Lisbeth åkerman

DN gratulerar: Lisbeth Åkerman

Lisbeth Åkerman slipar inte bara på formuleringarna i sina manus inför Rapportsändningarna. Hon är sedan i fjol husägare med slipmaskinen som bästa kompis.

SVT-profilen om sitt drömhus på Gotland

Hon programleder Rapport som varje kväll har en miljonpublik, men ytterst få vet någonting om henne som person. Inför 50-årsdagen berättar nu Lisbeth Åkerman lite mer om sig själv. – Det är min hemliga dröm att vara med i Lets Dance, säger hon i ett samtal om slagborrar, uppväxten på en kriminalvårdsanstalt och om att vara igenkänd.
Läs mer om Gotland, Lisbeth Åkerman och Rapport.
Tror inte hon är i bild – då gör hon detta i SVT
När programledaren lämnade över till Gävledalas reporter i direktsändning på onsdagskvällen fick tittarna se något helt annat än planerat. Jag tror inte riktigt att hon hör oss just nu, sa Lisbeth Åkerman och skrattade efter tabben i Rapport.
Läs mer om Lisbeth Åkerman, Rapport och SVT.
Rapports Lisbeth Åkerman i bantarbluff
Lisbeth Åkerman, känd profil på Rapport, har fått sin identitet kapad. Ett företag påstår att hon står för ett bantarpreparat och använder bilder av henne.
Läs mer om Rapport.

Kalle Moraeus julvärd i SVT

Tidigare julvärdar: 1972-2002 Arne Weise 2003 Lotta Brom 2004 Ernst Kirchsteiger 2005 Blossom Tainton 2006 Ingvar Oldsberg 2007 Anne Lundberg 2008 Lasse Kronr 2009 Lisbeth Åkerman
Anders Björkman: Lisbeth fick inte till det
Lisbeth Åkerman fick helt enkelt inte till det. Så det blev en rätt misslyckad Sommarkväll.
Läs mer om Sommarkväll.
Fluff-tv som inte lämnar avtryck
En fantastisk lördagkvälls utanför fönstret och en lika fantastiskt fin sommarkväll i rutan. På idylliska Bockholmen i Solna är det Rapports nyhetsankare Lisbeth Åkerman som valt ut tre gäster för en timmes småprat med vatten och båtar i bakgrunden. Kombinationen är finansminister Anders Borg, mångsysslande Martina Haag och musikern Niklas Frisk.
Lisbeth Åkerman: Vi träffas allt för sällan i min familj
Lisbeth Åkerman julledig för första gången på 16 år Rapports nyhetsankare och 2009 års julvärd Lisbeth Åkerman, 43, ser fram emot en helledig jul. För första gången på 16 år ska vara ledig och fira i lugn och ro med familjen. - Vi träffas allt för sällan eftersom vi inte bor så nära varandra, säger hon till EXTRA.
Läs mer om Lisbeth Åkerman.
Oops... Ankarna valde likadana kavajer
Snygg kavaj. I alla fall om du frågar Lisbeth Åkerman och Marie Lehmann. På söndagen hade ankarna likadana. - Jag måste säga Lisbeth, du har en jättesnygg kavaj, kommenterade Marie Lehmann i Rapport.
Lisbeth Åkerman populär som julvärd
Enligt kvällstidningarnas nätomröstningar var Lisbeth Åkerman populär som julvärd i SVT. 70 procent av Expressens läsare gav henne högsta betyg, och i Aftonbladet röstades hon fram till näst bästa...
Läs mer om Aftonbladet, Lisbeth Åkerman och SVT.
Lisbeth Åkerman populär som julvärd
Enligt kvällstidningarnas nätomröstningar var Lisbeth Åkerman populär som julvärd i SVT. 70 procent av Expressens läsare gav henne högsta betyg, och i Aftonbladet röstades hon fram till näst bästa julvärd någonsin.
Läs mer om Aftonbladet, Lisbeth Åkerman och SVT.
Titta, jag skakar...
Nervös inledning när Lisbeth Åkerman tände ljuset och presenterade Kalle Anka. Gör hon en bra insats? DISKUTERA!
Läs mer om Kalle Anka och Lisbeth Åkerman.
Tittarna ger fem plus till Lisbeth Åkerman
Anna Ankas julfirande i TV3 gick det sämre för – sågades av läsarna.
Läs mer om Lisbeth Åkerman och TV3.
Anders Björkman: Sämsta julvärden sedan Blossom
Visst var man lite nyfiken på Lisbeth Åkerman från Rapport. Den känslan dog raskt.
Läs mer om Blossom, Lisbeth Åkerman och Rapport.
Lisbeth Åkerman gjorde succ
Majoriteten av Expressens läsare ger årets julvärd Lisbeth Åkerman toppbetyg - fem getingar: - Tack snälla ni, det trodde jag aldrig! säger en överlycklig julvärd efter den avslutade sändningen.
Läs mer om Lisbeth Åkerman.
Nervös Åkerman tände ljuset
Debuten som julvärd var nervös för rapportankaret Lisbeth Åkerman - Jag skakar, sade hon, samtidigt som hon traditionsenligt tände ljuset i studion.
Läs mer om Jag och Lisbeth Åkerman.
Tittarna ger fem plus till Lisbeth Åkerman
Anna Ankas julfirande i TV3 gick det sämre för sågades av läsarna.
Läs mer om Lisbeth Åkerman och TV3.
Dags för Kalle Anka och hans vänner
Klockan 15 är det som vanligt dags för Svt:s julvärd att hälsa julen välkommen och i år är det nyhetsankaret Lisbeth Åkerman som har den äran. Kommer du förresten ihåg vem som var julvärd förra året? Kolla in bildspelet i länken. Här hittar du fler klipp med gamla julvärdar.
Läs mer om Kalle Anka och Lisbeth Åkerman.
Lisbeth Åkerman laddar för julafton
Nyhetskostymen är utbytt och ljuset är på plats. Årets julvärd laddar hårt inför debuten på julafton. Jag tänker bli personlig men inte privat, säger Lisbeth Åkerman. (TT)
Läs mer om Lisbeth Åkerman.
Lisbeth Åkermans julladdning
Nyhetskostymen är utbytt och ljuset är på plats. Årets julvärd laddar hårt inför debuten på julafton. Jag tänker bli personlig men inte privat, säger Lisbeth Åkerman.
Läs mer om Lisbeth Åkerman.