Mallorca

Artistens lyxiga bröllop på Mallis

Efter att deras efterlängtade dotter som kom i höstas, så har paret tagit ytterligare ett steg i sin relation.Artisten Rennie Mirro och Ann Svensson firade midsommar med att lova varandra evig trohet under strålande sol på Mallorca.
Läs mer om Ann Svensson och Mallorca.

Rögleprofilen Kenny Jönsson mötte hajen

Hajen som satt skräck i turisterna på Mallorca mötte sitt öde och avlivades på söndagen.Men först simmade den runt i en vik där förre hockeystjärnan Kenny Jönsson, 42, fick syn på den.– Det blev febril aktivitet bland strandlivräddarna för att hålla koll på den, säger han till HD.
Läs mer om Kenny Jönsson och Mallorca.
Hajen spred skräck på Mallorca – nu är den död
Nu är hajen som skrämt upp tusentals turister på Mallorca död.Den fångades in och avlivades på söndagen, efter att experter funnit att den var allvarligt skadad.
Läs mer om Mallorca.
Gunnels väska försvann – nu får hon ingen hjälp
Gunnel Jonsson, 66, hade precis landat efter en skön vecka på Mallorca.Då märkte hon att en av hennes incheckade resväskor försvunnit på vägen.Nu har hon kämpat i över en vecka för att hitta väskan – och upplever att hon inte får någon hjälp av researrangören Ving.– Jag tycker att det är ett svinaktigt beteende på ren svenska, säger Gunnel Jonsson.
Läs mer om Gunnel Jonsson, Mallorca.Då och Ving.

Haj skapade stor panik bland svenska turister

Det var som hämtat ur skräckfilmen Hajen.En stor blåhaj dundrade plötsligt in bland badande turister på Mallorca. Total panik utbröt, berättar svenska paret Malin och Johan som stod vid strandkanten.– Folk skrek shark och rusade upp ur vattnet.
Läs mer om Hajen.En, Johan, Malin och Mallorca.
Barnfamiljens besvikelse – fick inte bo på sitt hotell
Familjen Calder hade sparat till sin drömsemester för 36 000 kronor.Men när de kom fram till Mallorca med fick de inte bo på hotellet de bokat hos TUI och dottern var bara på stranden en gång under resan.– Det skulle vara vår egen semester och våra val som styrde vart vi vill åka, men så blev det inte, säger Erik Calder.
Läs mer om Erik Calder, Mallorca och TUI.
Sanningen – bakom legendarens förfall
Ett liv som firad mästare med glamour, fester och en ökänd otrohetsskandal.Boris Beckers liv har varit sprängstoff för medierna under 30 års tid.Men till slut blev det en misslyckad affär för mycket.Herrgården på Mallorca som skulle bli hans räddning, har nu försatt tysken i personlig konkurs.
Läs mer om Mallorca.
De struntar i skolan – åker till Mallorca
Elever som struntar i skolan – och drar till Mallorca i stället.På Sandagymnasiet i Huskvarna är det verklighet.Nu rasar skolans rektor Thony Kankare.– Det är högst olämpligt att vara ledig i anslutning till betygsättning, säger han till Jönköpings-Posten.
Norska stjärnan: Allt är ödelagt
Den norska stavhoppsstjärnan Cathrine Larsåsen laddar inför sommarsäsongen.Men vid ett träningsläger på Mallorca kom bagagestrul att ruinera hela resan.Hennes stavar till ett värde av drygt 100 000 kronor var försvunna - och återfanns aldrig.– Säsongen är fucked. Allt är ödelagt, säger hon till Dagbladet.
Mallorca har fått en ny lyxig strandklubb
En ny strandklubb har öppnat på Mallorca. Det är ytterligare en Purobeach-klubb, men nu vid stranden i Illetas. Här finns vita, gigantiska solsängar, en sandstrand och en krog som serverar lätt och fräsch mat, drinkar och smoothies.
Läs mer om Mallorca och Purobeach-klubb.
10 insidertips på Mallorca
Mallorca är en av svenskarnas absoluta favoriter för semestern. Men vad bör man inte missa när man besöker ön? Allt om Resor reste till Palma och ställde frågan till folk som bor på ön eller besöker den ofta: Vilka är dina bästa tips på Mallorca?
Läs mer om Mallorca, Palma och Resor.
Sommarens 10 mest spännande platser i Spanien
Spanien är ett fantastiskt resmål. Mallorca och Barcelona hör till de självklara favoriterna, men här finns så mycket mer. Varför inte satsa på Sevilla, Rioja eller Valencia i stället? Eller Gran Canaria som är som bäst under sommaren. Låt dig inspireras av Allt om Resors guide till 10 härliga resmål.
Världen står i blom – här är de 12 bästa platserna att möta våren
Keukenhof, Central park, Sofiero, Mallorca och Provence. Det finns så många fantastiska platser att uppleva blomsterprakt på när världen står i blom. Voilà – här är världens 12 vackraste blomningar. Njut av all ljuvlig blomsterprakt.
Läs mer om Central, Mallorca, Provence och Sofiero.
Exets ord om Malin Berhagens yngre kille
Tommy Nilsson hyllades härom dagen av exet tillika Mallorca-bon Malin Berghagen. Nu svarar han med värme och ger tummen upp för hennes nye pojkvän. – Isak (ex-parets gemensamme son) tycker om honom och det räcker för mig, säger sångaren.
SVT-profilerna som bytte liv
Nyhetsankaret Pelle Edin bytte SVT-jobbet mot solen på Mallorca. Nu njuter han av det nya livet tillsammans med hustrun Agneta – men är redo att rycka in om SVT kallar. – Det känns jättebra, säger Pelle Edin Expressen har kartlagt fler SVT-profiler som lämnade rutan – och bytte liv.
SVT-profilen lämnade landet – så lever han i dag
Pelle Edin bytte Aktuellt-studion mot solen.Nu berättar SVT-profilen om sitt nya liv där han bor säsongsvis i Sverige och Mallorca.– Det var nervöst att inte köpa ett färdigt objekt men det har gått jättebra, säger han till Aftonbladet.
Kändis-systrarnas härliga återförening
Malin Berghagen och Kristin Kaspersen har haft en härlig återförening på Mallorca. Dagarna innan påsk reste Kristin Kaspersen dit för ett härligt återförenande i värmen med sin halvsyster. Palma, vänner, skratt och kärlek!, skriver Kristin Kaspersen på Instagram.
15 härliga tips på favoritön Mallorca
MALLORCA. Sommarens populäraste ö är behaglig, bedårande och behändig i sin storlek. I över 20 år har Mallorca-kännaren och Allt om Resors medarbetare Elisabet Garcia besökt ön, här delar hon med sig av några favoriter. Av Elisabet Garcia
Världens 12 bästa kryssningar 2017
Kryssningskalendern är öppen året om; fartygen avgår ständigt från hamnar i olika delar av världen. Vilket hav, fartyg och rederi du väljer är upp till dig. Här är 12 heta tips spridda över årets olika månader som kan inspirera. Vi bjuder på allt från en guide till lyxkryssning i Medelhavet, naturtur i Alaska, charterkryss från Mallorca – och en Kubarutt.
Läs mer om Alaska, Kubarutt, Mallorca och Medelhavet.
Spanskt turistmål vill förbjuda uthyrning till turister
Det populära svenska turistmålet Palma de Mallorca tänker förbjuda fastighetsägarna från att hyra ut sina lägenheter till turister. Vice borgmästaren Antoni Noguera hotar med böter på nästan 400 000 kronor för de som hyr ut olicensierat, skriver Diario de Mallorca och Svenska magasinet. – Jag tror de tänker fel, säger svenskan Christina Kastin på Mallorca.
Berghagens plötsliga beslut – för familjen
Malin Berghagen väljer nu att ta ett sabbatsår från sina yogaresor och planerar för framtiden. I ett inlägg på Instagram berättar hon att hon har tagit beslutet – för att fokusera på sin familj: Mitt fokus kommer vara mina två hem, Sverige och Mallorca skriver Malin Berghagen.
Upptäck det orörda och genuina Mallorca
MALLORCA, SPANIEN. Gillar du att ta dig bortom allfartsvägarna? Då är Mallorca ön för dig. Följ med Allt om Resors Jörgen Ulvsgärd på en spännande upptäcktsfärd till små dolda restauranger, skyddade vikar och vindlande vägar.
Läs mer om Allt och Mallorca.
Kunglig fängelsedom kan bli ett lyft för monarkin
Att Iaki Urdangarn, tidigare olympisk handbollsspelare och hertig av Mallorca, till slut skulle låsas in var de flesta spanjorer säkra på. Den stora frågan var om även hustrun Cristna skulle fängslas. Och om det spanska kungahusets utdragna annus horribilis – utredningen av Urdangarns affärsverksamheter har pågått i ett halvdecennium – nu får ett slut.
Läs mer om Cristna och Mallorca.
Provkörd: Volkswagen Golf får ett lyft – modern teknik och fler hästkrafter
Hej Erik, du är på Mallorca och kör en ny Volkswagen Golf? Ja, det är exakt vad jag gör. Vad vill du veta? Alltså, är det en ny Golf du kör? Ja, det är en uppdaterad, ansiktslyft VW Golf. Alltså en facelift. Den har fått lite nytt utseende, som i och för sig påminner väldigt mycket om det dagens Golf, och en del nya funktioner. Också har den fått mer power. Det låter ju lovande! Visst gör det? Golf är ju en väldigt komplett bil sedan innan, men nu är den ännu lite ytterligare imponerande. GTI har fått 15 hästar till och R har fått 10 extra, totalt 310 hk i den nu allts
Läs mer om Golf, Mallorca och Volkswagen Golf.