Lance hedman

Magdalena Graafs vädjande ord till Lance

Paow och Lance Hedman har inte varit ett par länge men tänker redan på framtiden.Mamma Magdalena Graaf uttrycker nu sin oro för paret.– Min största oro är att Paulina och Lance inte skyddar sig, skriver hon på bloggen.
Läs mer om Lance, Lance Hedman, Lance och Paulina.

Paows nya kärleksbesked

Kärleksparet Paow och Lance Hedman Graaf är på semester i Thailand.Nu avslöjar paret sina framtidsplaner.– Det känns så rätt, säger Paow till Hänt.
Graaf bryter tystnaden om sonens nya kärlek
Magdalena Graafs son, Lancelot Hedman Graaf, är tillsammans med Paradise Hotel-profilen Paulina Paow Danielsson.Nu bryter hon tystnaden om sonens nya flickvän och berättar om sina känslor.Saknar Lance och min fina lilla svärdotter Paulina så det gör ont i hjärtat, skriver hon på sin blogg.
Stora bakslaget för Paow – på kärleksresan med kändissonen
Kärlekssemestern i Thailand gick i krasch för Paulina Paow Danielsson och nya pojkvännen Lance Hedman Graaf.Att mysa fanns inte ens på världskartan med tanke på hur varmt och fuktigt det var i rummet. Sen så blev jag halvdålig också, mådde illa och hade ont i magen. skriver Paradise hotel-stjärnan på sin blogg.

Paows bild på kändis- sonen förvånar fansen

Paradise Hotel-profilen Paow är tillsammans med kändissonen Lance Hedman Graaf.Nu har hon lagt upp en bild på sig och kärleken – en bild som förvånar fansen.Mums! Han ser exakt ut som Leo DiCaprio, skriver en följare.
Paow avslöjar kärlekslögnen
Paradise Hotel-profilen Paulina Paow Danielsson och Lance Hedman Graaf har blivit ett par.Kändissonen Lance ska ha ljugit om sin ålder när de träffades – och nu hyllar paret varandra i sociala medier.Kolla min vackra tjej, skriver Lance om flickvännen på Instagram.
Paow bekräftar romans- ryktet med kändissonen
Paradise hotel-profilen Paulina Paow Danielsson, 24, har hittat kärleken igen - i sju år yngre kändissonen Lance Hedman Graaf.Paret bekräftar nu sitt förhållande, skriver Hänt.Ja vi är tillsammans, skriver Lance Hedman Graaf i ett meddelande till sajten.
Paow bryter tystnaden om romansen med kändissonen
Det har under den senaste tiden cirkulerat ett romansrykte mellen bloggaren Paulina Paow Danielsson och kändissonen Lance Hedman. Nu bryter de båda tystnaden. – Vi träffades via gemensamma vänner och vi klickade direkt, skriver hon till Hänt.
Hedman: Den här stunden kommer jag aldrig att glömma
16-åriga Lance Hedman var på söndagen med i TV4:s Nyhetsmorgon där han berättade om passionen för thaiboxningen och hur han lyckats bearbeta sin bror Isaks tragiska död.Bredvid honom i morgonsoffan satt pappa Magnus Hedman som på Instagram delar med sig av stoltheten han känner.Den här stunden kommer jag aldrig att glömma..., skriver han.
Läs mer om Instagram och Lance Hedman.
Hedman om sorgen: Jättejobbig pediod
Lance Hedman gör succ som thaiboxare.16-åringen, son till Magnus Hedman och Magdalena Graaf, har hittat sin passion i livet – och ett sätt att bearbeta sin bror Isaks tragiska död.– Det är fortfarande jättejobbigt, men jag får ta ut mina känslor på något, säger han i TV4:s Nyhetsmorgon.
Läs mer om Magdalena Graaf.