Landskronahem


Akuta brister fixade i tvångsförvaltat hus

Landskronahem har åtgärdat de mest akuta problemen i Delfinen 15, den fastighet som de sedan i september tvångsförvaltar.

Läs mer om Delfinen.

Hyreshöjning för Landskronahem klar

I snitt ökar hyrorna 1,1 procent 2015.

Läs mer om Landskronahem.
Falsk personal stal från äldre

Tjuvar utklädda till personal från Landskronahem stal guldringar från en äldre dam.

Läs mer om Landskronahem.
Nolltolerans mot klotter

Landskronahem agerade snabbt när man fick garage och förråd nedklottrade.

Register över hyresgäster olagliga

Helsingborgshem och Landskronahem kritiseras av Datainspektionen.

Landskronahem anklagas för att slösa pengar

Bostadsbolaget valde de dyraste stolarna trots att de billigare var likvärdiga, enligt en underleverantör som nu kritiserar Landskronahem.

Läs mer om Landskronahem.
Vi har ett koncept att följa

Landskronahem medger att det var utseendet som styrde vid möbelköpet.

Fonderna skapar huvudbry för de boende

När Landskronahem vill ombilda delar av sitt bestånd kan hyresgästerna gå miste om planerade renoveringar.

Landskronahem har börjat rensa

Landskronahems styrelseordförande Torkild Strandberg (FP) uppger att han kände till registreringarna sedan tidigare. Hela styrelsen blev informerad under ett möte i slutet av februari, efter att uppgifterna begärts ut från det kommunala bolaget.– Det är ingen tvekan om att alla bostadsbolag ska följa den lagstiftning som finns.

Läs mer om Torkild Strandberg.
Skadegörelse på Silvergården

Landskronahem har anmält skadegörelse på Silvergården.

Läs mer om Silvergården.
Bröt upp dörr på Landskronahems kontor

En medarbetare på Landskronahem blev vid 17-tiden på onsdagen bestulen på en Ipod och en betongsåg i bolagets kontor på Idrottsvägen. Tjuvarna tog sig enligt anmälan in genom att bryta upp en dörr. Inga vittnen till händelsen finns.

Läs mer om Idrottsvägen, Ipod och Landskronahem.
Får betala tre månadshyror - trots att modern gått bort

Landskronahem kräver att Leif Andersson och hans syster ska betala tre månadshyror efter att deras moder gått bort. De borde ha väntat med uppsägningen till efter dödsfallet fick de veta. Bostadsföretaget vill inte kommentera det enskilda fallet.

Läs mer om Leif Andersson.
Landskronahems nya hyror klara

Efter årsskiftet höjer Landskronahem sina hyror med i genomsnitt 1,95 procent. Som mest kan man få en hyreshöjning på 295 kronor i månaden.

Läs mer om Landskronahem.
Landskronahems nya hyror klara

Landskronahem höjer hyrorna med i genomsnitt 1,95 procent efter årsskiftet.

Landskronahem flyttar till paviljonger

Från den 10 december flyttar Landskronahem sitt huvudkontor till paviljonger. Detta för att kunna påbörja ombyggnaden av de lokaler som företaget har haft provisoriskt som huvudkontor på Pjäsgatan 14, Västra Fäladen. Ombyggnaden av huvudkontoret kommer stå klart under september/oktober 2013. Paviljongerna ligger i slutet av Pjäsgatan.

Inga pengar att vänta från Landskronahem

Helena Fremle, vd på Landskronahem, säger att det kommunala bostadsbolaget aldrig kan garantera frihet från inbrott i sina garage. Vill någon bryta sig in eller stjäla, så gör de det.– Vi kan ju försäkra att det är tryggare, men aldrig garantera något, då skulle vi ha vakter där hela tiden och det är inte hållbart.Hon säger att det brukar dyka upp liknande ärenden då och då, men att de ändå är hyfsat ovanliga.

Läs mer om Landskronahem.
Landskronahem säger nej till Weibullsholm

Det blir ingen flytt av Landskronahems huvudkontor till Weibullsholm. Enligt en utredning skulle det kosta alldeles för mycket att renovera fastigheten - 84 miljoner kronor.

Läs mer om Weibullsholm.
Oppositionen kritisk mot Landskronahem

Oppositionsrådet Niklas Karlsson (S) menar att det ska vara möjligt att få tag på en lägenhet på den ordinarie bostadsmarknaden om man har ett fast jobb. Torkild Strandberg (FP) menar att det är socialen och inte Landskronahem som ska ta det sociala ansvaret.

Läs mer om Landskronahem.
Vi söker Landskronahembo

Landskronahem fyller 70 år i år och nu söker vi dig som har bott länge som hyresgäst där och som kan tänka dig att ställa upp och berätta om detta för oss – och våra läsare!

Läs mer om Landskronahembo.
Folk flyttar ut, men ingen flyttar in

Det var inte länge sedan hyreslängan bredvid revs. Nu är det Emaljgatan 2 och 4 som utreds av kommunala Landskronahem. Här gapar fönstren tomma mellan välskötta trädgårdar och flera hyresgäster spekulerar i att husen ska rivas.

Läs mer om Emaljgatan och Landskronahem.
Landskronahem ser om sina hus i Norrestad

Renovering eller rivning? Framtiden för Landskronahems fastigheter på Emaljgatan 2 och 4 diskuteras just nu i bolagets styrelse.

Läs mer om Emaljgatan och Norrestad.
Struntade i avföring och uppklippta källarförråd

Uppbrutna källarförråd, använda kondomer och avföring. Upprepade gånger har Linda Vaher påtalat skadegörelsen på Järnvägsgatan för fastighetsägaren Landskronahem.

Chans till utbyggnad för Västra fäladens Folkets hus

Landskronahem har skissat på en utbyggnad av det nuvarande huvudkontoret på Västra fäladen. Om det blir av finns det plats också för stadsdelens Folkets hus, som är uppsagt från nuvarande lokaler.

Läs mer om Västra.
Västra fäladens Folkets hus kan byggas ut

Landskronahem har skissat på en utbyggnad av det nuvarande huvudkontoret på Västra fäladen. Om det blir av finns det plats också för stadsdelens Folkets hus, som är uppsagt från nuvarande lokaler.

Läs mer om Västra.
Hon fick en ny frys till slut

Efter att Landskrona Posten skrivit om Ulla Lantz som hade onödigt kallt i sin frys gjorde Landskronahem ytterligare en koll. Nu har hon fått en ny frys.
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04