Leo

Styrelseledamot miljonsäljer i Leovegas

Leo Vegas styrelseledamot Per Brilioth sålde på måndagen 70.000 aktier i bolaget till kursen 97:27 kronor per aktie. Det innebär en köpeskilling på cirka 6,8 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.
Läs mer om Per Brilioth.

Sonens vågade bilder sprids – trakasseras för sin läggning

I Chile utsattes Mndez son Leo Mendz Jr, som arbetar som modell, för trakasserier på grund av sin sexualitet.Nu berättar Mndez om hur hela familjen kom ut för att stötta 20-åringen och om hyllningen i Melodifestivalen.– Jag blev skraj och kände att jag behövde skydda min son, säger han.
Utskällda trots seger: Behövde ventilera
IFK Kristianstad vann som väntat överlägset Skånederbyt mot OV Helsingborg.Trots det valde tränaren Ola Lindgren att med fem minuter skälla ut sina spelare.– Han hade några ord han ville ventilera, säger målvakten Leo Larsson till C More.
Då flyttar Leo Vegas till börsen
Leo Vegas räknar med att flytta till Stockholmsbörsen den 5 februari, varpå fredagen den 2 februari blir den sista handelsdagen på First North Premier.

Mäktiga uppvisningen inför rekordvärvningen

Miljardvärvningen Philippe Coutinho satt på läktaren när Barcelona tog emot Celta Vigo i Copa del Rey.Då fick han se sina nya lagkamrater - och framför allt Leo Messi - bjuda på en rejäl show.Bara vann med 5-0 och är klara för kvartsfinal i cupen.–Det är fotbollspropaganda, säger Viasats kommentator Henrik Strömblad.
Boris Beckers plan – för Leo Borg, 14
Leo Borgs framgångar inom junior-tennisen har nått Boris Becker.Nu menar tysken att han har en plan för 14-åringen.–Björn säger att han kan träffa bollen, säger Becker.
Läs mer om Becker och Leo Borg.
Leo Borg: Mamma är väldigt nervös av sig
Leo Borg går från klarhet till klarhet.Nu berättar tennistalangen om uppmärksamheten - och varför mamma Patricia inte vågar titta när han spelar.– Hon är väldigt nervös av sig, säger Leo till tennisjournalisten Jonas Arnesen.
Läs mer om Leo och Patricia.
Stjärnans satsning på framtidens mat
Han är en av Hollywoods mest inflytelserika röster i klimatfrågan.Leo DiCaprio gör dokumentärfilmer, driver en stiftelse – och investerar i ett nytt köttsubstitut.– Att byta djur mot ett växbaserat protein är bland det mest kraftfulla någon kan göra för klimatet, skriver stjärnan till sina följare på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Leo Borgs nya succ: Vann tävling för äldre
Tennistalangen Leo Borg har tagit hem ett flertal turneringar.I november vann han Masterslutspelet för 14-åringar.Nu har han dessutom vunnit Salk Open, i 16-årsklassen.– Titeln betyder mycket, säger Borg efter vinsten.
Läs mer om Borg, Masterslutspelet och Salk Open.
Kerrys oväntade lapp – till busschauffören Leo
Kerry Andersen, 22, är extra känslig för alkohol efter ett ingrepp i hjärnan.När hon förlorade medvetandet en iskall decembernatt trädde en sann hjälte fram – och nu har de träffats igen.– För mig betyder det jättemycket. Jag tog reda på vad han hette och kände att jag ville träffa honom, berättar Kerry.
Läs mer om Kerry och Leo.
Ronaldos jättekrav – för att stanna i Real
Enligt Daily Mirror vill Real Madrid förhandla med Cristiano Ronaldo om kontraktsförlängning.Portugisen är villig att förlänga, men har ett krav.Att han blir lika välbetald som Leo Messi.
Leo Borg utslagen ur Junior-VM
Läs mer om Junior-VM.
Baras nya kross – inför El Clasico
Barcelona visar storform inför El Clasico.Leo Messi kostade på sig att missa en straff, men Bara vann trots det komfortabelt hemma mot Deportivo La Coruna med 4-0.Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.
Leo Borg föll i inofficiella junior-VM
14-årige Leo Borg hade chansen att kopiera det pappa Björn gjorde i början av 1970-talet: Att vinna Orange Bowl i Florida, eller inofficiella junior-VM. Men Leo Borg förlorade på söndagen kvartsfinalen mot Shintaro Mochizuki. Den andraseedade japanen vann en rysare med 6–2, 5–7, 6–4.
Leo Borg, 14, klar för VM-kvartsfinal
Pappa Björn Borg vann Orange Bowl två gånger.Sonen Leo Borg, 14, är bara ett par steg från att upprepa bedriften.Svensken har vunnit fyra raka matcher i junior-VM och är nu framme i kvartsfinal.
Läs mer om Orange Bowl och VM-kvartsfinal.
Leo laddar med julbord: Ingen underskattning
Aranäshallen är mardrömsarenan för guldmaskinen IFK Kristianstad.På söndagen är det dags för en ny resa till Kungsbacka.– Den här gången finns ingen underskattning med i bilden, säger målvakten Leo Larsson, 27.
Läs mer om Kungsbacka och Leo Larsson.
Stjärnans ursäkt – efter blundern
Toronto FC kröntes i helgen till MLS-mästare. Men när laget skulle hyllas i Air Canada Center inför Toronto Leafs NHL-match stod Jozy Altidore för en miss.När Leo Komarov skakade hand med guldvinnarna var Altidore för upptagen med sin mobiltelefon - och missade handskakningen. Nu ber anfallsstjärnan om ursäkt.
Messi och Suarez fixade nya segern
Barcelona befäster sin position som tabelletta i La Liga - efter seger mot Villarreal.Luis Suarez och Leo Messi gjorde varsitt mål i 2-0-segern.Nu har man åtta poäng ner till Real Madrid på fjärdeplats.
Läs mer om La Liga, Leo Messi, Real Madrid och Suarez.
Derbyhjälten: Jag är som Solskjaer
IFK Kristianstad körde över Ystads IF i Skånederbyt.En av hjältarna: målvakten Leo Larsson som hoppade in och stod för flera viktiga räddningar.– Jag är som Solskjaer, säger Leo Larsson till C More.
Irlands premiärminister om Brexit: Slutet på början
EU och Storbritannien fortsätter till nästa fas av brexitförhandlingarna. Beskedet kom på fredagsmorgonen och reaktionerna har varit blandade. Irlands premiärminister Leo Varadkar v
Ronaldo prisad som bäst i världen - igen
2008, 2013, 2014, 2016 och nu 2017.Cristiano Ronaldo är världens bäste spelare - för femte gången.Portugisen tangerar nu Leo Messis notering med fem utmärkelser.Ronaldo tog emot priset i Eiffeltornet.–Det här är fantastiskt, säger Ronaldo.
Läs mer om Eiffeltornet.Det och Ronaldo.
Jag förstår absolut att han vill lämna
En ikon är på väg att lämna Barcelona.Javier Mascherano har kontrakt till 2019 men har aviserat att han är på väg bort redan i januari.– Jag förstår absolut att han vill lämna, säger lagkamraten Leo Messi till Ol.
Läs mer om Barcelona.Javier och Leo Messi.