Lasse stefanz

Wiehe sjunger med Lasse Stefanz

Proggsångaren Mikael Wiehe fortsätter att söka sig till de lite mer otippade musikaliska samarbetena. I fjol sjöng han med hiphopgruppen Kartellen på låten Vi är inte skit. Nu har turen kommit till dansbandsvärlden.
Läs mer om Kartellen och Lasse Stefanz.
Wiehe sjunger med Lasse Stefanz
Proggsångaren Mikael Wiehe fortsätter att söka sig till de lite mer otippade musikaliska...
Läs mer om Lasse Stefanz.

Olle Jönsson sörjer vännen som dog

Olle Jönsson sörjer sin vän, Abba-basisten Rutger Gunnarsson. – Jag blev väldigt ledsen när jag nåddes av beskedet, säger Lasse Stefanz-sångaren.
De är klara för årets Så mycket bättre
Lisa Nilsson var första namnet ut som TV4 själva släppte. Nu kan Expressen berätta att även Niklas Strömstedt är klar för Så mycket bättre - och förhandlingarna med Olle Jönsson från Lasse Stefanz ska vara långt gångna. Här är de fem första namnen till årets upplaga av succprogrammet.
Dansbandsstjärnan stämmer skivbolag
Lasse Sigfridsson från dansbandet Lasse Stefanz stämmer skivbolaget Warner på 100 000 kronor i uteblivna royalties, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Lasse Stefanz och Warner.
Dansbandsstjärna stämmer skivbolag
Lasse Sigfridsson från dansbandet Lasse Stefanz stämmer skivbolaget Warner på 100 000 kronor i...
Läs mer om Lasse Stefanz och Warner.
Dansbandsstjärna stämmer skivbolag
Lasse Sigfridsson från dansbandet Lasse Stefanz stämmer skivbolaget Warner på 100 000 kronor i uteblivna royalties, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Lasse Stefanz och Warner.
Dansbandsstjärnan stämmer skivbolaget
Fick sparken från Lasse Stefanz – nu kräver han royaltyintäkter
Läs mer om Lasse Stefanz.
Partaj driver med feminismen
Här kan du se parodin på Olle Jönsson från Lasse Stefanz i Partaj. Lagom till internationella kvinnodagen kommer han nämligen ut med skivan Olle Jönssons feministpärlor.
Olle Jönssons ilska mot musikjuryn
Robyn, Carola och Yngwie Malmsteen är tre av de svenska artister som under torsdagen valdes in i Swedish Music Hall of Fame. Men bland de utvalda finns inte en enda dansbandsartist – något som upprör Lasse Stefanz sångare och frontfigur Olle Jönsson. – Jag har hållit på i 48 år. Det är tråkigt och själva fan att man ska behöva dö först, säger han till Kristianstadsbladet.
Så har det gått för de största dansbanden
Sven-Ingvars har återförenats men det är inte säkert att de får spela ute i vår. För Olle Jönsson i Lasse Stefanz gäller det att hitta en ny basist efter att den förre hoppat av för att köra lastbil och dränera diken. Våra klassiska svenska dansband kämpar vidare - det här gör dom i dag.
Läs mer om Lasse Stefanz.
Ny medlem i Lasse Stefanz
Lasse Stefanz har fått en ny medlem. Enligt Expressen är det Anders Dallas Dahlgren som tar över basen i det trägna dansbandet efter Henrik Turbo Wallrin.
Ny medlem i Lasse Stefanz
Stockholm Lasse Stefanz har fått en ny medlem. Enligt Expressen är det Anders "Dallas" Dahlgren som tar över basen i det trägna dansbandet efter Henrik "Turbo" Wallrin.(TT) Lasse Stefanz har fått en ny medlem.
Ny medlem i Lasse Stefanz
Lasse Stefanz har fått en ny medlem. Enligt Expressen är det Anders Dallas Dahlgren som tar över...
Läs mer om Lasse Stefanz.
Ny medlem i Lasse Stefanz
Lasse Stefanz har fått en ny medlem. Enligt Expressen är det Anders Dallas Dahlgren som tar över basen i det trägna dansbandet efter Henrik Turbo Wallrin. På bandets hemsida beskrivs den nye basisten som en härligt go och skojfrisk skånepåg som spelat i lokala orkestrar och som vi alltid haft ett gott öga och öra till.
Han är Lasse Stefanz nya bandmedlem
Efter avhoppet - nu har Lasse Stefanz hittat en ny bandmedlem. Anders Dallas Dahlgren tar över basen i dansbandet efter Henrik Turbo Wallrin, skriver bandet på sin hemsida. En härligt go och skojfrisk skånepåg som spelat i lokala orkestrar och som vi alltid haft ett gott öga och öra till, skriver bandet.
"Årets flipp: Lasse Stefanz kultstatus"
MEDIEÅRET 2014 Thomas Deutgen, programledare i P4 Dans, tycker att Lasse Stefanz nyvunna kultstatus är Årets flipp. Årets scoop: U-båtsjakten! Och även årets icke-scoop!
Läs mer om Lasse Stefanz.
Lars Kristerz till dansbandsfestival
Lars Kristerz är klara för dansbandsfestivalen En kväll i juni i Ullared i sommar. Bandet slog igenom i SVT:s Dansbandskampen 2008, och är aktuella med albumet 40 mil från Stureplan. En kväll i juni äger rum 26 och 27 juni 2015. Sedan tidigare är både Lasse Stefanz och Arvingarna klara för festivalen.
Lars Kristerz till dansbandsfestival
Lars Kristerz är klara för dansbandsfestivalen En kväll i juni i Ullared i sommar. Bandet slog igenom i SVT:s Dansbandskampen 2008, och är aktuella med albumet 40 mil från Stureplan. En kväll i juni äger rum den 26 och 27 juni 2015. Sedan tidigare är både Lasse Stefanz och Arvingarna klara för festivalen.
Lasse Stefanz lockade till dans
Lördagskvällen på Härnösands Arena var minst sagt dansant. Mätta och glada middagsgäster dansade kvällen igenom till framträdande av The Cherry Tops, Linda Bengtzing och Lasse Stefanz.
Lasse Stefanz tuffar på
Lasse Stefanz är aktuella med en ny samlingsbox och spelar på lördag i Härnösand. Olle Jönsson menar att dansbandsmusiken fått ett uppsving, men vill se dansband i "Så mycket bättre". - Det skulle vara ett erkännande.
Läs mer om Härnösand.
Jag fattade inte vad jag gett mig in på
BJÄREHALVÖN. Hasse Kvinnaböske Andersson, 66, debuterar visserligen sent i Melodifestivalen. Men han kan inte ha en bättre coach än hustrun Monica Forsberg. - Hon skrev ju texten till Carolas Främling och körade bakom stjärnan när hon vann i Brighton, säger den folkkäre artisten som direkt efter tillkännagivandet fick grattishälsningar från vännen Olle Jönsson i Lasse Stefanz.
Stjärnan kände inte till dansbandskaoset
Upplopp mot polisen efter Lasse Stefanz-konsert