Luuk

Luuk tar upp Erik Haag i På spåret

Martina Haag är tillbaka i På spåret – men denna gång utan exmaken och tidigare parhästen Erik Haag.Det dåvarande paret vann tävlingen 2012.– Jag har lärt mig ännu mer sedan sist, säger Martina Haag i kvällens avsnitt.

Luuks utbrott – efter Lindströms kommentar

Fredrik Lindström berättar en snuskig Abba-anekdot i På spåret – något som får Kristian Luuk att ryta till.Luuk vänder sig till Lindström och frågar:– Varför säger du det nu? Det är ju fredagskväll. Vi sitter och myser.
Profilens uppläxning – Luuk: Är otrevligt
Kristin Lundell och Johan Hilton vann förra årets På spåret – men när de gissar sig fram i kvällens avsnitt möts de av gapskratt.Efter att ha hört publikens reaktion utbrister Kristin Lundell:– Men varför skrattar de?Programledaren Kristian Luuk föreslår att klippa bort skratten ur programmet.
Hon chockar alla i På spåret: Wow
Sarah Klang gör sin tv-debut i kvällens På spåret och tar alla med storm.Efter hennes första sångnummer i avsnittet utbrister Kristian Luuk:– Wow! Sarah Klang. Vilken röst. Fantastiskt.
Läs mer om Kristian Luuk.

Luuks fejd med Lindström i sändning

Kristian Luuk och Fredrik Lindström är mångårigt radarpar i På spåret – i fredagens avsnitt avslöjar de sin privata vänskap.Lindström börjar rabbla fakta om olika sorters småkakor, varpå Luuk fäller den syrliga kommentaren:– Det här älskar Fredrik Lindström. Jag vet inte om ni har förstått det, tänk att få umgås med honom och fika hemma hos honom.
Lindströms pik mot Paolo i På spåret
I fredagens På spåret hyllar Fredrik Lindström kebabpizza – och passar på att ge en känga till Paolo Roberto.Fredrik Lindström glufsar i sig en bit kebabpizza i studion, vilket får Kristian Luuk att vända sig bort med en äcklad min.– Det här är bra tv, välkomna ni som just har slagit på. Fredrik Lindström äter kebabpizza, säger Kristian Luuk.
Lindströms skämt – efter Rudbergs vågade avslöjande
Författaren Denise Rudberg avslöjar i På spåret att hon blev tagen av polisen i USA – då hon körde bil iklädd bikini.Då drar Fredrik Lindström skämtet som får Kristian Luuk att bryta ihop.– Usch, vad obehagligt, säger Kristian Luuk.
Luuk lämnar landet – efter Carina Bergs kärleksbesked
Carina Berg har en romans med 12 år yngre fotbollsstjärnan Erik Johansson. Samtidigt som Kanal 5-programledaren valde att gå ut med sin unga kärlek valde ex-maken Kristian Luuk att lämna landet. Nämen nu flyger jag till Atlanta skriver Kristian Luuk på Instagram.
Stödet till Luuk efter skilsmässan
Kristian Luuk genomgick i fjol en uppslitande skilsmässa från Carina Berg.Nu hyllar han nära vännen och kollegan Fredrik Lindström för stödet under den svåra tiden.– Han har hjälpt mig genom jobbiga situationer, säger programledaren i podcasten Nemo möter en vän.
Jag blir starstruck när jag träffar Lindström och Luuk
Efter drygt 15 säsonger i längdlandslaget la Johan Olsson skidorna åt sidan. Nu hinner han läsa godnattsagor för Molly och Signe och i december visar han upp sig i På spåret.
Läs mer om Johan Olsson, Lindström, Luuk, Molly och Signe.
Luuk gör talkshow med Instagram-profil
Kristian Luuk gör talkshow på Scalateatern med Instagram-komikern Daniel Hallberg som sidekick. Varje kväll finns två gäster på scen – men inte en enda tv-kamera.
Att mista eller gå miste om sex
Fredrik Benke Rydman och Martin Luuk har gjort en dansföreställning om öppna relationer.Ida Ölmedal ser en projektionsyta för det konventionella parets skräck att inte ta alla chanser till njutning.
Läs mer om Martin Luuk.
På spåret-vinnarens stora lycka – har gift sig
Kärlekslycka!Här gifter sig den dubbla På spåret-vinnaren Jesper Rönndahl, 38, med sin sambo Marie Agerhäll, 34.Dom sa ja, skriver Kristian Luuk på Instagram.
Schyfferts oväntade nakenbild gör succ
Henrik Schyfferts vågade bild gör succ.Programledaren visar upp sin nakna bringa –i en bild från 1993 som lades upp på Instagram av Kristian Luuk, som även han står barbröstad.Tusentals har gillat bilden som togs under inspelningen av Sveriges Radios kultprogram Hassan.
Läs mer om Hassan, Instagram och Kristian Luuk.
Luuks besked om framtiden i På Spåret
Kristian Luuk gör sig redo för den nionde säsongen av På spåret tillsammans med parhästen Fredrik Lindström.Nu ger programledaren besked om programmets framtid – och att han vill fira jubileum.– Jag tänker att vi minst borde fira ett tioårsjubileum, säger Kristian Luuk i King.
Carina Bergs beslut – byter ut namnet
Carina Berg tar nu bort namnet Luuk från Instagram - och byter till Carina Lilly Berg.Programledarparet gick ut med att de ansökt om skilsmässa den 7 oktober.
Carina Bergs nya liv – efter Kristian Luuk
Carina Berg och Kristian Luuks skrev på sin ansökan om skilmässa, efter att betänketiden gått ut. Paret bodde tidigare i en stor våning i Stockholm – men Carina Berg flyttade ut för några månader sedan. Båda är aktiva på Instagram – och delar med sig av sina nya liv.
Carina Berg visar upp flyttkaoset
Carina Berg har fått ett nytt liv efter skilsmässan från Kristian Luuk.Nu visar programledaren upp sitt flyttkaos från nya lägenheten.Så här någon dryg månad efter inflytt har jag i alla fall fått skrivbordet på plats skriver Carina Berg på Instagram.
Luuk och Berg går nu vidare med skilsmässan
Carina Berg och Kristian Luuk går vidare med skilsmässan.Efter sex månaders betänketid har de skrivit på ansökan, skriver Aftonbladet.Paret bodde tidigare i en stor våning i Stockholm – men Carina Berg flyttade ut för några månader sedan.
Berg har flyttat ur Luuks lägenhet
Efter separationen från maken Kristian Luuk - nu flyttar Carina Berg, skriver Hänt. Men hon har skrivit sig på en adress på gångavstånd från exet. Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar skrev Carina Berg och Kristian Luuk på sociala medier i höstas.
Läs mer om Carina Berg, Hänt och Kristian Luuk.
Luuk och Lindström fortsätter i På spåret
På spåret-säsongen är över, och nu börjar planerandet för den kommande. En sak är i alla fall klart - programledarna Luuk och Lindström återvänder till det populära programmet. – Det blir samma programledare, det är klart, säger Christina von Sydow, projektledare för På spåret på SVT.
Läs mer om Christina, Lindström, Luuk, SVT och Sydow.
Kristian Luuk säger ifrån i På Spåret
I finalen i På spåret ställs Kalle Lind och Isobel Hadley-Kamptz mot Kristin Lundell och Johan Hilton. Hadley-Kamptz passar på att skämta med Luuk - men får snabbt tillbaka. – Var inte ironiska mot mig! Jag har varit ironiker sedan -96, säger Kristian Luuk i SVT-programmet.
Luuks sågning av Lindström i På spåret
Fredrik Lindström tar ton i På spåret - och möts av hån från kollegan Kristian Luuk. När han sjunger Sias Chandelier i programmet pikas han av programledaren. – Det finns en anledning till att vi har gästartister, säger Kristian Luuk.
Läs mer om Kristian Luuk och Lindström.
Oväntade lösningen gör Luuk mållös
En fyndig ramsa får programledarna i fredagens På spåret att brista ut i gapskratt. I en fråga gällande geografi överrumplar den tävlande Kalle Lind domaren Fredrik Lindström med den briljanta lösningen på en fråga. – Vad härligt, säger Fredrik Lindström, medan programledaren Kristian Luuk blir helt mållös och knappt kan sluta skratta.