Malin Åkerman

Bröllopslyckan – visar lyxiga förlovningsringen

Svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman har förlovat sig med kärleken Jack Donnelly.Nu visar Åkerman upp sin lyxiga och exklusiva förlovningsring.– Han ville ha något magiskt och mystiskt, berättar juveleraren bakom ringen, Soraya Silchenstedt, till The Adventurine.

Malin Åkermans stora bröllopslycka

Den svenska stjärnan Malin Åkerman är förlovad med den brittiska skådespelaren Jack Donnelly.Skådespelaren meddelade den glada nyheten på Instagram.Den här älskvärda mannen har kommit in i våra liv och stulit våra hjärtan, skriver hon.
Hollywoodstjärnans vänskap med Madeleine
Skådespelerskan Malin Åkerman, 39, har lärt känna den svenska kungafamiljen genom drottning Silvias World Childhood Foundation.Nyligen möttes Malin Åkerman och prinsessan Madeleine vid organisationens stora gala i New York – nu berättar Åkerman om vänskapen:– Madeleine är som en vanlig tjej. Hon är riktigt cool, säger Åkerman till Hello Magazine.

Kändistätt på drottning Silvias gala

NEW YORK. Stjärnspäckat värre när Silvia och Madeleine bjöd in till gala i New York.Bland gästerna på restaurang Cipriani på Broadway syntes skådespelaren Malin Åkerman, Sofia Hellqvists mentor Barbro Ehnbom och artisten Efva Attling.Men smakar det så kostar det. Syftet med Childhood foundations årliga Thank You-gala är att samla in så mycket pengar som möjligt till förmån för utsatta barn – och gästerna hade betalat upp mot 800 000 kronor för att få njuta av galan.
Stjärnorna som får festa med Silvia och Madde
NEW YORK. Drottning Silvia och prinsessan Madeleine har landat i New York.I kväll går de på Childhoods Thank You-gala på exklusiva Cipriani på Broadway – där Melinda Gates ska prisas.På gästlistan står stjärnor som skådespelaren Malin Åkerman, FN:s Antonio Guterres och musikern Eva Dahlgren.
Sanningen bakom Åkermans nya kärlek
Skådespelaren Malin Åkerman gick igenom en skilsmässa – och det var systern och Hollywood-frun Jennifer Åkerman som hjälpte henne hitta kärleken igen.Svenska Hollywoodfruar-profilen berättar nu hur hon räddade systern från singellivet.– De träffade varandra genom oss och nu är de också superkära, säger Jennifer Åkerman till Hänt.
Malin Åkerman: Jag har aldrig varit så här glad
Hollywood-stjärnan Malin Åkerman sommarsemestrar i Sverige.För Kvällsposten berätta hon om pojkvännen Jack Donnelly, livet med Sebastian, 3, och vänskapen med Damian Lewis.– Jag har nog aldrig varit så glad som jag är nu, säger Malin Åkerman till Kvällsposten.
Malin Åkermans nya kärlek – kysser stjärnan
Svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman har hittat kärlek igen - i yngre skådespelaren Jack Donnelly. Nu visar paret öppet upp sin kärlek på röda mattan. Röda mattan på Nymphes d'or med Jack Donnelly skriver Malin Åkerman till en bild på paret på Instagram.
Bengt Ohlsson: Utan en riktigt Bolibompa-tydlig hjälp skulle man inte förstå Billions
KRÖNIKA. Man sitter som en fiollåda framför sin medfarna laptop. Var det verkligen det här som Damian Lewis, Paul Giamatti och Malin Åkerman ville?
Malin Åkerman: Jag kom från ingenting – det hjälper mig i Hollywood
Hon gör succ som den tuffa miljardärshustrun Lara Axelrod i HBO-serien Billions. Och precis som rollfiguren funderar Malin Åkerman på vad det gör med en människa att växa upp i överflöd. Det känns som att man bor i en semester.
Malin Åkerman om livet som mamma
Svenska Hollywoodskådespelaren Malin Åkerman gör succ i en ny serie. Ett jobb som underlättar för hennes liv som frånskild småbarnsförälder. – Jag har tur som fick jobba på Billions, jag har mycket tid att spendera med min son, säger hon till Fox News.
Han pekas ut som Åkermans nya kärlek
Svenska Hollywood-stjärnan Malin Åkerman verkar ha hittat kärleken igen efter skilsmässan från maken Robert Zincone. På en ny bild kysser hon brittiska skådespelaren Jack Donnelly. En uppgiftslämnare till People säger att paret dejtar och är väldigt lyckliga tillsammans.
Malin Åkerman om nakenbilderna med stjärnan
Jamie Dornan kastade kläderna framför kamerorna långt innan han spelade Christian Grey på vita duken. Tillsammans med svenska stjärnan Malin Åkerman poserade de i en klädkampanj – utan en tråd på kroppen. – Jag vet faktiskt inte vad vi sålde, erkänner Malin Åkerman för Seth Meyers enligt Eonline.
Jennifer Åkerman: Det är en del av Sverige jag inte vill vara utan
I Sverige är hon mest känd från Let's Dance, olika modelljobb och som Malin Åkermans lillasyster. Men Jennifer Åkerman, 26, sedan sju år bosatt i Los Angeles, satsar numera allt på musiken och har under våren släppt tre singlar med sitt band Bloke Bird.
Läs mer om Bloke Bird och Sverige.
Åkerman: Komedierna var en mask
Malin Åkerman säger att det är först nyligen som hon blivit en riktig skådespelerska. Åkerman slog...
Malin Åkerman visar upp sin oväntade stil
Malin Åkerman sportar en helt ny look på nya bilder för Gotham Magazine. Daily Mail skriver att den svenska Hollywoodstjärnan kallar kläderna för provokativa. En choker i guld adderar en bondage-look, skriver tidningen.
Åkerman om nya serien och singellivet
Malin Åkerman har en stor roll i HBO:s nya storsatsning Billions - men stjärnan drömmer om att i framtiden göra svensk film. Dessutom berättar hon om livet efter skilsmässan. – Jag är singel. Dejtar lite och har det kul, säger Malin Åkerman.
Läs mer om Malin Åkerman.
Sexscen fick avbrytas – efter problemen
Efter den omtalade filmen - nu berättar Malin Åkerman om sexscenerna med Hollywood-stjärnan. – Vi satt på sängen och han försökte få mig att ha sex med honom, säger hon till Contact music.
Billions: Tungviktsmatch i New Yorks finansvärld
Damien Lewis och Paul Giamatti sparrar mot varandra i Billions. Malin Åkerman spelar Lewis hustru i det nya dramat på HBO Nordic.
Läs mer om Paul Giamatti.
Åkerman stjärna på Furstenbergs visning
MALMÖ. Normalt är hon stjärna på röda mattan. Men den här gången var Malin Åkerman stjärna när Diane Von Furstenberg visade sin senaste kollektion i New York. - Minns när jag första gången tog Malin till Furstenbergs butik i Los Angeles, då var hon inte så intresserad av hennes mode, skrattar Malins styvmamma, Malmödesignern Vera Stevens.
Malin Åkerman: Jag var väldigt destruktiv
Med alkoholism i släkten är Malin Åkerman noga med att inte dricka för mycket. Men i tonåren hade hon ett stundtals osunt förhållande till alkohol, berättar hon nu. – Jag var väldigt destruktiv och missbrukade alkohol och drack för mycket, berättar hon i podcasten Fyllepodden.
Läs mer om Fyllepodden och Malin Åkerman.
Malin Åkerman: Jag missbrukade alkohol
Svenska stjärnan om rädslan för släktsjukdomen
Svenskt bolag samproducerar thriller med Al Pacino och Anthony Hopkins
Svenska filmbolaget Chimney och Film i Väst samproducerar Shintaro Shimosawas Beyond deceit med Al Pacino, Anthony Hopkins och Malin Åkerman.