Madeleine mccann

Nu bryter barnflickan tystnaden om Maddie

Efter tio års sökande – nu har den kvinnliga barnflicka, som såg efter den brittiska flickan Madeleine McCann på semesteranläggningen i Portugal, brutit tystnaden. Hon berättar att semesterorten ansågs så osäker att barnflickor utrustades med speciella våldtäktslarm. Hon minns också föräldrarnas första, desperata reaktion när de insåg att dottern var borta. – De har tagit henne, ska mamma Kate ha skrikit rakt ut, enligt barnflickan.

Privatdetektiven: Tror att Madeleine lever

Madeleine McCann lever fortfarande. Det tror den pensionerade polisen Dave Edgar, som letade efter Maddie i tre år. Nu erbjuder han sig att hjälpa till igen. – Jag tror att Madeleine fortfarande lever och att fallet kan lösas, säger Edgar till The Sun.
Det blir ingen ny bok om Maddie-fallet
Den erfarne före detta kriminalinspektören Dave Edgar tror att försvunna Madeleine McCann fortfarande kan vara i livet. Han uppmanar därför den som vet något om detta att ge sig till känna. – Om någon har anförtrott sig åt dig så är det hög tid att berätta detta, säger Edgar, enligt Sunday Mirror.

Utredaren: Hon dog i föräldrarnas lägenhet

Den brittiska flickan Madeleine McCann försvann från sina föräldrars lägenhet under en semester i Portugal för snart tio år sedan. Nu säger den portugisiske brottsexperten Moita Flores att han är säker på att den försvunna flickan är död. – Maddie dog i den lägenheten, utan tvivel, säger Flores till The Sun.
Utredningen om Madeleine McCann förlängs
Brittiska inrikesdepartementet har beviljat polisen 85.000 pund för att under ytterligare sex månader kunna undersöka fallet med Madeleine McCanns mystiska försvinnande i Portugal, uppger BBC.
Läs mer om BBC, Madeleine McCann och Portugal.
Nytt hopp för polisen att hitta Madeleine McCanns kidnappare
Madeleine Maddie McCann, 3, rövades bort i Portugal för snart tio år sedan. Nu har polisen fått över 900 000 kronor som bistånd i jakten på hennes kidnappare, rapporterar Daily Mail. Tills vi får svar, tills det finns nyheter, finns det alltid hopp, skriver hennes föräldrar, Kate och Gerry McCann.
Ilskan mot osmakliga skämtet om Madeleine
Under en cricketmatch mellan Indien och England uppmanades tittarna att skicka in sina hälsningar som skulle visas upp på storbildsskärmen. Det slutade med att det dök upp en rad skämt, underskrivna av bland andra Madeleine McCann och Josef Fritzl. – Det är en sjuk sak att göra, säger supporterklubben The Barmy Armys talesperson Paul Burnham enligt Daily Mail. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
9 teorier om vad som kan ha hänt Maddie
Den brittiska polisen har fått ett nytt, hett spår om den försvunna flickan Madeleine McCann. Men spåret är bara en av många teorier kring flickan. Här är några av de teorier som framförts under de nio år som Maddie varit försvunnen.
Läs mer om Maddie och Madeleine McCann.
Maddie kan ha tagits av traffickinggrupp
Scotland Yard har fått ett nytt, hett spår om Madeleine McCann – flickan som försvann i Portugal för nio år sedan. Nu får polisen mer pengar för att fortsätta utredningen, skriver The Sun. Men enligt erfarna poliser är det nya spåret det sista halmstrået man griper efter.
Flickan på bilden påstås vara Maddie
En ensam, engelskspråkig flicka på gatorna i Rom har förvandlats till ett riktigt internetmysterium. Ingen vet vem hon är. Men nu påstår flera att hon är Madeleine McCann – treåringen som försvann i Portugal för drygt nio år sedan.
Läs mer om Maddie, Madeleine McCann, Portugal och Rom.
Polis kräver Maddies föräldrar på pengar
Madeleine McCann försvann den 3 maj 2007. Nio år senare handlar mysteriet mer om en smutsig rättstvist. Polischefen som ledde sökandet dömdes betala miljoner till Maddies föräldrar, men nu har hans tur vänt i rätten. Nu ska han ta hämnd. Ex-polischefen kräver paret McCann på pengar, rapporterar Expresso.
Läs mer om Expresso och McCann.
Maddie, 3, rövades bort nio år sedan
Snart är det nio år sedan Madeleine McCann, 3, rövades bort i Portugal. I ett nytt uttalande från mamma Kate McCann säger hon att Maddie troligtvis aldrig fördes bort från Algarve, där hon försvann. – Jag känner mig närmast henne där, säger hon enligt brittiska The Sun.
Barnamördare utreds nu i fallet med Maddie
Den tyske man som har erkänt dubbelmord på barn ska nu undersökas om försvinnandet av Madeleine McCann, berättar den brittiska tidningen The Sun. Mannen, som kallas Silvio S i medierna, har erkänt att han dödat två barn efter att han greps i förra veckan.
Läs mer om Maddie, Madeleine McCann och The Sun.
Sökandet efter Maddie har kostat 130 miljoner
Över åtta år har gått sedan treåriga Madeleine Maddie McCann försvann spårlöst under familjesemestern till Portugals solkust. Nu har utredningen av försvinnandet kostat Storbritannien över 130 miljoner kronor, rapporterar CNN.
Funnet flickskelett är inte försvunna Maddie
Skelettet efter en flicka hittades tidigare i juli i en resväska i Australien. Brittisk polis har underrättats och ska utreda om kvarlevorna kan tillhöra den försvunna Madeleine McCann. Men enligt den australiska polisen har misstankarna om att det ska röra sig om den brittiska flickan nu avskrivits.
Död flicka hittad i väska i Australien
Australiensisk polis har hittat en död flicka i en väska. –Vi är säkra på hur den här lilla flickan dog, men varför, vem och under vilka omständigheter är omöjligt att säga, säger polisen Des Bray, enligt The Telegraph. Nu spekuleras det i medier över hela världen om flickan kan vara brittiska Madeleine McCann, som försvann på en semester i Portugal för åtta år sedan. Men lokal polis förnekar uppgifterna.
Paret McCann får skadestånd
Föräldrarna till Madeleine McCann, som saknas i Portugal sedan 2007, ska få skadestånd. Beslutet...
Läs mer om Madeleine McCann och Portugal.
Paret McCann får skadestånd
Föräldrarna till Madeleine McCann, som saknas i Portugal sedan 2007, ska få skadestånd. Beslutet har fattats av en domstol i Portugal, skriver BBC.
Läs mer om BBC, Madeleine McCann och Portugal.
Tipset om Maddie: Där dumpades hon
LONDON. Polis i Portugal fick ett tips med information om var försvunna Madeleine McCann hade gömts. Men uppgifterna utreddes aldrig ordentligt, skriver Daily Mirror.
Nya DNA-testet kan lösa Maddie-gåtan
Scotland Yard hoppas att ny DNA-teknik kan avslöja mysteriet med den försvunna flickan Madeleine McCann. Det nya spåret är att analysera gardinerna som hängde i rummet där hon försvann, skriver Sunday Mirror.
Mystisk man bevakade lägenheten
Nya uppgifter om Madeleine McCann kommer i en ny bok
Läs mer om Madeleine McCann.
Fyra i förhör om Maddie McCann
För sju år sedan försvann Madeleine McCann från hennes föräldrar i semesterorten på Portugals sydkust. Nu säger sig polisen ha fått ett genombrott i fallet. Fyra misstänkta personer har tagits in för förhör.
Sökande avbröts i Madeleineutredning
Portugisisk och brittisk polis avbröt på onsdagskvällen sökandet i ett markområde i södra Portugal, där den brittiska flickan Madeleine McCann försvann för sju år sedan.