Malmö

Ikea tar nästa steg i e-handeln – här öppnas nya lokala speciallager

Malmö blir nästa stad att förses med ett av Ikeas speciallager för e-handel.

Ikea tar nästa steg i e-handeln – här öppnas nya lokala speciallagret

Malmö blir nästa stad att förses med ett av Ikeas speciallager för e-handel.
Stoppade hans plan minuter före match
Tifot var godkänt - av förbundet. Då stoppades Anders Ungh, 62, från att tända två tomtebloss på Malmö stadion.– Om jag hade tillåtits bränna dem hade det blivit Sveriges första legala pyroteknik på svenska fotbollsarenor, säger Ungh.
Läs mer om Malmö och Ungh.
Biljettkontrollant fick kalla på polis
Vid 11.50 på tisdagen larmades polisen till Malmö Centralstation efter att en biljettkontrollant hamnat i tumult med två unga män.Med hjälp av ordningsvakter greps männen i väntan på polis.

En person påkörd vid hållplats

Vid lunchtid på tisdagen kom det in ett larm till polisen att en pojke blivit påkörd vid en busshållplats i Malmö.I själva verket handlade det om en vuxen man – som klarade sig med lindriga skador.
Läs mer om Malmö.I.
Kasai öppnar nya restauranger i Stockholm och Malmö
Paulo Fagundez, Jerry Forsberg och Felix Granander öppnar två nya krogar i maj.
Delårsrapport januari-mars 2018: Stark värdeutveckling och hög investeringstakt
I dagens delårsrapport för det första kvartalet 2018 redovisar Victoria Park en fortsatt stark värdeutveckling och hög investeringstakt. Kontanterbjudande från Starwood Capital Group. Förvärv av 327 lägenheter i Malmö och Trelleborg. Tillträde av 285 lägenheter i Malmö. Substansvärdet ökade med 40 procent till 31,08 kronor (22,25).
Mogen jazz av skivdebutanten Linus Karlsson
Debutalbum för saxofonisten Linus Karlsson från Malmö, som också skrivit de sju kompositioner som finns med på skivan. Han har också producerat. Musiken känns mogen.
Läs mer om Malmö.
Stärkt stöd för konstgjord bukspottkörtel
En konstgjord bukspottkörtel ser ut att vara säker och effektiv på kort sikt vid typ 1-diabetes, enligt en metaanalys i tidskriften BMJ. En svensk expert tror att tekniken snart finns på hemmaplan. s i Malmö.
Läs mer om BMJ och Malmö.
Välkomna förbi Kvällspostens monter på årets Seniormässa
I dag, i morgon och på torsdag (24, 25, 26 april) finns Kvällsposten på årets seniormässa i Malmö.Kom och träffa oss i vår monter och berätta vad du tycker om tidningen och sajten.Vad vill du läsa om? Vad är viktigt för dig? Vi är på plats och lyssnar på dig.
Pehrssons hyllning efter efterlängtade MFF-segern: "Han är unik"
Malmö FF tog under gårdagen första segern i allsvenskan sedan premiären. Markus Rosenberg visade vägen med sina två mål i 3-1-segern mot Brommapojkarna och efteråt var tränaren Magnus Pehrsson mycket belåten med 35-åringen.
Läs mer om Brommapojkarna.
Malmö FF är på väg igen – frågan är var
Segern var odiskutabel.Sträckan dit kan diskuteras hur länge som helst.Under tiden kan vi konstatera att Malmö FF i alla fall är på väg igen – frågan är fortfarande var.
Läs mer om Malmö FF.
TV: Rieks hjärnsläpp - motade undan bollen med händerna i straffområdet: "Vafan är det här"
Malmö FF tog i slutet av första halvlek ledningen mot Brommapojkarna på Stadion. Det varade dock inte särskilt länge, då Brommapojkarna i den 63:e minuten blev tilldelat straff efter hörna.
Läs mer om Brommapojkarna och Stadion.
Tvåmålsskytten Rosenberg: Extremt viktigt
Redan i den femte omgången ställdes Malmö FF inför en måstematch i allsvenskan. Det regerande svenska mästarlaget svarade med en 3–1-seger hemma mot Brommapojkarna. – Extremt viktigt efter de senaste resultaten, säger tvåmålsskytten Markus Rosenberg.
Läs mer om Brommapojkarna och Malmö FF.
Malmös storskytt skadad: Armen domnade av
HK Malmö vann SM-semifinal två borta mot Alingsås med 28-23. En total scenföränd...
Läs mer om SM-semifinal.
Rosenberg frälste Malmö – BP:s tredje raka förlust
Markus Rosenberg såg med två mål till att Malmö FF blev ett vinnande lag igen. Guldfavoriten besegrade nykomlingen Brommapojkarna med 3–1 (1–0) som förlorade för tredje matchen i rad.
Läs mer om Brommapojkarna och Malmö FF.
Rosenberg frälste MFF hemma mot BP
Malmö FF är inte borträknat från att försvara sitt SM-guld. Lagkaptenen Markus Rosenberg klev fram som en frälsare för MFF och satte två mål när Brommapojkarna besegrades med 3–1. Segern är Malmös blott andra på fem allsvenska matcher.
Läs mer om Brommapojkarna, MFF och SM-guld.
Klart att man har varit lite frustrerad
MALMÖ/STOCKHOLM. På väg mot ett nytt fiasko.Då räddade Markus Rosenberg sitt Malmö FF med två mål.– Inte tillräckligt bra, men ett steg framåt, säger han efter 3-1 mot Brommapojkarna.
Läs mer om Brommapojkarna och Malmö FF.
HK Malmö studsade tillbaka: En annan taggning
HK Malmö studsade tillbaka och vann borta i SM-semifinal två mot Alingsås med 28...
Läs mer om SM-semifinal.
Kritik mot handbollen: Något måste göras
HK Malmö vinner semifinalen borta mot Alingsås och skickar in ny tändvätska i kampen om en finalplats.Det sportsliga läget förändrar inget för HKM:s ordförande Jörgen Rasmusson.Han svingar mot handbollens säsongsplanering.– Jag ska lyfta frågan. Något måste göras, säger Rasmusson.
JUST NU: Ingen Jonas Olsson i Djurgården - Kozica bänkad på nytt
Efter den imponerande 3-0-segern mot Malmö spelar Djurgården nu nytt allsvenskt möte när de gästar Elfsborg. Avspark 19.00.
Läs mer om Djurgården, Elfsborg, Kozica och Malmö.
PÅ FD: Vill se stjärnan i ny roll - rockaden i Djurgården
Under måndagskvällen gästar Djurgården Borås för allsvenskt möte med Elfsborg. Efter Jonathan Rings fina insats mot Malmö vill FD:s krönikör Magnus Österberg inte flytta på nyförvärvet, men inte heller på nytt bänka Dzenis Kozica.
Läs mer om Djurgården, Elfsborg och Malmö.
Malmös drag: Jag ser det inte som en kris...
Måstematch mot BP på stadion.Då har Malmö FF ändrat träningsupplägg för att bryta trenden med tre raka utan seger.–Jag ser det inte som en kris, säger MFF:s tränare Magnus Pehrsson.
Läs mer om Malmö FF.
Anton Öhman klar för Malmö
Läs mer om Malmö.