Lotus

Jag vet ärligt talat inte vem han är...

Marco Sörensen valde att sluta som testförare för Lotus innan jul. Anledningen var att spanska Carmen Jorda värvats som testförare - och dansken menar att han därför kände sig kränkt. Men nu ger Jorda svar på tal. – Jag vet ärligt talat inte vem han är. Kanske borde han fokusera på sin egen karriär, säger hon enligt Ekstrabladet.
Läs mer om Carmen Jorda, Ekstrabladet och Jorda.

Ternström testar: Flygplan vs Lotus Exige-S

Peter Ternström som är både sportbil- och flygplansägare kunde inte sluta fundera på vilken av hans älsklingar som är snabbast. Kolla in årets fetaste duell: Lotus Exige-S vs en Glasair 2. Bland det knäppaste jag gjort, säger Peter.
Läs mer om Glasair och Peter.
Ericssons stallchef attackerar Lotus
Försvarar svensken efter kollisionen
Opel Lotus Omega har väldigt bråttom hem till fredagsmyset
I början på 90-talet var Opel Lotus Omega världens snabbaste sedanmodell och kunde toppa 285 km/h. Det fanns inga polisbilar som kunde hänga på i samma tempo, vilket vi får se med all önskvärd tydlighet i det här klippet. Polisbilen håller 200 km/h men Opeln försvinner som ett skott!
Läs mer om Opeln.

Renault på väg att ta över Lotus

På F1-banan går det skapligt för Lotus som blev sjua (Romain Grosjean) och åtta (Pastor Maldonado) i Japans GP i söndags.
Konkurrenten nära att ta över Lotus
F1-stallet riskerar konkurs
Renault på väg att ta över Lotus
På F1-banan går det skapligt för Lotus som blev sjua (Romain Grosjean) och åtta (Pastor Maldonado)...
Han tvingades möta pressen - i ösregnet
Formel 1-stallet Lotus har penningbrist och därför blev frakten av bland annat motorer försenad till helgens lopp i Japan.
Läs mer om Japan.
Ekonomiska problem för Lotus
Lotus i akut kris – jagas av kronofogde
Det klassiska F1-stallet Lotus hotas av konkurs. Tyska Bild uppger att kronofogden var på plats på i teamets garage efter Belgiens GP för två veckor sedan. I helgen riskerar det brittiska stallet att få besök igen under Italiens GP på Monza. – Det finns problem, vi arbetar på det, säger Lotus vd Matthew Carter.
Läs mer om Matthew Carter och Monza.
Han har tjänat över tio miljoner - går i pension
Det blir ingen start i SM för kallblod nästa lördag för Hallsta Lotus. 15-åringen med över tio miljoner kronor intjänat på tävlingsbanorna får sluta tävla några månader i förtid.
17/2015: 29 bästa bilköpen och stort sportbilstest
I senaste numret gör vi en djupdykning i tre fantastiska sportbilar: Porsche Cayman GT4, Lotus Exige S och en begagnad Lamborghini Gallardo Superleggera. Vilken är roligast – och häftigast? Dessutom guidar vi till de 29 bästa bilköpen med allt du behöver veta.
Miljonärerna gör upp - om 25 000 kronor
Oviken får finbesök på årets sista tävlingsdag. Både Sanity och Hallsta Lotus - två hästar som tjänat över tio miljoner kronor - kommer och tävlar. - Jag får nypa mig i armen, säger Ulf Wäjersten, ordförande i Ovalla.
Läs mer om Ovalla och Ulf Wäjersten.
Saknad hund återfanns i brunn
I över fem dygn var terriern Lotus spårlöst försvunnen från hemmet i skånska Röstånga. Till slut hittades hon — på botten av en uttorkad brunn.
Läs mer om Röstånga.
Saknad hund återfanns i brunn
I över fem dygn var terriern Lotus spårlöst försvunnen från hemmet i skånska Röstånga. Till slut...
Läs mer om Röstånga.
Saknad hund återfanns i brunn
I över fem dygn var terriern Lotus spårlöst försvunnen från hemmet i skånska Röstånga. Till slut hittades hon - på botten av en uttorkad brunn.
Läs mer om Röstånga.
Saknad hund återfanns i brunn
I över fem dygn var terriern Lotus spårlöst försvunnen från hemmet i skånska Röstånga. Till slut hittades hon — på botten av en uttorkad brunn.
Läs mer om Röstånga.
Lotus räddad – efter fem dagar i en brunn
Efter över fem dygn kom den försvunna sjuåriga terriertiken Lotus i Röstånga till rätta. Hon hade hela tiden funnits på botten av grannens brunn. En liten rännil med vatten hade räddat hennes liv. – Jag ropade ner och hon svarade direkt. Det kändes jättebra, jag hade nästan gett upp hoppet, säger husse Johan Johansson.
Läs mer om Johan Johansson och Röstånga.
Ecclestones förslag: VM-serie för kvinnliga förare
F1-bossen, Bernie Ecclestones, förslag om en kvinnlig VM-serie i Formel 1 har fått hård kritik och bland annat kallats könsapartheid. Men nu får han stöd från den kvinnliga utvecklingsföraren i Lotus F1-team, Carmen Jorda.
Läs mer om Carmen Jorda, Formel och VM-serie.
Lotus lider av epilepsi – är nu försvunnen
Var finns hunden Lotus? Familjen i Röstånga släppte som vanligt ut den tyska jaktterriern i trädgården på fredagen och ett par timmar senare var den spårlöst försvunnen. – Vi är oroliga för att den blivit stulen och bortförd, säger ägaren Johan Johansson.
Läs mer om Johan Johansson och Röstånga.
Marcus Ericsson kör alla träningar – testföraren får ta Nasrs bil
Marcus Ericssons betydelse understryks ytterligare då det blir Sauber-teamets andre förare Felipe Nasr som får släppa ifrån sig sin bil när testföraren Raffaele Marciello gör sin debut till Malaysias GP. Lotus har gjort klart med en kinesisk förare.
Vi kollar in Lotus Evora 400 på Genèvesalongen
Vad är nytt med Lotus Evora 400? Peter Ternström träffar Lotus vd, Jean-Marc Gales, på Genèvesalongen .