Magaluf

Kroatien har fått nog – bötfäller lättklädda och berusade turister

Precis som på Mallorcas partyort Magaluf har myndigheterna på kroatiska semesterön Hvar fått nog. Nu införs kraftiga böter för turister som inte kan sköta sig.
Läs mer om Hvar och Magaluf.
Hellenius får kändisarna att skratta med roliga klippet
David Hellenius får kändisarna att skratta med en ny humorvideo på Instagram.I videon skämtar han om svenskar som åker på partyresa till Magaluf.Davveboi är på charter. #magaluf2017, skriver han under klippet.
Läs mer om Instagram.I och Magaluf.Davveboi.
Spansk semesterort har fått nog – inför 64 regler
Är partyt i Magaluf över till sist? Mycket tyder på det då staden inför sommaren infört nya ordningsbestämmelser för turister. Det handlar om hela 64 regler som ska övervakas av en mer än fördubblad polisstyrka och om de överträds kan leda till böter upp till nära 30 000 kronor.
Läs mer om Magaluf.

Luke Hole död under festresan: Sorgligt

Rugbyvärlden har sorg. Den walesiska rugbyspelaren Luke Hole hittades död på sitt hotellrum under en lagresa till Magaluf, skriver The Sun. Han blev 29 år gammal.
Läs mer om Luke Hole, Magaluf och The Sun.
Paradise hotel-deltagarnas nya kompistatuering
Vännerna Paulina Paow Danielsson och Jasmine Gustafsson, båda kända från Paradise hotel visar sin kärlek för varandra. På semester i Magaluf har de tatuerat in ett kompiscitat.
Cirkus Magaluf flyttar till nätet
TV3:s realitysåpa Cirkus Magaluf flyttar från rutan till webben. Från och med den 28 mars visas...
Tog hjälp av AF – rekryteringen blev en mardröm
It-företagaren Martin Skörvald använde Arbetsförmedlingen för att få rekryteringshjälp, men tycker att processen blev en mardröm. Han är en av allt fler arbetsgivare som riktar svidande kritik mot Arbetsförmedlingen. – En av kandidaterna de tog fram berättade att hans framtidsplan var att bli bartender i Magaluf, säger Martin Skörvald.
Tv-profil till sjukhus efter hårda festandet
Adrian Montin i Cirkus Magaluf: Jag har överansträngt allting
Medelhavets 9 hetaste partyöar – bästa festen
Snart börjar TV3 sända sin nya dokusåpa Cirkus Magaluf som utspelar sig på Mallorca. Men det finns gott om partyöar i Medelhavet. Vi har listan över öarna där festen aldrig tar slut.
Läs mer om Mallorca, Medelhavet och TV3.
Smail: Cirkus Magaluf blir min sista såpa
– Jag har gett mina päron mycket huvudvärk
Kusinerna tävlar i nya skandalsåpan
Efter Paradise Hotel - nu kommer Cirkus Magaluf. Den nya skandalsåpan som har premiär i TV3 i mars. – Det kändes som att känslorna gångrades till tusen och hjärnan försvann där inne, säger Camilla Fogestedt.
Läs mer om Camilla Fogestedt och TV3.
Alla deltagare till Cirkus Magaluf
Vänskap, konflikter och fest – den 7 mars har nya dokusåpan Cirkus Magaluf premiär i TV3. I...
Läs mer om TV3.
Hur jag lärde mig att älska Magaluf
Jag åkte till Mallis och Palma Nova (med promenadavstånd till Magaluf) i somras. Japp, det hände. Måsarna skrattade på riktigt sig hesa över min åldersnojande skepnad medan jag stormade fram på Grabbarna Grus och dagen efter låg och yrade intill brittiska barnfamiljer på stranden.
Läs mer om Magaluf och Palma Nova.
Han vaknade med en oväntad rumptatuering
Festkvällen i Magaluf blev ett minne för livet för Sebastian Tamminen. Men kanske inte på det viset han hade tänkt sig. Med sig hem hade han en oväntad tatuering – på rumpan. – Mina kompisar fick för sig att vi skulle tatuera oss och sen... jag minns inte så jättemycket, säger Sebastian Tamminen.
Läs mer om Magaluf och Sebastian Tamminen.
Samir
Samir Badran och Viktor Frisk, kända som duon Samir Viktor, ska ta sina hitlåtar Groupie och Success ut på vägarna i Sverige och utlandet i sommar. Med start den 13 maj ska duon spela på sammanlagt 26 platser, bland annat under en vecka i Magaluf på Mallorca samt ett par dagar på den grekiska ön Rhodos.
Hajbilden som skakar turisterna på Mallorca
Här är bilden som skakar Mallorca.Ett nytaget foto visar vad som tros vara en stor vithaj alldeles intill stranden nära populära badorten Magaluf.
Läs mer om Magaluf, Mallorca och Mallorca.Ett.
Magalufs nya grepp mot vilda festandet
Nu ska spanska Magaluf ta i med hårdhandskarna mot galet festande. Det är efter förra årets sexskandal som myndigheterna bestämt sig för att skärpa reglerna, rapporterar Sky News. Dessutom blir det förbjudet att hoppa från balkonger.
Läs mer om Magaluf.
Chippens lillebror tillbaka i TV4-såpan
Christian Chippen Wilhelmsson har lagt ner fotbollskarriären. Hans lillebror Andr Holgård är däremot kvar i rampljuset – som deltagare i dokusåpan Farmen. – Det var jättespontant, jag blev uppringd när jag var nere i Magaluf, säger Holgård till Sydöstran.
Därför riskerar Orup missa sin premiär...
I 30 år har Thomas Orup Eriksson, 55, varit en av Sveriges främsta låtskrivare. Genom karriären har han levererat tio studioalbum och haft hits som Jag blir hellre jagad av vargar, Magaluf och Regn hos mig. Han är en av Sveriges främsta hitmaskiner. I kväll har Orup premiär för Viva la Pop - men kan missa sin egen föreställning. - Kan komma när som helst, säger Orup som ska bli pappa på nytt.
Läs mer om Jag, Magaluf, Orup, Pop, Regn och Viva.
Skandalvykorten från Magaluf
Läs mer om Magaluf.
Ny lag på Magaluf ska stoppa offentligt sex
Sexvideon blev för mycket för myndigheterna i Magaluf.Nu förbjuds stora sällskap på badortens krogar.
Läs mer om Magaluf och Magaluf.Nu.
Geordie Shore-stjärnan i läckt sexfilm där kvinna utför oralsex på 24 män
Geordie Shore`-stjärnan i läckt film från Magaluf. 14:03 Fenomenet `mamading` sprider sig som en löpeld i turistorten Magaluf i Spanien.
Läs mer om Magaluf och Spanien.
Intensiv jakt efter brutala våldtäkten
MAGALUF/STOCKHOLM. Den svenska kvinnan våldtogs brutalt i semesterparadiset Magaluf. Nu fortsätter jakten på gärningsmännen - samtidigt som det svenska konsulatet på Mallorca engagerat sig i händelsen. - Vårt konsulat i Palma har varit i kontakt med kvinnan, säger Charlotte Lundqvist på UD:s pressjour.