Lasse stefanz

Jubileumskonsert för Lasse Stefanz

Dansbandet Lasse Stefanz firar sitt 50-årsjubileum med en konsert i hemstaden Kristianstad i början...
Läs mer om Kristianstad och Lasse Stefanz.

Lasse Stefanz-bråket fortsätter

Dansbandsbråket mellan tidigare och nuvarande medlemmar i Lasse Stefanz fortsätter. Nu överklagar...
Läs mer om Lasse Stefanz.
Nu turer i Lasse Stefanz-tvisten
Dansbandsbråket mellan tidigare och nuvarande medlemmar i Lasse Stefanz valsar vidare. Nu överklagar Lasse Stefanz tingsrättens dom där Lasse Sigfridsson fick rätt och bandet åkte på att betala rättegångskostnader på över 600 000 kronor, skriver Kristianstadsbladet.
Sigfridsson förlorar dansbandstvist
Den tidigare basisten i Lasse Stefanz, Lasse Sigfridsson, förlorar en tvist med skivbolaget Warner...

Sigfridsson förlorar tvist med skivbolag

Tidigare Lasse Stefanz-basisten: Får inte en spänn
Sigfridsson vann dansbandstvisten
Kristianstads tingsrätt gav på fredagen den före detta Lasse Stefanz-medlemmen Lasse Sigfridsson...
Sigfridsson vinner över Lasse Stefanz
Den sparkade Lasse Stefanz-medlemmen Lasse Sigfridsson vinner över bandets bolag. Sigfridsson ska nu få 170 000 kronor plus sina rättegångskostnader på 650 000 kronor betalda, skriver P4 Kristianstad.
Pengasmällen som hotar Lasse Stefanz
Dansbandskungen Olle Jönsson, 60, ultimatum ledde till att Lasse Sigfridsson, 63, sparkades ur Lasse Stefanz. Förlikningsförsöket misslyckades – och i går rullade rättegången vidare i Kristianstads tingsrätt. På papperet gäller striden en aktieutdelning på 170 000 kronor – men förlorarna kan vänta sig rättegångskostnader på över en halv miljon kronor.
Olle Jönsson i rätten: Inte värt att stanna
Det brast för dansbandskungen Olle Jönsson i rätten. För första gången avslöjade han offentligt den bittra osämja som splittrade Lasse Stefanz för fyra år sedan. – Antingen fick Lasse gå eller så gick jag. Det var inte värt att stanna, utbrast Olle Jönsson, 60. Iskylan mellan honom och sparkade bandmedlemmen Lasse Sigfridsson, 63, var påtaglig.
Gyllene revanschen efter Lasse Stefanz
Framtiden såg minst sagt mörk ut när Lasse Sigfridson, 63, från Åhus fick sparken från dansbandet Lasse Stefanz. Han miste sitt levebröd över en natt. I stället för att deppa har Lasse Sigfridsson skaffat sig en ny och helt egen karriär. Första soloplattan sålde guld. – Jag har det bra nu, säger han.
Bandet stoppade TV4 innan doumentären
TV4 ville komma hem till Lasse Stefanz. Men då satte Olle Jönsson och Christer Ericsson stopp. – Det sade vi nej till, säger Olle Jönsson till Norra Skåne.
Jättebråket som TV4 inte tog upp i filmen
Att Lasse-Stefanz befinner sig i en infekterad rättstvist väljs bort i TV4:s program. Nu rasar den sparkade medlemmen Lasse Sigfridsson mot ex-kollegernas uttalanden i Tack för dansen. – Han sitter i tv och ljuger, säger han.
Läs mer om Lasse Sigfridsson, TV4 och Tack.
Jättebråket som TV4 inte tog upp i filmen
Att Lasse-Stefanz befinner sig i en infekterad rättstvist väljs bort i TV4:s program. Nu rasar den sparkade medlemmen Lasse Sigfridsson mot ex-kollegernas uttalanden i Tack för dansen. – Han sitter i tv och ljuger, säger han.
Läs mer om Lasse Sigfridsson, TV4 och Tack.
Topplistorna: Adele kvar i toppen
Adele har sålt över tre miljoner exemplar av den nya skivan 25 världen över. Även i Sverige går det bra för den brittiska stjärnan som har parkerat på albumlistans förstaplats. Nya på listan är Lasse Stefanz, Melissa Horn och Yohio.
Topplistorna: Adele kvar i toppen
Adele har sålt över tre miljoner exemplar av den nya skivan 25 världen över. Även i Sverige går det bra för den brittiska stjärnan som har parkerat på albumlistans förstaplats. Nya på listan är Lasse Stefanz, Melissa Horn och Yohio.
Lasse Stefanz-tvist i tingsrätten skjuts upp
Lasse Stefanz-tvisten skjuts upp. Sångaren Olle Jönsson skulle möta tidigare bandmedlemmen Lasse Sigfridsson i rätten i dag, men så blir det inte. – Det är jobbigt. Jag vill att det ska vara över. Nu hade man ju ställt in sig på det, säger Olle Jönsson, bandets sångare.
Nu får Olle Jönsson äntligen fira sin dag
MALMÖ. Terrorattentatet i Paris satte stopp för Lasse Stefanz-stjärnan Olle Jönssons 60-årsfirande. Men i dag firar han i alla fall på Tivoli i Köpenhamn med den närmaste familjen. - Rätt vad det är, är man 80. Det slutar väl med att jag står på scen med rullator, säger han.
Läs mer om Köpenhamn, Olle Jönsson och Tivoli.
Olle Jönssons plan: Bli en Kenny Rogers
Dansbandståget Lasse Stefanz ångar på med oförminskad fart. Och frontmannen Olle Jönsson ser ingen anledning till att dra i bromsen. – Förra gången vi var i Nashville var vi ju och tittade på Kenny Rogers och han är väl närmare de 80 nu. Funkar det för honom så ska det väl funka för oss också några år till.
Läs mer om Nashville och Olle Jönsson.
Bert om bråket i Lasse Stefanz: Det är dumt
Bråket mellan barndomsvännerna i Lasse Stefanz ska avgöras i rätten. Dansbandspampen Bert Karlsson känner alla inblandade - och sörjer utvecklingen. - Det är dumt att gamla kompisar ska behöva stämma varandra, säger han.
Läs mer om Lasse Stefanz.
Miljonbråket i Lasse Stefanz trappas upp
Konflikten mellan de barndomsvännerna i Lasse Stefanz har trappats upp. Den sparkade basisten och sångaren Lasse Sigfridsson hävdar att han har blivit förd bakom ljuset och den tredje december drar han Olle Jönsson och Christer Ericsson inför domstol. Nu talar han ut om det smärtsamma uppbrottet och sveken i Lasse Stefanz. – Det är svårt att veta hur de kunde utesluta mig utan anledning, jag skulle aldrig ha gjort så mot någon. Bitterheten för det kommer alltid att finnas kvar säger Lasse Sigfridsson.
Dansbandskriget i Lasse Stefanz trappas upp
Finns ingen annan utväg än att mötas i rätten
Läs mer om Lasse Stefanz.
Sigfridsson och Lasse Stefanz möts i rätten
Den infekterade tvisten mellan dansbandet Lasse Stefanz och tidigare medlemmen Lasse Sigfridsson fortsätter. Nu möts parterna i rätten, skriver Aftonbladet. – Det här handlar inte om pengar, det handlar om rättvisa, har Lasse Sigfridsson tidigare sagt.
Stor Countryfestival väntar på Söderslätt
Lasse Stefanz, Robert Wells och Anna Hertzman – Söderslätts Countryfestival har flera kända namn på programmet. Men framför allt är detta festivalen som alltid har fint väder. – Vi har haft tur med vädret alla år. Och nu när jag tittade på kartan ser det ut som det bli kanonväder nästa helg, säger Ulf Stjernbo, en av arrangörerna.
Läs mer om Söderslätt och Ulf Stjernbo.
Topplistorna: Ghost tar täten
Efter sommarstiltjen händer det grejor på de svenska topplistorna. Badpojkens hyllning till EM-hjälten John Guidetti, Johnny G (the Guidetti song), petar ner Zara Larsson från toppen på singellistan. Samtidigt punkterar Ghost dansbandet Lasse Stefanz långa regim på albumlistan med sin nya hårda skiva Meliora.
Hemma hos Skånes egna countrystjärna
KÅGERÖD. Hon fick 2 000 kronor för duetten med Olle Jönsson - låten som gjorde Christina Lindberg till stjärna. Men hon har onekligen klarat sig bra efter framgångarna med svensktoppsklassikern De sista ljuva åren. - Nej det där med pengarna tänker jag inte på, Lasse Stefanz gav mig en fantastisk nystart i karriären, säger Christina Lindberg när hon tar emot Kvällsposten på infarten till huset i skånska Kågeröd.