London

Marilyn, 66, lurade alla – flög utan pass och biljett

NEW YORK. Marilyn Hartman, 66, lyckades flyga från USA till London.Det anmärkningsvärda?Hon saknade både biljett och pass – och det är inte första gången.
Läs mer om London.Det och USA.

Tränare avstängd efter gymnastikskandalen

John Geddert, landslagstränare i gymnastik under OS 2012 i London, stängs av i väntan på utredning av USA:s gymnastikförbund.
Läs mer om London.
I Kina övervakas du hela tiden – även på toaletten
LONDON. Projektet kallas Skarpa ögon.Kalla det hellre: Storebror ser dig.George Orwells övervakningssamhälle är på väg att bli verklighet i Kina genom ny datateknik.
Läs mer om Kina och Skarpa.

Stor gasläcka i London – tusentals evakueras

Charing Cross-stationen är stängd och tusentals människor har tvingats utrymma fastigheter på sidogator på grund av en gasläcka, meddelar London-polisen.
Läs mer om London och London-polisen.
1500 personer evakuerade efter gasläcka
Delar av London har evakuerats efter en gasläcka.Vägar har stängts av och kaos hotar när rusningstiden närmar sig, skriver BBC.Nästan 1 500 personer har evakuerats.
Läs mer om London.
Brittisk armchef liknar ryskt hot med kalla kriget
Rysslands militära styrka utgör det största, mest komplexa och kapabla, säkerhetshotet sedan slutet av kalla kriget. Det sa Storbritanniens armchef Nick Carter under ett ovanligt framträdande inför publik hos en tankesmedja i London, rapporterar AFP.
Läs mer om AFP, London och Nick Carter.
IS-frun återvände från Syrien – greps med son på flygplatsen
LONDON. En 27-årig brittisk kvinna reste till Syrien där hon födde en pojke.Nu har IS-frun återvänt hem.Men polisen väntade på henne på flygplatsen, skriver The Sun.
Läs mer om IS-frun, Syrien och The Sun.
Rasistangrepp på Meghan Markle kan fälla partiledare
LONDON. Pressen ökar på brittiska Ukip:s partiledare Henry Bolton att avgå.Förtroendet är i botten efter att hans flickvän skrivit rasistiska kommentarer om prins Harrys fästmö Meghan Markle.
Läs mer om Henry Bolton och Meghan Markle.
Ex-bartender gifter sig med prinsessa
LONDON. Ännu en brittisk kunglighet ska gifta sig.Under måndagen meddelades att prinsessan Eugenie, 27, har förlovat sig.
Läs mer om Eugenie.
Ecuadors president: Assange är ett problem
Ecuadors president Lenn Moreno säger i en tv-intervju att Julian Assange som gömmer sig på landets ambassad i London är ett ärvt problem som har inneburit en hel del besvär för hans regering.
Piloten avkastad – misstänkt full
En pilot på British Airways blev avkastad från sitt plan och greps av polis på flygplatsen Gatwick i London, skriver CNN.Anledningen: Han misstänktes vara full.– Vi tar det här på extremt stort allvar och hjälper polisen med deras utredning, säger en talesperson för flygbolaget till CNN.
Läs mer om CNN, Gatwick och London.
Berusad pilot greps precis före start
En pilot på flygbolaget British Airways greps av polis i torsdags precis innan starten av en flygning från London till Mauritius, rapporterar BBC. Anledningen var att pilotens kollegor känt att piloten luktat alkohol och misstänkte att han var för berusad för att flyga flygplanet.
Läs mer om BBC och London.
Upplagt för skräll i London-derbyt
Uppdrag: Att förvalta 1 000 kronor på spel.Start: 10 november 2017.Regler: Expressens spelexperter lägger varje dag ett spel på mellan 1 till 5 procentenheter av sin spelkassa på sitt favoritobjekt till rekommenderat odds.
Läs mer om London-derbyt.
Tom statskassa – men blomstrande ekonomi
LONDON. En blomstrande ekonomi var ett av Donald Trumps viktigaste vallöften.Efter ett år har den amerikanska tillväxten överträffat prognoserna – och börserna har nått nya rekordhöjder.Men är det presidentens förtjänst?– Det handlar inte om att Trump gjort en massa saker, säger Annika Winsth, chefekonom på Nordea.
Läs mer om Annika Winsth, Nordea och Trump.
Pele förd till sjukhus – kollapsade i hemmet
Fotbollsikonen Pele, 77, har förts till sjukhusPele kollapsade i sitt hem i Brasilien, och tvingas nu ställa in ett planerat framträdande i London, skriver The Sun.
Läs mer om Brasilien, London och The Sun.
Premiärministern hyllas efter beskedet – är gravid
LONDON. Sex dagar innan Jacinda Ardern, 37, bildade regering fick hon veta att hon var gravid.Nu blir Nya Zeelands premiärminister den andra någonsin att föda barn under sin tid vid makten.
Läs mer om Jacinda Ardern.
Piloten flög snabbast över Atlanten sedan Concorde
Norwegian fick världens medvind i måndags.Deras plan på sträckan New York till London slog nytt hastighetsrekord av bara farten.Fem timmar och tretton minuter lyder det nya rekordet på den transatlantiska sträckan.
Läs mer om Atlanten, Concorde, London och New York.
Orkanvind hjälpte Norwegian-plan sätta rekord
En Norwegian-flygning från New York till London har satt nytt rekord för vanliga trafikplan över Atlanten. 5 timmar och 13 minuter är den snabbaste resan sedan Concordes tid.
Nya uppgifter om Donald Trumps påstådda relation med porrstjärna
LONDON. Nya detaljer framkommer kring Donald Trumps påstådda affär med en porrstjärna.I en intervju hon gjorde med InTouch 2011 berättade hon:– Det var en ställning, vad man skulle kunna förvänta sig att någon i hans ålder skulle göra.
Läs mer om InTouch.
De tio viktigaste sakerna Donald Trump har gjort
LONDON. Det har gått ett år sedan Donald Trump svors in som president.Det har knappt varit en lugn stund sedan dess.Men vad är de viktigaste sakerna han gjort?Expressen listar.
Läs mer om Donald Trump.
Falske läkarens lyxliv med äldre svenskarnas pengar
På papperet gick den falske läkaren på socialbidrag i London – men i verkligheten levde han ett lyxliv med tillgångar på två miljoner som han misstänks ha lurat till sig från äldre svenskar.Polisen har hittat ett kvitto på en Rolex-klocka som är inköpt i det exklusiva varuhuset Harrods.Samtidigt vittnar barn till den misstänkte Medicinmannens offer om vad bedrägerierna fått för följder.– I målet finns det anhöriga som sagt att min mammas liv har förkortats i flera år efter det här, säger målsägandebiträdet Ingemar Gross.
Beckham förnekar skönhetsryktena
LONDON. David Beckham tillbakavisar rykten om att han ägnat sig åt skönhetsingrepp.– Jag skulle aldrig injicera något i ansiktet, säger han till Evening Standard.
Läs mer om Evening Standard.
Kate Middleton visar upp gravidmagen – men var är ringen för 3,3 miljoner?
Här visar brittiska prinshustrun Kate Middleton upp sin gravidmage på ett sjukhus i London.Men var var hertiginnans förlovningsring för över 3,3 miljoner kronor?Avsaknaden av dyrgripen har fått stor uppmärksamhet i brittisk press.
Läs mer om Kate Middleton och London.Men.