Madeleines

Eva O'Neill har brutit upp med livskamraten

Hösten har varit tung för prinsessan Madeleines familj. Chris O'Neills mamma, Eva O'Neill, har brutit upp från sin livskamrat. – Det stämmer, vi är inte längre ett par, säger Wolfgang Seybold, som höll ihop med Eva O'Neill i 20 års tid, till Svensk Damtidning.

Madeleines klipp: Tjänade miljoner

New York-lägenheten blev ett miljonklipp för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill. Lägenheten såldes förra veckan för närmare 18 miljoner kronor, visar amerikanska dokument som Expressen tagit del av. Köpare är hälsoföretagaren och butiksägaren Rachel Paletsky, 36.
De förlorade sitt barn – efter en vårdmiss
För ett par dagar sedan fyllde Oskar 1 år.Hans tvillingbror Lukas dog i mamma Madeleines mage för lite drygt ett år sedan – efter en vårdmiss.– Jag är arg, jag är frustrerad. Jag borde ha stått på mig mer men det kändes lönlöst. Jag är vansinnig på mig själv, på min man, på barnmorskan och på läkaren, säger hon.
Läs mer om Oskar.
Stjärnmäklaren sålde Madeleines lägenhet
Stjärnmäklaren Fredrik Eklund har sålt prinsessan Madeleine och Chris O'Neills våning i New York. Tack för att jag fick förtroendet att sälja din bostad, skriver Eklund på Instagram.
Läs mer om Eklund, Instagram, Madeleine och New York.

Madeleines lägenhet i USA såld

Prinsessan Madeleine och hennes man Chris O'Neill har fått sin lägenhet i New York såld.Bakom...
Läs mer om New York och USA.
Gunnila Bernadottes diadem säljs på auktion
Nu säljer familjen den framlidna grevinnan Gunnila Bernadottes diadem. Smycket, som har burits på kronprinsessan Victorias och prinsessan Madeleines bröllop, har ett utropspris på 60 000 kronor. – Det är en stor ära för oss att få förmedla diademet, säger Sophia Åkerlund, smyckesspecialist på Bukowskis.
Läs mer om Sophia Åkerlund.
Gunnila Bernadottes diadem säljs på auktion
Nu säljer familjen den framlidne grevinnan Gunnila Bernadottes diadem. Smycket, som har burits på kronprinsessan Victorias och prinsessan Madeleines bröllop, har ett utropspris på 60 000 kronor. – Det är en stor ära för oss att få förmedla diademet, säger Sophia Åkerlund, smyckesspecialist på Bukowskis.
Läs mer om Sophia Åkerlund.
Telefonsamtal kan fälla Madeleines mördare
Åklagaren släpper nu nya uppgifter om mordet på Madeleine i Långshyttan. Polisen har säkrat inspelade samtal mellan de misstänkta där det framgår hur mordet planerades, enligt åklagaren. Madeleine dödades med en kniv som inte har hittats.
Läs mer om Långshyttan och Madeleine.
Madeleines lyxiga festkväll hos Trump
LONDON. Här festar prinsessan Madeleine och Donald Trump tillsammans på en exklusiv välgörenhetsbal i Florida. Chris O'Neill fick stanna hemma - men har även han kopplingar till miljardären och presidentkandidaten. Hans mamma har varit en av Trumps exhustru Ivanas närmaste väninnor.
Läs mer om Donald Trump, Florida, Madeleine och Trump.
Madeleines tackbrev efter galan: En ära
Nu går prinsessan Madeleine ut i ett personligt meddelande till alla de gäster som kom till hennes Thank you-gala i fredags. Det var en ära, skriver hon på Facebook.
Läs mer om Facebook, Madeleine och Thank.
Stjärnorna slöt upp på Madeleines gala
NEW YORK. Stjärnkockar, Oscarsvinnare och italienska operasångare. I natt samlades de på prinsessan Madeleines Thank you-gala. I sitt välkomsttal tackade prinsessan för deras insats för världens barn.
Läs mer om Oscarsvinnare.
Madeleines mål: Samla in en miljon dollar
Prinsessan Madeleine har ett mål med sitt besök i New York på fredag. En miljon dollar. På fredag är hon med och samlar in pengar till orgnisationen Childhood på välgörenhetsgala på lyxrestaurangen Cipriani Röda mattan, finmiddag och och på den exklusiva gästlistan finns operasångaren Andrea Bocelli och skådespelaren och regissören Forest Whitaker.
Madeleines revansch – här blir hon vinnare
Under riksmötes öppnande fick prinsessan Madeleine tre getingar. Men under kvällens avslutningskonsert fick hon sin revansch. – Hon hade en supersnygg elegant stil och är kvällens stilvinnare, säger Expressens modeexpert Emma Danielsson.
Läs mer om Emma Danielsson och Madeleine.
Åklagaren har teori om Madeleines mordplats
Elva personer misstänks för inblandning i mordet på Madeleine. Under fredagen pågår omhäktningsförhandlingar för tre av de misstänkta. Samtidigt har en person släppts på fri fot och åklagaren rubricerat om misstankarna för två av de häktade.
Läs mer om Madeleine.
Madeleines mystiska samtal på morddagen
Det kan vara det sista livstecknet – det mystiska samtalet på morddagen från Madeleines mobiltelefon. – Tänk om jag hade svarat, då kanske hon hade levt i dag, säger väninnan Anette Eriksson, 48. Nu ingår det känsliga telefonsamtalet i polisutredningen kring mordet i Långshyttan.
Läs mer om Anette Eriksson och Långshyttan.
De ska ha hållit mordet hemligt – i två veckor
De lyckades hålla Madeleines död hemlig i två veckor. Men sedan brast vännernas sammansvärjning - och nu är elva personer misstänkta för inblandning i mordet. Jag mår åt helvete dåligt nu skriver en av de misstänkta mördarna på Facebook.
Läs mer om Facebook.
Exmaken om mördade Madeleines hemlighet
Polisen har bekräftat att motivet till mordet på Madeleine, 62, i Långshyttan var ekonomiskt. Samtidigt kan Expressen berätta: Den mördade kvinnan bar på en hemlighet som kan ha koppling till mordet: – Jag sa till henne: Ge fan i att berätta för någon om de där pengarna, säger hennes exmake till Expressen.
Läs mer om Expressen, Långshyttan och Madeleine.
Madeleine och Chris på lyxsemester
Här är Madeleines och Chris O'Neills härliga sommartillhåll. Innan semestern på Öland njuter de av ledigheten på Franska rivieran med barn och bästa vänner. Bland höjdpunkterna: firandet av Chris 42-åriga födelsedag.
Läs mer om Franska och Öland.
Sofias och Madeleines klänningar ställs ut
Vilken bröllopsfrossa! Nu bjuder kungen och drottningen lite alldeles extra på sig själva inför sin 40-åriga bröllopsdag. De som vill ska snart kunna komma till slottet och titta på kronprinsessan Victorias, prinsessan Sofias, prinsessan Madeleines, prinsessan Lilians och så klart drottning Silvias bröllopsklänningar - alla kungliga sedan 1976.
Madeleines tack efter Nicolas ettårsdag
Här är nya bilden på lilla prins Nicolas, 1 år. Hans mamma, prinsessan Madeleine, tackar för all uppvaktning sonen fick på sin födelsedag i veckan. Vi uppskattar verkligen alla fina meddelanden vi fick på prins Nicolas födelsedag. Tack skriver prinsessan Madeleine på sin Facebooksida.
Läs mer om Facebooksida och Madeleine.
Madeleines nya plan för Chris och familjen
GOTLAND. Madeleine har en plan för familjen. Under besöket på Gotland avslöjade hon att de ska spendera mer tid i Sverige. – Jag måste tillbringa mer tid här för att bli helt acklimatiserad, särskilt när det gäller språket, konstaterar maken Chris ONeill till Expressen.
Läs mer om Expressen, Gotland och Sverige.
Madeleines besked: Stannar i över en vecka
Här är prinsessan Madeleines glädjebesked till familjen. Prinsessan, Chris O'Neill och barnen stannar i Sverige med närhet till familjen i över en vecka innan de återvänder till London. – De är ju kvar här nu ett tag, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.
Prinsessan Madeleines fina hyllning till lillprinsessorna på mors dag
Kusinerna Estelle och Leonore älskar verkligen varandra.
Läs mer om Leonore.
Maddes klänning – dubbelt så dyr som Sofias
Prinsessan Madeleines klänning går inte av för hackor– dessutom är den dubbelt så dyr som klänningen som Sofia bar under dopet.
Läs mer om Sofia.
Nya bilden på prins Nicolas och Madde
Här är nya bilden på lille prins Nicolas. På prinsessan Madeleines Facebooksida önskar de glad mors dag – som infaller i Storbritannien på söndagen. Låt oss hedra världens mammor och modersfigurer som är barnbeskyddare, skriver hon.
Läs mer om Madde och Storbritannien.