Maria montazami


Hon drillar Montazami till sitt livs bästa form

–Jag vet att Maria Motazami varit rätt avundsjuk, så henne tar jag mig gärna an nästa gång, säger Ida Warg.

Hon drillar Montazami till sin livs bästa form

–Jag vet att Maria Motazami varit rätt avundsjuk, så henne tar jag mig gärna an nästa gång, säger Ida Warg.

Tony Irving: `Jag tar avstånd från Maria Montazami!`

I förra årets säsong av medverkade -stjärnan. Men domaren avslöjar att han inte direkt föll pladask för Montazami. `Hon var inte vad jag förväntat mig,` förklarar han för Nöjesbladet.

Läs mer om Montazami och Nöjesbladet.
Maria Montazami totalförstörd efter hundens död: `Gråter ihjäl mig!`

I Svenska Hollywoodfruar har vi fått se Maria Montazami med hunden Bella, som varit hennes följeslagare i sju år. I lördags natt gick hunden plötsligt bort, och Maria är totalförstörd.

Läs mer om Bella, Maria och Maria Montazami.

Maria Montazamis hund Bella har dött

Maria Montazamis, 48, älskade hund Bella, 7, dog i går natt. Nu sörjer hela familjen. – Det är jättetraumatiskt, vi var inte alls beredda på det och då blir det ännu värre, säger Maria Montazami.

Läs mer om Bella och Maria Montazami.
Maria Montazami visar upp extremt oväntad talang

Jag drömmer om att snorkla i Australien

Hollywood-frun Maria Montazami, 48, är ständigt aktuell. Här delar hon med sig av sina bästa restips världen över.

Läs mer om Australien.
Maria Montazami efter kärlekskrisen: `Vi blev starkare!`

Under Maria Montazamis medverkan i svenska Lets Dance sattes hennes äktenskap med maken Kamran Montazami på prov. Paret genomgick en svår kris under programmet, men efter finalkvällen

Läs mer om Kamran Montazami.
Maria Montazami: För sent att vara elak

Det berättar Hollywoodfrun i podcasten Livshjulet med Anna Hegestrand, och faller i tårar över kärleken till maken. – Det var säkert den absolut svåraste tiden för hans del i vårt förhållande, säger Maria Montazami. Lyssna på avsnittet i mp3-spelaren, prenumerera eller ladda ner mp3-filen här.

Kolla! Rod Stewart gör som Maria Montazami

Barnfamiljen slappar på stranden när en man kommer sjungande i strandbrynet.Nä, men är det inte...?Jo, visst är det Rod Stewart.

Läs mer om Maria Montazami och Rod Stewart.
GUIDE: Ät, bo och lyxa som Maria Montazami

Shoppa, ät och lyxa som Maria Montazami! Här visar Hollywoodfrun sina favoritställen i Orange County, södra Kalifornien. Här finns vingårdar, milslånga stränder och glassiga hotell.

Jag kunde tappa det helt när vi blev osams

Maria Montazami om sin tid som prestationsprinsessa, klassens clown och att vara pank

Pernilla Wahlgren fick Maria Montazami att skämmas i tv!

I går sändes programmet `Montazamis med vänner`, som Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso gästade. När gänget skulle ta en fika i trädgården, sänktes stämningen när Pernilla

Maria Montazami: Vill kunna ta mig en bulle

- Min last är svenskt godis, berättar hon.

Så bodde Montazami i drömvillan i Falsterbo

Kvällsposten ger dig här en unik inblick i livet i drömhuset i Falsterbo - och bilderna tv inte visar. - Vi trivdes jättebra och så fick vi kalasa på smörgåstårta, berättar Maria Montazami.

Maria Montazamis 10 favoriter i Kalifornien

San Francisco, Los Angeles och Orange County - här har Maria Montazami koll på några av världens finaste stränder, lyxig shopping och sevärdheter. Det, liksom alla öppna människor, gör att hon stortrivs i soliga Kalifornien.

Maria Montazami visar runt i lyxvillan i Falsterbo

Läs mer om Falsterbo.
Nu öppnar Montazami upp dörren i Falsterbo

Nu öppnar familjen Montazami famnen för gäster i Falsterbo. Och Skåne är en kär del av Sverige. - I 20 år har Kamran och jag tänkt köpa hus i Skåne, säger Maria Montazami.

Hollywoodfruar kan få ny säsong

På tisdagskvällen sänds säsongsfinalen av TV 3:s Svenska Hollywoodfruar, men misströsta inte. Det ser ut att bli en omgång till, skriver Aftonbladet. Hollywoodfrun Siv Cotton säger till tidningen att hon är kontrakterad för en ny säsong och Britt Ekland meddelar att hon gärna är med igen. Vad seriens favoritfigur Maria Montazami säger om saken är däremot oklart.

Maria Montazami om lyxgåvorna: `Får en bil vartannat år!`

I gårkvällens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar pikade Maria Montazami maken Kamran Montazami genom att ge honom ett strykjärn i present, vilket hon själv fick i 30-årspresent av honom.

Maria Montazami om makens lyxpresenter

På 30-årsdagen fick hon ett strykjärn. Men Maria Montazami intygar att maken Kamran har blivit bättre på födelsedagspresenter sedan dess - nu är det bilar, väskor och smycken som gäller. - Hans presenter är praktiska, det kan vara allt från en bil till en juvel.

Läs mer om Kamran.
Så gick Gudrun Schymans möte med Maria Montazami

Läs mer om Maria Montazami.
Maria Montazami: Jag är ju så lång

- Jag är ju så otroligt lång och jag tror att han kände sig lite obekväm, säger Montazami till EXTRA.

Läs mer om Montazami.
Montazami fick träffa sin pappa

När Maria Montazamis föräldrar skilde sig förlorade hon kontakten med sin pappa. Efter 34 år har hon nu träffat honom igen. Det blev ett känslosamt möte, skriver Expressen.

Läs mer om Expressen.
Stjärnorna möts - utan att hälsa på varandra

G-TEBORG. Den frostiga stämningen mellan Camilla Läckberg, 39 och Maria Montazami, 47 fortsätter. Här står författaren och Hollywood-frun... [expressen.se] Läs mer här Idag 09:36
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22