Las

Klart hur pengarna ska fördelas efter dådet i Las Vegas

Bara timmar efter att Stephen Paddock sköt 58 människor till döds vid en musikfestival i Las Vegas började pengadonationer strömma in till offren. Nu har reglerna kring fördelningen av de 22 miljonerna färdigställts.
Läs mer om Stephen Paddock.

Joe Labero får fast eldshow i Las Vegas

Joe Labero har uppfyllt sin barndomsdröm. Han har fått ett helårskontrakt på en show i mångmiljonklassen på hotellet Paris i Las Vegas.
Klart: Så ersätts damveckan i Båstad
WTA-turneringen i Båstad las ner.Nu är det klart att tävlingen fortsätter i mindre format i form av en ITF-tävling med 25 000 dollar i prissumma.– Båstad är en central plats för tennisen i Sverige, säger generalsekreteraren Christer Sjöö till Helsingborgs Dagblad.
Läs mer om Båstad, Christer Sjöö och Sverige.
Uppgifter: Samsung Galaxy S9 missar CES-mässan, trots allt
Det blir ingen ny Galaxy S9 på årets teknikmässa i Las Vegas, enligt nya uppgifter. Istället får vi vänta till mars.
Läs mer om Galaxy S9.

Vegas nya riddare blev en enande faktor efter masskjutningen

LAS VEGAS. Med riddartema stormade Golden Knights in i spelstaden i öknen och gav dess hårt prövade invånare deras första proffslag. Det nya NHL-laget blev viktigt för att läka sår och ena Las Vegas efter masskjutningen. Två svenskar var med från start och de stortrivs långt från strippens neon i en lugn förort.
71-åriga Cher visar upp sin superkropp
Cher är 71 år och fortfarande ett bombnedslag.Sångerskan är ute på turn och de senaste bilderna från Las Vegas har skapat sensation.Hon visar upp en superkropp som får fansen att tappa hakan.
Läs mer om Cher.
Las Vegas lysande historia hedras på skyltkyrkogård
Welcome to Fabulous Las Vegas, Nevada står det på en av världens mest kända neonskyltar. Pampiga hotell och kasinon slåss om turisternas uppmärksamhet.
Läs mer om Nevada.
Två nya mål i natt gjorde svensken till poängkung
LOS ANGELES. William Karlsson, 24, är i sitt livs form och går inte att stoppa just nu.Med två nya mål var han banans bäste spelare när Vegas Golden Knights i natt, svensk tid, besegrade San Jose efter förlängning med 5-4.Det betyder att Karlsson nu gjort 8 poäng på de fyra senaste matcherna och är nykomlingens poängkung så här långt.- Om jag hade kunnat drömma om det här när jag kom till Las Vegas? Nej, det har gått över förväntan för både mig och laget, säger han.
Läs mer om Karlsson och San Jose.
William Karlsson gick på knock direkt när Vegas vann sjunde raka hemma
Las Vegas. William Karlsson knockade Los Angeles med sina två mål i första perioden när Golden Knights vann med 4–2. Vegas bästa Karlsson var nära hattrick i en av lagets bästa matcher. – Två mål är inte fy skam heller, säger William, ursprungligen från Märsta, till DN.
Läs mer om Karlsson, Märsta och William.
Sylvester Stallone anklagades – ska ha tvingat 16-åring till sex
Sylvester Stallone har anklagats för att ha tvingat en 16-årig flicka till sex, enligt Daily Mail.Skådespelaren och hans livvakt ska ha tvingat tonåringen att utföra sexuella handlingar på ett hotellrum i Las Vegas 1986.Stallone har inte kommenterat anklagelserna.
Många stämningar efter Las Vegas-skjutningen
Uppemot tjugo stämningsansökningar har lämnats in efter masskjutningen i Las Vegas den första oktober. Hotellet, konsertarrangören och vapentillbehörsförsäljare stäms av överlevande offer.
Invigde självkörande buss – krockade efter 2 timmar
En stor ceremoni hölls för att inviga den första självkörande bussen.Mindre än två timmar senare hade den krockat.– Det var uppenbarligen den sämsta tajmingen, säger Andreas Mai, chef för bussavdelningen på Keolis, till Las Vegas Sun.
Självkörande buss krockade på premiärdagen
Den förarlösa bussen ska trafikera Las Vegas gator på försök under ett års tid. Men redan den första dagen krockade fordonet. – Det var en ganska ointressant krasch, men uppenbarligen var det världens sämsta tajmning, säger leverantören Keolis representant om händelsen.
Las Vegas lanserade självkörande buss och den krockade efter två timmar
Vad som sägs var USA:s första självkörande buss överlevde inte länge på gatorna innan den blev påbackad av en lastbil. Men det var så klart ett mänskligt fel som låg bakom kraschen.
Facket ljuger om LAS
En masskjutning per dag sedan Las Vegas-massakern
26 personer dödades i en ny masskjutning i USA i söndags när en ensam skytt öppnade eld i en kyrka i Texas. I snitt har en masskjutning skett per dag sedan massakern i Las Vegas den 1 oktober.
Läs mer om USA.
Real vann trots anfallarnas måltorka
Real Madrids fruktade anfallare har inte hittat riktigt rätt ännu den här säsongen. Trots 3–0 hemma mot Las Palmas fick både Cristiano Ronaldo och Karim Benzema – som båda står på en ligafullträff – lämna matchen utan notering i målprotokollet.
Real Madrid räddade av otroliga drömmålet
Real Madrid gick ini matchen mot Las Palmas med två förluster i ryggen, och de lyckades bryta den negativa trenden.Med övertygande 3-0 besegrade hemmalaget besökarna och Zidane kan pusta ut.
Läs mer om Zidane.
Ottawa föll – trots Karlssons fullträff
Erik Karlsson har hittat tillbaka till målformen.När hans Ottawa mötte Las Vegas Knights satte han sitt första mål för säsongen – med en halv minut kvar av matchen.Trots Karlssons insats förlorade Ottawa med 5-4.
Läs mer om Ottawa.
Sheriffen: Las Vegas-skytten hade förlorat stora summor
Stephen Paddock, som dödade 58 personer och skadade hundratals när han öppnade eld från ett hotell i Las Vegas för en månad sedan, var deprimerad efter att ha förlorat stora summor pengar. Det säger kommunens sheriff Joe Lombardo i en ny intervju.
Läs mer om Joe Lombardo.
Paret överlevde massaker – har nu dött i bilkrasch
Paret Dennis och Lora Carver överlevde massakern i Las Vegas där 58 offer dödades och över 500 skadades.Inte ens en månad senare har paret dött i en bilolycka.Vi ska leva de bästa liv vi kan, för det är vad de hade velat, skriver parets dotter Brooke på Facebook.
Läs mer om Brooke, Facebook och Lora Carver.
Shelby 1000 – en Ford Mustang med extra allt och 1.000 hk
Shelby American är det tuningföretag som fortsätter att bygga prestandamodeller från Ford, i samma anda som Carroll Shelby en gång gjorde. På SEMA-showen i Las Vegas presenterades det senaste bidraget: Shelby 1000. Precis som namnet antyder är toppeffekten i den 5,2 liter stora V8:an höjd till 1.000 hk, framför allt med hjälp av en 4,5-liters Whipple kompressor. Men Shelby 1000 handlar inte bara om höjd toppeffekt, hela bilen har arbetats om för att kunna användas fullt ut på racingbanorna. Alla modifieringarna finns beskrivna hos Shelby American (pdf-dokument). Till skillnad mot tidigare generationen Shelby 1000 är d
BMW M5 med M Performance-delar ger lägre vikt och bättre aerodynamik
Det finns en särskild avdelning hos BMW för ägare som vill sätta sin egen prägel på bilen. Tanken med M Performance-delarna är att din bil ska skilja ut sig från grannens. En BMW M5 är speciell som den är, redan i grundutförande, men det hindrar förstås inte ägarna från att vilja göra den lite mer personlig. Därför kommer nu ett gäng M Performance-delar även för BMW M5. De premiärvisas på tuningmässan Sema i Las Vegas. Och faktum är att åtminstone några av delarna faktiskt bidrar med lite bättre prestanda i form av bättre aerodynamik, bättre ky