Madeleines

Leonore börjar förskola i Stockholm

Prinsessan Madeleines dotter har börjat förskolan i Stockholm i dag, skriver Aftonbladet.Hon kommer att gå på en förskola på Östermalm.– Familjen kommer regelbundet att vistas i Sverige i perioder och då är det bra att Leonore får den här erfarenheten, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Aftonbladet.

Alex och Sigges fräcka skämt om prinsessans hund

Alex Schulman och Sigge Eklund skämtar om prinsessan Madeleines döda hund.Podcastduon höll i en live-podcast under Way out west-festivalen.– Varför är det så kul, för att det är ju hemskt egentligen, det är en familjemedlem som har dött, hovets hund, säger Sigge Eklund.
Läs mer om Sigge Eklund och Way.
Madeleines härliga morgon med Sofia
BORGHOLM. På lördagsmorgonen samlades hela kungafamiljen för att äta frukost ihop. Men precis innan njöt prinsessorna Madeleine och Sofia av en härlig morgonstund för sig själva.
Läs mer om Madeleine och Sofia.
Madeleines hyllning av systern: Ska bli roligt
Prinsessan Madeleine och Chris O Neill har landat i Sverige för att fira kronprinsessan Victorias 40-årsdag. Exklusivt för Expressen berättar paret nu hur familjens privata födelsedagsfirande på Öland kommer att se ut – med middag och presentöverlämning. – Jag och Carl Philip har ordnat med present tillsammans, säger Madeleine.

Prinsessan Madeleines grattishälsning till Nicolas

Här är prinsessan Madeleines grattishälsning till prins Nicolas.Grattis på tvåårsdagen söta Nicolas. Vi kunde inte ha önskat oss en snällare pojke med ett större hjärta, skriver hon på Facebook.
Läs mer om Facebook.
Madeleines kärleks- hyllning på årsdagen
Den åttonde juni för fyra år sedan slog kyrkklockarna på Slottskyrkan för prinsessan Madeleine och den då blivande maken Chris O'Neill.Så här på bröllopsdagen av det så kallade fruktbröllopet, passade sessan på att ge en kärlekshyllning till sin make på Facebook.– Tack för här första par åren som har gett mig så mycket lycka och två underbara barn!, skriver Madeleine.
Läs mer om Facebook, Madeleine och Slottskyrkan.
Prinsessan Madeleines bild med maken Chris
Här sitter prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill tätt tillsammans under det svenska nationaldagsfirandet.Via Facebook delar prinsessan med sig av bilden på sig och kärleken.Min familj och jag hade en så underbar kväll, skriver Madeleine.
Läs mer om Madeleine.
Madeleines familjeval: Stannar kvar i Sverige
Prinsessan Madeleine har bestämt sig för att tillbringa de kommande månaderna på svensk mark.Enligt Expressens uppgifter kommer hon och familjen att bo i Stockholm och på Öland över sommaren.– Familjen vill tillbringa tid tillsammans och kommer göra det i Sverige under stora delar av sommaren, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.
Maddes somriga stil i värmen i Florida
Här är prinsessan Madeleines härliga sommarstil i Florida-värmen.Hennes make, Chris O'Neill, är där i sitt arbete.Men i måndags sågs han ta en paus från jobbet för att åka och handla med familjen.
Läs mer om Florida.
Sofias glädjebesked – får flytta in i drömhuset
Nu får Carl Philip och Sofia äntligen flytta in till Villa Solbacken.Tvåvåningshuset har totalrenoverats och bjuder nu på fyra sovrum och ett badrum specialbyggt för små prinsar och prinsessor.Expressen kan också avslöja att prinsessan Madeleines bästa vän, Louise Lussan Gottlieb, inrett huset.
Sofias glädjebesked – flyttar in i sitt drömhus
Nu får Carl Philip och Sofia äntligen flytta in till Villa Solbacken. Tvåvåningshuset har totalrenoverats och bjuder nu på fyra sovrum och ett badrum specialbyggt för små prinsar och prinsessor. Expressen kan också avslöja att prinsessan Madeleines bästa vän, Louise Lussan Gottlieb, inrett huset.
Madeleines resa till värmen med barnen
30 grader och strålande sol.Prinsessan Madeleine njuter av värmen i Florida där hon och familjen just nu befinner sig.Men det är inte bara fritid för prinsessfamiljen – Chris O'Neill är där i tjänsten.
Läs mer om Florida.
Madeleines hemliga konto på Instagram
Prinsessan Madeleine har ett hemligt konto på Instagram. Strax över 140 följare – som Madeleine själv släppt in – har tillgång till hennes bilder. I det senaste avsnittet av Expressen TV:s Kungafamiljen berättas det mer om hur man kan följa kungafamiljen i sociala medier.
Läs mer om Instagram och Madeleine.
Gåtan om Madeleines försvinnande saknar lösning
Efter tio års polisjakt är Madeleine McCann fortfarande spårlöst försvunnen. Historiens mest uppmärksammade fall av barnarov förblir en olöst gåta. Vi kommer att fortsätta att göra vårt bästa för att aldrig ge upp och göra det bästa av våra liv, säger hennes föräldrar i ett uttalande.
Läs mer om Madeleine McCann.
Här har Madeleine och Chris barnfri utekväll
Här är Madeleines barnfria utekväll med Chris. På tisdagskvällen minglade hon med London-societeten under en dokumentärfilmsvisning. – Madeleine och Chris tycker att det är viktigt att stötta den här typen av initiativ, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.
Prinsessan Madeleines vårmys med väninnan
Prinsessan Madeleine promenerade på den exklusiva gatan King's Road i ett solig London. Klädd i en trendig träningsoutfit stannade hon och väninna på Joe The Juice för att juica.
Läs mer om Joe The Juice och London.
Här är den nya gulliga bilden på prins Nicolas
Här är den nya gulliga bilden på prins Nicolas. Bilden har lagts upp på prinsessan Madeleines officiella Facebookkonto och har blivit en riktig likeraket.
Läs mer om Facebookkonto.
Madeleines sushi-dejt med Chris: Himla bra
Prinsessan Madeleine har under den senaste tiden varit på resande fot för att utföra officiella uppdrag. Men i måndags fick hon äntligen egentid med maken Chris O'Neill. – Som par har vi det så himla bra, har Madeleine tidigare sagt i en intervju.
Läs mer om Madeleine.
Prinsessan Madeleines ryska modefavorit
Prinsessan Madeleine tycks ha hittat ett nytt favoritmärke. Under ett Childhood-möte valde hon återigen ryskt mode. Prislappen: Nästan 6 000 kronor.
Läs mer om Childhood-möte.
Madeleines sagostund på barnbiblioteket
Här är prinsessan Madeleines bild från invigningen av ett barnbibliotek med skandinaviska böcker i London. Tillsammans med fem barn sitter hon på golvet och skrattar.
Läs mer om London.
Madeleines mördare gick i nazistmarsch
Här går två av huvudpersonerna i Madeleine-mordet i en nazistmarsch med Nordiska motståndsrörelsen. Sex veckor senare lurade de Madeleine, 62, i en mordfälla i Långshyttan och dumpade henne i ett vattenfyllt gruvhål. – De hade inga övriga kopplingar till oss mer än att de gick med i tåget, säger Pär Öberg, talesperson för Nordiska motståndsrörelsen.
Prinsessan Madeleines första uppdrag för året
Prinsessan Madeleine gör sitt första officiella uppdrag för 2017 – på hemmaplan i London. I februari besöker hon Southbank Centre och inviger ett barnbibliotek. – Prinsessan Madeleine inviger biblioteket med litteratur från de nordiska länderna, säger Johan Tegel, pressekreterare vid hovet.
Vårdaren Madeleines revansch efter attacken
När vårdaren Madeleine Jansson, 44, vände sig om i mörkret på en enslig väg vid behandlingshemmet utanför Falköping möttes hon av maskerade män.Innan hon hunnit reflektera över vad som hände hade hon en kniv mot strupen och låg bakbunden på marken.Nu, två år senare, åtalas fyra personer för det brutala överfallet.– Det känns som att de tagit min trygghet och tilliten till mig själv. Det finns inget som jag tycker är roligt längre, berättar Madeleine.
Carolina Gynning valde prinsessans favorit
När kändisarna gled fram på röda mattan på Elle-galan valde Carolina Gynning vitt – från prinsessan Madeleines favoritdesigner: Fadi el Khoury. – Jag känner mig som en bohemisk hippiedrottning, säger Gynning.
Köprusch efter kungabilderna
Prinsessan Leonore och prins Nicolas inspirerar småbarnsföräldrar i hela landet. Efter prinsessan Madeleines nya bilder på syskonen är det rusning efter ytterkläderna som de små kungligheterna bär. –Det är helt otroligt vilken efterfrågan det har varit, säger Johanna Engberg som driver den exklusiva barnklädesbutiken ByEngberg.
Läs mer om ByEngberg och Johanna Engberg.