Madeleines

Madeleines besök i New York med Silvia

Prinsessan Madeleine och drottning Silvia deltog i Childhoods internationella styrelsemöte i New York.Det skriver prinsessan på sin Facebook-sida.

Drottning Silvias skämt om Madeleine – i FN

NEW YORK. I ett tal i FN hyllade drottning Silvia sin dotters, prinsessan Madeleines, engagemang för barns rättigheter. – Jag är tacksam och stolt, sa hon. Silvia skojade också om Madeleine apropå att hon väntar sitt tredje barn.
Läs mer om Madeleine och Silvia.
Sofia väljer Madeleines favorit framför Victorias
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har köpt en ny barnvagn.De bryter nu ut den svenska trenden som kronprinsessparet startade – och väljer Madeleines och Chris favoritmärke, holländska Bugaboo, i stället.– Det är en perfekt syskonvagn, säger Anna Lavfors, barnvagnsexpert som grundat ombarnvagnar.com.
Läs mer om Bugaboo och Sofia.
Madeleines blixtträff med kärleken Chris
Prinsessan Madeleine flög tillbaka till London i förra veckan.Här passar hon på att ta en snabbfika med Chris O'Neill.Men när de beställde kunde Madeleine inte låta bli att slänga ett öga mot marken...
Läs mer om London och Madeleine.

Klagomål om EU-migranter vid prinsessan Madeleines hus

De uträttar sina behov överallt, har dryckesfest på fönsterbrädet till Svenskt Tenn och sover utanför porten.Så beskrivs problemen med EU-migranter vid Hovstallet, där bland andra prinsessan Madeleine bor.Kronprinsessan Victorias sekreterare, Susanne Franchell, som bor i huset har tagit upp problemen –och nu har fastighetsägaren gjort en anmälan till polisen.–De skrek och drack om nätterna under hela sommaren, säger hon.
Larm om EU-migranter vid prinsessan Madeleines hus
De uträttar sina behov överallt, har dryckesfest på fönsterbrädet till Svenskt Tenn och sover utanför porten.Så beskrivs problemen med EU-migranter vid Hovstallet, där bland andra prinsessan Madeleine bor.Kronprinsessan Victorias sekreterare, Susanne Franchell, som bor i huset har tagit upp problemen –och nu har fastighetsägaren gjort en anmälan till polisen.–De skrek och drack om nätterna under hela sommaren, säger hon.
Madeleines vändning med nya budgetstilen
Prinsessan Madeleine brukar klä sig i kläder från de exklusiva modehusen.Men nu tycks hon ha hittat ett nytt favoritmärke bland budgetkedjorna: Zara.– Det är oväntat, säger Magda Omerspahic, Expressens modeexpert.
Läs mer om Magda Omerspahic.
Madeleines oväntade val: Tog med sig Patrick, 46
Prinsessan Madeleine hade oväntat sällskap med sig till dagens seminarium i Stockholm.Kusinen Patrick Sommerlath, 46, fanns i publiken när Madeleine gjorde entr.
Silvia om gravidbeskedet: Vi hade velat vänta lite
Drottning Silvia hade velat hålla prinsessan Madeleines graviditet hemlig ett litet tag till.I samband med att hon träffade blivande Silviasjuksköterskor berättade hon om hur hon själv reagerade när Madeleine avslöjade den glada nyheten.– Det var underbart!
Madeleines plan för graviditeten
Prinsessan Madeleine är gravid och väntar sitt tredje barn.Men inga förändringar i hennes kungliga program väntas.– Nej, i dagsläget är det ingenting som påverkas, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.
Läs mer om Margareta Thorgren.
Victoria om Madeleines babybesked: Jag längtar
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill väntas få sitt tredje barn.Hovet offentliggjorde den glada nyheten i måndags och nu kommenterar kronprinsessan Victoria den glada nyheten:– Det känns härligt! Jag längtar!
Läs mer om Victoria.
Så här blir livet för nya kungabarnet
Det myllrar av tronarvingar i kungahuset. Chris och Madeleines kommande barn beräknas bli nummer tio i den svenska tronföljden.Lekkamrater lär det inte råda brist på i kusinskaran.
BILDERNA: Familjen växer så det knakar
Prinsessan Madeleines familj växer så det knakar.I mars väntas hennes och Chris O'Neills tredje barn komma.Här ovan kan du se bilder på familjen.
Madeleines och Chris beslut om framtiden
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill lever ett uppdelat liv mellan Sverige och London.Med en fot i den kungliga världen och en i det hektiska livet som affärsman kan vardagen vara svårt att få ihop.Expressen har kartlagt hur Madeleine och Chris lever sitt vardagsliv i London.
Läs mer om London, London.Med, Madeleine och Sverige.
Leonore börjar förskola i Stockholm
Prinsessan Madeleines dotter har börjat förskolan i Stockholm i dag, skriver Aftonbladet.Hon kommer att gå på en förskola på Östermalm.– Familjen kommer regelbundet att vistas i Sverige i perioder och då är det bra att Leonore får den här erfarenheten, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Aftonbladet.
Alex och Sigges fräcka skämt om prinsessans hund
Alex Schulman och Sigge Eklund skämtar om prinsessan Madeleines döda hund.Podcastduon höll i en live-podcast under Way out west-festivalen.– Varför är det så kul, för att det är ju hemskt egentligen, det är en familjemedlem som har dött, hovets hund, säger Sigge Eklund.
Läs mer om Sigge Eklund och Way.
Madeleines härliga morgon med Sofia
BORGHOLM. På lördagsmorgonen samlades hela kungafamiljen för att äta frukost ihop. Men precis innan njöt prinsessorna Madeleine och Sofia av en härlig morgonstund för sig själva.
Läs mer om Madeleine och Sofia.
Madeleines hyllning av systern: Ska bli roligt
Prinsessan Madeleine och Chris O Neill har landat i Sverige för att fira kronprinsessan Victorias 40-årsdag. Exklusivt för Expressen berättar paret nu hur familjens privata födelsedagsfirande på Öland kommer att se ut – med middag och presentöverlämning. – Jag och Carl Philip har ordnat med present tillsammans, säger Madeleine.
Prinsessan Madeleines grattishälsning till Nicolas
Här är prinsessan Madeleines grattishälsning till prins Nicolas.Grattis på tvåårsdagen söta Nicolas. Vi kunde inte ha önskat oss en snällare pojke med ett större hjärta, skriver hon på Facebook.
Läs mer om Facebook.
Madeleines kärleks- hyllning på årsdagen
Den åttonde juni för fyra år sedan slog kyrkklockarna på Slottskyrkan för prinsessan Madeleine och den då blivande maken Chris O'Neill.Så här på bröllopsdagen av det så kallade fruktbröllopet, passade sessan på att ge en kärlekshyllning till sin make på Facebook.– Tack för här första par åren som har gett mig så mycket lycka och två underbara barn!, skriver Madeleine.
Läs mer om Facebook, Madeleine och Slottskyrkan.
Prinsessan Madeleines bild med maken Chris
Här sitter prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill tätt tillsammans under det svenska nationaldagsfirandet.Via Facebook delar prinsessan med sig av bilden på sig och kärleken.Min familj och jag hade en så underbar kväll, skriver Madeleine.
Läs mer om Madeleine.
Madeleines familjeval: Stannar kvar i Sverige
Prinsessan Madeleine har bestämt sig för att tillbringa de kommande månaderna på svensk mark.Enligt Expressens uppgifter kommer hon och familjen att bo i Stockholm och på Öland över sommaren.– Familjen vill tillbringa tid tillsammans och kommer göra det i Sverige under stora delar av sommaren, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.
Maddes somriga stil i värmen i Florida
Här är prinsessan Madeleines härliga sommarstil i Florida-värmen.Hennes make, Chris O'Neill, är där i sitt arbete.Men i måndags sågs han ta en paus från jobbet för att åka och handla med familjen.
Läs mer om Florida.
Sofias glädjebesked – får flytta in i drömhuset
Nu får Carl Philip och Sofia äntligen flytta in till Villa Solbacken.Tvåvåningshuset har totalrenoverats och bjuder nu på fyra sovrum och ett badrum specialbyggt för små prinsar och prinsessor.Expressen kan också avslöja att prinsessan Madeleines bästa vän, Louise Lussan Gottlieb, inrett huset.
Sofias glädjebesked – flyttar in i sitt drömhus
Nu får Carl Philip och Sofia äntligen flytta in till Villa Solbacken. Tvåvåningshuset har totalrenoverats och bjuder nu på fyra sovrum och ett badrum specialbyggt för små prinsar och prinsessor. Expressen kan också avslöja att prinsessan Madeleines bästa vän, Louise Lussan Gottlieb, inrett huset.