Madeleines

Maddes somriga stil i värmen i Florida

Här är prinsessan Madeleines härliga sommarstil i Florida-värmen.Hennes make, Chris O'Neill, är där i sitt arbete.Men i måndags sågs han ta en paus från jobbet för att åka och handla med familjen.
Läs mer om Florida.

Sofias glädjebesked – får flytta in i drömhuset

Nu får Carl Philip och Sofia äntligen flytta in till Villa Solbacken.Tvåvåningshuset har totalrenoverats och bjuder nu på fyra sovrum och ett badrum specialbyggt för små prinsar och prinsessor.Expressen kan också avslöja att prinsessan Madeleines bästa vän, Louise Lussan Gottlieb, inrett huset.
Sofias glädjebesked – flyttar in i sitt drömhus
Nu får Carl Philip och Sofia äntligen flytta in till Villa Solbacken. Tvåvåningshuset har totalrenoverats och bjuder nu på fyra sovrum och ett badrum specialbyggt för små prinsar och prinsessor. Expressen kan också avslöja att prinsessan Madeleines bästa vän, Louise Lussan Gottlieb, inrett huset.
Madeleines resa till värmen med barnen
30 grader och strålande sol.Prinsessan Madeleine njuter av värmen i Florida där hon och familjen just nu befinner sig.Men det är inte bara fritid för prinsessfamiljen – Chris O'Neill är där i tjänsten.
Läs mer om Florida.

Madeleines hemliga konto på Instagram

Prinsessan Madeleine har ett hemligt konto på Instagram. Strax över 140 följare – som Madeleine själv släppt in – har tillgång till hennes bilder. I det senaste avsnittet av Expressen TV:s Kungafamiljen berättas det mer om hur man kan följa kungafamiljen i sociala medier.
Läs mer om Instagram och Madeleine.
Gåtan om Madeleines försvinnande saknar lösning
Efter tio års polisjakt är Madeleine McCann fortfarande spårlöst försvunnen. Historiens mest uppmärksammade fall av barnarov förblir en olöst gåta. Vi kommer att fortsätta att göra vårt bästa för att aldrig ge upp och göra det bästa av våra liv, säger hennes föräldrar i ett uttalande.
Läs mer om Madeleine McCann.
Här har Madeleine och Chris barnfri utekväll
Här är Madeleines barnfria utekväll med Chris. På tisdagskvällen minglade hon med London-societeten under en dokumentärfilmsvisning. – Madeleine och Chris tycker att det är viktigt att stötta den här typen av initiativ, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.
Prinsessan Madeleines vårmys med väninnan
Prinsessan Madeleine promenerade på den exklusiva gatan King's Road i ett solig London. Klädd i en trendig träningsoutfit stannade hon och väninna på Joe The Juice för att juica.
Läs mer om Joe The Juice och London.
Här är den nya gulliga bilden på prins Nicolas
Här är den nya gulliga bilden på prins Nicolas. Bilden har lagts upp på prinsessan Madeleines officiella Facebookkonto och har blivit en riktig likeraket.
Läs mer om Facebookkonto.
Madeleines sushi-dejt med Chris: Himla bra
Prinsessan Madeleine har under den senaste tiden varit på resande fot för att utföra officiella uppdrag. Men i måndags fick hon äntligen egentid med maken Chris O'Neill. – Som par har vi det så himla bra, har Madeleine tidigare sagt i en intervju.
Läs mer om Madeleine.
Prinsessan Madeleines ryska modefavorit
Prinsessan Madeleine tycks ha hittat ett nytt favoritmärke. Under ett Childhood-möte valde hon återigen ryskt mode. Prislappen: Nästan 6 000 kronor.
Läs mer om Childhood-möte.
Madeleines sagostund på barnbiblioteket
Här är prinsessan Madeleines bild från invigningen av ett barnbibliotek med skandinaviska böcker i London. Tillsammans med fem barn sitter hon på golvet och skrattar.
Läs mer om London.
Madeleines mördare gick i nazistmarsch
Här går två av huvudpersonerna i Madeleine-mordet i en nazistmarsch med Nordiska motståndsrörelsen. Sex veckor senare lurade de Madeleine, 62, i en mordfälla i Långshyttan och dumpade henne i ett vattenfyllt gruvhål. – De hade inga övriga kopplingar till oss mer än att de gick med i tåget, säger Pär Öberg, talesperson för Nordiska motståndsrörelsen.
Prinsessan Madeleines första uppdrag för året
Prinsessan Madeleine gör sitt första officiella uppdrag för 2017 – på hemmaplan i London. I februari besöker hon Southbank Centre och inviger ett barnbibliotek. – Prinsessan Madeleine inviger biblioteket med litteratur från de nordiska länderna, säger Johan Tegel, pressekreterare vid hovet.
Vårdaren Madeleines revansch efter attacken
När vårdaren Madeleine Jansson, 44, vände sig om i mörkret på en enslig väg vid behandlingshemmet utanför Falköping möttes hon av maskerade män.Innan hon hunnit reflektera över vad som hände hade hon en kniv mot strupen och låg bakbunden på marken.Nu, två år senare, åtalas fyra personer för det brutala överfallet.– Det känns som att de tagit min trygghet och tilliten till mig själv. Det finns inget som jag tycker är roligt längre, berättar Madeleine.
Carolina Gynning valde prinsessans favorit
När kändisarna gled fram på röda mattan på Elle-galan valde Carolina Gynning vitt – från prinsessan Madeleines favoritdesigner: Fadi el Khoury. – Jag känner mig som en bohemisk hippiedrottning, säger Gynning.
Köprusch efter kungabilderna
Prinsessan Leonore och prins Nicolas inspirerar småbarnsföräldrar i hela landet. Efter prinsessan Madeleines nya bilder på syskonen är det rusning efter ytterkläderna som de små kungligheterna bär. –Det är helt otroligt vilken efterfrågan det har varit, säger Johanna Engberg som driver den exklusiva barnklädesbutiken ByEngberg.
Läs mer om ByEngberg och Johanna Engberg.
Prinsessan Madeleines fina nyårshälsning
Här är prinsessan Madeleines fina vinterhälsning med barnen – från snön. Via Facebook delar prinsessan med sig av privata bilder på Leonore och Nicolas – och varm choklad.
Läs mer om Leonore.
Silvias lyxiga jacka går i Madeleines stil
Här är drottning Silvias lyxiga vinterjacka – som går helt i dotterns stil. På resan till Alperna bär drottningen en exklusiv skidjacka – värd runt 16 000 kronor. Och inspirationen är tydlig: – I vanliga fall är det här något vi brukar se Madeleine bära, säger Expressens modeexpert Emma Danielsson.
Madeleines stöd till sin mamma Silvia
När drottning Silvia sent i går kväll tvingades uppsöka sjukvård visade prinsessan Madeleine sitt stöd och följde med mamma till sjukhuset – och vakade över sin mor under natten. Drottning Silvia är kvar på sjukhuset för observation och provtagning, skriver Margareta Thorgren, hovets informationschef, i ett mejl till Expressen.
Madeleines härliga krogmys med Chris
Här julmyser prinsessan Madeleine och Chris O'Neill efter en härlig middag i Stockholm. På fredagskvällen besökte paret en fransk restaurang på Östermalm tillsammans med ett större sällskap.
Läs mer om Madeleine, Stockholm och Östermalm.
Madeleines vädjan inför nyårskaoset
För de flesta innebär nyårsafton fest i goda vänners lag.Men för Madeleine Pedersen är nyår inte särskilt festligt. I stället medför fyrverkerierna och smällarna något av ett helvete för hennes fyra hundar – ofta under flera veckors tid.– Jag känner mig totalt hjälplös, säger Madeleine, som välkomnar Bauhaus initiativ att sluta sälja fyrverkerier.
Läs mer om Madeleine och Madeleine Pedersen.
Få vill uppträda när Donald Trump svärs in
NEW YORK. Donald Trump har stora problem att hitta artister som vill uppträda när han svärs in som president. Räddningen kan bli prinsessan Madeleines samarbetspartner – operasångaren Andrea Bocelli, skriver New York Post. – Trump vill fråga honom personligen, säger en källa till tidningen.
Madeleines klänning ändrades i sista stund
Prinsessan Madeleine har gett svenske Fadi el Khoury hedersuppdraget att designa hennes Nobelklänning. Men in i det sista var hon missnöjd med klänningen – och skräddare jobbade hela natten för att den skulle bli färdig. Vid halv två-tiden på lördagen kördes den till Slottet för en sista provning. LÄS MER: Följ Nobelfesten hela dagen på Expressen TV