Madeleine mccann

Föräldrarnas julhälsning om försvunna Madeleine

Kate och Gerry McCann slutar inte hoppats.Trots att deras dotter, Madeleine, varit försvunnen sedan 2007.På Facebook skriver de en julhälsning:Vi ville bara vidarebefordra vår kärlek och tack till alla som har fortsatt att stödja oss under ytterligare ett år.
Läs mer om Gerry McCann och Madeleine.

Mammans fina jultradition för försvunna Maddie

Det har gått över tio år sedan Madeleine McCann försvann under mystiska omständigheter på en semester i Portugal.Nu berättar mamman om familjens jultradition för att hålla minnet av dottern vid liv.– Vi har inte förlorat hoppet om att få fira jul med henne igen, säger hon till Daily Mail.
Hårda kritiken mot nya Maddie-boken
Treåriga Madeleine McCann försvann under en semester i Portugal för över tio år sedan.Nu riskerar en ny bok om utredningen kring försvinnandet på nytt röra upp sorgen hos hennes föräldrar.Boken är skriven av den ryske datateknikern Sergej Malinka, 32, som förhördes av polisen strax efter flickans försvinnande 2007.
Han förhördes i Maddie- fallet: Jag förlorade allt
Den 22-årige mannen förhördes av polisen när Madeleine McCann försvann för tio år sedan, men är inte misstänkt för någonting. Nu berättar han att det har förstört hans liv. – Jag förlorade allt – jobb, vänner och hoppet, säger ryske datateknikern Sergej Malinka till Daily Mirror.

Servitris nekar: Är inte mystiska kvinnan i lila

Servitrisen som har pekats ut som det viktiga vittnet kvinnan i lila i Madeleine McCann-fallet säger att hon inte vet någonting.– Det var inte jag, säger servitrisen Luisa Todorov, som pekats ut som kvinnan i lila, skriver Mirror.
Uppgifter om kvinna i lila leder polisen till Bulgarien
Tio år efter att den då fyraåriga Madeleine McCann försvann från familjens hotellrum i Portugal har polisen nya uppgifter.Utredningen har lokaliserat Bulgarien som en intressant plats.Polisen hoppas finna en servitris som de misstänker är den kvinnan som sågs utanför familjens hotellägenhet kvällen då Maddie försvann – kvinnan i lila.
Polisen söker kvinna från Östeuropa – kan ha viktiga uppgifter om Maddie
Blev 4-åriga Madeleine McCann bortförd till Nya Zeeland? Eller togs hon av ett östeuropeiskt nätverk för att säljas?Är det säkert att föräldrarna inte orsakade dotterns död genom att ge henne sömnmedel?Tio år efter Maddies försvinnande är frågorna fortfarande många – nu söker polisen efter en kvinna från Östeuropa som man tror sitter inne på viktiga uppgifter, skriver Daily Mail.
Polisens nya spår i sökandet efter Madeleine
Madeleine McCann har varit försvunnen i över tio år.Nu har ett nytt spår uppdagats i undersökningen.Polisen jagar en person av betydelse, skriver The Sun.
Läs mer om Madeleine och The Sun.
Polisens sökande efter Maddie kan vara över
Polisens sökande efter försvunna Madeleine McCann kan vara över.Pengarna i den fond som finansierar sökinsatserna väntas vara slut redan på lördag.Familjen väntar nu på besked om regeringen kommer att ge polisen mer pengar så att de kan fortsätta letandet, skriver The Sun.
Läs mer om Maddie, Madeleine McCann och The Sun.
Efter tio år av sökande - polisen kan lägga ner Maddiefallet
ROTHLEY. Det har gått över tio år sedan Madeleine McCann försvann under mystiska omständigheter på en semesterort i Portugal. Något som satt spår i den lilla hembyn Rothley.– Det var faktiskt lite som en invasion, var man än gick stod där en tv-kamera. Folk har blivit lite skygga efter den tiden. Man vill skydda och hjälpa familjen, de har fått utstå så mycket, säger 77-åriga Gillian Gamble, som bor i byn.Men nu kan ytterligare att bakslag drabba familjen.
Nyhetsquiz: Var försvann Madeleine?
Första maj-firande, Trump-utspel och så var det tio år sedan Madeleine McCann försvann. Testa dig själv med åtta snabba frågor – vad minns du av nyhetsveckan som gick?
Föräldrarnas smärta – bad för Maddie i hembyn
Tio år har gått sedan Madeleine McCann försvann spårlöst. Hennes föräldrar, vänner, bekanta och andra samlades i familjens hemby Rothley, England för att stötta varandra och be för flickan, skriver Daily Mail.
Gåtan om Madeleines försvinnande saknar lösning
Efter tio års polisjakt är Madeleine McCann fortfarande spårlöst försvunnen. Historiens mest uppmärksammade fall av barnarov förblir en olöst gåta. Vi kommer att fortsätta att göra vårt bästa för att aldrig ge upp och göra det bästa av våra liv, säger hennes föräldrar i ett uttalande.
Läs mer om Madeleine McCann.
Splittringen i byn efter Maddie McCann-fallet
ROTHLEY. Det brinner alltid ett ljus för Madeleine McCann i den lilla engelska byn Rothley. Det är här mamma Kate, pappa Gerry och tolvåriga syskonen Amelie och Sean fortfarande bor. Vi är framme vid en av de tyngsta dagarna i deras kalender. På kvällen den 3 maj är det tio år sedan Madeleine försvann under semesterresan i Portugal.
Nya vittnesuppgifter i Maddie McCann-fallet
Det senaste spåret i utredningen kring försvunna Madeleine McCann är en mystisk kvinna som sågs i närheten av turistanläggningen den aktuella dagen. Nu träder vittnet Jenny Murat fram och berättar hur kvinnan uppmärksamt tittade upp mot familjen McCanns lägenhet. – Jag tänkte att det var konstigt. Det är så ovanligt att någon, speciellt en kvinna, står helt ensam på gatan och bara tittar på en byggnad, säger hon till Mirror.
Världen undrar fortfarande: Vad hände med försvunna Madeleine McCann?
Den 3 maj 2007 försvann treåriga Madeleine McCann från ett hotellrum i en semesterort i Portugal. Den försvunna flickan blev snabbt en världsangelägenhet – och tio år senare söker polisen fortfarande svaret på vad som hänt henne.
Läs mer om Madeleine McCann och Portugal.
Tio år sedan Madeleine försvann
Det har gått 10 år sedan den brittiska flickan Madeleine McCann försvann under en semester i Portugal. Fallet blev världskänt och teorierna har varit många om hennes försvinnande. I en intervju inför tioårsdagen berättar hennes föräldrar om saknaden och om hoppet som ännu finns.
Maddies mamma vägrade svara på frågor
Madeleine McCanns föräldrar, Gerry och Kate, blev utfrågade av polis i ett elva timmar långt förhör. Under grillningen pepprades Kate McCann med 48 frågor. Hon valde att vara tyst utom vid ett tillfälle, skriver Mirror.
Läs mer om Gerry, Kate, Kate McCann och Mirror.
Uppgifter: Polis söker kvinna i Maddie-fallet
Scotland Yard söker efter en kvinna i fallet Maddie, enligt Sunday Express. Enligt källor till tidningen kan kvinnan vara en nyckelperson i bortförandet av Madeleine McCann – och man påstås vara nära att nå henne.
Maddies mamma köper fortfarande presenter
Tio års sökande utan framgång. Onsdag i nästa vecka markerar ett decennium sedan den då treåriga Madeleine McCann försvann spårlöst i samband med en familjesemester i Portugal. Men hoppet har inte övergivit hennes föräldrar. – Mitt hopp om att Madeleine är där ute är inte mindre än vad det var för snart tio år sedan, säger mamma Kate i en exklusiv intervju med BBC.
Därför tror polisen att Maddie kan vara vid liv
Den brittiska polisen går fortfarande igenom viktiga spår i sökandet efter Madeleine Maddie McCann och menar att flickan fortfarande kan vara vid liv. Nu tackar Maddies föräldrar för allt stöd de fått under åren som gått. De två teman som verkar mest lämpliga för mig när vi närmar oss tioårsdagen är uthållighet och tacksamhet: Vi ska fortsätta, göra vårt bästa, aldrig ge upp och göra det bästa av det liv vi har, skriver mamman på Facebook.
Polisens teori: Maddie fördes bort till grotta
Madeleine McCann blev bortrövad och förd till ett underjordiskt grottsystem i närheten av turistanläggningen där familjen bodde.Det hävdar Paulo Pereira Cristovao, före detta polischef i Portugal.– Det är ett bra ställe att gömma en person. Så vitt jag vet har ingen letat där eftersom det krävs dykare för att göra det, säger han till brittiska Mirror.
Nu bryter barnflickan tystnaden om Maddie
Efter tio års sökande – nu har den kvinnliga barnflicka, som såg efter den brittiska flickan Madeleine McCann på semesteranläggningen i Portugal, brutit tystnaden. Hon berättar att semesterorten ansågs så osäker att barnflickor utrustades med speciella våldtäktslarm. Hon minns också föräldrarnas första, desperata reaktion när de insåg att dottern var borta. – De har tagit henne, ska mamma Kate ha skrikit rakt ut, enligt barnflickan.