Lasse stefanz

Olle Jönsson: 'Då ska alla kort upp på bordet'

Olle Jönsson möter oss i en sprillans ny ormskinnskavaj i 50–talsmodell som han just fått uppsydd i Malung. Han ser gladare och piggare ut än på mycket länge så här timmarna innan Lasse Stefanz åter ska ge sig ut på äventyr med nya cd:n Roadtrip i bagaget. – Mina två hjärtinfarkter har jag inga problem med i dag, nu har jag bara min diabetes att kämpa med, men jag sköter mig, kroppen mår betydligt bättre nu, säger Olle och korkar upp en burk med Loka Crush Jordgubb.

De prisades under Guldklaven i Malung

MALUNG. Dansbands-Sveriges största pris, Guldklaven, delades i kväll ut. Årets Låt blev Leva tills jag dör med Lasse Stefanz och Mikael Wiehe. – Tusen tack, sa Mikael Wiehe i ett inspelat tacktal.
Sannex svar efter Lasse Stefanz ilska
Lasse Stefanz riktade kritik mot att dansbandet Sannex blivit nominerade till dansbandspriset Guldklaven i år – och att deras nominering uteblev. Nu svarar Sannex på kritiken. – De är dansbandets Zlatan, det är inget snack om det. De borde vara nominerade varje år. Det går väldigt bra för oss också och det här att han säger att det är riggat, det är det ju inte. Det är publikens röst, säger Anders Olsson, sångare i bandet.
Topplistorna: Stiltje på topplistan
Läget har stabiliserat sig på de svenska topplistorna under sommaren. Lasse Stefanz, Drake och Lars...
Läs mer om Drake.

Jönssons nya attack mot Guldklaven

Lasse Stefanz bojkottar dansbandsgalan Guldklaven eftersom bandet misstänker oegentligheter i...
Läs mer om Guldklaven.
Ingen reagerar när Zlatan vinner Guld-bollen gång på gång
Lasse Stefanz frontman frågande till utebliven Guldklaven-nominering
Lasse Stefanz protest: Bojkottar Guldklaven
Arrangören: Ingen blir så arg som Lasse Stefanz om de inte vinner
Läs mer om Lasse Stefanz.
Lasse Stefanz bojkottar Guldklaven
Sveriges största dansband, Lasse Stefanz, bojkottar årets upplaga av dansbandsgalan Guldklaven....
Läs mer om Guldklaven och Lasse Stefanz.
Lasse Stefanz bojkott: Har tagit avstånd
Olle Jönsson tar avstånd från dansbandspriset Guldklaven, efter att ha snuvats på en nominering. Lasse Stefanz-sångaren menar att det saknas insyn i juryprocessen och ifrågasätter hur röstningen går till. –Vi har tagit avstånd från Guldklaven och kommer göra det framöver, säger Olle Jönsson.
Läs mer om Guldklaven och Olle Jönsson.
Topplistorna: Lasse Stefanz i topp
Lasse Stefanz puttar ned Lasse Winnerbäck från albumtoppen. Dansbandet senaste album skäpptes förra...
Läs mer om Lasse Winnerbäck.
Jubileumskonsert för Lasse Stefanz
Dansbandet Lasse Stefanz firar sitt 50-årsjubileum med en konsert i hemstaden Kristianstad i början...
Läs mer om Kristianstad och Lasse Stefanz.
Lasse Stefanz-bråket fortsätter
Dansbandsbråket mellan tidigare och nuvarande medlemmar i Lasse Stefanz fortsätter. Nu överklagar...
Läs mer om Lasse Stefanz.
Nu turer i Lasse Stefanz-tvisten
Dansbandsbråket mellan tidigare och nuvarande medlemmar i Lasse Stefanz valsar vidare. Nu överklagar Lasse Stefanz tingsrättens dom där Lasse Sigfridsson fick rätt och bandet åkte på att betala rättegångskostnader på över 600 000 kronor, skriver Kristianstadsbladet.
Sigfridsson förlorar dansbandstvist
Den tidigare basisten i Lasse Stefanz, Lasse Sigfridsson, förlorar en tvist med skivbolaget Warner...
Sigfridsson förlorar tvist med skivbolag
Tidigare Lasse Stefanz-basisten: Får inte en spänn
Sigfridsson vann dansbandstvisten
Kristianstads tingsrätt gav på fredagen den före detta Lasse Stefanz-medlemmen Lasse Sigfridsson...
Sigfridsson vinner över Lasse Stefanz
Den sparkade Lasse Stefanz-medlemmen Lasse Sigfridsson vinner över bandets bolag. Sigfridsson ska nu få 170 000 kronor plus sina rättegångskostnader på 650 000 kronor betalda, skriver P4 Kristianstad.
Pengasmällen som hotar Lasse Stefanz
Dansbandskungen Olle Jönsson, 60, ultimatum ledde till att Lasse Sigfridsson, 63, sparkades ur Lasse Stefanz. Förlikningsförsöket misslyckades – och i går rullade rättegången vidare i Kristianstads tingsrätt. På papperet gäller striden en aktieutdelning på 170 000 kronor – men förlorarna kan vänta sig rättegångskostnader på över en halv miljon kronor.
Olle Jönsson i rätten: Inte värt att stanna
Det brast för dansbandskungen Olle Jönsson i rätten. För första gången avslöjade han offentligt den bittra osämja som splittrade Lasse Stefanz för fyra år sedan. – Antingen fick Lasse gå eller så gick jag. Det var inte värt att stanna, utbrast Olle Jönsson, 60. Iskylan mellan honom och sparkade bandmedlemmen Lasse Sigfridsson, 63, var påtaglig.
Gyllene revanschen efter Lasse Stefanz
Framtiden såg minst sagt mörk ut när Lasse Sigfridson, 63, från Åhus fick sparken från dansbandet Lasse Stefanz. Han miste sitt levebröd över en natt. I stället för att deppa har Lasse Sigfridsson skaffat sig en ny och helt egen karriär. Första soloplattan sålde guld. – Jag har det bra nu, säger han.
Bandet stoppade TV4 innan doumentären
TV4 ville komma hem till Lasse Stefanz. Men då satte Olle Jönsson och Christer Ericsson stopp. – Det sade vi nej till, säger Olle Jönsson till Norra Skåne.
Jättebråket som TV4 inte tog upp i filmen
Att Lasse-Stefanz befinner sig i en infekterad rättstvist väljs bort i TV4:s program. Nu rasar den sparkade medlemmen Lasse Sigfridsson mot ex-kollegernas uttalanden i Tack för dansen. – Han sitter i tv och ljuger, säger han.
Läs mer om Lasse Sigfridsson, TV4 och Tack.
Jättebråket som TV4 inte tog upp i filmen
Att Lasse-Stefanz befinner sig i en infekterad rättstvist väljs bort i TV4:s program. Nu rasar den sparkade medlemmen Lasse Sigfridsson mot ex-kollegernas uttalanden i Tack för dansen. – Han sitter i tv och ljuger, säger han.
Läs mer om Lasse Sigfridsson, TV4 och Tack.
Topplistorna: Adele kvar i toppen
Adele har sålt över tre miljoner exemplar av den nya skivan 25 världen över. Även i Sverige går det bra för den brittiska stjärnan som har parkerat på albumlistans förstaplats. Nya på listan är Lasse Stefanz, Melissa Horn och Yohio.
Topplistorna: Adele kvar i toppen
Adele har sålt över tre miljoner exemplar av den nya skivan 25 världen över. Även i Sverige går det bra för den brittiska stjärnan som har parkerat på albumlistans förstaplats. Nya på listan är Lasse Stefanz, Melissa Horn och Yohio.