Lasse stefanz

Stjärnan injicerade tupp- kammar – efter tuffa tiden

Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson led av dåliga knän och kunde knappt stå upp.Han fick kortison – men det hjälpte inte alls.Då började han injicera tuppkammar – och det gav resultat.– Jag hade aldrig trott på sånt. Men jag köpte dem på apoteket för 2700 kronor, säger han till magasinet Filter.
Läs mer om Filter.

Stjärnan injicerade tupp- kammar – efter tuffa tiden

Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson led av dåliga knän och kunde knappt stå upp. Han fick kortison – men det hjälpte inte alls. Då började han injicera tuppkammar – och det gav resultat. – Jag hade aldrig trott på sånt. Men jag köpte dem på apoteket för 2700 kronor, säger han till magasinet Filter.
Läs mer om Filter.
Jönsson tvingades till ingrepp för 100 000 kr
Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson har drabbats av både hjärtinfarkt och diabetes - och tandlossning.Nu har han bytt ut sina tänder för över 100 000 kronor, och försöker ta hand om hälsan.– Jag tar ju hellre en hjärtinfarkt till än den här diabetesen som jag blir påmind om varje dag, säger Olle Jönsson till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Olle Jönsson.

Här begravs Sven-Erik Magnusson

I dag förs den älskade dansbandsmusikern Sven-Erik Magnusson till sin sista vila.Ceremonin startade klockan 13.00 och bland de drygt 300 besökarna syntes Vikingarna-profilen Christer Sjögren och Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson.Sven-Erik Magnussons son Oscar Magnusson sjöng Så många mil, så många år för att hedra sin pappa.– Jag tror att många kommer känna att det blir en ljus gudstjänst, säger Micael Stenkvist på Widns begravningsbyrå.
Lasse Stefanz-stjärnan drabbad av sjukdom
Populära dansbandet Lasse Stefanz har drabbats av maginfluensa. Trummisen Gunnar Nilsson har varit så dålig att han i fredags fick avstå en spelning i Norge. Gunnar har maginfluensa så Jonas får hoppa in på trummor, skriver badet på Instagram.
Läs mer om Instagram, Lasse Stefanz och Norge.
Stora ilskan mot Abba-Bennys kryphål
När dansbanden spelar för danspublik är momsen 25 procent. När Benny Anderssons Orkester, BAO, spelar och har med sig egen dansbana är momsen bara sex procent. Nu rasar Sveriges dansband över särbehandlingen. - Det är orättvist. BAO som har egen dansbana med sig kommer undan, säger Olle Jönsson, sångare i Lasse Stefanz.
Läs mer om BAO, Lasse Stefanz och Olle Jönsson.
Fullt hus på Lasse Stefanz 50-årsfest
När man fyller 50 har man så klart en fest. En riktigt stor tillställning.Dansbandet Lasse Stefanz gjorde som alla andra jubilarer, hyrde lokal och beställde käk – och 2700 gäster tackade ja.– Vem kunde tro detta för 50 år sedan när vi startade i hönshuset hemma i Gärds Köpinge? säger bandets frontman Olle Jönsson.
Läs mer om Lasse Stefanz och Olle Jönsson.
Stjärnornas festkläder – så firar de nyårsafton
Olle Jönsson siktar på plankstek och chokladfondant medan VM-boxaren Klara Svensson kommer att skåla i bubbelvatten.Så firar några av de sydsvenska stjärnorna årets nyårsafton.– Det blir en lugn nyårsafton hemma i Röetved, inga bomber med tanke på att vi har så mycket djur, säger Olle Jönsson från Lasse Stefanz.
Lasse Stefanz-bråket är över: Tomten kom tidigt
Den infekterade tvisten mellan de forna bandkamraterna i Lasse Stefanz har rasat i flera år.I våras kom domstolsbeslutet som ger den sparkade Lasse Stefanz-medlemmen Lasse Sigfridsson rätt gentemot bandets bolag.Nu har Hovrätten beslutat att inte ta upp fallet.– Jag ser det som ett avslutat kapitel nu. Det känns skönt, säger Lasse Sigfridsson.
Lasse Stefanz tvingar landslaget flytta match
När nye förbundskaptenen Kristjn Andrsson, 35, ska spetsa landslaget inför VM i Frankrike krockar uppladdningen med Lasse Stefanz. Nordens största dansband flyttar inte sin spelning i Kristianstad Arena. – Nu ska vi lämna ett besked till förbundet, säger Anders Olsson, evenemangsansvarig i Kristianstad kommun.
Bråket fortsätter: Vill inte prata med mig
Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson vägrade sjunga De sista ljuva åren med Christina Lindberg efter att hon samarbetet med forna bandmedlemmen Lasse Sigfridsson. Nu åker Lindberg och Sigrfridsson på turn tillsammans - och sjunger den förbjudna låten. – Jag har inte pratat med Olle sedan dess, han vill inte prata med mig, säger Christina Lindberg.
Topplistorna: Lasse Stefanz i topp
Det är oförändrat i toppen på både album- och singellistan. Lasse Stefanz behåller greppet om...
Sabaton utmanar Lasse Stefanz
Sabaton utmanar Lasse Stefanz i kampen om topplistans första plats. –De har petat ned oss två gånger på listan, så nu är det krig, säger Joakim Brodn, sångare i det albumaktuella metalbandet.
Läs mer om Joakim Brodn och Lasse Stefanz.
Sabaton i krig med Lasse Stefanz
Sabaton utmanar Lasse Stefanz i kampen om topplistans första plats. – De har petat ned oss två...
Läs mer om Lasse Stefanz.
Topplistorna: Lasse Stefanz regerar
Lasse Stefanz bevakar förstaplatsen på albumlistan och så gör även Major Lazer featuring Justin...
Läs mer om Justin och Major Lazer.
Slut på De sista ljuva åren efter storbråk
Olle Jönsson vägrar stå på scen med Christina Lindberg, vilket Skånska Dagbladet först skrev om. Detta för att hon samarbetat med Lasse Stefanz sparkade medlem Lasse Sigfridsson – efter konflikten med frontmannen Olle Jönsson, hävdar Lindberg. – Jag är jätteledsen, det tog mig hårt. Ledsen och lite arg till och med, säger hon.
Olle Jönsson: 'Då ska alla kort upp på bordet'
Olle Jönsson möter oss i en sprillans ny ormskinnskavaj i 50–talsmodell som han just fått uppsydd i Malung. Han ser gladare och piggare ut än på mycket länge så här timmarna innan Lasse Stefanz åter ska ge sig ut på äventyr med nya cd:n Roadtrip i bagaget. – Mina två hjärtinfarkter har jag inga problem med i dag, nu har jag bara min diabetes att kämpa med, men jag sköter mig, kroppen mår betydligt bättre nu, säger Olle och korkar upp en burk med Loka Crush Jordgubb.
De prisades under Guldklaven i Malung
MALUNG. Dansbands-Sveriges största pris, Guldklaven, delades i kväll ut. Årets Låt blev Leva tills jag dör med Lasse Stefanz och Mikael Wiehe. – Tusen tack, sa Mikael Wiehe i ett inspelat tacktal.
Sannex svar efter Lasse Stefanz ilska
Lasse Stefanz riktade kritik mot att dansbandet Sannex blivit nominerade till dansbandspriset Guldklaven i år – och att deras nominering uteblev. Nu svarar Sannex på kritiken. – De är dansbandets Zlatan, det är inget snack om det. De borde vara nominerade varje år. Det går väldigt bra för oss också och det här att han säger att det är riggat, det är det ju inte. Det är publikens röst, säger Anders Olsson, sångare i bandet.
Topplistorna: Stiltje på topplistan
Läget har stabiliserat sig på de svenska topplistorna under sommaren. Lasse Stefanz, Drake och Lars...
Läs mer om Drake.
Jönssons nya attack mot Guldklaven
Lasse Stefanz bojkottar dansbandsgalan Guldklaven eftersom bandet misstänker oegentligheter i...
Läs mer om Guldklaven.
Ingen reagerar när Zlatan vinner Guld-bollen gång på gång
Lasse Stefanz frontman frågande till utebliven Guldklaven-nominering
Lasse Stefanz protest: Bojkottar Guldklaven
Arrangören: Ingen blir så arg som Lasse Stefanz om de inte vinner
Läs mer om Lasse Stefanz.
Lasse Stefanz bojkottar Guldklaven
Sveriges största dansband, Lasse Stefanz, bojkottar årets upplaga av dansbandsgalan Guldklaven....
Läs mer om Guldklaven och Lasse Stefanz.