Malmö enligt

Malmö FF ger sig in i jakten på Felix Beijmo

Djurgården sitter i förarsätet gällande Brommapojkarnas ytterback Felix Beijmo. Men enligt uppgifter till SportExpressen ger Malmö FF klubben en hård kamp om 19-åringen - då de regerande svenska mästarna just nu har lagt ett högre bud än Djurgården. Spelaren väntas ta ett beslut i veckan.

Bil och cykel i kollision – cyklisten flög flera meter

En bil har kört på en cyklist i korsningen mellan Lantmannagatan och Lönngatan i Malmö.Enligt Sydsvenskan har cyklisten flugit flera meter.Cykeln är totalt demolerad efter kraschen.
Uppgifter: Oscar Alsenfelt klar för LIF
Oscar Alsenfelt utsågs till SHL:s bästa målvakt och har burit Malmö Redhawks under säsongen.Nu ser han ut att lämna klubben då burväktaren sägs vara klar för en återkomst till Dalarna - om Leksand klarar sig kvar i SHL, enligt Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Dalarna, LIF, Leksand och SHL.
JUST NU: Ökad polis- närvaro efter brand
En parkerad bil brann under onsdagskvällen i Malmö och polis och räddningstjänst jobbar på platsen.Enligt vittnen har ungdomar setts tända på, och sedan lämna.– Vi är kvar i området, säger Stephan Söderholm strax före klockan 21.
Läs mer om Malmö och Stephan Söderholm.

Bil brinner – vittne såg gäng tända på

En parkerad bil brinner i Malmö och polis och räddningstjänst jobbar på platsen.Enligt vittnen har ungdomar setts tända på, och sedan lämna.
Läs mer om Malmö.
Här är allsvenskans tio hetaste snackisar
Malmö FF försvarar SM-guldet. Det var de flesta experter överens om på den traditionella upptaktsträffen. Här är den tio hetaste allsvenska snackisarna, enligt SvD:s sportkrönikör Anders Lindblad.
Läs mer om SM-guldet.
Flera bilar i krock i Malmö
Polis har larmats till en olycka vid Persborgstorget i Malmö.Enligt larmet rör det sig om två bilar som har kolliderat.–Vi är på väg till platsen, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.
Svensk elbil ska byggas i Skåne
Nu ska den lilla svenska elbilen Uniti serietillverkas. En ny helt automatiserad fabrik ska byggas i antingen Landskrona eller Malmö. Första året kan 50 000 elbilar produceras, enligt företaget. Men först behövs kapital: 500 miljoner kronor.
Läs mer om Landskrona, Malmö, Skåne och Uniti.
Flera bilar och ett hus i brand i Oxie
Sent i natt började fem bilar brinna i Oxie, strax utanför Malmö.När räddningstjänsten kom till platsen för en av bränderna så vittnade flera människor om att det brann i två bilar en bit därifrån också, skriver räddningstjänsten syd på sin hemsida.Enligt uppgifter från platsen ska alla bilar som brunnit ha varit utlandsregistrerade.Kort därefter ska det dessutom ha börjat brinna i ett hus som är under uppbyggnad, enligt räddningstjänsten syd.
Läs mer om Malmö.När och Oxie.
Fem fordon och ett hus började brinna i Oxie
Sent i natt började fem bilar brinna i Oxie, strax utanför Malmö.När räddningstjänsten kom till platsen för en av bränderna så vittnade flera människor om att det brann i två bilar en bit därifrån också, skriver räddningstjänsten syd på sin hemsida.Enligt uppgifter från platsen ska alla bilar som brunnit ha varit utlandsregistrerade.Kort därefter ska det dessutom ha börjat brinna i ett hus som är under uppbyggnad, enligt räddningstjänsten syd.
Läs mer om Malmö.När och Oxie.
Fem fordon och ett hus började brinna
Sent i natt började fem bilar brinna i Oxie, strax utanför Malmö. Kort därefter ska det dessutom ha börjat brinna i ett hus alldeles intill bilarna, enligt uppgifter till Kvällsposten.När räddningstjänsten kom till platsen för en av bränderna så vittnade flera människor om att det brann i två bilar en bit därifrån också, skriver räddningstjänsten syd på sin hemsida.Enligt uppgifter från platsen ska alla bilar som brunnit ha varit utlandsregistrerade.
Läs mer om Kvällsposten.När, Malmö och Oxie.
Flera bilar började brinna – räddningstjänst på plats
Sent i natt började fem bilar brinna i Oxie, strax utanför Malmö.När räddningstjänsten kom till platsen för en av bränderna så vittnade flera människor om att det brann i flera bilar en bit därifrån, skriver räddningstjänsten syd på sin hemsida.Enligt uppgifter från platsen ska alla bilar som brunnit ha varit utlandsregistrerade.
Läs mer om Malmö.När och Oxie.
JUST NU: Brand i föreningslokal
En brand härjade i natt i en föreningslokal på Industrigatan i Malmö.Enligt uppgifter till Kvällsposten ska räddningstjänsten ha hittat flera brandhärdar.– Det är omfattande skador i hela lokalen på andra våningen, säger inre befäl vid räddningstjänst syd, Mattias Sköld.
Schulze: Vi måste snabbt trycka bort Malmö
Framtiden stod i fokus på Helsingborgs IF:s årsmöte.HIF vill bygga Sveriges vassaste fotbollsekonomi.– Vi måste snabbt trycka bort Malmö och återta vår gamla mark i Hässleholm och Kristianstad, säger klubbdirektören Mats-Ola Schulze enligt Helsingborgs Dagblad.
Man allvarligt skadad efter skottlossning
En man har hittats skadad i en trappuppgång i södra Malmö.Han ska ha blivit skjuten med ett vapen försett med ljuddämpare, enligt vittnesuppgifter till Kvällsposten.–Han har allvarliga skador, säger Sara Frostberg Lowery på Region Skånes pressjour.
JUST NU: Man skjuten – är allvarligt skadad
En man har hittats skadad i en trappuppgång i södra Malmö.Han ska ha blivit skjuten med ett vapen försett med ljuddämpare, enligt vittnesuppgifter till Kvällsposten.–Han har allvarliga skador, säger Sara Frostberg Lowery på Region Skånes pressjour.
Allvarligt skadad man hittad i Malmö – misstänkt mordförsök
En man har påträffats skadad i en trappuppgång i Malmöstadsdelen Fosie, uppger Skånepolisen. Enligt sjukhusuppgifter är mannen allvarligt skadad. Tidningsrapporter om att skottlossning ska ligga bakom har inte bekräftats. Brottsrubriceringen är mordförsök, alternativt dråpförsök.
JUST NU: Man skjuten i Malmö
En man har hittats skadad i en trappuppgång i Malmö.Ett stort område har spärrats av, enligt Sydsvenskan.
Läs mer om Malmö, Malmö.Ett och Sydsvenskan.
Man klämd i arbetsplatsolycka
En person har skadats i en arbetsplatsolycka i Malmö.Enligt polisen ska en man ha blivit klämd i anslutning till en industrilokal.– En man är förd till sjukhus, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Calle Persson och Malmö.Enligt.
Bil och cykel i kollision
Polis och ambulans har larmats till en trafikolycka i Malmö. Enligt larmet har en personbil kolliderat med en cyklist.–Vi har en bil på plats. Det finns ingen information om skadade, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Calle Persson och Malmö.
Larm om bilbrand på Rosengård
Larm har kommit om att flera bilar brinner på Rosengård i Malmö.– Enligt tidiga uppgifter ska det vara flera bilar som brinner i ett garage, säger Calle Persson, informatör vid polisens ledningscentral i region Syd.
Läs mer om Calle Persson, Malmö, Rosengård och Syd.
Christiansen på väg mot skrällcomeback
Helt enligt planen tillbaka i full träning i dag.Då öppnar MFF-stjärnan Anders Christiansen för en tidigarelagd matchcomeback.–Får jag klartecken från honom och det medicinska teamet ger jag gärna honom minuter i helgen, säger Malmö FF:s tränare Magnus Pehrsson till Fotbollskanalen.
Läs mer om Fotbollskanalen.
Man utsatt för rånförsök
En man har anmält att han blivit utsatt för ett rånförsök i Malmö.Enligt honom ska två gärningsmän ha flytt från platsen.
Läs mer om Malmö.Enligt.
En död och en skadad vid skottlossning i Malmö
Två män är skottskadade vid Kronetorpsgatan i Malmö – en av dem har avlidit, enligt sjukhuset.En person fördes till sjukhus klockan 22.13.Därefter hittades ytterligare en person i en lägenhet, även han skottskadad.
Läs mer om Kronetorpsgatan och Malmö.