Larm

Apotek slog larm - läkare polisanmäld

En läkare i Blekinge har polisanmälts sedan det visat sig att 10000 narkotikaklassade tabletter skrivits ut till en och samma patient.
Läs mer om Blekinge.

Apotek slog larm - läkare polisanmäld

Inrikes. En läkare i Blekinge har polisanmälts sedan det visat sig att 10 000 narkotikaklassade tabletter skrivits ut till en och samma patient.
Läs mer om Blekinge.
Larm om skottlossning vid bostad
Polisen i Los Angeles har ryckt ut till en bostad efter larm om skottlossning, rapporterar CBS.En man ska ha öppnat eld.

En person påkörd vid hållplats

Vid lunchtid på tisdagen kom det in ett larm till polisen att en pojke blivit påkörd vid en busshållplats i Malmö.I själva verket handlade det om en vuxen man – som klarade sig med lindriga skador.
Läs mer om Malmö.I.
Larm om drunkning – två personer uppdragna ur å
På måndagskvällen har polis och räddningstjänst ryckt ut på larm om en drunkningsolycka i Marks kommun.Räddningstjänsten uppger att de fått upp två personer ur vattnet och att skadeläget är oklart.
Barn utövar hederskultur – skolpersonal slår larm
Skolbarn i Tynnered uppvisar tecken på hederskultur – nu slår skolpersonal larm.Det rapporterar SVT Väst.– Det är sju-åtta åringar som vidhåller normer hemifrån och trots att vi pratar med både barn och föräldrar gång på gång så når vi inte fram., säger Helena Kollberg, rektor på Vättnedalsskolan, till kanalen.
Larm om fullt utvecklad brand i gym
På måndagskvällen har polis och räddningstjänst larmats till en brand i ett gym i Marks kommun.– Enligt SOS är branden fullt utvecklad, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Läs mer om Peter Adlersson och Väst.
Larm om stort bråk – två gäng ska vara inblandade
Polisen fick på måndagskvällen larm om att två ungdomsgäng är inblandade i ett slagsmål i Karlstad.
Läs mer om Karlstad.
Larm om brand - svart rök stiger mot himlen
Foto: Läsarbild Flera läsare har hört av sig med bilder och filmer till tidningen som visar hur svart rök stiger mot himlen. Enligt uppgifter till SOS Alarm brinner det på Torsåsgatan. Enligt larmet rör det sig om en mindre brand.
Läs mer om Torsåsgatan.
Brand i flerfamiljshus – stort räddningspådrag
Räddningstjänsten har kallats till en brand i ett flerfamiljshus i Kortedala.– Det är rök i två trappuppgångar. Vi misstänker att det kan komma från källaren, säger Anders Ternevi, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.
Läs mer om Kortedala och Storgöteborg.
EU vill skydda visselblåsare
Den som slår larm om missförhållanden i myndigheter och företag ska få skydd i hela EU, enligt ett nytt förslag. – Oerhört viktigt, men olyckligt att skydd för larm om arbetsrätt saknas, säger Jytte Guteland (S), som inte utesluter att Sverige måste skärpa visselblåsarskyddet i privata sektorn.
Läs mer om Jytte Guteland och Sverige.
Man misshandlade kvinna med kniv - sköts till döds av polisen
Det var under måndagsmorgonen, runt 04-tiden, som polisen i Stockholm fick larm om en grov misshandel. Det efter att flera grannar hade larmat. En av grannarna hade hört en kvinna skrika i lägenheten i Skärholmen, i södra Stockholm.
Läs mer om Skärholmen och Stockholm.
Bil körde in i fasaden på brandstation
En bil körde av vägen och in i fasaden på Kortedala brandstation på måndagsmorgonen.– Bilen körde genom ett staket, säger Anders Ternevi, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.
Läs mer om Kortedala.
Larm om våldtäktsförsök
Polisen fick larm om ett våldtäktsförsök på Orust på söndagskvällen.– Det handlar om ett våldtäktsförsök utomhus, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i region väst.
Läs mer om Orust och Tommy Nyman.
Flera bilar tändes på
Sent på söndagskvällen fick polisen larm om att det brann i fyra bilar.Nu misstänker man att någon har tänt på och har inlett en utredning om skadegörelse.
Polis sköt mot man i Stockholm efter larm om lägenhetsbråk
En knivman greps av polisen tidigt på måndagsmorgonen efter ett tillslag i en lägenhet i Skärholmen i Stockholm. Mannen ska vara skadad:– Vi har tvingats skjuta verkanseld för att avvärja dödligt våld, säger vakthavande befäl hos polisen, till Aftonbladet.
Prostituerad larmade om aggressiv sexköpare
Strax innan klockan 22 på söndagskvällen slog en prostituerad kvinna larm från ett hotellrum i Västerås om att en sexköpare började aggressiv, skriver polisen på sin hemsida.
Larm om skottlossning i Göteborg
Polisen söker efter personer som varit inblandade i en skottlossning i Askim i Göteborg på söndagskvällen. -Vi har påträffat tomhylsor på platsen, oklart i vilken omfattning, säger Peter Nordengard, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Larm om skottlossning i Göteborg
Läs mer om Göteborg.
JUST NU: Larm om skottlossning
Polisen har larmats om en skottlossning i Askim i Göteborg. Flera polispatruller finns på platsen.– Vi har hittat tecken som tyder på att det har skjutits på plats, säger Peter Nordengard, vakthavande befäl vid polisen region Väst.
Så luras du när du shoppar på Wish
18-åriga Evelina Broberg fick smärtsamma ärr när hon använde hudprodukten från Wish. Hon är inte den enda som råkat illa ut. Ursprunget hos varorna hos e-handelsgiganten samt vem som bär ansvaret för dem är oklart. Samtidigt handlar konsumenter misstänkt billiga produkter i en ökande takt, och nu slår flera experter larm.– Succ är fel ord. Det här är någon form av bomb, sägerArne Andersson e-handelsexpert på Postnord.