Malin johansson

Debatt: När ska ditt företag ta ställning mot sexköp?

Var femte svensk som köpte sex utomlands gjorde det under en tjänsteresa, enligt forskningsstudien Prostitution i Norden. Om svenska företag vill göra skillnad på internationella kvinnodagen på onsdag i en akut människorättslig fråga så bör de ta aktivt avstånd från prostitution. Det skulle få enormt positiva effekter, skriver Malin Roux Johansson och Parul Sharma, företrädare för organisationen RealStars som arbetar för att avskaffa sexhandel i Europa.

Malin förlorade sonen Valle, 8 – får stort stöd

Valle, 8, var på väg hem från fritids i jämtländska Nälden när han korsade en järnväg och tragedin var framme. Nu berättar Valles mamma, Malin Johansson, om sorgen och stödet efter att hennes son blev påkörd av ett tåg. – Han har förenat människor. Jag har mött sådan enorm kärlek och omtanke, säger hon.
Läs mer om Malin Johansson, Nälden och Valle.
Malin Fransson: Äntligen avslut på långdragen simmarkonflikt
INBLICK. Simmarna har bett om ursäkt och därmed är den segdragna konflikten framme vid ett slut. Från och med nästa år är Michelle Coleman och Jennie Johansson tillbaka i landslaget igen och kan sikta mot långbane-VM i Budapest.
Hittade biljett – hyllas för vad hon gjorde
När Malin Johansson-Tziampazis, 30, köpte en tågbiljett fick hon också med sig den förra kundens biljett. Hon blev orolig att någon skulle åka på en oförtjänt bot – och delade biljetten på Skånetrafikens Facebooksida, där hon nu hyllas. – Jag kände väl någonstans att man får göra det lilla positiva man kan, säger hon.

Friade för 16 år sedan – i dag firar de fyra år

På skottdagen 2000 friade Malin Westermark till sin prins Albert Johansson – i Expressen. Nu, 16 år senare, är de fortfarande gifta. – Det har aldrig varit något snack om att vi inte ska vara ihop, säger Malin.
Malin Fransson: Sportchefernas beslut är ingen överraskning
Sportcheferna Joakim Eriksson och Thomas Johansson har ägnat sin första säsong åt att peka ut vilken väg Djurgården ska gå.Nästa säsong ska strategin fullt ut omsättas i handling med hjälp av en ny huvudtränare, skriver DN:s Malin Fransson.
Läs mer om Djurgården.
Malin Fransson: Sportchefernas beslut är ingen överraskning
Sportcheferna Joakim Eriksson och Thomas Johansson har ägnat sin första säsong åt att peka ut vilken väg Djurgården ska gå.Nästa säsong ska strategin fullt ut omsättas i handling med hjälp av en ny huvudtränare, skriver DN:s Malin Fransson.
Läs mer om Djurgården.
Sexköpslagen värnar mänskliga rättigheter
Det är dags att slå ett slag för den svenska sexköpslagen som särskilt bör uppmärksammas idag, på FN:s internationella dag för mänskliga rättigheter. Prostitution är den främsta orsaken till att fenomenet människohandel existerar, skriver Malin Roux Johansson, grundare och verksamhetschef för Realstars.
Taxi Göteborg säger nej till prostitutionen
Nu tas ytterligare ett steg i arbetet mot prostitution och trafficking i Göteborg. Lagom till seglarfesten kring Volvo Ocean Race startades ett samarbete som innebär att en dekal finns på Taxi Göteborgs bilar, där man tar avstånd från verksamheten. – Vi är jätteglada för detta, säger Malin Roux Johansson, verksamhetsledare för den ideella organisationen RealStars som jobbar mot sextrafficking.
Malins upprop mot brister i psykvården
Malin Johansson, 47, har levt med bipolär sjukdom i nästan hela sitt vuxna liv. Hon reagerar skarpt mot att antalet vårdplatser inom psykiatrin minskar, att avdelningar stängs ner och att det framför allt under sommaren är svårt att få en lokal vårdkontakt. För att någonting ska hända har hon nu startat ett upprop. – Det är lika jävligt i alla landsting, säger hon.
Blågult krossade Norge - i bandy
Det blev förlust för de svenska handbollsdamerna mot Norge i semifinalen i handbolls-EM - men i bandyn var det inget snack om att blågult är bäst. Fredagens 12-1-vinst i Drammen hamnar i facket odiskutabla segrar. Matilda Svenler inledde målskyttet i fjärde minuten och noterade sammanlagt tre mål. Malin Persson, Linna Gunnarsson och Camilla Johansson blev tvåmålsskyttar.
Blågult krossade Norge — i bandy
Det blev förlust för de svenska handbollsdamerna mot Norge i semifinalen i handbolls-EM — men i bandyn var det inget snack om att blågult är bäst. Fredagens 12—1-vinst i Drammen hamnar i facket odiskutabla segrar. Matilda Svenler inledde målskyttet i fjärde minuten och noterade sammanlagt tre mål. Malin Persson, Linna Gunnarsson och Camilla Johansson blev tvåmålsskyttar.
Kvartett bjuder på julstämning i Rådhuset
Från torsdag den 11 december till söndag den 14 december blir det extra juligt i gamla Rådhuset på Stortorget.Kvartetten bakom julutställningen i gamla Rådhuset är: Malin Svensson, mönsterdesigner. Camilla Svensson, florist med juliga dekorationer. Birgitta Johansson, handgjorda chokladpraliner. Pia-Lena Anderson, mathantverk med bland annat knäckebröd, kex och marmelader.
Malin: Jag ifrågasatte min rätt att leva
För Malin Johansson Henaes, 19, blev högstadiet och gymnasiet ett helvete. Hon blev utstött och mobbad vilket ledde till en djup depression. Nu skriver hon om sina erfarenheter för att hjälpa andra som är utsatta.
Warberg skrällvann mot Älvstranden
Innebandy/Div 1 södra. Det blev en komfortabel vinst för Warberg IC. Och redan i premiären föddes en spännande kedja med Malin Hall, Amanda Johansson och Jenny Dahl.
En svensk superkväll
Det blev en blågul onsdagskväll i Berlin. På mindre än en halvtimme tog Sverige tre EM-medaljer i simning: Guld , silver och brons genom Sarah Sjöström, Jennie Johansson och Michelle Coleman.Här berättar de tre för DN:s utsända Malin Fransson om sina medaljlopp.
Paradise hotel tillbaka i höst
Den kommande säsongen av Paradise hotel har fått ett premiärdatum. Den 18 augusti är det dags för dokusåpan att återigen sändas i TV3 med Malin Gramer som programledare. I ett pressmeddelande utlovar tv-kanalen en ännu hetare, roligare, galnare och mer dramatiskt Paradise-höst. Jesper Jeppe Johansson vann den gångna säsongen av Paradise hotel efter att ha blåst Aina Lesse på vinstpengarna i finalen.
Debutanterna målade direkt: Brände en del
För två veckor sedan blev de uttagna i landslaget för första gången. I kväll skedde debuten för Rönnbys Malin Wikström och Julia Johansson - och det blev mål direkt.
Läs mer om Julia Johansson.
Fyra debutanter i innebandytrupp
De svenska innebandydamernas nye förbundskapten Andreas Lundmark har tagit ut sin första landslagstrupp. Fyra debutanter finns bland de 25 spelare som åker med till Euro Floorball Tour i Finland 25-27 april: Rönnbytrion Julia Johansson, Adina Augustsson och Malin Wikström samt Dalens Amanda Öhman.
Fyra debutanter i innebandytrupp
De svenska innebandydamernas nye förbundskapten Andreas Lundmark har tagit ut sin första landslagstrupp. Fyra debutanter finns bland de 25 spelare som åker med till Euro Floorball Tour i Finland 25—27 april: Rönnbytrion Julia Johansson, Adina Augustsson och Malin Wikström samt Dalens Amanda Öhman. Det finns många otroligt bra svenska spelare men jag har försökt hitta en balans i den här truppen.
Två tillbaka och två andra kan missa Salln-matchen
Av Henrik Jonsson. Uppdaterad Frida Aili och Hanna Johansson är tillbaka.Däremot är det frågetecken för Malin Aasa och Tanya Massamba. Jag hoppas ändå att någon av dem ska kunna spela,
De gör julhandeln tryggare
Av Malin Perk. Uppdaterad Nu är de igång Norrköpings nya polisvolontärer som ska hjälpa polisen att förebygga brott. Lite ska jag väl kunna hjälpa till att skrämmas, säger Tommy Johansson
Läs mer om Tommy Johansson.
`2 000 asylsökande i veckan`
Av Malin Perk. Uppdaterad Migrationsverkets egna bostäder är fulla sedan länge. De 17 000 nya platserna som vi fick fram i somras är också snart slut. Det säger Mats Johansson, chef
IFK klart för kvalspel
Av. Uppdaterad Mariebo IK IFK Norrköping 2 4 (0 4) Målen: 0 1 (18) Mathilda Johansson 0 2 (20) Mathilda Johansson, 0 3 (23) Mathilda Johansson, 0 4 (40) Erika Petersson, 1 4 (54) Malin
Frida Aili klar för Norrköping
Frida Aili, med i basketlandslaget som gjorde EM-succ i somras, byter klubb. Aili lämnar Luleå för spel i Norrköping där hon får förbundskaptenen Lars Johansson som tränare. Sedan tidigare finns också landslagskollegorna Elisabeth Egnell och Malin Aasa i klubben.