Madeleine

Victoria har förlorat över 230 000 kr på H&M-raset

Kungafamiljen äger många aktier i HM och har tillsammans förlorat strax över en miljon kronor på bolagets ras.Kronprinsessan Victoria, nära vän till HM-vd:n Karl-Johan Persson, aktieinnehav har tappat över 230 000 kronor i värde.Men klädjättens ras slår hårdast mot prinsessan Madeleine.
Läs mer om HM-vd.n och Madeleine.

Getingbetyg: De strålade mest på kungens middag

Under måndagskvällen hölls kungen sin traditionsenliga middag på Slottet.Victoria återupprepade sin stilsucc och Madeleine återanvände en lyxblåsa.Expressens modeexpert Magda Omerspahic har satt getingbetygen på gästerna.
Maddes beslut: Kommer på kvällens fest på Slottet
Efter noga övervägande har prinsessan Madeleine bestämt sig.Hon kommer på kungens middag på Slottet i kväll.– Prinsessan Madeleine har gjort en avvägning och kommit fram till det. Prinsessan vill träffa och samtala med Nobelpristagarna, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.
Strongt Madeleine – trots gliringarna
Hon kom i alla fall! Trots alla halvspydiga gliringar, tidningsskriverier och kommentarer, dök prinsessan Madeleine upp på årets Nobelprisutdelning.Fast det blev ju bara halvdagsarbete.

Maddes uppladdning för Nobel – missar festen i kväll

Prinsessan Madeleine missar Nobelbanketten i kväll – och Chris O'Neill går själv. Men prinsessan kommer i alla fall till prisutdelningen, och på lördagen laddade hon upp med julmys på Hovstallet.
Läs mer om Hovstallet, Nobel och Nobelbanketten.
Årets Nobelfest präglas av prinsessan Sofia
Det blir ett annorlunda Nobelfirande i år. Prinsessan Madeleine har tvingats ställa in sin närvaro vid banketten – i stället tar prinsessan Sofia hennes plats vid honnörsbordet, visar bordsplaceringen. Samtidigt framgår att firandet kommer präglas av Sofia – på ett personligt sätt.
Läs mer om Nobelfirande och Sofia.
Madeleine hoppar av Nobel – på grund av graviditeten
Prinsessan Madeleine hoppar av Nobelbanketten.Orsaken är att hon på grund av sin graviditet har ont i ryggen och därför inte klarar en så lång sittning som den innebär.–Det bestämdes nu i dagarna, säger Johan Tegel, informationssekreterare vid hovet.
Maddes nya lyxhem hyrdes ut för 170 000 – i månaden
LONDON. Prinsessan Madeleine och Chris O Neill bor i ett av världens mest exklusiva kvarter.För bostaden i London har hyresvärden begärt motsvarande 170 000 kronor – i månaden.– Det är den internationella eliten som bor där, säger fastighetsmäklaren Peter Taylor.
Läs mer om London och Peter Taylor.
Hårda kritiken mot nya Maddie-boken
Treåriga Madeleine McCann försvann under en semester i Portugal för över tio år sedan.Nu riskerar en ny bok om utredningen kring försvinnandet på nytt röra upp sorgen hos hennes föräldrar.Boken är skriven av den ryske datateknikern Sergej Malinka, 32, som förhördes av polisen strax efter flickans försvinnande 2007.
444 kvinnor i upprop om nattklubbsbranschen
Metoo. Nu väljer 444 kvinnor och icke-binära i nattklubbsbranschen att gå ut i ett nytt upprop med namnet #listanärstängd.De har tröttnat på gäster, kolleger och anställda som antastar och trakasserar dem.– Jag har läst vartenda ord som har skrivits. Det var smärtsammare än vad jag trodde att det skulle vara, säger Madeleine Schantz till Metro.
Läs mer om Madeleine Schantz och Metro.
Tidigare utrikesministern: Så kan Nordkorea stoppas
USA:s tidigare utrikesminister Madeleine Albright föreslår nya förhandlingar för att stoppa hotet från Nordkorea.Trump-administrationen möter nu just den vålnad som mr Clinton fruktade, skriver Albright i New York Times.
Han förhördes i Maddie- fallet: Jag förlorade allt
Den 22-årige mannen förhördes av polisen när Madeleine McCann försvann för tio år sedan, men är inte misstänkt för någonting. Nu berättar han att det har förstört hans liv. – Jag förlorade allt – jobb, vänner och hoppet, säger ryske datateknikern Sergej Malinka till Daily Mirror.
Prinsessan Madeleine kritiseras: Upprörande
Prinsessan Madeleine bar lammpäls i samband med prins Gabriels dop.Klädvalet får hård kritik från organisationen Djurens rätt.– Det är väldigt upprörande att hon har det och att de inte är mer välinformerade, säger förbundsordförande Camilla Björkbom.
Läs mer om Camilla Björkbom.
Madde lämnade barnen i London – för Sofias skull
DROTTNINGHOLM. Prinsessan Madeleine ställde upp när Carl Philip och Sofia bad henne. Trots en uttröttande USA-resa precis innan dopet valde hon och maken Chris O'Neill att flyga över för att närvara vid dopet av prins Gabriel. – Det är ansträngande för små barn med resor så tätt inpå varandra, så Leonore och Nicolas är kvar i London, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.
De blir faddrar vid prins Gabriels dop
Prinsessan Madeleine, Sara Hellqvist, Oskar Kylberg, Carolina Pihl och Thomas de Toledo Sommarlath blir faddrar vid prins Gabriels dop på fredagen.Det uppger hovet på hemsidan.
De kan bli prins Gabriels faddrar
Prinsessan Madeleine, designer-partnern och prinsessan Sofias lillasyster – de är alla heta kandidater till att bli utvalda till prins Gabriels faddrar inför det stundande dopet.– Det kommer garanterat att bli något av de här namnen, säger Expressens kungliga krönikör Karin Lennmor.
Läs mer om Karin Lennmor.
Stella dog 2016 – saknas av kompisen Sixten
Banden mellan människa och djur kan vara speciella ibland.Stella Höglenius Söderman blev bara ett och ett halvt år gammal men hann knyta an till en av familjens katter, Sixten.Och deras vänskap försvann inte i samband med att Stella dog.Tvärtom – Sixten letar fortfarande efter sin kompis, och följer ibland med till hennes grav.– Sixten går dit och sätter sig vid sidan av gravstenen och gosar med den, säger mamma Madeleine Söderman.
Olycka utanför Madeleine – för sjätte gången i år
När blixthalkan slog till mot Sydsverige anade Madeleine Robertson, 46, vad som skulle hända.För sjätte gången på ett drygt år dundrade en bil av vägen precis vid deras trädgård.– Ska någon få sätta livet till innan någon förstår? frågar sig Madeleine Robertson.
Servitris nekar: Är inte mystiska kvinnan i lila
Servitrisen som har pekats ut som det viktiga vittnet kvinnan i lila i Madeleine McCann-fallet säger att hon inte vet någonting.– Det var inte jag, säger servitrisen Luisa Todorov, som pekats ut som kvinnan i lila, skriver Mirror.
Uppgifter om kvinna i lila leder polisen till Bulgarien
Tio år efter att den då fyraåriga Madeleine McCann försvann från familjens hotellrum i Portugal har polisen nya uppgifter.Utredningen har lokaliserat Bulgarien som en intressant plats.Polisen hoppas finna en servitris som de misstänker är den kvinnan som sågs utanför familjens hotellägenhet kvällen då Maddie försvann – kvinnan i lila.
Victoria och Sofia avslöjar allt om sina bröllop
Drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia.Alla kungafamiljens kvinnor avslöjar nu hemligheter om sina bröllop i en ny SVT-dokumentär om de kungliga brudklänningarna.– För första gången berättar de om arbetet bakom brudklänningarna, men bjuder också på personliga minnen från bröllopsdagen, säger Sara Bull, producent till Kungliga brudklänningar som sänds i vår.
Kan bli upp emot 40 grader i skuggan
Redan om 30 år kan vi ha ett sommarklimat i södra och mellersta Sverige liknande det i stora delar av Frankrike.Orsaken: Väderförändringar till följd av den globala uppvärmningen – växthuseffekten.– Vi kommer märka av klimatförändringarna genom pikar i extremväder, säger TV4-meteorologen Madeleine Westin. Vi kommer att få perioder med extremt höga temperaturer.
Läs mer om Frankrike.Orsaken och Sverige.
Pappa glömde bort att jag hade fötts
Björn Nittmo var svensken som tog klivet in i NFL och tog USA med storm.Men livet som framgångsrik amerikansk fotbollsspelare hade sitt pris.Hjärnskadorna från idrottskarriären fick Nittmo att försvinna spårlöst – kvar blev en familj starkt kritisk till hur NFL uppges ha lurat hundratals spelare.– Hela min familjs liv blev förstört på grund av amerikansk fotboll, på grund av människor som inte bryr sig om vad som händer med spelarna eller familjerna och sedan bara kan gå vidare med sina liv. Det är fruktansvärt, säger dottern Madeleine Nittmo till SportExpressen.
Gina Dirawis storbråk med kändiskvinnorna
Programledaren Gina Dirawi har hamnat i bråk med flera kändiskvinnor efter sina utspel i Idol.Både prinsessan Madeleine och Nikki Amini har fått ta emot bitska kommentarer.Något som tillslut fick jurymedlemmen Nikki Amini att ryta ifrån:– Gina Dirawi fokusera på programledarskapet nu!
Läs mer om Idol.Både, Madeleine och Nikki Amini.