Madeleine

"Talang"-vinnaren: Känns helt underbart

Årets "Talang"-final bjöd bland annat på hundkonster, trolleri och Beyoncédans. Men det var Madeleine Hilleards operasång som vann tittarnas hjärta. - Det känns helt underbart, jag är nog fortfarande i chock, säger vinnaren till TT.

"Talang"-vinnaren: Känns helt underbart

1 av 2 "Talang"-vinnaren: Känns helt underbart Telegram. Årets "Talang"-final bjöd bland annat på hundkonster, trolleri och Beyoncédans. Men det var Madeleine Hilleards operasång som vann tittarnas hjärta.
Läs mer om Talang-vinnaren och Telegram.
Talang-vinnaren: Känns helt underbart
Årets Talang-final bjöd bland annat på hundkonster, trolleri och Beyoncdans. Men det var Madeleine Hilleards operasång som vann tittarnas hjärta. – Det känns helt underbart, jag är nog fortfarande i chock, säger vinnaren till TT.

Madeleine vann Talang i TV4

Madeleine vann årets Talang-final och kunde åka hem en halv miljon kronor rikare.
Läs mer om TV4, Talang och Talang-final.
Här visar Madeleine upp lillsessan efter en vecka
Här är prinsessan Madeleines nya Instagrambild av lillsessan Adrienne – bara en vecka gammal.Många har gillat bilden – och skickar hjärtan i gratulationshälsningar:Så söt. Grattis!, skriver en följare.En så underbar liten Prinsessa, skriver en annan.
Stuntkvinnan Madeleine Vall Beijner: "Fighting är som terapi"
Tänk om man kunde bygga livet kring sina träningsrutiner? Precis det gör den svenska före detta tävlingsfightern Madeleine Vall Beijner, som gjorde grymma stunt i storfilmen Wonder woman. Ungefär såhär ser en vecka ut i Madeleines liv!
Madeleine prioriterades på BB – men tog ingen annans plats
Prinsessan Madeleine fick en särskild prioritering när hon kom in till förlossningen på Danderyds sjukhus.Men ingen födande kvinna fick hänvisas till andra sjukhus på grund av prinsessan, enligt sjukhuset.–Prinsessan åkte in till sjukhuset för att föda sitt barn, som alla mödrar har rätt att göra, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.
Läs mer om Margareta Thorgren.
Madeleines dolda hyllning i lillsessan Adriennes namn
Prinsessan Madeleine chockade alla med namnvalet på sin nyfödda dotter.Men bakom namnen finns en dold hyllning till drottning Silvias mamma – som få tycks ha uppmärksammat.Nyckeln: Datumet 9 mars.
Yngsta prinsessan ska heta Adrienne
Prinsessan Madeleine och Christopher Oâ??Neill fortsätter sin tradition med internationellt gångbara namn. Deras senaste tillskott - lillprinsessan som föddes i fredags - får namnet Adrienne Josephine Alice. - Allt har gått bra.
Tränaren får förnyat förtroende: "Klubb som satsar på sin damverksamhet"
Madeleine Östling Foto: Ronnie Rönnkvist Hon bytte inför säsongen Brynäs mot Linköping. Efter en stabil andraplats i SDHL står det nu klart att huvudtränaren Madeleine Östling stannar ytterligare en säsong i Östergötland.
I dag avslöjas prinsessans namn
På fredagen den 9:e mars födde prinsessan Madeleine sitt tredje barn, en flicka. På måndagen avslöjas den lilla prinsessans namn, och hennes hertigdöme. Är det dags för Bohuslän nu? Hade de en lista med möjliga namn?
Läs mer om Bohuslän och Madeleine.
Familjen samlas för Maddes och Chris nya prinsessa
I fredags fick prinsessan Madeleine och Chris O'Neill en dotter.Nu ska hon få sitt namn.Då samlas hela kungafamiljen på Stockholms slott – liksom Chris O'Neills mamma.
Läs mer om Madeleine.
Här är Madeleines nya Instagramkonto
Hon har sedan tidigare en officiell sida på Facebook.Nu har prinsessan Madeleine också ett officiellt på Instagram.– Ja, det stämmer, säger hovets presschef Margareta Thorgren.
Chris lyxiga kärleksgåva till Madeleine efter förlossningen
Chris O'Neill gav prinsessan Madeleine en kärleksgåva efter hennes förlossning.Han ville inte avslöja exakt vad det var – men gav en ledtråd när han mötte medier utanför sjukhuset.– Det är ett smycke, berättade han utanför Danderyds sjukhus.
Läs mer om Madeleine.
Madeleines och Chris beslut: Stannar i Sverige – ett tag
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill stannar i Sverige.Åtminstone ett tag.– De stannar under våren för att få en lugn tid med barnet, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.
Familjekaoset efter Madeleines förlossning
Drottning Silvia var orolig före prinsessan Madeleines förlossning – och kungens adjutant har varje dag letat efter flygresor hem för att vara beredd.Men trots ett smärre familjekaos när Madeleine och Chris åkte in till sjukhuset så gick förlossningen bra.– Allting gick bra, berättade en rörd Chris O Neill efter att det blev känt att han och Madeleine fått en dotter på fredagen.
Läs mer om Madeleine.
Silvias lyckogest – träffade barnbarnet med kungen
Kungaparet har fått ett sjunde barnbarn.Efter en blixtresa hem från Schweiz kom kung Carl Gustaf och drottning Silvia på fredagskvällen till Hovstallet.Där fick de träffa prinsessan Madeleine, Chris O'Neill –och deras nya dotter.
Här är första bilden på nyfödda prinsessan
Prinsessan Madeleine och Chris ONeill fick i natt sitt tredje barn. Dottern föddes på Danderyds sjukhus klockan 00.41. Nu visar familjen upp den första bilden på nytillskottet.
Här är Chris bild på nya prinsessan
Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och Sveriges nyaste prinsessa har lämnat sjukhuset.Nu är de hemma på Hovstallet i Stockholm.Samtidigt publicerar hovet den första bilden av prinsessan, tagen av pappa Chris.
Lillsessan behöver bara vinka när kungen fyller år
Grattis prinsessan Madeleine och Chris O'Neill till den lilla nya prinsessan!Framför denna nya Bernadotte ligger ett avslappnat kungligt liv.På sin höjd behöver hon kanske stå på Slottsbalkongen när morfar kungen fyller år – men annars blir det inte så mycket väsen av henne.
Skriv din grattishälsning till prinsessparet här
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har fått en dotter. Hon föddes klockan 00.41 i natt på Danderyds sjukhus. – Vi är mycket glada över tillökningen i vår familj, säger Chris O'Neill i ett pressmeddelande.
Kungen och Silvia avbryter semestern – flyger hem
Kungen och drottningen avbryter sin semester.Nu ska de hälsa på hos Madeleine och Chris –för att träffa sitt sjunde barnbarn.– De har tidigarelagt sin hemresa, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.