Lindelöf

Tecknet på att 'Mou' tror på Lindelöf igen

Manchester United föll – men Victor Nilsson Lindelöf.Nu har den engelska pressen sett tecken på att Jos Mourinho tror på den VM-aktuelle svensken igen.

VNL från start när United höll nollan

Manchester United behåller greppet om andraplatsen i tabellen.Med Victor Nilsson Lindelöf från start slog United Swansea med 2-0.
Läs mer om United och United Swansea.

Nilsson Lindelöf tar bänken med ro: Det är inga problem

Fyra raka starter. Sedan tre raka matcher på bänken. Victor Nilsson Lindelöfs tillvaro i Manchester United är en berg- och dalbana. Men det stör inte mittbacken inför VM. – Jag tränar hårt varje dag, och får jag chansen att spela så gör jag det. Det är inga problem, säger han.
Läs mer om Manchester United.
Nilsson Lindelöf om United-tiden: Fantastiskt
Victor Nilsson Lindelöf har varit en Manchester United-spelare sedan i somras. Mittbacken summerar tiden med tre ord. Ett fantastiskt år. – Jag är väldigt glad för den här säsongen, säger han.
Svaret på känsliga Zlatan-sprickan
Det har stormat i Manchester United den senaste tiden. Det har rapporterats om bråk mellan Jos Mourinho och flera spelare - däribland Paul Pogba och Zlatan. – Det är inga problem där, säger Lindelöf.
Varningen till VNL: Blir inget annars
Victor Nilsson Lindelöf har fortfarande inte lyckats etablera sig i Manchester United.Nu har klubbikonen Gary Pallister riktat ett par varningens ord till svensken.– Han måste lära sig av det här. Annars kommer det inte bli något av hans karriär, säger Pallister till Manchester Evening News.
Försvarar 'VNL' efter kritiken: Brutalt bra
Victor Nilsson-Lindelöf har bänkats i Manchester United de senaste matcherna - och mittbacken har fått ta emot kritik under vissa delar av säsongen.Men i A-landslaget är han given i försvaret och Janne Andersson försvarar sin nyckelspelare.- Han har varit brutalt bra i duellspelet hos oss och utvecklats mycket sedan han kom till United, säger Janne Andersson.
United till semifinal när Lindelöf satt på bänken
Manchester United tog revansch för förlusten mot Sevilla i Champions League när de slog ut Brighton i kvartsfinalen i FA-cupen.Landslagsmålvakten Kristoffer Nordfeldt och hans Swansea var chanslöst mot Tottenham i den andra kvarten.
JUST NU: Lindelöf styr in bollen – i fel målbur
Redan efter elva minuter hade Crystal Palace tagit ledningen mot Manchester United.Och det var Victor Nilsson Lindelöf som blev otursgubbe för United. Andros Townsends skott styrdes på svensken in bakom David de Gea.
Zlatan: Lindelöf behöver självförtroende
Victor Nilsson Lindelöf har inte tagit en ordinarie plats i Manchester United. Men Zlatan Ibrahimovic tror på sin lagkamrat. – Han har inte blivit en sämre spelare bara för att han kom till United, säger anfallaren.
Läs mer om Manchester United och United.
Pogba och Zlatan om VNL: Han har inte haft det lätt
Manchester Uniteds Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic var båda på plats i Årsta. Då kom deras svenske lagkamrat Victor Nilsson Lindelöf upp på tal. – Vi behöver honom, säger Paul Pogba.
Zlatan: Han har inte haft det lätt
Victor Nilsson Lindelöf har pendlat mellan startelvan och en bänkplats.Nu uttrycker Zlatan Ibrahimovic sitt stöd till lagkamraten.– Han har inte haft det lätt, säger Zlatan.
Läs mer om Zlatan Ibrahimovic och Zlatan.
Oundvikligt – litar 'Mou' på honom?
Victor Nilsson-Lindelöf har gjort 90 minuter tre matcher i rad.Mot Chelsea hyllades han av fansen för sin inställning mot slutet. Men han fortsätter få svala betyg i medierna.– Han värvades som en spelande mittback men det har han inte visat, säger Samuel Luckhurst på Manchester Evening News till SportExpressen.
Hyllas för bilderna: Älskar att se det
Victor Nilsson-Lindelöf har haft varierad framgång i Manchester United. Mot Chelsea fick han 90 minuter och hyllades av fansen för sin insats på sista hörnan i matchen.Älskar att se det, skriver ett supporterkonto efter matchen.
Läs mer om Manchester United.
United provocerar – men imponerar
Lukaku gjorde äntligen mål mot en av toppkonkurrenterna.Nilsson Lindelöf startade äntligen i ligan igen.Och lika mycket som Mourinhos United är provocerande är deras tabellplacering imponerande.
United vann med Nilsson Lindelöf från start
Manchester United förlorar inte i Premier League när Victor Nilsson Lindelöf spelar från start. United vände och vann stormötet med Chelsea (2–1) i landslagssvenskens första ligastart på knappt två månader.