Law

Svenskt tillskott i EY-ledning

Den globala ledningen för EY Law får svenskt tillskott.
Läs mer om EY-ledning.

Kontroversielle kardinal Law är död

Den kontroversielle katolske kardinalen Bernard Law har dött, 86 år gammal.
Läs mer om Bernard Law och Law.
Jude Laws son förbluffar fansen
Skådespelaren Jude Law omnämns ofta som en av världens snyggaste män – och nu går hans son Rafferty Law, 21, i pappas kändisfotspår.21-åringen jobbar hårt på sin modellkarriär, och är helt galet lik sin världskända skådespelarpappa.Du är verkligen en kopia av din pappa skriver en person till Rafferty Law på Instagram.
Läs mer om Instagram och Rafferty Law.
Datainspektionen ska utreda om kravbreven till fildelare är lagliga
Tusentals påstådda pirater har fått kravbrev från Njord Law Firm. Nu ska Datainspektionen utreda om firman ägnar sig åt otillåten inkassoverksamhet.

Studentledare fria mot borgen i Hongkong

De unga aktivisterna Joshua Wong och Nathan Law har släppts mot borgen. De har överklagat det fängelsestraff som utdömdes efter deras deltagande i demonstrationer för demokrati 2014. I väntan på ett beslut har de frigetts.
Läs mer om Hongkong, Joshua Wong och Nathan Law.
Tusentals svenska fildelare har fått kravbrev – 4500 kronor för en film
Njord Law Firm har skickat ut flera tusen kravbrev till svenskar som påstås ha fildelat filmer – och många fler är att vänta. Är man skyldig är det ur juridisk synvinkel bäst att betala, säger juridikprofessorn Mårten Schultz.
Läs mer om Mårten Schultz.
Tiotusentals svenskar hyllar polishund som går i pension
Nu sitter jag här och gråter. Fantastisk beskrivning. Jag får tårar i ögonen.Reaktionerna är många och starka när polishunden Law går i pension och hyllas av polisen på Facebook.– Det är en kanonhund, unik på många sätt, säger polismannen Daniel som har arbetat med Law under fem år.
Läs mer om Daniel, Facebook och Law.
Paret Clooney donerar miljoner efter Charlottesville
George och Amal Clooney donerar 8 miljoner kronor till Southern Poverty Law Center, en ideell organisation som övervakar extremister och hatgrupper, efter den våldsamma demonstrationen i Charlottesville.
Stephen Holmes: Farligt att ge militären fria händer
KOLUMNEN. Stephen Holmes är professor vid New York University School of Law och författare till The matador s cape: America s reckless response to terror. Varken när missiler skickades mot Syrien eller en gigantisk bomb släpptes i de afghanska bergen fanns tydliga strategiska mål. I det politiska tomrummet tar Pentagons militära logik över.
Jude Law ska spela Albus Dumbledore
Jude Law ska ta på sig den tunga rollen som Albus Dumbledore. Han ska spela Hogwarts-rektorn från Harry Potter som ung i den andra Fantastic Beasts-filmen. Rollen gjordes känd av Richard Harris och Michael Gambon.
Manchester Uniteds nya tröja - med staty
Manchester Uniteds tredjetröja nästa säsong är av en minst sagt vågad design. Enligt The Sun kommer tröjan att prydas av ett porträtt av Old Trafford-statyn av Denis Law, sir Bobby Charlton och George Best.
Law -stjärnan död – blev 52 år
Law order-skådespelaren är död. Lisa Lynn Masters, 52, hittades död på ett hotellrum i Peru. Nu sörjs hon av maken och vännerna.
Läs mer om Peru.
Rapport: Negativ Trump-effekt i klassrummen
Tonläget och vokabulären i den amerikanska valkampanjen har påverkat klimatet i klassrummen. Lärare rapporterar om att verbala attacker har ökat mot elever med anledning av ras, religion och nationalitet. Trakasserierna ska ha skett i spåren efter utspelen i valkampanjen. Det uppger organisationen The Southern Poverty Law Center.
Spridningskollen lägger ner
Det nystartade initiativet som har gått under namnet Spridningskollen avvecklar sitt engagemang mot illegal nedladdning, uppger Gothia law.
Läs mer om Gothia och Spridningskollen.
Spridningskollen läggs ned
Gothia Law drar sig ur initiativet - skickar inga kravbrev till fildelare.
Det blir inga brev till fildelare från Spridningskollen – projektet skrotas
Knappt två månader levde initiativet som skulle sätta skräck i fildelare. Men nu lägger Gothia Law och Gordon Odenbark hela fildelningsfrågan på hyllan, efter att ha tagits på sängen av debatten som uppstått.
Jude Laws påve redo att reta kyrkan
Möt Lenny Belardo, den förste amerikanska påven. I tv-serien The young pope möter vi Jude Law som...
Läs mer om Jude Law och The.
Stjärnan överraskade med hårresande stil
Skådespelaren Jude Law överraskade alla med sin nya frisyr under Letters Live i London. Stjärnan visade stolt upp sin nya tuppkam. Det rapporterar Hello Magazine.
Läs mer om Hello Magazine och London.
Leila George är Sean Penns nya kärlek
Nu avslöjas skådespelaren Sean Penns nya kärlek. Den 32 år yngre tjejen, Leila George, är dotter till Law and Order-stjärnan Vincent D'Onofrio. Bilder visar hur paret kysser varandra passionerat på en hawaiiansk strand. Det rapporterar Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail, Law och Leila George.
Jude Law: Jag biktar mig hos mina regissörer
Venedig. En ung, het amerikan som påve. Vem såg det komma? Filmfredags Helena Lindblad har förhandstittat på HBO:s färgstarka nya serie The young pope och träffat Jude Law som fått sin bästa roll på länge.
Läs mer om Jude Law och The.
Joe Biden dyker upp i Law order
USA:s vicepresident Joe Biden kommer att medverka i en episod under säsong 18 av tv-serien Law ...
Läs mer om Joe Biden och Law.
Ännu mer poänglös än Kim Källström
Alexandre Pato har fortfarande inte spelat en match för Chelsea. Det får Daily Telegraphs fotbollskrönikör Matt Law att dra en osmickrande parallell till en viss före detta Arsenal-svensk. Han är till och med än mer poänglös värvning än Kim Källström, skriver Law.
Harvard slopar slaverikopplad symbol
Den anrika juristskolan Harvard Law School i Cambridge i USA-delstaten Massachusetts har beslutat...
Läs mer om Cambridge och Harvard Law School.
Franskt flyktingläger skulle rivas – stoppas
Myndigheterna hotar att jämna flyktinglägret med marken. Men nu har evakueringen av de asylsökande tillfälligt stoppats - då nya uppgifter visar att över 300 barn bor i lägret. – De ensamkommande barnens situation måste belysas, säger skådespelaren Jude Law till Daily Telegraph.
Läs mer om Daily Telegraph och Jude Law.
Jude Law tar strid för flyktingbarn i Calais
I ett tal i flyktinglägret Jungle i Calais vädjade skådespelaren Jude Law till den brittiska regeringen om att barn i lägret snabbt ska få komma till Storbritannien.
Läs mer om Jude Law, Jungle och Storbritannien.