Lördag

Halfvarsson tvekar om femmilen

Sveriges herrar har haft ett tungt OS hittills. Daniel Rickardsson, Jens Burman, Viktor Thorn och eventuellt Calle Halfvarsson får en sista chans att ta en medalj i Pyeongchang på femmilen på lördag.

Modern pop och dansband i sista deltävlingen

Det är snart dags för årets sista deltävling i Melodifestivalen, och som vanligt är det en bred blandning av låtar och genrer. Allt från tidigare musikalartister till storfavoriter och fiktiva karaktärer tävlar i Örnsköldsvik på lördag. TT har hört alla bidrag.
Lakers bänkar OS-stjärnan: Han spelar inte på lördag
Växjö Lakers stjärnmålvakt släppte in fyra puckar mot Tyskland och nu väntar resa hem till Sverige och SHL.Trots Tre Kronors sorti ur matchar man inte Viktor Fasth mot Luleå.– Vi vill inte stressa honom, säger Lakers-tränaren Sam Hallam.
Familjedag väntar i Teknikbacken
Fri åkning i backen under sex timmar. På lördag ordnar Sparbanken Västra Mälardalen, tillsammans med Arboga Alpina och Fritidsbanken, en familjedag vid Teknikbacken i Arboga.

Vinn en exklusiv weekend med vinterkörning på isbana med Michelin

Nu har du chansen att vinna en exklusiv weekend där du får provköra Michelins nya dubbdäck på is- och snöbana – till exempel acceleration, bromsprover, handlingsbana och komfortkörning på landsväg. Det här är en fantastisk chans att komma bakom kulisserna på däcktester, och se hur nya däck kan testas. Dessutom är det kul att köra på is- och snöbanor! Två vinnare får ta med sig varsin kompis och vinnaren utses av en jury från auto motor sport. När? Lördag–söndag 17–18 mars.Vad ingår? Flyg, boende, mat (middagen komponerad av Niklas Ekstedt) och kö
Läs mer om Michelin.
Statistiken: Så bra är de i V75 Champions
På lördag avgörs V75 Champions.För första gången i historien ska samma kuskar köra mot varandra i sex V75-avdelningar.Då kan det vara bra att ha koll på deras egenskaper.Med hjälp av databasen travfakta.se har vi tagit fram unik statistik kring lördagens huvudpersoner.
Enligt oddsen: De går till final i Melodifestivalen
På lördag har det blivit dags för den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen. Enligt spelbolaget Unibet har Mariette Hansson och Felix Sandman oddsen på sin sida. Artisterna spås gå direkt till final i Friends arena.
Stjärnan skadad: Otäcka scener
Skellefteå AIK har redan en trio stjärnspelare borta inför SHL:s omstart på lördag.Nu kan laget ha drabbats av ännu ett tufft avbräck.Jimmie Ericsson fick i dag en smäll på träning och hjälptes av isen.Otäcka scener på träningen när Jimmie Ericsson lämnade isen med smärta skriver Norran.
Läs mer om Jimmie Ericsson och Norran.
Lennartsson: Det blir aldrig riktigt rättvist
Landets främsta kuskar i kamp över sex lopp.På lördag ska den tvåbente V75-kungen koras.- Jag kan inte tänka mig att det finns någon kuskmatch i hela världen som har den här kvaliteten på hästar och sådana prispengar, säger Per Lennartsson, den förfördelade deltagaren i V75 Champions.
Läs mer om Per Lennartsson.
Utspelat på hemmaplan – nytt nederlag i London
SPELSERVICE: EUROPATIPSET STRYKTIPSET MÅLTIPSETTorsdag 22 februariEuropatipset (spelstopp 18.59)Lördag 24 februariStryktipset/Måltipset (spelstopp: 15.59)SPELEXPERT: ESKIL HELLBERG
Läs mer om London.
"En viktig historia"
Konflikter, kärlek och försoning. Det bjuds det på i föreställningen "Farmor och vår herre" som har premiär på lördag.
Läs mer om Farmor.
Rånaren glömde sin pistol när han flydde
En 28-årig man sitter anhållen som misstänkt för två taxirån i Arlöv lördag kväll och natt.Efter det andra rånet glömde gärningsmannen sin pistol i bilen när han flydde.– Han tog chaufförernas plånböcker, säger Anna Göransson vid ledningscentralen för polisen i Region syd.
Läs mer om Anna Göransson, Arlöv och Region.
Birgitta flydde genom eldhavet: Katastrof
När Birgitta Jangrell vaknade natten mot lördag stod hennes hem utanför Göteborg i lågor.Villan blev snabbt övertänd, och stora gnistor droppade från taket.– Jag sprang ut genom eldhärden. Men när jag kommit ut så hittade jag inte min man, berättar Birgitta.
Läs mer om Birgitta och Göteborg.
Tävling: Grand Prix - nedräkningen!
Ska du tävla på Sweden Grand Prix? Vi efterlyser dig som vill dela av dig med din resa på body.se och vinna priser som underlättar din tävlingssatsning. Läs mer och anmäl ditt intresse! Nästa lördag är det åtta veckor kvar.
Läs mer om Sweden Grand Prix.
Så blir sportlovsvädret på lördag – färska prognoser
Idag smyger sportlovet i gång på allvar för elever i bland annat delar av Småland och Skåne.I stora delar blir det molnigt, men det finns ljusglimtar – och sol:– Ska man hitta några klara partier med sol så är det i norra Lapplandsfjällen, västra Härjedalsfjällen och Dalafjällen, säger Tora Tomasdottir, meteorolog vid väderinstitutet Storm. Även Västergötland och Skåne kan få lite klara partier.På Expressens vädersajt hittar du det aktuella sportlovsvädret – ort för ort.
OS 2018: Resultat lördag 17 februari
OS 2018 är äntligen i gång! Här hittar du alla resultat från lördag 17 februari.
Lördag 17 februari
Lördag 17 februari
Guide inför OS-kvartsfinalen mellan Sverige och Finland
På lördag ska det avgöras. Ska Damkronorna vara ett av lagen som är med när medaljkampen i OS intensifieras måste de vinna kvartsfinalen mot rivalen Finland. Här är allt du behöver veta inför den matchen:
Läs mer om Finland, OS-kvartsfinalen och Sverige.
OS 2018: Program och tv-tider lördag 17 februari
OS 2018 i Sydkorea är här!Här får du veta allt om dagens program, lördag den 17 februari.
Läs mer om Sydkorea.
SON firar Bernstein
I år firar hela musikvärlden att Leonard Bernstein föddes för 100 år sedan och Norrköpings symfoniorkester firar med konsert på lördag. Dirigerar gör Mei-Ann Chen och som solist ser vi pianisten Roland Pöntinen.
SON firar Bernstein
I år firar hela musikvärlden att Leonard Bernstein föddes för 100 år sedan och Norrköpings symfoniorkester firar med konsert på lördag. Dirigerar gör Mei-Ann Chen och som solist ser vi pianisten Roland Pöntinen.
Krogkollen: Vecka 7
Sugen på en utekväll? Här är ett urval av vad krogarna i Västra Mälardalen bjuder på i helgen. ARBOGA Stadskällaren, lördag: På lördagen har puben öppet klockan från klockan 19, och bandet Damnstars bjuder på rockig underhållning.
Läs mer om Västra Mälardalen.