Madeleines


Chris hemliga storlån

I det tysta lånade Chris O'Neill elva miljoner kronor av en privatbank i USA. Bara veckor före hade han grundat ett bolag för att låna pengarna och kunna köpa ett sommarhus för närmare 18 miljoner kronor. Drygt ett år senare var lånet spårlöst borta - det hade lösts in av ett bolag som kontrolleras från skatteparadiset Belize. Expressens dokument visar att prinsessan Madeleines make har undertecknat alla avtal.

Läs mer om Belize och USA.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:

Chris arv efter sin pappa: 7 miljoner

Här är Chris O'Neills döde pappa Pauls sista vilja. Han ville att sonen skulle få större delen av arvet på närmare 25 miljoner kronor. Prinsessan Madeleines make fick 7 miljoner kronor och resten delades upp mellan de tre systrarna och andra släktingar. Den som dock fick se sig helt utan pengar var Chris mor Eva O'Neill. Hon blev helt arvlös. Testamentet visar också att Chris faster Cathleen O'Neill var nunna och först den dagen hon lämnade klosterlivet skulle hon kunna ärva sin bror.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Melin: Hennes död var inget vi pratade om

Martin Melins syster föddes med hjärtfel och dog fem och ett halvt år gammal. I Hemmets journal berättar han om besöken vid hennes grav och tiden då hon levde. – Madeleines död var ingenting vi pratade om när jag växte upp, säger Martin Melin till tidningen.

Läs mer om Martin Melin.
Blyghet bakom Maddes tystnad

Prinsessan Madeleines medietystnad beror inte på nonchalans. I stället spökar en stor blyghet.– Hon gillar inte strålkastarljuset, säger hovexperten Sten Hedman.

Läs mer om Sten Hedman.
Tidigare toppnyhet hos Dagens nyheter:

Hovexperten: Därför ger inte prinsessan intervjuer

Prinsessan Madeleines medietystnad beror inte på nonchalans. I stället spökar en stor blyghet.– Hon gillar inte strålkastarljuset, säger hovexperten Sten Hedman.

Läs mer om Sten Hedman.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Chris om att bli pappa igen: Otrolig känsla

GÄVLE. Efter skattetrubbel är det bara kommande bebislycka som gäller för Chris O'Neill. Nu berättar han om känslorna kring att bli pappa för andra gången nu till sommaren och hur det egentligen går med svenskan: – Sakta, men säkert, det är en process, skrattar prinsessan Madeleines make. Sedan passade prins Daniels mamma Ewa och pappa Olle på att gratulera till den stundande nedkomsten. –Tack, det känns galet!

Läs mer om Ewa och Olle.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Det hela kan tolkas världsfrånvänt

Som om vi inte hade dåligt hum om prinsessan Madeleines make innan. Varför har Chris O'Neill dragit på sig upprepade skatteskulder? Förstår han att det hela kan tolkas världsfrånvänt?

Tidigare toppnyhet hos Metro:
Madde och Chris krävs på skulder – för hundratusentals kronor

Prinsessan Madeleines make Chris ONeill krävs på flera skatteskulder i USA. Totalt rör det sig om...

Läs mer om USA.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Madeleines och Chris två lyxlyor i New York

Prinsessan Madeleine och Chris hade i själva verket två lyxlägenheter i samma hus i New York, enligt dokument som Expressen tagit del av. En större bostad som de hyrde - och en mindre, egen lägenhet som värderas till cirka 16 miljoner kronor. – Paret bodde i en hyreslägenhet som de nu har lämnat. De har privat investerat i en annan mindre lägenhet som de aldrig bott i, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Madde och Chris nya småbarnsliv

STOCKHOLM/LONDON. Från singelliv i New York - till gift och tvåbarnsmor. Men snart kan prinsessan Madeleines liv i USA vara över. Familjen har bekräftat att de överväger att flytta till Europa. - Var de ska bo är en annan fråga som vi får återkomma till in på det nya året, säger Margareta Thorgren.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Sofia Hellqvist får gå på Nobelfesten

Sofia Hellqvist får gå på Nobelfesten. Hovet bekräftar nu för Expressen.se att prins Carl Philips blivande hustru är med på både prisutdelningen i Konserthuset och sedan på galamiddagen i Blå Hallen. Dessutom gör prinsessan Madeleines make Chris O'Neill också sin debut på årets största kungliga högtid den 10 december.

Tidigare toppnyhet hos Kvšllsposten:
Madeleines kamp för sin mobbade dotter

Efter en flera år lång kamp för att den autistiska dottern Gabriella ska få rätt till en lämplig skolgång polisanmäler nu Madeleine Moberg Lunds kommun. Det gäller i flera avseenden grovt tjänstefel. – Jag gör det här för att Gabriella ska få upprättelse, detta arma barn har blivit illa behandlat sedan hon började dagis. Jag vet inte hur jag ska fortsätta orka, säger Madeleine Moberg.

Läs mer om Gabriella och Madeleine Moberg.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Madeleines besked: Hela familjen på Nobel

NEW YORK. Prinsessan Madeleine gör comeback på Nobelfesten. Efter flera inställda evenemang är siktet inställt på Blå hallen. Samtidigt gör Chris och Sofia Nobeldebut. - Hela familjen planerar att delta, bekräftar hovets informationschef Margareta Thorgren.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Här är Madeleines hösthälsning

Här är prinsessan Madeleines hösthälsning. På sin Facebooksida postade hon under söndagen en hälsning där en höstmysig lillsessan Leonore sitter uppkrupen bredvid en pumpa på en höbal. Glad höst! skriver prinsessan Madeleine ihop med bilden.

Läs mer om Facebooksida, Leonore och Madeleine.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Johan T Lindwall: Ska inte flytta nu

Expressens hovreporter är tveksam till Svensk Damtidnings uppgifter om Chris och Madeleines flytt från New York. – Det är ganska klara besked, hon ska inte flytta till London nu, säger Johan T Lindwall.

Läs mer om Johan T Lindwall, London och New York.
Madeleines hektiska dag på Manhattan

NEW YORK. Madeleine gör precis som andra stressade New York-bor – vinkar in en taxi för att ta sig till viktiga möten. Den svenska prinsessan hann till slut fram till fredagens seminarium på anrika Columbia University där hon var på uppdrag av Childhood foundation.

Kändistätt på kärleksfesten

I dag gifte sig nöjesprofilen Kristoffer Ahlbom med sin Sofia Rahm i Storkyrkan i Gamla Stan. Strax före 15-tiden fylldes kullerstensgatan utanför kyrkan med svenska kändiseliten som var inbjudna till lyxbröllopet. På plats fanns bland andra supermodellen Caroline Winberg, prinsessan Madeleines ex-fästman Jonas Bergström, före detta tennisproffset Björn Borg och programledaren Malin Gramer. Se fotograf Roger Vikströms bilder på de vackra gästerna – men framförallt på det bedårande brudparet – i bildspelet ovan.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Madeleines speciella barndomsminne

En alldeles speciell dag var när hon fick en kanin. –Det var kärlek vid första ögonkastet, skriver hon på Childhoods hemsida.

Danska prinsen följer i Madeleines fotspår

– Det är helt klart en tydlig uppgörelse med gamla tankegångar, säger Lars Hovbakke, expert på europeiska kungahus.

Madeleines hyllning till paret på facebook

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Så blir Carl Philip och Sofias drömbröllop

Det blir ett drömbröllop. Men något helt annat än lillasyster Madeleines och storasyster Victorias. Carl Philip vill göra något helt unikt och då ligger hans älskade Öland allra närmast för ett sommarbröllop. Sedan kan prins Daniel räkna med frågan om ett hedersuppdrag inne i kyrkan.

Läs mer om Carl Philip, Daniel och Öland.
Tidigare toppnyhet hos Aftonbladet:
Efter dop kommer ja må de leva - rop

Nu är det Madeleines och Chris tur att fira födelsedagar

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Familjerna firar på olika håll efter dopet

Chris O'Neill kopplar nu av efter nervpärsen med dopet genom att besöka Stureplan. Prinsessan Madeleines make åkte från Drottningholms slott och snabbt hem för ett klädesombyte innan han fortsatte till Sturehof i centrala Stockholm. Inne på lyxkrogen har de långbord och Eva O'Neill har hedersplatsen. Samtidigt samlades kungafamiljen på Drottningholms slott. Carl Philip med Sofia Hellqvist och kronprinsessan Victoria kom strax efter 21.00

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Här firar Chris på Stureplan efter dopet

Chris O'Neill kopplar nu av efter nervpärsen med dopet genom att besöka Stureplan. Prinsessan Madeleines make åkte från Drottningholms slott och snabbt hem för ett klädesombyte innan han fortsatte till Sturehof i centrala Stockholm. Inne på lyxkrogen samlas nu flera av dopgästerna. Hans mamma Eva O'Neill har också anslutit.

Läs mer om Stockholm, Sturehof och Stureplan.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Silvias hyllning till Madeleine och Chris

Drottningen hyllade prinsessan Madeleine i samband med dopet. I sitt tal under lunchen uppmärksammade hon Chris och Madeleines bröllopsdag. – Drottningen riktade sig särskilt till dem med anledning av att det är på dagen ett år sedan de gifte sig i dag, säger ärkebiskop Anders Wejreyd.

Läs mer om Madeleine.


Mest läst idag
1.  Medaljer till Vilks livvakter


2.  Brand ödelade kioskbyggnad


3.  Två nomineringar till Guldspaden för HD


4.  Brand ödelade kioskbyggnad


5.  Medaljer till Vilks livvakter


6.  Brand ödelade kioskbyggnad


7.  Två nomineringar till Guldspaden för HD


8.  Blåvitt pressat efter floppen: Chockade


9.  Migrationsverket ber om miljarder


10. Migrationsverket ber om miljarder


Mest läst senaste veckan
1.  Egyptier flyr från Libyen


2.  Egyptier flyr från Libyen


3.  Danska muslimer i fredsvaka mot hat


4.  Klent stöd för teori om Iran-bomb


5.  Marinkårssoldat rymde till Libanon


6.  Bukowskis ägare försenade utredning om falsk konst


7.  Singapores rika får bidra mer


8.  Maskerade män rånade apotek


9.  LO-basens hårda krav på Löfven inför vårbudgeten


10. Pressad Sisi drar åt tumskruvarnaSenaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13