Malin åkerman

Malin Åkerman om sin första skurkroll i "Rampage"

Baserad på det klassiska arkadspelet med samma namn ser "San Andreas"-regissören Brad Peytons nya film "Rampage" ut att bli ett actionspektakel utan like.
Läs mer om Rampage.

Malin Åkerman återvänder till Sverige – för karriären

Malin Åkerman, 39, kan inte en enda Tomas Ledin-hit. Trots det är det hon som ska förkroppsliga hans sensuella Isabella i storfilmen baserad på den folkkära artistens låtar.Det blir mycket nytt för skådespelerskan som nu får flytta hem till Sverige.– Jag får en härlig svensk sommar i år, säger hon till Expressen.
Läs mer om Expressen, Isabella och Sverige.
Björn Brånfelt: Är det Ledinlåtar vi ska göra film av?
Att Tomas Ledins låtar ska bli påkostad musikalfilm med Malin Åkerman borde få svenska filmmakare att skämmas. Bra idé - lex Mama Mia, lex Känn ingen sorg - fegt val av artist och låtskatt (som det heter i nyhetsrapporteringen).
Tomas Ledins tunga krav på filmprojektet
Tomas Ledins låtskatt blir romantisk musikalkomedi med internationella stjärnan Malin Åkerman i huvudrollen som sensuella Isabella.Men Ledin själv var först tveksam till projektet:– Jag har sett så många exempel på musikaler som har havererat på grund av att den tidigare skrivna musiken inte har fungerat med manus, berättar han.
Läs mer om Isabella.Men och Malin Åkerman.

Malin Åkerman: Tomas Ledin är en ny upptäckt för mig

Hollywoodstjärnan spelar Isabella i den nya svenska storsatsningen En del av mitt hjärta. Tomas Ledin har varit med och valt de 16 låtarna som ligger till grund för filmen.
Läs mer om Isabella.
Tomas Ledins musik blir film
En del av mitt hjärta bygger på Tomas Ledins låtar och huvudrollen Isabella spelas av Malin Åkerman. Den romantiska musikalkomedin regisseras av Edward af Silln och inspelningarna börjar i sommar tillsammans med bland andra Per Andersson, Pernilla August, Johan Ulvesson och Shima Niavarani.
Tomas Ledins låtar blir film - med Malin Åkerman
Först kom Håkan Hellström-filmen "Känn ingen sorg".
Ledins låtar blir film - med Malin Åkerman
1 av 2 Ledins låtar blir film - med Malin Åkerman Telegram. Först kom Håkan Hellström-filmen "Känn ingen sorg".
Tomas Ledins låtar blir musikalfilm
Tomas Ledins låtar blir svensk musikalfilm.I En del av mitt hjärta medverkar bland annat Hollywoodstjärnan Malin Åkerman i rollen som Sensuella Isabella.– Det vill till att det är ett bra manus. När jag fick läsa det var det makalöst starkt., säger Tomas Ledin.
Ny svensk musikalfilm med Tomas Ledins musik
Tomas Ledin står för text och musik till en ny svensk musikalfilm. En del av mitt hjärta heter filmen där bland andra Hollywoodstjärnan Malin Åkerman kommer att spela.
Malin Åkerman klar för svensk filmroll
Svenskättade Hollywood-stjärnan Malin Åkerman har synts i allt från Zack Snyders "Watchmen" till tv-dramat "Billions". Nu är hon klar för sin första svenska filmroll.
Bröllopslyckan – visar lyxiga förlovningsringen
Svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman har förlovat sig med kärleken Jack Donnelly.Nu visar Åkerman upp sin lyxiga och exklusiva förlovningsring.– Han ville ha något magiskt och mystiskt, berättar juveleraren bakom ringen, Soraya Silchenstedt, till The Adventurine.
Malin Åkermans stora bröllopslycka
Den svenska stjärnan Malin Åkerman är förlovad med den brittiska skådespelaren Jack Donnelly.Skådespelaren meddelade den glada nyheten på Instagram.Den här älskvärda mannen har kommit in i våra liv och stulit våra hjärtan, skriver hon.
Hollywoodstjärnans vänskap med Madeleine
Skådespelerskan Malin Åkerman, 39, har lärt känna den svenska kungafamiljen genom drottning Silvias World Childhood Foundation.Nyligen möttes Malin Åkerman och prinsessan Madeleine vid organisationens stora gala i New York – nu berättar Åkerman om vänskapen:– Madeleine är som en vanlig tjej. Hon är riktigt cool, säger Åkerman till Hello Magazine.
Kändistätt på drottning Silvias gala
NEW YORK. Stjärnspäckat värre när Silvia och Madeleine bjöd in till gala i New York.Bland gästerna på restaurang Cipriani på Broadway syntes skådespelaren Malin Åkerman, Sofia Hellqvists mentor Barbro Ehnbom och artisten Efva Attling.Men smakar det så kostar det. Syftet med Childhood foundations årliga Thank You-gala är att samla in så mycket pengar som möjligt till förmån för utsatta barn – och gästerna hade betalat upp mot 800 000 kronor för att få njuta av galan.
Stjärnorna som får festa med Silvia och Madde
NEW YORK. Drottning Silvia och prinsessan Madeleine har landat i New York.I kväll går de på Childhoods Thank You-gala på exklusiva Cipriani på Broadway – där Melinda Gates ska prisas.På gästlistan står stjärnor som skådespelaren Malin Åkerman, FN:s Antonio Guterres och musikern Eva Dahlgren.
Sanningen bakom Åkermans nya kärlek
Skådespelaren Malin Åkerman gick igenom en skilsmässa – och det var systern och Hollywood-frun Jennifer Åkerman som hjälpte henne hitta kärleken igen.Svenska Hollywoodfruar-profilen berättar nu hur hon räddade systern från singellivet.– De träffade varandra genom oss och nu är de också superkära, säger Jennifer Åkerman till Hänt.
Malin Åkerman: Jag har aldrig varit så här glad
Hollywood-stjärnan Malin Åkerman sommarsemestrar i Sverige.För Kvällsposten berätta hon om pojkvännen Jack Donnelly, livet med Sebastian, 3, och vänskapen med Damian Lewis.– Jag har nog aldrig varit så glad som jag är nu, säger Malin Åkerman till Kvällsposten.
Malin Åkermans nya kärlek – kysser stjärnan
Svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman har hittat kärlek igen - i yngre skådespelaren Jack Donnelly. Nu visar paret öppet upp sin kärlek på röda mattan. Röda mattan på Nymphes d'or med Jack Donnelly skriver Malin Åkerman till en bild på paret på Instagram.
Bengt Ohlsson: Utan en riktigt Bolibompa-tydlig hjälp skulle man inte förstå Billions
KRÖNIKA. Man sitter som en fiollåda framför sin medfarna laptop. Var det verkligen det här som Damian Lewis, Paul Giamatti och Malin Åkerman ville?
Malin Åkerman: Jag kom från ingenting – det hjälper mig i Hollywood
Hon gör succ som den tuffa miljardärshustrun Lara Axelrod i HBO-serien Billions. Och precis som rollfiguren funderar Malin Åkerman på vad det gör med en människa att växa upp i överflöd. Det känns som att man bor i en semester.
Malin Åkerman om livet som mamma
Svenska Hollywoodskådespelaren Malin Åkerman gör succ i en ny serie. Ett jobb som underlättar för hennes liv som frånskild småbarnsförälder. – Jag har tur som fick jobba på Billions, jag har mycket tid att spendera med min son, säger hon till Fox News.
Han pekas ut som Åkermans nya kärlek
Svenska Hollywood-stjärnan Malin Åkerman verkar ha hittat kärleken igen efter skilsmässan från maken Robert Zincone. På en ny bild kysser hon brittiska skådespelaren Jack Donnelly. En uppgiftslämnare till People säger att paret dejtar och är väldigt lyckliga tillsammans.
Malin Åkerman om nakenbilderna med stjärnan
Jamie Dornan kastade kläderna framför kamerorna långt innan han spelade Christian Grey på vita duken. Tillsammans med svenska stjärnan Malin Åkerman poserade de i en klädkampanj – utan en tråd på kroppen. – Jag vet faktiskt inte vad vi sålde, erkänner Malin Åkerman för Seth Meyers enligt Eonline.