Lotus


Maldonado öppen för cigarettsponsring

Tobakstillverkaren John Player Special uppges återuppta sitt samarbete med F1-stallet Lotus och stallets förare Pastor Maldonado ser inga problem med det eventuella samarbetet. En sponsor

Läs mer om Pastor Maldonado.

Sexhjuling i brutal skepnad

Den tyska tuningspecialisten Mansory har byggt om mängder av bilar, från Rolls-Royce och Lotus till Audi och Range Rover.

Läs mer om Audi, Mansory, Range Rover och Rolls-Royce.
Lotus firar 81 F1-segrar med hårig Exige

Artikel Exige LF1 heter en specialutrustad Lotus som ska byggas i 81 exemplar, som en hyllning till biltillverkarens 81 Formel 1-segrar genom historien.

Läs mer om Exige, F1-segrar och Formel.
Pigg veteran byggd för att köra ifrån det mesta

Sven Paulssons Ford Cortina är ingen beskedlig standardvagn. Från fabrik bestyckades den med motor från den anrika sportbilstillverkaren Lotus.

Lotus: Flera andra team jagar Grosjean

Lotus ägare Gerard Lopez hävdar att ett antal team är på jakt efter Romain Grosjean. Vi har folk som knackar på dörren, säger Lopez enligt F1today.net.

Lotus tar sikte på att slå Ferrari: Vi har en bra bil

Lotus är övertygade om att stallet har en bil som är bra nog för att utmana om en placering bland de tre främsta i konstruktörsmästerskapet. Lotus har knappast haft någon flygande start

Läs mer om Ferrari.
Bra helg för Krusenstierna

Krusen fick allra tuffaste tänkbara motstånd när han startade i Vårbjörken i dag. Kallblodskungarna Månprinsen A.M. och Hallsta Lotus blev för svåra men i rygg på dessa var det Krusen

Mini är den bästa engelska bilen av 100 rankade

Vilken är den bästa bilen som någonsin byggts i Storbritannien? Våra engelska kollegor på Autocar ställde frågan till läsarna och fick en topp 100 lista. Många klassiker trängdes i toppen som Jaguar E-Type, McLaren F1, Lotus Elise, Jensen FF, Rolls-Royce Phantom, Range Rover, med flera. Men de fick alla stryk av en liten, Mini(mal) bil

Nu ska Renault äntligen lyfta

Goda nyheter för Red Bull, Lotus, Toro Rosso och Caterham. Motorleverantören Renault räknar med kraftiga förbättringar inför Spaniens Grand Prix. Det ser lovande ut, säger Renaults motorsportchef Remi Taffin enligt autosport.com.

Vanligt folk försöker kliva i och ur en Lotus Exige

Artikel Lotus bygger fantastiska bilar, men deras dörrdesign kan behöva lite jobb. Det är åsikten från killen bakom den här filmen där vanligt folk får testa konststycket att ta sig

Rasar mot sitt eget team: Det är inte acceptabelt

Formel 1 Rasar mot sitt eget team: Det är inte acceptabelt Romain Grosjean börjar tappa tålamodet med Lotus efter ett par tunga testdagar i Bahrain. Som det var i dag så var det inte

Läs mer om Bahrain, Rasar och Romain Grosjean.
Rammas och snurrar ett helt varv: `Vad var det där?`

Formel 1 - Bahrains Grand Prix Rammas och snurrar ett helt varv: `Vad var det där?` Esteban Gutierrez Sauber rammades av Pastor Maldonados Lotus, kastades upp i luften och snurrade ett helt varv. Vad var det där, sa mexikanen förvånat.

V64: Kallblodskungen fixade ny Åby-jackpot

Han må vara 14 år, men ännu har inte Hallsta Lotus fixat sin sista jackpot. Kallblodskungen bidrog till en favorittyngd V64-omgång på Gävle, som innebär att det blir 1,2 extramiljoner att spela om på torsdagen.

Läs mer om Gävle och Åby-jackpot.
Hallsta Lotus tillbaka på kallblodstronen

Gävle Tisdagens V64-omgång på Gävletravet förgylldes av ett mycket fint kallblodslopp för eliten. Segrande ur fighten gick Hallsta Lotus via en mycket vass avslutning.

Läs mer om Gävletravet.
Varje gång vi löser ett problem dyker ett nytt upp

Formel 1 - Australiens Grand Prix Varje gång vi löser ett problem dyker ett nytt upp Lotus enorma tekniska problem fortsätter. Stallets båda bilar var tvärsist på lördagens kval.

Renaultchefens raseri: Det är oacceptabelt

MELBOURNE. Renault har stora problem med sina motorer och drivlinor till F1-stallen Red Bull, Caterham, Toro Rosso och Lotus. Så stora att motorchefen i Renault, Naoki Tokunaga, inte är säker på att någon bil ens når mållinjen på söndag. - Det är oacceptabelt att vi ligger efter de andra, säger Renaults tekniske chef Rob White.

Motorkrisen sätter press på Renault

MELBOURNE. Renault har stora problem med sina motorer och drivlinor till F1-stallen Red Bull, Caterham, Toro Rosso och Lotus. Så stora att motorchefen i Renault, Naoki Tokunaga, inte är säker på att någon bil ens når mållinjen på söndag. - Det är oacceptabelt att vi ligger efter de andra, säger Renaults tekniske chef Rob White.

F1-guiden: Lotus - `kommer att få kämpa i uppförsbacke`

Formel 1 F1-guiden: Lotus - `kommer att få kämpa i uppförsbacke` eurosport.se:s motorredaktör Henric Larsson räknar ned stallen i Formel 1 inför Australiens Grand Prix.

Läs mer om F1-guiden, Formel och Henric Larsson.
F1-premiären blir ängslig

Formel 1 F1-premiären blir ängslig Renault, motorleverantör till Formel 1-stallen Red Bull, Toro Rosso, Caterham och Lotus, svettas inför den stundande premiären i Melbourne om knapp

Lotus C-01 presenterad

Skriven av FB Tyskägda företaget Kodewa, som äger rätten att använda Lotus-namnet, har nu visat upp de första officiella bilderna på den färdiga sportmotorcykeln C-01.

Läs mer om Kodewa och Lotus-namnet.
Han är inte slut

Experterna sågade Hallsta Lotus vid senaste fiaskostarten – nu svarar Jan-Olov Persson inför årsdebuten

Läs mer om Jan-Olov Persson.
Lotus förlänger med Renault

Formel 1 Lotus förlänger med Renault Formel 1-stallet Lotus förlänger som väntat motoravtalet med Renault. Affären har setts som en formalitet då Lotus testar sin nya bil i Bahrain den här veckan.

Läs mer om Bahrain, Renault Formel och Renault.
Lotus förlänger med Renault

Formel 1 Lotus förlänger med Renault Formel 1-stallet Lotus förlänger som väntat motoravtalet med Renault. Affären har setts som en formalitet då Lotus testar sin nya bil i Bahrain den här veckan.

Läs mer om Bahrain, Renault Formel och Renault.
F1: Kris i Red Bull, Lotus kör

Först fem timmar in på årets andra testvecka i F1 fick vi se Red Bull på banan och problemen fortsätter hos världsmästarteamet. Men Kevin Magnussen i McLaren levererar och Caterham rullar.

Läs mer om Caterham, McLaren och Red Bull.
Caterham-bossen: Kovalainens svaga form avgjorde

Formel 1 Caterham-bossen: Kovalainens svaga form avgjorde Det mindre lyckade inhoppet i Lotus låg bakom beslutet att bryta med finländaren Heikki Kovalainen uppger Caterhams ägare Tony
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21