Märsta

Sverige går om Norge i Clas Ohlson-butiker - vem blir först till hundra?

Kampen hårdnar mellan Sverige och Norge - när det gäller Clas Ohlson-etableringar. När varuhuskedjans nya compact store öppnar i Märsta nästa vecka går Sverige förbi - med en butik.
Läs mer om Märsta, Norge och Sverige.
Misstänkt våldtäkt i Märsta
Polisen har inlett en förundersökning om misstänkt våldtäkt i Märsta sedan en förbipasserande larmat om en kvinna som flytt ut på gatan från sin lägenhet efter att ha blivit hotad.(TT) Polisen har inlett en förundersökning om misstänkt
Läs mer om Märsta.
Misstänkt våldtäkt i Märsta
Inrikes. Polisen har inlett en förundersökning om misstänkt våldtäkt i Märsta sedan en förbipasserande larmat om en kvinna som flytt ut på gatan från sin lägenhet efter att ha blivit hotad.
Läs mer om Märsta.

Misstänkt våldtäkt i Märsta

Läs mer om Märsta.
Kvinna misstänkt våldtagen – förbipasserande slog larm
En kvinna misstänks ha blivit våldtagen i ett flerfamiljshus i Märsta, skriver Aftonbladet.Enligt uppgift till tidningen slog förbipasserande larm när kvinnan kommit utspringande ur huset.– Ingen är gripen men det finns en utpekad misstänkt, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen till Aftonbladet
Man hittad död i Märsta – föll från balkong
En man har påträffats död invid ett flerfamiljshus i Märsta. – Han har fallit från en balkong, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid polisen i Stockholm, till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Märsta och Stockholm.
Man hittad död efter fall från balkong
En man har hittats död efter ett fall från balkong till ett flerfamiljshus i Märsta norr om Stockholm, skriver Aftonbladet.Polis är på plats.
Läs mer om Märsta och Stockholm.
Två personer skjutna i Sigtuna
Inrikes. Två personer har hittats skjutna i Märsta norr om Stockholm. Polisen larmades till området Valsta, cirka tre kilometer sydväst om Märsta station, vid klockan 20.45.
Läs mer om Märsta, Sigtuna, Stockholm och Valsta.
Marlene flyttade in i gammalt tingshus från 1700-talet
På gården utanför Märsta i Stockholm har familjen Agemo skapat sitt unika hem.Här förenas gammalt och nytt bland vackra timmerväggar och rustika detaljer.Spana in drömhemmet – med karaktär och själ!
Läs mer om Agemo, Märsta och Stockholm.
Man hittad död efter att ha utvisats från Sverige
Den unge mannen, 20, utvisades från Sverige till Afghanistan.Men bara några timmar efter att han hade landat hittades han död – oklart varför.Fram till idag trodde jag att min klient satt i förvar i Märsta, skriver advokaten Viktor Banke på Twitter.
Kraftig brand i lägenhet i Märsta
Läs mer om Märsta.
Brand i flerfamiljshus i Märsta
Det brinner i ett sju våningar högt flerfamiljshus i Märsta.Branden är på fjärde våningen – och det finns risk för spridning.
Läs mer om Märsta och Märsta.Branden.
Brand i lägenhetshus i Märsta
Strax innan klockan 16 på torsdagen larmades räddningstjänsten om att det brinner i en lägenhet i Märsta utanför Stockholm.
Läs mer om Märsta och Stockholm.
Brand i flerfamiljshus i Märsta
Det brinner i ett sju våningar högt flerfamiljshus i Märsta.Branden är på fjärde våningen – och det finns risk för spridning.
Läs mer om Märsta och Märsta.Branden.
Anklagelser mot anställd vid förvar i Märsta avfärdas
Den anställde vid Migrationsverkets förvar i Märsta, norr om Stockholm, som ändrade uppgifter i ett närvaroprotokoll, då samtidigt en rymning skedde, utförde inte kontrollen korrekt. Någon disciplinpåföljd blir det dock inte – anmälan lämnas utan åtgärd.
Läs mer om Märsta och Stockholm.
Just nu: Följ rättegången mot Rakhmat Akilov
Fredagen den 7 april 2017 kör en lastbil in i människor på Drottninggatan i centrala Stockholm. Några timmar senare grips Rakhmat Akilov, en 39-årig uzbek, i Märsta. Rättegången pågår nu. Följ vår direktrapport.
Guide: Rättegången – dag för dag
39-årige Rakhmat Akilov från Uzbekistan greps i Märsta utanför Stockholm efter dådet på Drottninggatan. Några dagar senare erkände han terroristbrott via sin advokat. Rättegången väntas pågå ändå till maj. Det här är det som händer i säkerhetssalen i Stockholms tingsrätt.
Mörkning upptäckt efter rymning från förvar i Märsta
En rymning skedde vid Migrationsverkets förvar i Märsta, norr om Stockholm. Då gick en anställd in i ett närvaroprotokoll och ändrade uppgifter och angav dessutom en annan anställd som ansvarig för närvaron vid förvaret då rymningen inträffade.
Läs mer om Märsta och Stockholm.
Här grips Rakhmat Akilov
Här griper polisen Rakhmat Akilov i Märsta på kvällen den 7 april förra året. På tisdagen åtalades Akilov för terrorbrott. I den omfattande förundersökningen som då blev offentlig finns många nya bilder från attentatet på Drottninggatan.