Madeleines

Här har Madeleine och Chris barnfri utekväll

Här är Madeleines barnfria utekväll med Chris. På tisdagskvällen minglade hon med London-societeten under en dokumentärfilmsvisning. – Madeleine och Chris tycker att det är viktigt att stötta den här typen av initiativ, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.

Prinsessan Madeleines vårmys med väninnan

Prinsessan Madeleine promenerade på den exklusiva gatan King's Road i ett solig London. Klädd i en trendig träningsoutfit stannade hon och väninna på Joe The Juice för att juica.
Läs mer om Joe The Juice och London.
Här är den nya gulliga bilden på prins Nicolas
Här är den nya gulliga bilden på prins Nicolas. Bilden har lagts upp på prinsessan Madeleines officiella Facebookkonto och har blivit en riktig likeraket.
Läs mer om Facebookkonto.
Madeleines sushi-dejt med Chris: Himla bra
Prinsessan Madeleine har under den senaste tiden varit på resande fot för att utföra officiella uppdrag. Men i måndags fick hon äntligen egentid med maken Chris O'Neill. – Som par har vi det så himla bra, har Madeleine tidigare sagt i en intervju.
Läs mer om Madeleine.

Prinsessan Madeleines ryska modefavorit

Prinsessan Madeleine tycks ha hittat ett nytt favoritmärke. Under ett Childhood-möte valde hon återigen ryskt mode. Prislappen: Nästan 6 000 kronor.
Läs mer om Childhood-möte.
Madeleines sagostund på barnbiblioteket
Här är prinsessan Madeleines bild från invigningen av ett barnbibliotek med skandinaviska böcker i London. Tillsammans med fem barn sitter hon på golvet och skrattar.
Läs mer om London.
Madeleines mördare gick i nazistmarsch
Här går två av huvudpersonerna i Madeleine-mordet i en nazistmarsch med Nordiska motståndsrörelsen. Sex veckor senare lurade de Madeleine, 62, i en mordfälla i Långshyttan och dumpade henne i ett vattenfyllt gruvhål. – De hade inga övriga kopplingar till oss mer än att de gick med i tåget, säger Pär Öberg, talesperson för Nordiska motståndsrörelsen.
Prinsessan Madeleines första uppdrag för året
Prinsessan Madeleine gör sitt första officiella uppdrag för 2017 – på hemmaplan i London. I februari besöker hon Southbank Centre och inviger ett barnbibliotek. – Prinsessan Madeleine inviger biblioteket med litteratur från de nordiska länderna, säger Johan Tegel, pressekreterare vid hovet.
Vårdaren Madeleines revansch efter attacken
När vårdaren Madeleine Jansson, 44, vände sig om i mörkret på en enslig väg vid behandlingshemmet utanför Falköping möttes hon av maskerade män.Innan hon hunnit reflektera över vad som hände hade hon en kniv mot strupen och låg bakbunden på marken.Nu, två år senare, åtalas fyra personer för det brutala överfallet.– Det känns som att de tagit min trygghet och tilliten till mig själv. Det finns inget som jag tycker är roligt längre, berättar Madeleine.
Carolina Gynning valde prinsessans favorit
När kändisarna gled fram på röda mattan på Elle-galan valde Carolina Gynning vitt – från prinsessan Madeleines favoritdesigner: Fadi el Khoury. – Jag känner mig som en bohemisk hippiedrottning, säger Gynning.
Köprusch efter kungabilderna
Prinsessan Leonore och prins Nicolas inspirerar småbarnsföräldrar i hela landet. Efter prinsessan Madeleines nya bilder på syskonen är det rusning efter ytterkläderna som de små kungligheterna bär. –Det är helt otroligt vilken efterfrågan det har varit, säger Johanna Engberg som driver den exklusiva barnklädesbutiken ByEngberg.
Läs mer om ByEngberg och Johanna Engberg.
Prinsessan Madeleines fina nyårshälsning
Här är prinsessan Madeleines fina vinterhälsning med barnen – från snön. Via Facebook delar prinsessan med sig av privata bilder på Leonore och Nicolas – och varm choklad.
Läs mer om Leonore.
Silvias lyxiga jacka går i Madeleines stil
Här är drottning Silvias lyxiga vinterjacka – som går helt i dotterns stil. På resan till Alperna bär drottningen en exklusiv skidjacka – värd runt 16 000 kronor. Och inspirationen är tydlig: – I vanliga fall är det här något vi brukar se Madeleine bära, säger Expressens modeexpert Emma Danielsson.
Madeleines stöd till sin mamma Silvia
När drottning Silvia sent i går kväll tvingades uppsöka sjukvård visade prinsessan Madeleine sitt stöd och följde med mamma till sjukhuset – och vakade över sin mor under natten. Drottning Silvia är kvar på sjukhuset för observation och provtagning, skriver Margareta Thorgren, hovets informationschef, i ett mejl till Expressen.
Madeleines härliga krogmys med Chris
Här julmyser prinsessan Madeleine och Chris O'Neill efter en härlig middag i Stockholm. På fredagskvällen besökte paret en fransk restaurang på Östermalm tillsammans med ett större sällskap.
Läs mer om Madeleine, Stockholm och Östermalm.
Madeleines vädjan inför nyårskaoset
För de flesta innebär nyårsafton fest i goda vänners lag.Men för Madeleine Pedersen är nyår inte särskilt festligt. I stället medför fyrverkerierna och smällarna något av ett helvete för hennes fyra hundar – ofta under flera veckors tid.– Jag känner mig totalt hjälplös, säger Madeleine, som välkomnar Bauhaus initiativ att sluta sälja fyrverkerier.
Läs mer om Madeleine och Madeleine Pedersen.
Få vill uppträda när Donald Trump svärs in
NEW YORK. Donald Trump har stora problem att hitta artister som vill uppträda när han svärs in som president. Räddningen kan bli prinsessan Madeleines samarbetspartner – operasångaren Andrea Bocelli, skriver New York Post. – Trump vill fråga honom personligen, säger en källa till tidningen.
Madeleines klänning ändrades i sista stund
Prinsessan Madeleine har gett svenske Fadi el Khoury hedersuppdraget att designa hennes Nobelklänning. Men in i det sista var hon missnöjd med klänningen – och skräddare jobbade hela natten för att den skulle bli färdig. Vid halv två-tiden på lördagen kördes den till Slottet för en sista provning. LÄS MER: Följ Nobelfesten hela dagen på Expressen TV
Madeleines luciamys med Leonore i London
Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och lilla Leonore kommer i julstämning. I går tittade de på ett svenskt luciatåg i London. Så vackert, skriver Madeleine själv på Facebook.
Läs mer om Facebook, Leonore, London och Madeleine.
Eva O'Neill har brutit upp med livskamraten
Hösten har varit tung för prinsessan Madeleines familj. Chris O'Neills mamma, Eva O'Neill, har brutit upp från sin livskamrat. – Det stämmer, vi är inte längre ett par, säger Wolfgang Seybold, som höll ihop med Eva O'Neill i 20 års tid, till Svensk Damtidning.
Madeleines klipp: Tjänade miljoner
New York-lägenheten blev ett miljonklipp för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill. Lägenheten såldes förra veckan för närmare 18 miljoner kronor, visar amerikanska dokument som Expressen tagit del av. Köpare är hälsoföretagaren och butiksägaren Rachel Paletsky, 36.
De förlorade sitt barn – efter en vårdmiss
För ett par dagar sedan fyllde Oskar 1 år.Hans tvillingbror Lukas dog i mamma Madeleines mage för lite drygt ett år sedan – efter en vårdmiss.– Jag är arg, jag är frustrerad. Jag borde ha stått på mig mer men det kändes lönlöst. Jag är vansinnig på mig själv, på min man, på barnmorskan och på läkaren, säger hon.
Läs mer om Oskar.
Stjärnmäklaren sålde Madeleines lägenhet
Stjärnmäklaren Fredrik Eklund har sålt prinsessan Madeleine och Chris O'Neills våning i New York. Tack för att jag fick förtroendet att sälja din bostad, skriver Eklund på Instagram.
Läs mer om Eklund, Instagram, Madeleine och New York.
Madeleines lägenhet i USA såld
Prinsessan Madeleine och hennes man Chris O'Neill har fått sin lägenhet i New York såld.Bakom...
Läs mer om New York och USA.