Lasse stefanz

STOR GUIDE: Från Lasse Stefanz till E-Type och Mustasch - det här händer under påskhelgen

Påsken är en av årets stora hemvändarhelger. Det märks även i Dalarna. E-Type, Lasse Stefanz, Mustasch, Gunhild Carling och Nano besöker alla länet och på flera håll ordnas det hemvändar- och klubbkvällar.

Lasse Stefanz vädjar: Köp inte ut åt unga

Fyll gärna dansgolvet –inte ungdomarna.Det är det nyktra budskapet från dansbandet Lasse Stefanz i en ny kampanj.– Det är jävligt dumt att köpa ut till unga, de förstår ju inte konsekvenserna, säger frontmannen Olle Jönsson.
Läs mer om Lasse Stefanz och Olle Jönsson.
Tvungen att göra något radikalt för att överleva
Beskedet fick Olle Jönsson tidigare i höst, mitt under Lasse Stefanz 50-årsjubileuem.– Min diabetes hade nått ett så allvarligt stadie att jag var tvungen att göra något radikalt för att överleva, säger Olle Jönsson.
Läs mer om Lasse Stefanz och Olle Jönsson.
Mikael, 48, fick åka med Lasse Stefanz på turnn
Drömmen gick i uppfyllelse efter 40 års trogen kärlek till bandet han älskar.Takläggaren Mikael Hallqvist, 48, lyckades med vad ingen annan tidigare gjort - att få åka med i Lasse Stefanz turnbuss.– Det var en himmelsk upplevelse, säger han.
Läs mer om Lasse Stefanz.

Fråga doktorn-Suzannes kärlek: it-konsulten Jörgen

EDSBRO, ROSLAGEN. Fråga doktorn lockar varje måndag en miljonpublik, men Suzanne Axell hör ändå till de programledare som tjänar sämst. – Jag undrar ibland om jag är SVT:s statare, säger Suzanne Axell, 61, i en stor intervju om att kämpa i motvind, brist på pappa-uppmuntran, ha dåligt självkänsla i relation till män, testamentet, varför hon inte vill att just hennes DNA ska springa vidare och vad SVT gjorde med Lasse Stefanz-sångarens kvarglömda kalsonger.
Läs mer om DNA, Jörgen, SVT och Suzanne Axell.
Olle Jönsson hotar bojkotta Guldklaven
Lasse Stefanz är Sveriges mest framgångsrika dansband - men förlorade kategorin Årets dansband på galan Guldklaven i söndags.Nu rasar sångaren Olle Jönsson - och lovar bojkotta nästa års gala.– Vi vill inte ha med det där att göra. Vi ska hålla oss ifrån det där, säger han om ceremonin.
Läs mer om Guldklaven och Olle Jönsson.
Dansbandsprofilerna i storbråk: Pissråtta
Bråk mellan Lasse Stefanz och Sannex på Dansbandsveckan i Malung.På en ljudupptagning hör man artisterna gräla och förolämpa varandra.Vad är det för jävla pissråtta du har med dig?!?, säger Olle Jönsson på inspelningen.
Olle Jönsson om Niklas Strömstedts kärlekslåt
Snart släpps Lasse Stefanz nya album.En av överraskningarna är en duett med Niklas Strömstedt.– Jag lyssnar sällan på mig själv, men med den här låten har jag gjort det. För det är så bra, säger sångaren Olle Jönsson.
Läs mer om Lasse Stefanz och Olle Jönsson.
Lasse Stefanz tog hem Dansbandspriset – igen
För andra året i rad vann Lasse Stefanz på måndagen Dansbandspriset.Bandet som leds av Olle Jönsson fick flest röster av allmänheten som röstat på nätet.
Olle Jönssons ilska – efter hårda påhoppet
Nu svarar Lasse Stefanz Olle Jönsson på angreppet från bandets tidigare bassist Lasse Sigfridsson - som anklagat sångaren för att trakassera honom. Frontmannen i dansbandet kallar utspelet för rena lögner och slår tillbaka: – Jag tycker att det är nere på sandlådenivå om jag inte kan önska en nygammal arbetskamrat lycka till utan att han ska spy på mig. Då har det gått för långt, säger Olle Jönsson.
Trakasseri-bråket: Jag blir spyfärdig
I ett upprört inlägg på Facebook hävdar Lasse Sigfridsson att Olle Jönsson gör allt för att stoppa sin tidigare Lasse Stefanz-kollega – genom trakasserier.Samtidigt slår Lasse Stefanz skivbolag tillbaka.– Det finns ingen substans i hans inlägg. Lasse Stefanz trakasserar absolut inte arrangörer, musiker och producenter, säger Jakob Ekendahl på Warner.
Lasse Stefanz-bråket fortsatt infekterat
Förra året fick Lasse Sigfridsson rätt mot sina forna kollegor i Lasse Stefanz då han tilldömdes en aktieutdelning på 170 000 kronor från dansbandets bolag. Men det infekterade bråket är ändå inte över – royaltyfrågan är ännu inte löst.
Lasse Sigfridsson: De tog mitt levebröd ifrån mig
Lasse Sigfridsson sparkades från Lasse Stefanz.Efter en utdragen fejd med sina tidigare bandkolleger har han spelningar och en ny singel på gång i sommar.– Det förringar inte vad de gjorde, de tog mitt levebröd i från mig, säger han i en intervju med Aftonbladet.
Stjärnan injicerade tupp- kammar – efter tuffa tiden
Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson led av dåliga knän och kunde knappt stå upp.Han fick kortison – men det hjälpte inte alls.Då började han injicera tuppkammar – och det gav resultat.– Jag hade aldrig trott på sånt. Men jag köpte dem på apoteket för 2700 kronor, säger han till magasinet Filter.
Läs mer om Filter.
Stjärnan injicerade tupp- kammar – efter tuffa tiden
Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson led av dåliga knän och kunde knappt stå upp. Han fick kortison – men det hjälpte inte alls. Då började han injicera tuppkammar – och det gav resultat. – Jag hade aldrig trott på sånt. Men jag köpte dem på apoteket för 2700 kronor, säger han till magasinet Filter.
Läs mer om Filter.
Jönsson tvingades till ingrepp för 100 000 kr
Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson har drabbats av både hjärtinfarkt och diabetes - och tandlossning.Nu har han bytt ut sina tänder för över 100 000 kronor, och försöker ta hand om hälsan.– Jag tar ju hellre en hjärtinfarkt till än den här diabetesen som jag blir påmind om varje dag, säger Olle Jönsson till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Olle Jönsson.
Här begravs Sven-Erik Magnusson
I dag förs den älskade dansbandsmusikern Sven-Erik Magnusson till sin sista vila.Ceremonin startade klockan 13.00 och bland de drygt 300 besökarna syntes Vikingarna-profilen Christer Sjögren och Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson.Sven-Erik Magnussons son Oscar Magnusson sjöng Så många mil, så många år för att hedra sin pappa.– Jag tror att många kommer känna att det blir en ljus gudstjänst, säger Micael Stenkvist på Widns begravningsbyrå.
Lasse Stefanz-stjärnan drabbad av sjukdom
Populära dansbandet Lasse Stefanz har drabbats av maginfluensa. Trummisen Gunnar Nilsson har varit så dålig att han i fredags fick avstå en spelning i Norge. Gunnar har maginfluensa så Jonas får hoppa in på trummor, skriver badet på Instagram.
Läs mer om Instagram, Lasse Stefanz och Norge.
Stora ilskan mot Abba-Bennys kryphål
När dansbanden spelar för danspublik är momsen 25 procent. När Benny Anderssons Orkester, BAO, spelar och har med sig egen dansbana är momsen bara sex procent. Nu rasar Sveriges dansband över särbehandlingen. - Det är orättvist. BAO som har egen dansbana med sig kommer undan, säger Olle Jönsson, sångare i Lasse Stefanz.
Läs mer om BAO, Lasse Stefanz och Olle Jönsson.
Fullt hus på Lasse Stefanz 50-årsfest
När man fyller 50 har man så klart en fest. En riktigt stor tillställning.Dansbandet Lasse Stefanz gjorde som alla andra jubilarer, hyrde lokal och beställde käk – och 2700 gäster tackade ja.– Vem kunde tro detta för 50 år sedan när vi startade i hönshuset hemma i Gärds Köpinge? säger bandets frontman Olle Jönsson.
Läs mer om Lasse Stefanz och Olle Jönsson.
Stjärnornas festkläder – så firar de nyårsafton
Olle Jönsson siktar på plankstek och chokladfondant medan VM-boxaren Klara Svensson kommer att skåla i bubbelvatten.Så firar några av de sydsvenska stjärnorna årets nyårsafton.– Det blir en lugn nyårsafton hemma i Röetved, inga bomber med tanke på att vi har så mycket djur, säger Olle Jönsson från Lasse Stefanz.
Lasse Stefanz-bråket är över: Tomten kom tidigt
Den infekterade tvisten mellan de forna bandkamraterna i Lasse Stefanz har rasat i flera år.I våras kom domstolsbeslutet som ger den sparkade Lasse Stefanz-medlemmen Lasse Sigfridsson rätt gentemot bandets bolag.Nu har Hovrätten beslutat att inte ta upp fallet.– Jag ser det som ett avslutat kapitel nu. Det känns skönt, säger Lasse Sigfridsson.
Lasse Stefanz tvingar landslaget flytta match
När nye förbundskaptenen Kristjn Andrsson, 35, ska spetsa landslaget inför VM i Frankrike krockar uppladdningen med Lasse Stefanz. Nordens största dansband flyttar inte sin spelning i Kristianstad Arena. – Nu ska vi lämna ett besked till förbundet, säger Anders Olsson, evenemangsansvarig i Kristianstad kommun.
Bråket fortsätter: Vill inte prata med mig
Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson vägrade sjunga De sista ljuva åren med Christina Lindberg efter att hon samarbetet med forna bandmedlemmen Lasse Sigfridsson. Nu åker Lindberg och Sigrfridsson på turn tillsammans - och sjunger den förbjudna låten. – Jag har inte pratat med Olle sedan dess, han vill inte prata med mig, säger Christina Lindberg.