Man city manchester city

Bekräftat: Guardiola är klar för Man City

Till slut blev det officiellt. Pep Guardiola kommer att ta över Manchester City efter säsongen. – Jag tycker det är bra att inte ha några spekulationer, säger den avgående tränaren Manuel Pellegrini.

Avslöjar: Kosovare Asllani nära Man City

MALMÖ. Vid årsskiftet bröt Kosovare Asllani, 26, sitt kontrakt med Paris Saint-Germain. Nu kan Kvällsposten avsöka att landslagsstjärnan är mycket nära en flytt till en annan av fotbolls-Europas giganter Manchester City. –Jag vill komma till ett klubblag där jag kan utvecklas, sa Asllani till Kvällsposten för två veckor sedan.
Så ska Manchester City erövra världen
På planen har Manchester Citys höst inte varit lika överlägsen som den oändliga skattkistan motiverar.Utanför har klubbens ägare tagit ett stort kliv i sin ambition att erövra inte bara England, utan världen. Man gör det tillsammans med Kina, ett land som gör allt för att moderniseras med fotbollen i centrum.
Läs mer om England, Kina och Manchester City.
Allsvenska klubben sparkar PL-spelaren
Mycket talar för att Falkenberg kommer sparka Manchester City-lånet Godsway Donyoh, 21. Men samtidigt öppnar man för att ta in en ny spelare från den engelska toppklubben. – Vi söker olika alternativ, säger Falkenbergs sportchef Håkan Nilsson till GT.

Kineser köper del i Man City

Kinesiska investerare köper 13 procent av Premier League-klubben Manchester City för motsvarande 3,5 miljarder kronor.
Kineser köper del i Man City
Kinesiska investerare köper 13 procent av Premier League-klubben Manchester City för motsvarande...
Liverpool krossade Manchester City
Liverpool krossade Manchester City. Liverpool spelade ut Manchester City. Jürgen Klopps lag stod för superb insats, i Manchester, när man vann med klara 4-1 mot den tidigare serieledaren.
Läs mer om Manchester och Manchester City.
Guzan stod i vägen för Man City
Manchester City ledde Premier League, Aston Villa låg sist – men trots en bitvis massiv press mot...
City kammade noll mot bottengänget
Manchester City mötte Aston Villa på bortaplan. Tre givna poäng kan man tycka. Men tabelljumbon krigade till sig ett kryss.
Läs mer om Aston Villa.
Kevin de Bruyne stor hjälte för Man City
Manchester City slog till på stopptid. Kevin de Bruyne frälste det engelska storlaget med sitt mål mot Sevilla i den 91:a minuten.
Läs mer om Bruyne, Man City och Sevilla.
Otäcka scener – inför matchen i Manchester
I kväll tar Manchester City emot Sevilla i Champions League. Inför matchen utspelades våldsamma scener mellan delar av de båda supportergrupperna. – En man fick huvudskador och behandlades på platsen, säger en polistalesperson till The Mirror.
Agueros show – slog till med fem raka mål
Efter 40 minuter låg Manchester City under hemma mot Newcastle. 20 minuter senare leder man med 6-1 efter fem mål av Sergio Aguero. Newcastles kris blir värre och värre.
Börjesson: Måste visa att han är den rätta nu
Elva poäng bakom guldrivalen Manchester City. Då medger till och med Jos Mourinho att guldet redan kan vara förlorat för Chelsea. Efter förlusten mot Everton måste The special one nu plötsligt försvara att han är rätt man att leda de regerande mästarna.
Läs mer om Chelsea, Everton, Manchester City och The.
Klart: De Bruyne till City
Nu är sommarens hittills dyraste värvning i hamn. Manchester City bekräftar att man köpt in...
Läs mer om City.
Klart: De Bruyne till City
Nu är sommarens hittills dyraste värvning i hamn. Manchester City bekräftar att man köpt in belgaren Kevin De Bruyne från tyska Wolfsburg. Enligt uppgifter i brittiska medier får den engelska storklubben betala 50 miljoner pund, motsvarande cirka 650 miljoner kronor för den offensive mittfältaren.
Läs mer om City, Kevin De Bruyne och Wolfsburg.
Man City besegrade spöket - slog Everton
City fortsätter att imponera. Mot Everton kom tredje raka segern - efter en bjudning av Evertons målvakt Tim Howard. Manchester City vann till slut med 2-0, och har fortfarande inte släppt in något mål den här säsongen. – Det var ett styrkebesked av City, säger Pontus Kåmark i Viasat.
Läs mer om City, Everton, Tim Howard och Viasat.
Klart: Sergio Ramos skriver nytt med Real
Sergio Ramos har varit ryktenas man under sommaren, både Manchester City och framförallt Manchester United har sagts vara intresserade av honom. Men nu tar den spanska landslagsbacken död på övergångssnacket.
Sergio Ramos stannar i Real
Sergio Ramos har varit ryktenas man under sommaren, både Manchester City och framförallt Manchester...
Läs mer om Manchester City, Manchester och Real.
Man City förlänger med Pellegrini
Efter lång tids spekulation har Manchester City förlängt kontraktet med tränaren Manuel Pellegrini med ett år. Det innebär att chilenarens avtal sträcker sig till sommaren 2017. Det betyder också att pressen att vinna titlar ökar.
Man City förlänger med Pellegrini
Efter lång tids spekulation har Manchester City förlängt kontraktet med tränaren Manuel Pellegrini...
Bachner: Därför går Sterling till Man City
Raheem Sterlings förvandling till superstjärna var ett ledmotiv i Liverpools titeljakt för två år sedan. Nu har klubben förlorat rätten att äga honom. Sterlings framtid måste omedelbart bli en blockbuster och bära till Manchester City.
QPR åker ur efter förlusten
QPR behövde vinna för att ha chansen att rädda kontraktet. Svårt på förhand – men totalt omöjligt om man inte har en plan för att stoppa Sergio Agüero. Skyttekungen gjorde hattrick när Manchester City förnedrade QPR med 6–0.
QPR åker ur efter förlusten
QPR behövde vinna för att ha chansen att rädda kontraktet.Svårt på förhand — men totalt omöjligt om man inte har en plan för att stoppa Sergio Agüero.Skyttekungen gjorde hattrick när Manchester City förnedrade QPR med 6—0.
QPR åker ur efter förlusten
QPR behövde vinna för att ha chansen att rädda kontraktet.Svårt på förhand — men totalt omöjligt om man inte har en plan för att stoppa Sergio Agüero.Skyttekungen gjorde hattrick när Manchester City förnedrade QPR med 6—0.
City planerar att köpa – för hela 2,8 miljarder
Blir det en galen Silly-sommar i England? Enligt Sky Italia förbereder Manchester City ett jätteprojekt där man är redo att spendera 2,8 miljarder kronor på transfermarknaden. Huvudmålet: att hämta in Pep Guardiola som tränare.