Maria montazami

Anna är Montazamis högra hand: Sa klick

Anna Wesselink gick på ett fanmöte med sin mamma och träffade Maria Montazami. I dag två år senare är hon den svenska Hollywoodfruns högra hand. – Det sa bara klick mellan oss och en vecka senare var jag hennes assistent, säger Anna Wesselink.

Montazami medlare i stora Hollywoodfajten

Det kokade om Hollywoodfruarna i säsongens sista avsnitt. Åsa och Britt ilsknade till mot Gunilla - som svarade med att vilja ge dem sparken från programmet. Maria Montazami behöll dock lugnet och försökte medla. – De var taskiga mot Gunilla och sa elaka saker. Det var väldigt onödigt och oschyst, säger hon och avslöjar att dramat fortsätter i nästa säsong av Svenska Hollywoodfruar som redan är inspelad.
Det Gröna Skafferiet möter Maria Montazami
Maria Montazami Familj: Maken Kamran, barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas Aktuell: Lanserar servises Moments by Maria Montazami Du lanserar en egen service som du gett namnet Moments, var kommer det namnet ifrån?
Maria Montazami har designat en ny servis
Maria Montazami, vår svenska Hollywoodfru, är just nu i Stockholm för att visa sin första egendesignade servis. Inspiration till nya kollektionen kommer från hennes liv. – Som en glad överraskning har jag också gömt några av mina kända citat under en del tallrikar, säger Maria.
Läs mer om Hollywoodfru, Maria och Stockholm.

Nu lämnar exvännen Montazamis kvarter

Deras vänskap avbröts hastigt förra året. Nu har Mindy Bondurant flytt fältet och bor inte längre granne med Maria Montazami. - Jag har flyttat. Huset är till salu, avslöjar hon för EXTRA.
Veckans fråga: Vilken var din första mobiltelefon?
Maria Montazami, Gustav Fridolin och Zara Larsson svarar.
Läs mer om Gustav Fridolin och Zara Larsson.
Veckans fråga: Vilken var din första mobiltelefon?
Maria Montazami, Gustav Fridolin och Zara Larsson svarar.
Läs mer om Gustav Fridolin och Zara Larsson.
Montazami gör comeback med nytt program!
Maria Montazami har blivit en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och i höst är hon tillbaka som en av de fyra fruarna i, tillsammans med, och. Nu avslöjar hon dessutom att hon kan
Maria Montazami tillbaka i tv-rutan
Men äktenskapet har sedan dess varit allt annat än tofsar och en dans på rosor. Samtidigt är ett nytt tv-program i Skåne på tapeten igen. - Ja, det är en diskussion som jag har haft med några i Malmö, säger Maria Montazami.
Läs mer om Malmö, Maria Montazami och Skåne.
HollyFood: Maria Montazami
Foto: Martin Löf I del tre i vår serie HollyFood får ni träffa Maria Montazami som hyser stor passion för matlagning och är tacksam för att hon har tillgång till tre matkulturer som
Läs mer om HollyFood och Maria Montazami.
Fem snabba med Anna Blomberg om sin nya show
Anna Blomberg som Elisabeth Höglund, Annie Lööf och Maria Montazami. Något otydliga SVT Flow har fått tillskott av ännu en serie som kan gosa ner sig mellan Full Patte och På jakt med
På het kändisspaning i stjärntäta Los Angeles
Lägg ihop allt du tycker om. Palmer, sol, hav, shopping, restauranger, natur och uteliv. Då skulle resultatet bli Los Angeles. Hollywoodskylten och Maria Montazami är långt ifrån Los Angeles enda attribut.
Läs mer om Maria Montazami.
Blomberg gör show i SVT Flow
Komikern Anna Blomberg får en egen show i SVT:s nättjänst SVT Flow. I Anna Blomberg show ska komikern låta sina mest kända karaktärer möta gäster som Maria Montazami, Elisabet Höglund, Annie Lööf (C) och Jimmie Åkesson (SD).Anna Blomberg show får premiär den 28 maj, skriver Expressen. (TT)
Blomberg gör show i SVT Flow
Stockholm/TT Komikern Anna Blomberg får en egen show i SVT:s nättjänst SVT Flow. I `Anna Blomberg show` ska komikern låta sina mest kända karaktärer möta gäster som Maria Montazami,
Läs mer om Blomberg och Maria Montazami.
Blomberg gör show i SVT Flow
Komikern Anna Blomberg får en egen show i SVT:s nättjänst SVT Flow. I `Anna Blomberg show` ska komikern låta sina mest kända karaktärer möta gäster som Maria Montazami, Elisabet Höglund,
Blomberg gör show i SVT Flow
Komikern Anna Blomberg får en egen show i SVT:s nättjänst SVT Flow. I Anna Blomberg show ska komikern låta sina mest kända karaktärer möta gäster som Maria Montazami, Elisabet Höglund, Annie Lööf (C) och Jimmie Åkesson (SD).
Blomberg gör show i SVT Flow
Komikern Anna Blomberg får en egen show i SVT:s nättjänst SVT Flow. I Anna Blomberg show ska komikern låta sina mest kända karaktärer möta gäster som Maria Montazami, Elisabet Höglund, Annie Lööf (C) och Jimmie Åkesson (SD). Anna Blomberg show får premiär den 28 maj, skriver Expressen.
Så här blir Blombergs nya show i SVT Flow
Nu samlas Jimmie Åkesson, Elisabet Höglund, Annie Lööf och Maria Montazami. I sällskap med Kåta Gun och mattanten Berit. Anna Blomberg är tillbaka med sin egen show på SVT Flow.
Hon drillar Montazami till sitt livs bästa form
–Jag vet att Maria Motazami varit rätt avundsjuk, så henne tar jag mig gärna an nästa gång, säger Ida Warg.
Hon drillar Montazami till sin livs bästa form
–Jag vet att Maria Motazami varit rätt avundsjuk, så henne tar jag mig gärna an nästa gång, säger Ida Warg.
Tony Irving: `Jag tar avstånd från Maria Montazami!`
I förra årets säsong av medverkade -stjärnan. Men domaren avslöjar att han inte direkt föll pladask för Montazami. `Hon var inte vad jag förväntat mig,` förklarar han för Nöjesbladet.
Läs mer om Montazami och Nöjesbladet.
Maria Montazami totalförstörd efter hundens död: `Gråter ihjäl mig!`
I Svenska Hollywoodfruar har vi fått se Maria Montazami med hunden Bella, som varit hennes följeslagare i sju år. I lördags natt gick hunden plötsligt bort, och Maria är totalförstörd.
Läs mer om Bella, Maria och Maria Montazami.
Maria Montazamis hund Bella har dött
Maria Montazamis, 48, älskade hund Bella, 7, dog i går natt. Nu sörjer hela familjen. – Det är jättetraumatiskt, vi var inte alls beredda på det och då blir det ännu värre, säger Maria Montazami.
Läs mer om Bella och Maria Montazami.
Jag drömmer om att snorkla i Australien
Hollywood-frun Maria Montazami, 48, är ständigt aktuell. Här delar hon med sig av sina bästa restips världen över.
Läs mer om Australien.