Mäktig

Dramatisk poäng för Kristianstad i CL

Det såg mörkt ut, men IFK Kristianstad stod för en mäktig upphämtning mot Zagreb i andra halvlek.Det gav en viktig poäng i Champions League-premiären.– Det blir tufft att gå vidare, men vi tror på det, säger Albin Lagergren till TV3.

Ilskna utbrottet efter förlusten mot ÖFK

Östersund tog en ny mäktig skalp när man slog ukrainska Zorya Luhansk med 2-0 på bortaplan.Och Zorya-tränaren Yuriy Vernydub var rasande efter matchen.– Jag är trött på att ta ansvar för den här skiten, säger Vernydub enligt sajten Online.ua.
Så mäktig är Nordkoreas militärmakt
En miljon soldater, kärnvapen och världsledande cyberkrigare. Nordkorea bedöms lägga ungefär en fjärdedel av landets BNP på försvarsmakten – så här stor är den.
Läs mer om BNP.
NiP till semifinal på DH – efter mäktig vändning
Det svenska Counter Strike-laget Ninjas In Pyjamas gör succ på Dreamhack i Malmö.Laget vände underläge till seger mot Natus Vincere – och är nu klart för semifinal.– Fantastiskt stort. Vi var nere på nio, men reste oss, säger managern Emil Heaton Christensen.

Mäktig pastor lämnar Trumps råd

Avhoppen och avståndstagandena från president Donald Trump fortsätter, efter hans kontroversiella uttalanden efter oroligheterna i Charlottesville.
Läs mer om Charlottesville och Donald Trump.
Mäktig pastor lämnar Trumps råd efter uttalanden
Avhoppen och avståndstagandena från president Donald Trump fortsätter, efter hans kontroversiella uttalanden efter oroligheterna i Charlottesville.
Läs mer om Charlottesville och Donald Trump.
Halmstads mäktiga målshow - fyra mål på 18 minuter
Halmstads BK befinner sig under nedflyttningsstrecket.I dag kom dock hallänningarna att stå för en mäktig målshow.Efter bara 18 minuter hade Halmstad gått upp till en 4-0 ledning mot Jönköpings Södra.
Läs mer om Halmstad.
Adjöss till detaljhandeln – mäktigt Amazon pressar vidare
Amazons oväntat låga kvartalsvinst utgör skäl för traditionell detaljhandel att vara höggradigt oroad. E-handelsjätten är nu så mäktig att vissa opinionsbildare och politiker hoppas att USA:s konkurrensmyndigheter sätter stopp för bolaget.
Läs mer om Amazon.
Walker Evans: A Vernacular Style på Centre Pompidou i Paris
Med blick för historiens fotnoter. Fotografen Walker Evans skildrade moderniseringens marginaler och blev en av de stora gestaltarna av USA. Sara Danius skriver om en mäktig retrospektiv på Centre Pompidou i Paris.
Läs mer om Centre Pompidou och USA.
Nu ställs Bill Cosby inför rätta
Han var en mäktig förebild för miljoner människor världen över. Nu kan han få tillbringa resten av livet i fängelse för sexövergrepp. På måndagen inleds rättegången mot USA:s pappa, Bill Cosby.
Läs mer om Bill Cosby.
Se upp Volvo – XC60 utmanas av sportig Audi Q5
MÜNCHEN. Volvo har fått mycket beröm för de sportiga köregenskaperna i nya XC60 T6.Men Audi har redan svaret klart: nya Audi SQ5 med en treliters V6-motor som levererar 354 hästkrafter är en mäktig konkurrent.
Läs mer om Audi Q5, Audi SQ5, V6-motor och Volvo XC60.
Ola-Conny stod för mäktig korv-show
Ola-Conny Wallgren var dragplåster när Falköping ställde till med stadsfest.Och Ullareds-profilen gjorde ingen besviken. Han satte bland annat i sig tio stycken korvar.– Körvtävlingen var mäktig, säger Ola-Conny.
Läs mer om Falköping och Ola-Conny.
Mäktiga vändningen - Kanada klar för final
KÖLN/STOCKHOLM. Ryssland hade 2-0 efter två perioder och stod med en skridsko i finalen.Men sen visade Kanada vem som regerar i hockeyvärlden.Kanadensarna stod för en mäktig vändning i den tredje perioden och vann med 4-2.– Jag fattar fortfarande inte vad som hände där, sa Kanadas back Chris Lee efter matchen.
Läs mer om Kanada.
Mäktig vändning när IFK blev finalklart
Vi ska till Malmö, skanderade de tillresta Kristianstadssupportrarna.Efter superdramatik stod det klart att IFK Kristianstad vänt semifinal 4 och tagit sig till SM-finalen i Malmö arena.Finalen blir lagets fjärde SM-final på fem år.
Blondinbellas mäktiga middag med partiledarna
Isabella Blondinbella Löwengrip Spångberg deltog vid en mäktig middag.Där syns bland andra KD-ledaren Ebba Busch Thor och C-ledaren Annie Lööf delta.Blandade stjärnor från politik, till journalistik och entreprenörer, skriver journalisten Carolina Neurath på Instagram om middagen.
William Nylander hyllas av Babcock
KÖLN/STOCKHOLM. William Nylander hade VM-show i lördags och bjöd bland annat på ett drömmål inför ögonen på sin klubblagstränare, NHL-profilen Mike Babcock. På söndagen träffade SportEpressen Babcock under Tre Kronors träning och han bjöd på en mäktig hyllning till Sveriges stora stjärnskott i världens bästa liga. – William är en väldigt talangfull spelare och talangen som han har fått är en gåva från Gud. William är hög nivå rakt igenom, säger Babcock.
Föll – trots sanslös upphämtning i VM
Schweiz gick från 0-0 till 4-0 på mindre än sju minuter och var på väg mot utklassning i premiärmatchen i hockey-VM. Då stod Slovenien för en mäktig vändning när de tog matchen till straffar - där kunde de dock inte fullborda vändningen, och fick nöja sig med en poäng. – Vilken comeback av Slovenien! säger Richard Hermansson i C More.
Moog väcker utdöd monstersynt till liv
För att fira företagets 50-årsjubileum bygger den amerikanska tillverkaren åter en mäktig serie med modulsystem som även finns till försäljning.
Matilda Gustavsson: När drottningen av mörker ler har någonting hänt
Att se glad ut på bild har länge varit töntigt, något för turister. Just därför är Lana Del Reys nya skivomslag – där hon ler stort och sockersött – en så mäktig bild.
Fjärde raka SM-guldet för Luleå
LULEÅ. Luleå tog sitt fjärde i SM-guld i rad i basket för damer. Efter ett underläge med 13 poäng efter halva matchen gjorde Luleå en mäktig upphämtning och körde över Udominate i slutet av matchen.
Läs mer om Luleå, SM-guld, SM-guldet och Udominate.
Luleå Basket vann fjärde raka SM-guldet
Inte ens en katastrofal start kunde sätta stopp för Luleå Basket. Under onsdagskvällen vann laget sitt fjärde raka SM-guld efter en mäktig vändning till 71-65.
Läs mer om Luleå Basket, SM-guld och SM-guldet.