Madeleines

Prinsessan Madeleines fina hyllning till lillprinsessorna på mors dag

Kusinerna Estelle och Leonore älskar verkligen varandra.
Läs mer om Leonore.

Maddes klänning – dubbelt så dyr som Sofias

Prinsessan Madeleines klänning går inte av för hackor– dessutom är den dubbelt så dyr som klänningen som Sofia bar under dopet.
Läs mer om Sofia.
Nya bilden på prins Nicolas och Madde
Här är nya bilden på lille prins Nicolas. På prinsessan Madeleines Facebooksida önskar de glad mors dag – som infaller i Storbritannien på söndagen. Låt oss hedra världens mammor och modersfigurer som är barnbeskyddare, skriver hon.
Läs mer om Madde och Storbritannien.
Därför firade de inte morfar kungen
Prinsessan Madeleines och Chris O'Neills barn syntes inte till under firandet av morfar kungen. Det trots att både Leonore och Nicolas befann sig i Stockholm – nu berättar hovet varför. – Det är inget komplicerat, säger hovets informationschef Margareta Thorgren – och berättar samtidigt att prinsessan Sofia lämnade firandet för att få vara med den nyfödde prinsen.

Madeleines klänning har varit med tidigare

Är det här prinsessornas favoritklänning? Den här lyxiga blåsan har synts både en och två gånger – på både Madeleine och Victoria. – Den ska användas flera gånger, säger Emma Danielsson, Expressens moderedaktör.
Kungen djupt berörd av Madeleines ord
Prinsessan Madeleine berättade i en öppenhjärtig intervju med SVT:s Skavlan att hon saknade sina föräldrars närvaro under uppväxten. Nu berättar kungen för Aftonbladet att han blev rörd när han hörde sin dotters ord –och att det var ett elände. – Jag kanske inte riktigt uppfattat att det var så. Man var kanske lite tuff, vi var ju tvungna att gå bort, säger han till tidningen.
Läs mer om Aftonbladet.
Chris släkting mördad i Hitlers dödsläger
STOCKHOLM/JERUSALEM. En nära släkting till Chris O'Neill dog i det tyska koncentrationslägret Dachau. En annan familjemedlem begick självmord för att undgå deportation till ett nazistiskt läger. Nu avslöjas att prinsessan Madeleines man har en dramatisk och tragisk familjehistoria kopplad till Förintelsen.
Läs mer om Dachau och Förintelsen.
Estelles klädsucc – i mosters gamla jacka
Prinsessan Estelle stal showen i dag i kyrkan (igen!). Med moster Madeleines gamla jacka och en rosa väska full med hemliga saker gjorde hon succ. – Jag kan tänka mig att Estelle var väldigt stolt över att få bära prinsessan Madeleines tidigare jacka eftersom de gillar varandra väldigt mycket, säger barnklädesexperten Johanna Engberg.
Läs mer om Estelle och Johanna Engberg.
Maddes vädjan om försvunna flyktingbarn
Här är prinsessan Madeleines vädjan om hjälp till flyktingbarn. På Facebook skriver hon om sin oro över barn som försvunnit under den pågående flyktingkrisen. Vi måste sträva efter att hålla alla barn säkra, skriver prinsessan.
Madeleines nätsucc blev till en bakbok
Med ett personligt tilltal och egen blick har Madeleine Petersson satt Kalmar på inredningskartan. Nu debuterar hon som kokboksförfattare med rätt att inspirera. – Jag fick i princip fria händer och bestämde mig för att göra en bok om bakverk. En bakbok som också ska fungera som inspiration för inredning.
Läs mer om Kalmar och Madeleine Petersson.
Se prinsessan Madeleines egna bilder på från familjens semester
Smygtagna bilder på Madeleine och Chris familjesemester har publicerats i veckan. Prinsessan...
Läs mer om Madeleine.
Här är Maddes fina semesterhälsning
Här är prinsessan Madeleines och familjens hälsing från semestern på paradisön.Tillsammans med maken Chris O'Neill och barnen Leonore och Nicolas njuter hon av det blå havet – och glass.
Läs mer om Leonore.
Hit smet Chris och Madde på lyxsemester
Svensk Damtidning publicerar i dag bilder på prinsessan Madeleines och Chris O'Neills drömsemester i Maldiverna. På den svenskägda lyxresorten Soneva Fushi njuter de av lediga dagar tillsammans med barnen. Deras villa uppges kosta 68 000 kronor per natt.
Läs mer om Madde, Maldiverna och Soneva Fushi.
Madeleines hundar har ett helvete i nyår
Upprepade smällar och höga knallar flera gånger i timmen – från sen eftermiddag till långt in på natten. För många hundar och hundägare är tiden kring nyår ett helvete. – Jag håller på att bli vansinnig. Det här knäcker mig, säger Madeleine Pedersen, 46, som bor i centrala Malmö med fyra hundar. Nu vill hon sätta press på de som säljer fyrverkerier.
Läs mer om Madeleine Pedersen och Malmö.
Leonore redo för jul – i mammas gamla dress
Här firar prinsessan Leonore jul – i mamma Madeleines gamla klänning. På Facebook delar prinsessorna med sig av sitt firande. Leonore gör sig redo för julen, skriver Madeleine.
Läs mer om Leonore och Madeleine.
Här är Madeleines känslosamma inlägg
Prinsessan Madeleine firar jul tillsammans med sina barn, Chris och släkten. Men en kär familjemedlem saknas – hunden Zorro som hon tvingades avliva tidigare i år. – Saknar dig min vän, skriver Madeleine på sin Facebooksida.
Läs mer om Facebooksida, Madeleine och Zorro.
Här är Madeleines fina hälsning till mamma
Grattis, Silvia! Här är prinsessan Madeleines och barnbarnens födelsedagshyllning till drottningen. Tack för att du är en underbar mamma och en fantastisk mormor, skriver prinsessan på Facebook.
Läs mer om Facebook och Silvia.
Nicolas julhälsning till svenska folket
Ho! Ho! Ho! Finns det några snälla barn här? Ja, en liten prins! Prins Nicolas! Här är prinsessan Madeleines julhälsning till svenska folket.
Madeleines lyxiga julklappsshopping
Här julhandlar Madeleine och Chris! Vad det blir i paketen till prins Nicolas och prinsessan Leonore? Barnkläder från exklusiva Livly.
Läs mer om Leonore, Livly och Madeleine.
Madeleines hemliga tecken – om Chris hår
Madeleines hemliga tecken och Chris blixtsnabba reaktion. Efter den uppmärksammade kungliga intervjun i Skavlan är det #hairgate folk pratar om på sociala medier.
Läs mer om Skavlan.
Madeleines rädsla – vill inte vara i centrum
Prinsessan Madeleine avslöjar nu för första gången sin rädsla för att vara prinsessa och offentlig person: – Jag är nog en blyg person som inte tycker om att vara i centrum. Förr vid familjefotograferingarna sprang jag alltid i väg och gömde mig. Jag skrek och de fick dra fram mig, berättar hon i SVT och Skavlan.
Läs mer om SVT och Skavlan.
Chris försök att säga god jul på svenska
Vi minns alla förlovningsvideon där Chris O'Neill förklarade att han lär sig svenska. Det verkar ha gått si så där - i alla fall att döma av den här videon från Skavlan nu på fredag när prinsessan Madeleines make ska tillönska alla en god jul. Efter flera försök lyckas han och de två andra engelskspråkiga gästerna - Jamie Oliver och Adele - att skicka sin julhälsning.
Läs mer om Adele, Jamie Oliver och Skavlan.