Linda eriksson

Skrattet i sändning – efter flera tabbar i TV4-studion

Plötsligt slocknade ljuset i studion.Under måndagsmorgonen drabbades TV4:s Nyhetsmorgon av flera tekniska fadäser, något som fick meteorologen Linda Eriksson att brista ut i skratt.– Nu ska vi se om vi kan få ljus här, sa hon i sändning.
Läs mer om Linda Eriksson.

Meteorologens plötsliga avbrott i TV4: Förlåt

Det är inte allt lätt att hålla sig för skratt när det händer oväntade saker i direktsändning.Under morgonens väderprognos går en studioman plötsligt rakt in i bild framför Linda Eriksson.– Hoppsan, utbrister hon och kan inte hålla skrattet tillbaka när händelsen upprepas en andra gång.
Läs mer om Linda Eriksson och TV4.
Leonora isolerar sig – efter kärlekskraschen
Leonora Vilhelmsson och kärleken Louise Eriksson gick skilda vägar.Nu berättar Leonora sanningen om relationen – och att hon lämnar landet och isolerar sig efter sorgen:–Jag älskar Louise och och hon sägs älska mig, men hon tyckte att vi var på olika plan i livet, säger hon i TV4-programledaren Linda Lindorffs blogg.
Läs mer om Leonora, Louise och Louise Eriksson.
Tv-bonden bröt mot reglerna – träffade kärleken bakom TV4:s rygg
Leonora Vilhelmsson, 40 bröt mot reglerna i Bonde söker fru.Nu berättar bonden hur hon träffade kärleken Louise Eriksson, 27, – bakom ryggen på TV4.– Det blev svårt för redaktionen, säger programledaren Linda Lindorff.

Hon är utsedd till Sveriges bästa meteorolog

TV4:s meteorolog Linda Eriksson har blivit utsedd till Sveriges bästa meteorolog. Under morgonen blev hon firad av kollegerna i studion. – Det har inte riktigt sjunkigt in än, säger Linda Eriksson i Nyhetsmorgon.
Läs mer om Linda Eriksson och Nyhetsmorgon.
Så minns vännerna Linda Haglund
Ett år har gått sedan friidrottsstjärnan Linda Haglund gick bort i cancer. För att hedra Sveriges genom tiderna snabbaste sprinter har en minnesfond startats i hennes namn. I vinter kommer det första stipendiet att delas ut till en ung kvinnlig friidrottare för att uppmärksamma Linda Haglunds jämställdhetskamp. – Linda stod upp för kvinnor inom idrotten. Det har vi tagit fasta på, säger Niklas Eriksson, sportchef för Haglunds moderklubb Hanvikens SK. Ladda ner SportExpressens app här!
Läs mer om Linda Haglund.
Lindas stora ilska – mot möbelföretaget
Att flytta och inreda med sprillans nya möbler kan tänkas vara en rolig del av livet. Men för Linda Eriksson, 43, från Ytterby har det utvecklat sig till en allt annat en rolig historia. Hon har fått stora problem med företaget Trademax som först levererat trasiga möbler och sedan enligt henne inte velat ta ansvar. – De hänvisar mig bara till olika avdelningar. Jag känner att nu räcker det, säger hon.
Läs mer om Linda Eriksson, Trademax och Ytterby.
Här räddar Peter Jihde vädersändning i TV4
Här uppstår akut ljudproblem under TV4:as Nyhetsmorgon vädersändning. Då tvingas programledaren Peter Jihde gripa in för att rädda situationen. – Nu blir det nog bättre ljud, säger programledaren samtidigt som han ger en mikrofon till meteorologen Linda Eriksson.
Läs mer om Linda Eriksson, Peter Jihde och TV4.
Vill inte bo i husvagn – letar hus på Blocket
Linda Eriksson och hennes familj har bott i husvagn på en camping i två månader eftersom de inte har hittat ett hus. Så de testade lyckan på Blocket och nu hyllas deras roliga annons. – Ja, vi fick mer respons än vad vi trodde. I nuläget har annonsen visats mer än 5 000 gånger och vi har fått en hel del mejl. Men vi har ännu inte hittat ett hus.
Läs mer om Blocket.
Linda, 30, utsatt för nya barnporrbluffen
Linda Eriksson, 30, från Knivsta surfade som vanligt på mobilen när hon fick upp en varningsruta från polisen. Anklagelsen i texten: Du har tittat på barnporr och riskerar mellan åtta och elva år i fängelse om du inte följer direktiven och betalar 1 000 kronor. Polisen kunde bekräfta att det rörde sig om en bluff – och nu kan Linda tvingas göra sig av med mobilen för att bli av med problemet.
Läs mer om Knivsta och Linda.
Melinda och Linda delade på segern
Högbo Ridklubbs Melinda Eriksson/Lacona och Gävle Ryttarsällskaps Linda Östergren/Rafaello blev delade vinnare i lördagens 1.05 i Hofors Sommarhopp. Det gick inte att skilja dem åt.
Läs mer om Linda.
14:57 Melinda och Linda delade på segern
Högbo Ridklubbs Melinda Eriksson/Lacona och Gävle Ryttarsällskaps Linda Östergren/Rafaello blev delade vinnare i lördagens 1.05 i Hofors Sommarhopp. Det gick inte att skilja dem åt.
Läs mer om Linda.
En krypande berättelse
Sommaren innan Hanna flyttade från Rydöbruk blev Linda Palm våldtagen och mördad i skogen. Någon skyldig hittades aldrig. Om det berättade Moa Eriksson Sandberg i `Den första flickan
Experternas prognos: Blir en riktigt fin vår
Det är över 50 år sedan temperaturerna var så höga under mars månad som de är nu. Och det finns ingenting som talar för att resten av våren i Sydsverige ska bli sämre. - Det kommer att bli en fin vår, säger Linda Eriksson, meteorolog på TV4.
Läs mer om Linda Eriksson, Sydsverige och TV4.
Linda en tuff viking
Hallå där, Linda Eriksson som i söndags deltog i tävlingen Tough Viking med tidningen Metros läsarlag. Förs och främst, hur gick det för er? - Det gick bra!
Läs mer om Linda Eriksson och Tough Viking.
Efter Ekelunds rekord - nu väntar superduell
UVM-guld och bara en tiondel kvar till Linda Haglunds svenska rekord på 200 meter. Supertalangen Irene Ekelund, 16, utklassar allt motstånd. En av nycklarna: Vinkeln i startblocken. - Hon står lite högre än de andra vilket är ovanligt men det fungerar, säger tränaren Lasse Eriksson. Och nu kan SportExpressen.se avslöja att en svensk superduell väntar i Karlstad - där både Moa Hjelmer och Irene Ekelund kommer start.
Familjenytt 12 juni
Vi fyller 18 Linda Anneli Eriksson, Gävle Cecilia Kristine Knutsen, Gävle Anna Sofi Salmi, Valbo Carl Marcus Vanke, Forsbacka Sebastian Emil Andersson, Forsbacka Imeli Hanna Marianne
Blandade känslor bland eleverna på gymnasiet
Plötsligt stod det klart: ettorna på Hammarögymnasiet får inte slutföra sina studier där, utan måste flytta in till Karlstad sista läsåret. - Det kom som en chock, säger Linda Eriksson.
Derbyseger för Köping
- 09:16 Derbyseger för Köping Arkivbild från förra matchen. Foto: LINDA C ERIKSSON På söndagen var det dags för derby mellan IBK Köping och IFK Arboga IBK herrjuniorer. Det var två taggade lag som möttes i Karlbergshallen.
IBK Köping U förlorade mot Råby
- 14:24 IBK Köping U förlorade mot Råby Foto: Linda C Eriksson IBK Köping U tog emot tabelltrean Råby BK under onsdagskvällen. Tidigare möte har slutat med stora förlustsiffror för IBK Köpings del.
Läs mer om Råby BK, Råby Foto och Råby.
Efter Bonde söker fru: Har aldrig varit så kär
I alla fall för i år. Men hur gick det egentligen för tv-bönderna och kärleken efter sommarens inspelning? I det sista avsnittet för säsongen kommer sanningen fram. Programledaren Linda Lindorff träffar då de fyra - Klas Karlsson, Bengt Erlingsson, Johan Wadborg och Sven-Arne Eriksson - för en kärlekskoll.
Familjenytt 26 november
Oliver Fahlstedt, Gävle Niklas Broman, Gävle Linda Rundal, Sandviken Oskar Eriksson, Åmotsbruk Jerry Hedman, Tobo Avlidna Heliga Trefaldighets församling 26/10 Birgit Unosdotter Lindholm,
Linda Claesson och Tim Eriksson
Datum: 21 november 2012 Kön: flicka Vikt: 3 522 g Längd: 50 cm Syskon är Loisa och Eddie
Läs mer om Eddie, Kön, Loisa, Längd, Syskon, Tim Eriksson och Vikt.
Svar på avgiftshöjningen
Svar på Förklara avgiftshöjningen av Linda Eriksson När en beräkning av omsorgsavgift görs dras ett lagstadgat minimibelopp på 4 832 kronor bort från inkomsten för att personen ska vara förbehållen medel för det som minimibeloppet ska täcka ..
Realgymnasiet
Hantverksprogrammet, inriktning Stylist Andersson Hedgren, Malin, Malung Anundi, Evelyn, Sandviken Aulin, Tyra, Älvkarleby Blomgren, Anna, Hofors Eklund, Sanna, Gävle Eriksson, Linda,