Madeleines

Madeleines lyxiga festkväll hos Trump

LONDON. Här festar prinsessan Madeleine och Donald Trump tillsammans på en exklusiv välgörenhetsbal i Florida. Chris O'Neill fick stanna hemma - men har även han kopplingar till miljardären och presidentkandidaten. Hans mamma har varit en av Trumps exhustru Ivanas närmaste väninnor.
Läs mer om Donald Trump, Florida, Madeleine och Trump.

Madeleines tackbrev efter galan: En ära

Nu går prinsessan Madeleine ut i ett personligt meddelande till alla de gäster som kom till hennes Thank you-gala i fredags. Det var en ära, skriver hon på Facebook.
Läs mer om Facebook, Madeleine och Thank.
Stjärnorna slöt upp på Madeleines gala
NEW YORK. Stjärnkockar, Oscarsvinnare och italienska operasångare. I natt samlades de på prinsessan Madeleines Thank you-gala. I sitt välkomsttal tackade prinsessan för deras insats för världens barn.
Läs mer om Oscarsvinnare.
Madeleines mål: Samla in en miljon dollar
Prinsessan Madeleine har ett mål med sitt besök i New York på fredag. En miljon dollar. På fredag är hon med och samlar in pengar till orgnisationen Childhood på välgörenhetsgala på lyxrestaurangen Cipriani Röda mattan, finmiddag och och på den exklusiva gästlistan finns operasångaren Andrea Bocelli och skådespelaren och regissören Forest Whitaker.

Madeleines revansch – här blir hon vinnare

Under riksmötes öppnande fick prinsessan Madeleine tre getingar. Men under kvällens avslutningskonsert fick hon sin revansch. – Hon hade en supersnygg elegant stil och är kvällens stilvinnare, säger Expressens modeexpert Emma Danielsson.
Läs mer om Emma Danielsson och Madeleine.
Åklagaren har teori om Madeleines mordplats
Elva personer misstänks för inblandning i mordet på Madeleine. Under fredagen pågår omhäktningsförhandlingar för tre av de misstänkta. Samtidigt har en person släppts på fri fot och åklagaren rubricerat om misstankarna för två av de häktade.
Läs mer om Madeleine.
Madeleines mystiska samtal på morddagen
Det kan vara det sista livstecknet – det mystiska samtalet på morddagen från Madeleines mobiltelefon. – Tänk om jag hade svarat, då kanske hon hade levt i dag, säger väninnan Anette Eriksson, 48. Nu ingår det känsliga telefonsamtalet i polisutredningen kring mordet i Långshyttan.
Läs mer om Anette Eriksson och Långshyttan.
De ska ha hållit mordet hemligt – i två veckor
De lyckades hålla Madeleines död hemlig i två veckor. Men sedan brast vännernas sammansvärjning - och nu är elva personer misstänkta för inblandning i mordet. Jag mår åt helvete dåligt nu skriver en av de misstänkta mördarna på Facebook.
Läs mer om Facebook.
Exmaken om mördade Madeleines hemlighet
Polisen har bekräftat att motivet till mordet på Madeleine, 62, i Långshyttan var ekonomiskt. Samtidigt kan Expressen berätta: Den mördade kvinnan bar på en hemlighet som kan ha koppling till mordet: – Jag sa till henne: Ge fan i att berätta för någon om de där pengarna, säger hennes exmake till Expressen.
Läs mer om Expressen, Långshyttan och Madeleine.
Madeleine och Chris på lyxsemester
Här är Madeleines och Chris O'Neills härliga sommartillhåll. Innan semestern på Öland njuter de av ledigheten på Franska rivieran med barn och bästa vänner. Bland höjdpunkterna: firandet av Chris 42-åriga födelsedag.
Läs mer om Franska och Öland.
Sofias och Madeleines klänningar ställs ut
Vilken bröllopsfrossa! Nu bjuder kungen och drottningen lite alldeles extra på sig själva inför sin 40-åriga bröllopsdag. De som vill ska snart kunna komma till slottet och titta på kronprinsessan Victorias, prinsessan Sofias, prinsessan Madeleines, prinsessan Lilians och så klart drottning Silvias bröllopsklänningar - alla kungliga sedan 1976.
Madeleines tack efter Nicolas ettårsdag
Här är nya bilden på lilla prins Nicolas, 1 år. Hans mamma, prinsessan Madeleine, tackar för all uppvaktning sonen fick på sin födelsedag i veckan. Vi uppskattar verkligen alla fina meddelanden vi fick på prins Nicolas födelsedag. Tack skriver prinsessan Madeleine på sin Facebooksida.
Läs mer om Facebooksida och Madeleine.
Madeleines nya plan för Chris och familjen
GOTLAND. Madeleine har en plan för familjen. Under besöket på Gotland avslöjade hon att de ska spendera mer tid i Sverige. – Jag måste tillbringa mer tid här för att bli helt acklimatiserad, särskilt när det gäller språket, konstaterar maken Chris ONeill till Expressen.
Läs mer om Expressen, Gotland och Sverige.
Madeleines besked: Stannar i över en vecka
Här är prinsessan Madeleines glädjebesked till familjen. Prinsessan, Chris O'Neill och barnen stannar i Sverige med närhet till familjen i över en vecka innan de återvänder till London. – De är ju kvar här nu ett tag, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.
Prinsessan Madeleines fina hyllning till lillprinsessorna på mors dag
Kusinerna Estelle och Leonore älskar verkligen varandra.
Läs mer om Leonore.
Maddes klänning – dubbelt så dyr som Sofias
Prinsessan Madeleines klänning går inte av för hackor– dessutom är den dubbelt så dyr som klänningen som Sofia bar under dopet.
Läs mer om Sofia.
Nya bilden på prins Nicolas och Madde
Här är nya bilden på lille prins Nicolas. På prinsessan Madeleines Facebooksida önskar de glad mors dag – som infaller i Storbritannien på söndagen. Låt oss hedra världens mammor och modersfigurer som är barnbeskyddare, skriver hon.
Läs mer om Madde och Storbritannien.
Därför firade de inte morfar kungen
Prinsessan Madeleines och Chris O'Neills barn syntes inte till under firandet av morfar kungen. Det trots att både Leonore och Nicolas befann sig i Stockholm – nu berättar hovet varför. – Det är inget komplicerat, säger hovets informationschef Margareta Thorgren – och berättar samtidigt att prinsessan Sofia lämnade firandet för att få vara med den nyfödde prinsen.
Madeleines klänning har varit med tidigare
Är det här prinsessornas favoritklänning? Den här lyxiga blåsan har synts både en och två gånger – på både Madeleine och Victoria. – Den ska användas flera gånger, säger Emma Danielsson, Expressens moderedaktör.
Kungen djupt berörd av Madeleines ord
Prinsessan Madeleine berättade i en öppenhjärtig intervju med SVT:s Skavlan att hon saknade sina föräldrars närvaro under uppväxten. Nu berättar kungen för Aftonbladet att han blev rörd när han hörde sin dotters ord –och att det var ett elände. – Jag kanske inte riktigt uppfattat att det var så. Man var kanske lite tuff, vi var ju tvungna att gå bort, säger han till tidningen.
Läs mer om Aftonbladet.
Chris släkting mördad i Hitlers dödsläger
STOCKHOLM/JERUSALEM. En nära släkting till Chris O'Neill dog i det tyska koncentrationslägret Dachau. En annan familjemedlem begick självmord för att undgå deportation till ett nazistiskt läger. Nu avslöjas att prinsessan Madeleines man har en dramatisk och tragisk familjehistoria kopplad till Förintelsen.
Läs mer om Dachau och Förintelsen.
Estelles klädsucc – i mosters gamla jacka
Prinsessan Estelle stal showen i dag i kyrkan (igen!). Med moster Madeleines gamla jacka och en rosa väska full med hemliga saker gjorde hon succ. – Jag kan tänka mig att Estelle var väldigt stolt över att få bära prinsessan Madeleines tidigare jacka eftersom de gillar varandra väldigt mycket, säger barnklädesexperten Johanna Engberg.
Läs mer om Estelle och Johanna Engberg.
Maddes vädjan om försvunna flyktingbarn
Här är prinsessan Madeleines vädjan om hjälp till flyktingbarn. På Facebook skriver hon om sin oro över barn som försvunnit under den pågående flyktingkrisen. Vi måste sträva efter att hålla alla barn säkra, skriver prinsessan.
Madeleines nätsucc blev till en bakbok
Med ett personligt tilltal och egen blick har Madeleine Petersson satt Kalmar på inredningskartan. Nu debuterar hon som kokboksförfattare med rätt att inspirera. – Jag fick i princip fria händer och bestämde mig för att göra en bok om bakverk. En bakbok som också ska fungera som inspiration för inredning.
Läs mer om Kalmar och Madeleine Petersson.