Madeleine

Madde och Chris kommer till dopet – osäkert med Nobel

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyger hem till Sverige för att vara med på prins Gabriels dop.Dagarna därefter är det Nobelfirande – men där är det oklart om prinsessparet är med.–Det är inte klart ännu, men det är ett årligt återkommande evenemang som kungafamiljen prioriterar högt, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.

Madeleine, 37: Det kan vara knäckande hur folk stirrar

Efter operationen vaknade Madeleine Erichsen, 37, upp utan överkäke. En tuff tid med behandlingar följde.Tre månader senare kom glädjebeskedet: Madeleine var gravid med sonen Billy, 1.– Det kändes som att allt vände och livet log mot oss igen.
Läs mer om Billy och Madeleine Erichsen.
Polisen söker kvinna från Östeuropa – kan ha viktiga uppgifter om Maddie
Blev 4-åriga Madeleine McCann bortförd till Nya Zeeland? Eller togs hon av ett östeuropeiskt nätverk för att säljas?Är det säkert att föräldrarna inte orsakade dotterns död genom att ge henne sömnmedel?Tio år efter Maddies försvinnande är frågorna fortfarande många – nu söker polisen efter en kvinna från Östeuropa som man tror sitter inne på viktiga uppgifter, skriver Daily Mail.
Hollywoodstjärnans vänskap med Madeleine
Skådespelerskan Malin Åkerman, 39, har lärt känna den svenska kungafamiljen genom drottning Silvias World Childhood Foundation.Nyligen möttes Malin Åkerman och prinsessan Madeleine vid organisationens stora gala i New York – nu berättar Åkerman om vänskapen:– Madeleine är som en vanlig tjej. Hon är riktigt cool, säger Åkerman till Hello Magazine.

Gina Dirawi slår tillbaka – efter hårda kritiken

Förra veckan pikade Gina Dirawi både prinsessan Madeleine och Chris O'Neill – under fredagen var det Anders Borgs tur att hånas av programledaren.Nu slår Gina Dirawi tillbaka mot kritikerna.– Vi har massor av manliga programledare som skämtar om att någon har mördat någon och så där men det är det ingen som reagerar på, säger hon.
Läs mer om Gina Dirawi och Madeleine.
Världens barn-galan firar 20 år – med stjärnspäckad direktsändning
Nu skramlar SVT med artisteliten för Världens barn.Galan firar 20 år och satsar på att dra in miljoner kronor till välgörenhet.– Vi hoppas på 20 miljoner i kväll, säger Madeleine Sinding-Larsen, pressansvarig på SVT.
Läs mer om Madeleine Sinding-Larsen och SVT.
Så förklarar musikaliska termer Ishiguros prosa
Författaren Madeleine Hessrus skriver om en Nobelpristagare som bygger berättelser som musikstycken. Kazuo Ishiguros prosa förklaras bäst i musikaliska termer som klangbotten och toner, skriver Hessrus
Läs mer om Nobelpristagare.
Svensk Exportkredit tar cio från Bankgirot
Madeleine Widaeus är ny cio på Svensk Exportkredit.
Silvias sorg – efter Ribbings dödsolycka
NEW YORK. Drottning Silvia hyllar prinsessan Madeleine för hennes engagemang –men skulle helst vilja att dottern tog det lite lugnare.– Det är mycket med två små barn och ett tredje på väg, säger drottningen.I en stor intervju med Expressen berättar Silvia om sorgen efter Magdalena Ribbing, relationen till prinsessan Madeleine och kampen för ensamkommande barn.
Madeleines besök i New York med Silvia
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia deltog i Childhoods internationella styrelsemöte i New York.Det skriver prinsessan på sin Facebook-sida.
Silvias klänning stjäl all uppmärksamhet
Här glänser Silvia och Madeleine ikapp på röda mattan.Men den som golvade alla var drottning Silvia, enligt Expressens modeexpert Magda Omerspahic.– Klänningen är otroligt vacker och detaljrik, säger hon.
Kändistätt på drottning Silvias gala
NEW YORK. Stjärnspäckat värre när Silvia och Madeleine bjöd in till gala i New York.Bland gästerna på restaurang Cipriani på Broadway syntes skådespelaren Malin Åkerman, Sofia Hellqvists mentor Barbro Ehnbom och artisten Efva Attling.Men smakar det så kostar det. Syftet med Childhood foundations årliga Thank You-gala är att samla in så mycket pengar som möjligt till förmån för utsatta barn – och gästerna hade betalat upp mot 800 000 kronor för att få njuta av galan.
Drottning Silvias skämt om Madeleine – i FN
NEW YORK. I ett tal i FN hyllade drottning Silvia sin dotters, prinsessan Madeleines, engagemang för barns rättigheter. – Jag är tacksam och stolt, sa hon. Silvia skojade också om Madeleine apropå att hon väntar sitt tredje barn.
Läs mer om Madeleine och Silvia.
Stjärnorna som får festa med Silvia och Madde
NEW YORK. Drottning Silvia och prinsessan Madeleine har landat i New York.I kväll går de på Childhoods Thank You-gala på exklusiva Cipriani på Broadway – där Melinda Gates ska prisas.På gästlistan står stjärnor som skådespelaren Malin Åkerman, FN:s Antonio Guterres och musikern Eva Dahlgren.
Polisens nya spår i sökandet efter Madeleine
Madeleine McCann har varit försvunnen i över tio år.Nu har ett nytt spår uppdagats i undersökningen.Polisen jagar en person av betydelse, skriver The Sun.
Läs mer om Madeleine och The Sun.
Gina Dirawis elaka ord – om Chris och Madeleine
Gina Dirawi gör debut som programledare i Idol.Under kvällen ger hon flera pikar – bland annat åt prinsessan Madeleine:– Jag tänker att alla gör dåliga val. Kolla på Madde och Chris, det går inte alltid som man tänkt sig, säger hon till Noah Gerstenfeld angående hans låtval under fredagsfinalen.
Silvia hyllade Madeleine i hemlandet Tyskland
BERLIN. Applåderna dånade när drottning Silvia klev in i lokalen.På tisdagskvällen prisades hon i hemlandet Tyskland för sitt arbete som Sveriges drottning med till exempel barnrättigheter genom Childhood.– Till min stora glädje delar jag det engagemanget med min yngsta dotter, prinsessan Madeleine, sa drottning Silvia i sitt tacktal.
Läs mer om Childhood, Madeleine, Silvia och Tyskland.
Polisens sökande efter Maddie kan vara över
Polisens sökande efter försvunna Madeleine McCann kan vara över.Pengarna i den fond som finansierar sökinsatserna väntas vara slut redan på lördag.Familjen väntar nu på besked om regeringen kommer att ge polisen mer pengar så att de kan fortsätta letandet, skriver The Sun.
Läs mer om Maddie, Madeleine McCann och The Sun.
Madeleines blixtträff med kärleken Chris
Prinsessan Madeleine flög tillbaka till London i förra veckan.Här passar hon på att ta en snabbfika med Chris O'Neill.Men när de beställde kunde Madeleine inte låta bli att slänga ett öga mot marken...
Läs mer om London och Madeleine.
Wallström samlade kvinnliga kollegor
Det delar sitt tuffa jobb – och det faktum att de är kvinnor. Traditionen med ett nätverk för kvinnliga utrikesministrar, som en gång startades av Anna Lindh och amerikanska Madeleine Albright, lever vidare.
Här gravidshoppar Madde – tar efter Kate Middleton
Prinsessan Madeleine väntar sitt tredje barn.Nu förbereder hon sig för fullt – och gör precis som prins William och Kate Middleton.På torsdagen shoppade hon barnkläder på exklusiva Trotters i London, som är de brittiska kungligheternas favorit.
Här är de nya bilderna på prinsessan Leonore
Prinsessan Madeleine visar stolt upp sin dotter Leonore i nytagna bilder.En märkbart lycklig lillprinsessa poserar bredvid sin alldeles egna häst Heidi af Gotland.Leonore äntligen återförenad med Heidi af Gotland, skriver Madeleine på Facebook.
Maddes bästa vän Lussan återförenad med kärleken
Inredningsarkitekten Louise Lussan Gottlieb, 35, nära vän till prinsessan Madeleine, har hittat kärleken.Enligt Hänt är det expojkvännen Gustav Thott, 40, som återigen har fångat hennes hjärta.– Vi är jätteglada, säger Lussan Gottlieb.
Klagomål om EU-migranter vid prinsessan Madeleines hus
De uträttar sina behov överallt, har dryckesfest på fönsterbrädet till Svenskt Tenn och sover utanför porten.Så beskrivs problemen med EU-migranter vid Hovstallet, där bland andra prinsessan Madeleine bor.Kronprinsessan Victorias sekreterare, Susanne Franchell, som bor i huset har tagit upp problemen –och nu har fastighetsägaren gjort en anmälan till polisen.–De skrek och drack om nätterna under hela sommaren, säger hon.
Larm om EU-migranter vid prinsessan Madeleines hus
De uträttar sina behov överallt, har dryckesfest på fönsterbrädet till Svenskt Tenn och sover utanför porten.Så beskrivs problemen med EU-migranter vid Hovstallet, där bland andra prinsessan Madeleine bor.Kronprinsessan Victorias sekreterare, Susanne Franchell, som bor i huset har tagit upp problemen –och nu har fastighetsägaren gjort en anmälan till polisen.–De skrek och drack om nätterna under hela sommaren, säger hon.