Leo

Lämnade Barcelona – på grund av Messi

Neymar flyttade till PSG i tidernas dyraste övergång.Förre lagkamraten Jeremy Mathieu har sina teorier varför brassen lämnade Barcelona.– Jag tror att han lämnade på grund av Leo Messi, säger fransmannen enligt Daily Mail.

Barcelona ångar på – Messi fyramålsskytt

Leo Messi bjöd på ett riktigt målfyrverkeri när Barcelona krossade Eibar med 6–1 i La Liga.
Läs mer om Barcelona, Eibar, La Liga och Messi.
Messis galna show: Han är makalös!
Leo Messi hade aldrig gjort mål på Gianluigi Buffon.Nu har han gjort två.Argentinaren hade lekstuga mot Juventus i CL-premiären.– Han är helt makalös, säger experten Glenn Strömberg i Viasats sändning.Se målen i spelaren ovan.
Bekräftat: Han är bäst i nya FIFA 18
Vem är bäst i Fifa 18?Leo Messi eller Cristiano Ronaldo?Efter en tid av spekulationer står det nu klart vem som rankas högst i det kommande spelet – efter att spelarkorten nu blivit officiella.
Läs mer om Cristiano Ronaldo.Efter och Fifa.

Här avslöjas Messis nya intima tatuering

Leo Messi poserade i bar överkropp efter segern mot Espanyol i helgen.Då avslöjades hans nya tatuering.Och den väcker just nu starka känslor på sociala medier.
Läs mer om Espanyol.
Utspelet efter succn: Tror att han lämnar
Paulo Dybala hyllas för sina insatser i Juventus – och pekas ut som Leo Messis avtagare.Nu uppmanas han att flytta.– Det finns fyra olika klubbar som skulle passa honom, säger stjärnagenten Mino Raiola till RaiSport.
Läs mer om Mino Raiola och RaiSport.
Leo Borg: Det kan vara väldigt tufft
Leo Borg tog hjälp av sin pappa Björn för att förbereda sig för rollen som honom i filmen Borg.Under inspelningen insåg 14-åringen att han har flera saker gemensamt med sin pappa – bland annat humöret.–Jag är väldigt sur på banan, säger Borg i Nyhetsmorgon.
Läs mer om Björn, Borg, Borg.Under och Nyhetsmorgon.
Messis stora show i Dembls debut
Neymars ersättare Ousmane Dembl debuterade för Barcelona i Espanyol.Men han stod helt och hållet i Leo Messis skugga i den här matchen.Argentinaren stod för ett hattrick - hans 36:e i Barcelonatröjan - när de vann med 5-0.
Björn Borgs son: Jag vill bli topp tio i världen
SvD Junior har som enda tidning fått en exklusiv intervju med Leo Borg. 13-åringen ska spela sin pappa, Björn Borg, i storfilmen Borg. – Mitt mål är att bli världsproffs och att bli topp tio i världen, berättar Leo Borg i SvD Junior-intervjun. Artikeln publicerades första gången hösten 2016.
Minnesord: Peter Gaszynski
Dokumentärfilmaren och producenten Peter Gaszynski, Stockholm, har avlidit vid en ålder av 54 år. Närmast anhöriga är Maria Sandberg och barnen Leo och Astrid.
Sexarbetarnas rätt går före konservativ moralism
Det är dags att vända debatten. Det är inte sexarbetare vi ska jobba emot, det är fattigdom, skriver Sol Höglund och Leo Gerdn, Cuf, i en replik om prostitution.
Läs mer om Cuf, Leo Gerdn och Sol Höglund.
Stora förvirringen kring Messis avtal
Barcelona hävdar att de är överens med Leo Messi om en förlängning om kontraktet.Men varför kommer det inget officiellt besked?– Vi har haft ett problem, säger ordföranden Josep Bartomeu till tidningen Sport.
Läs mer om Josep Bartomeu, Leo Messi och Sport.
Sonens pik mot Borg efter filmen
Björn Borgs son Leo spelar sin pappa som tonåring i nya filmen Borg.Som ung blev Björn Borg avstängd från att spela tennis i ett halvår - och nu pikar sonen sin pappa för händelsen.– Jag kan bli väldigt sur, men jag har i alla fall inte blivit avstängd, säger Leo Borg till Dagens nyheter.
Läs mer om Björn Borg, Borg, Borg.Som, Leo och Leo Borg.
Borgs vändning efter hårda kritiken
Björn Borg återförenades med exhustrun Mariana Simionescu under galapremiären av filmen om hans liv, Borg, i går kväll.Tennislegendaren har riktat kritik mot filmen men gör nu en helomvändning –han och hustrun Patricia hyllar filmen som sonen Leo gör succ i.– Han är skrämmande lik mig i den åldern, säger Björn Borg om sonen, som spelar en yngre version av Björn.På röda mattan kommenterar Mariana också relationen med den före detta maken –hon säger att det forna paret inte längre ses.
Björn Borg hyllar sonen Leo: Skrämmande lik
Leo Borg spelar pappa Björn Borg som ung i filmen Borg.Nu hyllas han av båda sina föräldrar för skådespelarinsatsen i den nya storfilmen.– Han är skrämmande lik mig när jag var i den åldern, säger Björn Borg under premiären av filmen.
Läs mer om Björn Borg, Borg.Nu och Leo.
Björn Borg om filmen Borg: Det finns mycket som inte är berättat
I veckan är det svensk biopremiär för filmen Borg. Rollen som den unge Borg görs av Björns son Leo. DN frågar honom vem som är tidernas bäste tennisspelare. Och pappa Björn ger sitt betyg på filmen.
Läs mer om Björn, Borg och Leo.
Borgs svåra val – för sonen Leo
Björn Borgs son Leo spelar Borg som tonåring i filmen om tennislegendarens liv.Det var dock inte självklart från början.– Jag var väldigt kluven, säger Borg.
Läs mer om Borg och Leo.
Uppgifter: Messi planerar att lämna
2017 har inte varit något roligt år för Barcelona.Missad ligatitel, uttåg i Champions Leagues kvartsfinal och Neymar har lämnat för PSG.Nu kan det bli ännu värre.Enligt Onda Cero planerar Leo Messi, 30, att lämna klubben gratis nästa sommar.
Leo snodde showen från IFK:s nye stjärna
Leo Larsson, 26, klev in mellan stolparna och snodde kvällen från proffshemvändaren Richard Kappelin, 33.– Det är skönt att få visa Ola att man är redo och att man har gjort jobbet, säger Leo.
Läs mer om Leo, Ola och Richard Kappelin.
Stenhårda hipsters ger de gamla grekerna nytt liv
Redan de gamla grekerna var hipsters. I alla fall i konstnären Leo Caillards unika vision. Se hur hippa de gamla grekerna ser ut i dagens trendigaste kläder.
GW om Carmonas erkännande: Vill tjäna pengar
I en intervju med tidningen ETC erkänner Leo Kinesen Carmona att han var med och planerade och utförde Arlandarånet – som han säger att han ångrar djupt och menar har förstört hans liv. Leif GW Persson tror att erkännandet hänger ihop med att Carmona snart släpper sin första bok.– Frågar du mig så är jag övertygad om att han fortfarande skiter i detta. Men nu har han sett en möjlighet här att tjäna en hacka på tampen och då tar han den, säger Leif GW Persson.
Två mördades för att dölja Arlandarånet
Arlandarånet kan kallas ett av de mest lyckade rånen i svensk kriminalhistoria – inte en krona av det rekordstora rånbytet på 44 miljoner kronor har återfunnits och ingen har dömts för brottet. Två personer som misstänks har varit inblandade i rånet har mördats.Nu, när brottet är preskriberat, erkänner Leo Kinesen Carmona, som är dömd för att ha beställt mordet på en av döda männen, att han planerade och genomförde rånet.– Jag ångrar det djupt, det har förstört mitt liv, säger Carmona till ETC.
Hiphop-profil erkänner Arlandarånet
En månad efter att det spektakulära så kallade Arlandarånet preskriberats säger nu Leo Kinesen Carmona att han var inblandad.