London

Nya bottennappet: Han får sparken

Arsenal förlorade mot Watford förra helgen. På söndagen studsade London-laget tillbaka – med en överkörning av Everton borta med 5-2. Nu får Koeman sparken, skriver ESPN-journalisten Alex Shaw på Twitter.

Vogues hyllning till Haga: Coolaste stadsdelen

Göteborg lever upp till ryktet om att vara Skandinaviens lilla London tack vare stadens coolaste stadsdel – Haga. Det skriver Vogue.Nu hyllar det amerikanska modemagasinet stadsdelen som Göteborgs coolaste.
Läs mer om Haga, London och Vogue.Nu.
Alexandra, 25, sexuellt utnyttjad av världsstjärna
LONDON. Fotbollsspelaren Alexandra Nord, 25, övertalades att följa med en känd Premier League-stjärna till ett hotell.Morgonen efter vaknade hon avklädd – trots att hon hade nekat att ha sex med mannen.– Han hade delar av sin kropp där de inte borde vara och försökte ha sexuellt umgänge med mig, säger hon.
Minnesord: Tom Paley
Musikern och Sverigevännen Tom Paley, London, har avlidit i en ålder av drygt 89 år. Han efterlämnar sonen Ben med frun Sam och deras tre barn.

Julfesten för dig som inte kan få nog av ost

Vad sägs om en helkväll med ost och glögg i London?Det låter som en prima julfest i våra öron.
Läs mer om London.Det.
Här är hotellet där precis allt handlar om gin
För trehundra år sedan fanns det tusentals ginhak i London.I dag får ginälskaren nöja sig med templet till spritdrycken på Portobello Road:Ett hotell i fyra våningar helt tillägnad den enbärskryddade läckerheten.
Läs mer om London.I och Portobello Road.Ett.
Arsenals glädjebesked – affären får grönt ljus
Det kanske finns en ljuspunkt i mörkret, Arsenal-supportrar.Enligt spanska Don Balon har Real Madrid-anfallaren Karim Benzema gett grönt ljus åt en flytt till London.
Drömmål av Dzeko i svängiga matchen
Chelsea och AS Roma blev en riktigt svängig historia. Men det var Edin Dzeko som stal rubrikerna med sitt drömmål. Bosniern gjorde två mål när italienarna säkrade en poäng i London.
Läs mer om Dzeko, Edin Dzeko och London.
Cher klar för nya Mamma Mia
Cher medverkar i den nya Mamma Mia-filmen.Nu befinner sig artisten i London och övar in koreografi till filmen, uppger Daily Mail.– Cher är vårt hemliga vapen, säger en av producenterna till tidningen.
Skrämmande himmel över England och Frankrike
En lätt skrämmande syn mötte invånarna i städer som London på måndagen. Himlen över deras huvuden färgades sakta orange och solen kunde bara med viss möda ses skina genom dunklet.
Läs mer om England, Frankrike och London.
En död efter knivattack i London
En man har dött och ytterligare två har skadats efter en knivattack i London, skriver Sky News.Attacken ska ha skett i området Parsons Green.
Läs mer om London och Sky News.Attacken.
Ed Sheeran bröt armen efter att ha blivit påkörd
Artisten Ed Sheeran skadades efter att ha blivit påkörd i centrala London. Nu är flera av hans kommande spelningar i farozonen.
Läs mer om London.
Ed Sheeran bröt armen – påkörd i centrala London
Artisten Ed Sheeran skadades efter att ha blivit påkörd i centrala London. Nu är flera av hans kommande spelningar i farozonen.
Läs mer om London.
Ed Sheeran påkörd
Ed Sheeran har blivit påkörd när han cyklade i London, och kördes akut till sjukhus efter olyckan.Nu visar världsartisten upp de allvarliga skadorna på sin Instagram.Väntar på att få läkarråd skriver Ed Sheeran till en bild där båda hans armar är skadade.
Svenske Patrik infiltrerade vit makt-rörelsen
LONDON. Patrik Hermansson infiltrerade och filmade i hemlighet vit makt-rörelsen.Hans avslöjanden har nu nått hela vägen till Donald Trumps Vita huset – och har lett till att han hotats.Nu berättar svensken om den listiga lögnen som räddade honom när hans riktiga namn avslöjades.– De pratade om att mörda människor, säger han.
Konstutställning: Formlycka med skulptören Rachel Whiteread
Skulptören Rachel Whiteread väcker tomrum till liv, skriver Lotta Jonson om utställningen på Tate Britain i London.
Svenskan har bytt namn: Förvirrande
Efter succåret 2016 så blev VM i London inte alls vad Sarah Lahti hade hoppats på.Efter det har den svenska löparstjärnan gift sig - och nu blickar hon framåt mot att ta friidrottssverige med storm under 2018 - med sitt nya namn.
Läs mer om London och Sarah Lahti.
Shoreditch bjuder på barer och gatukonst
I hjärtat av östra London ligger Shoreditch, ett område som de senaste åren kallats ett av de mest kreativa i miljonstaden. Upprustade industribyggnader trängs med futuristiska nybyggen och mitt i detta mängder av gatukonst, småbutiker, barer och restauranger.
Läs mer om London och Shoreditch.
Michael Fassbender. Jag drattar hellre på arslet än spelar säkert
London. Den tysk-irländska filmstjärnan Michael Fassbender är först med att gestalta den sargade norska succsnuten Harry Hole på vita duken. Nicholas Wennö åkte till London för att prata om Tomas Alfredson, intensiva rollfigurer och magin med krispig nysnö.
Många överlevande efter branden i Grenfell Tower fortfarande bostadslösa
Bara 10 hushåll som blev hemlösa efter branden i höghuset Grenfell Tower i London har fått flytta in i nya permanenta bostäder, skriver The Guardian.
Därför kan svenskars resor till London stoppas
Ett stopp för svenskar som vill flyga till London – det kan bli verklighet från den dag då Storbritannien lämnar brexit.Åtminstone enligt landets finansminister Philip Hammond, rapporterar The Guardian.
Motvillig flytt från London – rejäl utmaning för EMA
Dragkampen om EMA, den europeiska läkemedelsmyndigheten, pågår för fullt. Men Stockholm tycks inte vara så lockande och Sverige verkar heller inte lyckas skaka fram tillräckligt med bra skolor och bra boenden i närheten av EMA.
Läs mer om EMA, London och Sverige.
Fettproppen under London stretar emot
Arbetet med att ta bort den gigantiska fettklump, som renhållningsarbetare hittade i östra Londons kloaksystem, tar längre tid än man trott. De som nu jobbar med att forsla bort den 250 meter långa och 130 ton tunga klumpen vittnar om svåra arbetsförhållanden.
Läs mer om London.
Mysteriet med soldaten som försvann i gränden
Var är RAF-soldaten Corrie McKeague? 11 miljoner kronor har polisen lagt på att hitta 23-åringen som försvann spårlöst en natt i september 2016. Förgäves. SvD följer spåret i den lilla staden Bury St Edmunds norr om London. Det leder till en soptipp i Milton.
Läs mer om London och Milton.