Lasse stefanz

Lasse Stefanz-stjärnan drabbad av sjukdom

Populära dansbandet Lasse Stefanz har drabbats av maginfluensa. Trummisen Gunnar Nilsson har varit så dålig att han i fredags fick avstå en spelning i Norge. Gunnar har maginfluensa så Jonas får hoppa in på trummor, skriver badet på Instagram.
Läs mer om Instagram, Lasse Stefanz och Norge.

Stora ilskan mot Abba-Bennys kryphål

När dansbanden spelar för danspublik är momsen 25 procent. När Benny Anderssons Orkester, BAO, spelar och har med sig egen dansbana är momsen bara sex procent. Nu rasar Sveriges dansband över särbehandlingen. - Det är orättvist. BAO som har egen dansbana med sig kommer undan, säger Olle Jönsson, sångare i Lasse Stefanz.
Läs mer om BAO, Lasse Stefanz och Olle Jönsson.
Fullt hus på Lasse Stefanz 50-årsfest
När man fyller 50 har man så klart en fest. En riktigt stor tillställning.Dansbandet Lasse Stefanz gjorde som alla andra jubilarer, hyrde lokal och beställde käk – och 2700 gäster tackade ja.– Vem kunde tro detta för 50 år sedan när vi startade i hönshuset hemma i Gärds Köpinge? säger bandets frontman Olle Jönsson.
Läs mer om Lasse Stefanz och Olle Jönsson.
Stjärnornas festkläder – så firar de nyårsafton
Olle Jönsson siktar på plankstek och chokladfondant medan VM-boxaren Klara Svensson kommer att skåla i bubbelvatten.Så firar några av de sydsvenska stjärnorna årets nyårsafton.– Det blir en lugn nyårsafton hemma i Röetved, inga bomber med tanke på att vi har så mycket djur, säger Olle Jönsson från Lasse Stefanz.

Lasse Stefanz-bråket är över: Tomten kom tidigt

Den infekterade tvisten mellan de forna bandkamraterna i Lasse Stefanz har rasat i flera år.I våras kom domstolsbeslutet som ger den sparkade Lasse Stefanz-medlemmen Lasse Sigfridsson rätt gentemot bandets bolag.Nu har Hovrätten beslutat att inte ta upp fallet.– Jag ser det som ett avslutat kapitel nu. Det känns skönt, säger Lasse Sigfridsson.
Lasse Stefanz tvingar landslaget flytta match
När nye förbundskaptenen Kristjn Andrsson, 35, ska spetsa landslaget inför VM i Frankrike krockar uppladdningen med Lasse Stefanz. Nordens största dansband flyttar inte sin spelning i Kristianstad Arena. – Nu ska vi lämna ett besked till förbundet, säger Anders Olsson, evenemangsansvarig i Kristianstad kommun.
Bråket fortsätter: Vill inte prata med mig
Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson vägrade sjunga De sista ljuva åren med Christina Lindberg efter att hon samarbetet med forna bandmedlemmen Lasse Sigfridsson. Nu åker Lindberg och Sigrfridsson på turn tillsammans - och sjunger den förbjudna låten. – Jag har inte pratat med Olle sedan dess, han vill inte prata med mig, säger Christina Lindberg.
Topplistorna: Lasse Stefanz i topp
Det är oförändrat i toppen på både album- och singellistan. Lasse Stefanz behåller greppet om...
Sabaton utmanar Lasse Stefanz
Sabaton utmanar Lasse Stefanz i kampen om topplistans första plats. –De har petat ned oss två gånger på listan, så nu är det krig, säger Joakim Brodn, sångare i det albumaktuella metalbandet.
Läs mer om Joakim Brodn och Lasse Stefanz.
Sabaton i krig med Lasse Stefanz
Sabaton utmanar Lasse Stefanz i kampen om topplistans första plats. – De har petat ned oss två...
Läs mer om Lasse Stefanz.
Topplistorna: Lasse Stefanz regerar
Lasse Stefanz bevakar förstaplatsen på albumlistan och så gör även Major Lazer featuring Justin...
Läs mer om Justin och Major Lazer.
Slut på De sista ljuva åren efter storbråk
Olle Jönsson vägrar stå på scen med Christina Lindberg, vilket Skånska Dagbladet först skrev om. Detta för att hon samarbetat med Lasse Stefanz sparkade medlem Lasse Sigfridsson – efter konflikten med frontmannen Olle Jönsson, hävdar Lindberg. – Jag är jätteledsen, det tog mig hårt. Ledsen och lite arg till och med, säger hon.
Olle Jönsson: 'Då ska alla kort upp på bordet'
Olle Jönsson möter oss i en sprillans ny ormskinnskavaj i 50–talsmodell som han just fått uppsydd i Malung. Han ser gladare och piggare ut än på mycket länge så här timmarna innan Lasse Stefanz åter ska ge sig ut på äventyr med nya cd:n Roadtrip i bagaget. – Mina två hjärtinfarkter har jag inga problem med i dag, nu har jag bara min diabetes att kämpa med, men jag sköter mig, kroppen mår betydligt bättre nu, säger Olle och korkar upp en burk med Loka Crush Jordgubb.
De prisades under Guldklaven i Malung
MALUNG. Dansbands-Sveriges största pris, Guldklaven, delades i kväll ut. Årets Låt blev Leva tills jag dör med Lasse Stefanz och Mikael Wiehe. – Tusen tack, sa Mikael Wiehe i ett inspelat tacktal.
Sannex svar efter Lasse Stefanz ilska
Lasse Stefanz riktade kritik mot att dansbandet Sannex blivit nominerade till dansbandspriset Guldklaven i år – och att deras nominering uteblev. Nu svarar Sannex på kritiken. – De är dansbandets Zlatan, det är inget snack om det. De borde vara nominerade varje år. Det går väldigt bra för oss också och det här att han säger att det är riggat, det är det ju inte. Det är publikens röst, säger Anders Olsson, sångare i bandet.
Topplistorna: Stiltje på topplistan
Läget har stabiliserat sig på de svenska topplistorna under sommaren. Lasse Stefanz, Drake och Lars...
Läs mer om Drake.
Jönssons nya attack mot Guldklaven
Lasse Stefanz bojkottar dansbandsgalan Guldklaven eftersom bandet misstänker oegentligheter i...
Läs mer om Guldklaven.
Ingen reagerar när Zlatan vinner Guld-bollen gång på gång
Lasse Stefanz frontman frågande till utebliven Guldklaven-nominering
Lasse Stefanz protest: Bojkottar Guldklaven
Arrangören: Ingen blir så arg som Lasse Stefanz om de inte vinner
Läs mer om Lasse Stefanz.
Lasse Stefanz bojkottar Guldklaven
Sveriges största dansband, Lasse Stefanz, bojkottar årets upplaga av dansbandsgalan Guldklaven....
Läs mer om Guldklaven och Lasse Stefanz.
Lasse Stefanz bojkott: Har tagit avstånd
Olle Jönsson tar avstånd från dansbandspriset Guldklaven, efter att ha snuvats på en nominering. Lasse Stefanz-sångaren menar att det saknas insyn i juryprocessen och ifrågasätter hur röstningen går till. –Vi har tagit avstånd från Guldklaven och kommer göra det framöver, säger Olle Jönsson.
Läs mer om Guldklaven och Olle Jönsson.
Topplistorna: Lasse Stefanz i topp
Lasse Stefanz puttar ned Lasse Winnerbäck från albumtoppen. Dansbandet senaste album skäpptes förra...
Läs mer om Lasse Winnerbäck.
Jubileumskonsert för Lasse Stefanz
Dansbandet Lasse Stefanz firar sitt 50-årsjubileum med en konsert i hemstaden Kristianstad i början...
Läs mer om Kristianstad och Lasse Stefanz.
Lasse Stefanz-bråket fortsätter
Dansbandsbråket mellan tidigare och nuvarande medlemmar i Lasse Stefanz fortsätter. Nu överklagar...
Läs mer om Lasse Stefanz.
Nu turer i Lasse Stefanz-tvisten
Dansbandsbråket mellan tidigare och nuvarande medlemmar i Lasse Stefanz valsar vidare. Nu överklagar Lasse Stefanz tingsrättens dom där Lasse Sigfridsson fick rätt och bandet åkte på att betala rättegångskostnader på över 600 000 kronor, skriver Kristianstadsbladet.