovic om klubben lyckas sälja storstjärnan Cenk Tosun.– Fikret Orman lovar att värva Zlatan, säger Toroglu enligt Sporx.
Håller mitt löfte – Zlatan ska värvas
Här är klubben som vill plocka in Zlatan.Men inte bara för att vinna matcher - utan även för att vinna röster.
Läs mer om Zlatan och Zlatan.Men.
Indisk dj dödshotad – är namne med FCC:s generaldirektör
Efter att Ajit Pai, FCC:s generaldirektör, hade genomfört sitt löfte att upphäva nätneutraliteten började Ajit Pai, dj i Goa, få hotfulla meddelanden.
Läs mer om Ajit Pai och Goa.
Uppgifter: Har lämnat löfte om att lämna PSG
Inte ens ett halvår har gått sedan Neymar lämnade Barcelona för PSG.Trots det siktar stjärnan redan nu på en återkomst till Spanien.Men inte till Barcelona, utan till ärkerivalen Real Madrid.
Gustav Svenssons löfte till IFK-fansen
Han har spelat MLS-final, hjälpt till att ta Sverige till VM och blivit en nyckelspelare i sitt nya lag.Gustav Svensson lägger nu ett av karriärens bästa fotbollsår bakom sig, och lovar samtidigt att han i framtiden kommer tillbaka till laget i sitt hjärta.– Jag kommer att avsluta karriären i Blåvitt och det kommer inte att vara som en trött gammal 40-årig gubbe, säger han.
Läs mer om Blåvitt och Sverige.
Sjukhuset fick nej – nu går Kamprad in med miljoner
När landstinget sa nej vände sig vände sig medarbetarna på lasarettet i Ljungby till Ingvar Kamprad i stället.Nu har lasarettet fått löfte om att få en ny avancerad röntgenutrustning för 4,5 miljoner kronor av Ikeas grundare.– Apparaten är viktig och räddar liv, särskilt när det ska gå fort, säger Fredrik Larsson, verksamhetschef för bild- och funktionsmedicin inom region Kronoberg.
Fredrik Eklund ärliga ord – efter bebislyckan
Nyligen blev Fredrik Eklund och hans make Derek Kaplan föräldrar för första gången – paret fick tvillingar.Nu berättar stjärnmäklaren om sina starka känslor – och ger ett löfte till sina barn.Jag gråter fortfarande ofta, skriver han på Instagram.
Schulz öppen för samtal – men lovar inget
Tyska Socialdemokraternas ledare Martin Schulz är öppen för samtal med förbundskansler Angela Merkel och hennes kristdemokratiska union om en väg ut ur den politiska krisen i landet. Något löfte om en fortsättning på de senaste fyra årens stora koalition vill han dock inte ge.
Läs mer om Angela Merkel och Martin Schulz.
Polischefens löfte: Så ska vi få fast våldtäktsmännen
Bara tolv procent av de våldtäkter som anmäls i Göteborg leder hela vägen till åtal.Nu lovar polischefen Erik Nord att man få fast fler våldtäktsmän i framtiden.– Vi ska bli bättre, säger han till P4 Göteborg.
Läs mer om Erik Nord och Göteborg.
Elon Musk håller sitt löfte – här är nya jättebatteriet
Här är Tesla-miljardären Elon Musks jättebatteri.Nu har det invigts mitt på den australiska landsbygden, The Outback.Därmed håller Musk sitt löfte:Att bygga världens största litiumbatteri på 100 dagar.
Läs mer om Musk och The Outback.Därmed.