Laila bagge

Laila Bagges ånger – med nya kärleken

I måndagens avsnitt av Lailaland berättar Laila Bagge om rädslan att bli lämnad av sin pojkvän Korosh Kanainan.Anledningen: Hon vet inte om hon kan få barn längre.– Det är min största rädsla. Att bli lämnad för att man inte kan få ett barn, säger hon i programmet.
Laila Bagges pinsamma avslöjande – firandet slutade i kaos
Kärleken övervinner allt.I premiäravsnittet av Lailaland berättar Laila Bagge om en besvärande händelse som inträffade bara en månad efter att hon träffat kärleken Korosh Kanainan.– Jag har kissat ner honom! När jag vaknar och blir lite generad kräks jag på honom också, säger hon.
Laila Bagge avslöjar relationen till sambons ex-flickvän
Laila Bagge har hållit förhållandet med Korosh Kananian utanför rampljuset. Nu avslöjar tv-profilen att hon och sambons ex är goda vänner:– Hon har blivit en tredje inneboende då och då, säger Laila Bagge i Rix Morronzoo, enligt Hänt.

Därför vill inte sambon synas i programmet

Laila Bagge och sonen Liam Pitts är huvudpersoner i Lailaland, som har premiär på Viafree 12 mars.Sambon Korosh Kanainan kommer dock ha en mer nedtonad roll i realityserien.– Korosh vill inte vara offentlig. Men nu råkar han vara tillsammans med en som är det, säger Laila Bagge.
Läs mer om Laila Bagge, Lailaland och Viafree.
Bagges panik – efter avslöjandet
Stjärnkocken Johan Jureskog gästade Rix Morronzoo och bjöd på delikatesser.Laila Bagge vet inte vad hon äter och tycker att det är jättegott tills kocken berättar vad hon tuggar på – det får henne att drabbas av ett akut illamåendeanfall.– Där har du en fårtestikel, säger Jureskog.
Läs mer om Jureskog och Rix Morronzoo.
Laila Bagge och sonen Liam får ny realityserie
Laila Bagge och sonen Liam Pitts gör realityserie.Realityserien med namn Lailaland ska ge en djupare inblick familjens liv.– Det är viktigt att man får se en sann bild av mig, mitt liv och min familj, säger Laila Bagge i ett pressmeddelande.
Läs mer om Laila Bagge, Lailaland och Liam.
Laila Bagges ilska över kärleksbarnet
Rix MorronZoo ville göra något speciellt för att uppmärksamma Alla hjärtans dag.De fick ett par att ställa upp för att göra ett kärleksbarn under direktsändning, något som fick Laila Bagge att reagera kraftigt.– Det är inte okej! Jag är inte pryd, men sådant här gör man hemma, säger programledaren.
Läs mer om Alla och Laila Bagge.
Laila Bagge avslöjar Anders hemlighet
Laila Bagge berättar nu om hur hon vann exmaken Anders Bagges hjärta.– Han hade så många tjejer så jag tänkte hur ska jag sticka ut, hur ska jag få honom att tänka på mig det första han gör på morgonen?, säger hon i radioprogrammet Rix Moronzoo.
Läs mer om Rix Moronzoo.
Laila Bagge i otäck bilolycka
Under onsdagsmorgonen var Laila Bagge med om en nära döden-upplevelse.En bil i filen bredvid henne kraschade rätt in i en refug.– Jag insåg att, shit, det hade kunnat sluta med att jag själv dog, säger hon i sitt morgonprogram Rix Morronzoo.
Läs mer om Laila Bagge och Rix Morronzoo.
Laila Bagges kritik efter Melodifestivalen
Laila Bagge är besviken på inledningen av årets Melodifestival.Efter helgens första deltävling i Karlstad kan hon inte låta bli att reagera på låtarna – men framför allt på sånginsatserna.– Väldigt mycket fel toner. Rent generellt gjorde alla det vilket är lite konstigt, säger Laila Bagge i Rix Morronzoo.
Nu återförenas Pernilla och Laila – efter sprickan
Tre år efter skilsmässan från Niclas Wahlgren återförenas nu Laila Bagge med Pernilla Wahlgren.I radioshowen RixMorronzoo är Pernilla Wahlgren gäst och hyllas av programledaren Laila Bagge.– Jag tycker det är skönt att se ert program, för jag är så trött på att alla är så pretto och allt ska vara så himla perfekt på ytan när det i verkligheten inte ser ut så i livet, säger hon i sändningen.
Laila Bagge: Jag är en bra vän, men hård
Laila Bagge trivs bäst när hon får bolla olika arbetsprojekt med husrenoveringar. Hon är bra på att känna av sin egen gräns och drar snabbt ner på tempot när det behövs.Oviktiga saker stryks från att göra-listan och Laila tar en härlig massage.– Då brukar jag oftast somna, de är vana vid att jag snarkar, säger hon till Expressen Söndag.
Läs mer om Expressen Söndag och Laila.
Laila avslöjar: Han är pappa till Liam
I veckan gästade Niklas Strömstedt radioprogrammet Rix MorronZoo.Programledaren Laila Bagge valde då att ta upp ett rykte – att Niklas är pappa till hennes son.– Det här kom väldigt plötsligt, säger han.
Laila Bagges stora miss – går miste om miljoner
Laila Bagge gjorde succ med sitt eget vin – men gick ändå miste om miljoner.Hon bad nämligen om en fast summa pengar i stället för en procentsats av intäkterna, innan det stod klart att vinet blev en storsäljare.– Jag missar fyra miljoner om året på det här jävla vinet, säger hon i Rix Morronzoo.
Läs mer om Rix Morronzoo.
Lailas snuskiga miss på julafton
I veckan berättade Laila Bagge i radioprogrammet Rix Morron Zoo om en pinsam julafton som hon sent kommer att glömma.– Det är så pinsamt, säger Laila.
Läs mer om Laila Bagge, Laila och Rix Morron Zoo.
Bagge om dramatiken bakom stora kärleken
Tv-profilen Laila Bagge, 44, har varit tillsammans med kärleken Korosh Kananian, 26, i snart tre år.Den 28 november firar paret årsdag och nu berättar Bagge hur paret träffades – i samband med en Idol-final.–Han vände upp och ner på allt, skriver hon på Instagram.
Laila Bagges svåra sjukhusbesök – efter kollapsen
Laila Bagge skulle gästa Diabetesgalan i TV3.Men i stället för gala låg tv-profilen inlagd på akuten - efter att ha kollapsat.– Det resulterar i kräkningar. Sen svimmar jag och får dropp, säger Laila Bagge.
Läs mer om Diabetesgalan och Laila Bagge.
Bagge stoppad – förd till akuten
Laila Bagge fick föras till sjukhus efter en kärleksweekend i Riga.Kollapsen gjorde att hon missade tisdagens sändning av Rix Morronzoo. Nu avslöjar Laila Bagge anledningen:Äntligen är jag uppe på benen igen, efter att ha haft vätskebrist... Jag har tyvärr en tendens att glömma att dricka vatten, skriver hon på Instagram.
Laila Bagge till sjukhus
Radioprogramledaren Laila Bagge missade sändningen i Rix Morronzoo.I stället fick hon tillbringa natten på sjukhus.Hennes mage satte stopp för hennes planer... I stället har hon tillbringat natten på sjukhus, skriver Rix Morronzoo på Instagram.
Laila avslöjar sanningen om Anders Bagges frieri
Anders Bagge har förlovat sig med flickvännen Johanna Lind.Men det är inte första gången Bagge friar – och när han gjorde det till Laila Bagge så blev det inte lika lyckat.– Han låg väldigt länge på knä, säger Laila Bagge i Rix Morronzoo.