Maria montazami

Montazamis lögner för att slippa makens ilska

Maria Montazami tjänar egna pengar efter Svenska Hollywoodfruar-succn, men det är maken Kamran som bestämmer vad hon ska göra av pengarna.Samtidigt berättar hemmafrun om hur hon lurat maken - med rädsla för att han ska bli arg.– Jag har fått strikta order från Kamran, säger Maria Montazami.

Montazamis lögner för att slippa makens ilska

Maria Montazami tjänar egna pengar efter Svenska Hollywoodfruar-succn, men det är maken Kamran som bestämmer vad hon ska göra av pengarna. Samtidigt berättar hemmafrun om hur hon lurat maken - med rädsla för att han ska bli arg. – Jag har fått strikta order från Kamran, säger Maria Montazami.
Hollywoodfrun om bråken med maken
Maria Montazami och maken Kamran har hållit ihop i nästan 30 år.Nu berättar Svenska Hollywoodfruar-profilen om knepen för att hålla kärleken vid liv så länge som möjligt.– Lägg svartsjukan på hyllan så fort som möjligt, säger Maria Montazami i Allers.
Maria Montazami jobbade för knarklangare
Maria Montazami har arbetat för en familj som sålde droger. Familjens äldste son, som Hollywoodfrun brukade skjutsa till skolan, blev sedan mördad. – Drogpersoner är oberäkneliga och det jag är mest rädd för av allt är att bli mördad, säger hon till Allers.
Läs mer om Hollywoodfrun.
Maria Montazami: Jag vill skiljas
Maria Montazami ska bjuda sina vänner på fjäskmiddag. Då chockar hon sin man Kamran Montazami svårt. – Jag vill skiljas, säger hon i Svenska Hollywoodfruar.
Montazamis fräcka pik mot Elena Belle
Elena Belle - tidigare Natacha Peyre - träffar de andra Hollywoodfruarna i Svenska Hollywoodfruar för första gången. Men Maria Montazami har ingen aning om vem hon är - och skämtar om hennes ålder. – Eftersom jag har bott här i 28 år och hon är kanske 15 år gammal så vet jag ingenting om henne, säger Montazami.
Maria Montazami: Jag vill ha allt på en gång
Maria Montazami tar på sig allt mer – i höst är hon aktuell i tre program i TV3 förutom sin växande business. Å andra sidan är varken tålamod eller måttfullhet en dygd i hennes bok. – Jag har en obsession. Jag vill ha allting direkt!
Läs mer om TV3.
Betalar barnen för att vara med i TV3
Maria Montazami och hennes barn har varit med i alla säsonger av Svenska hollywoodfruar. I Skavlan avslöjar hon nu att hon mutar sina för få dem att ställa upp framför kameran. – Jag gav dem lite pengar och sa åt dem att inte berätta för någon, säger hon i programmet.
Läs mer om Svenska och TV3.
Maria Montazami rör mamma till tårar i tv
I kvällens avsnitt av Rum för dig som sänds på TV3 ska Maria Montazami och dottern Sara hjälpa Marias mamma Anita att bo in sig i hennes nya lägenhet och skapa någonting som Anita länge drömt om.
Läs mer om Anita, Maria Montazami, Rum, Sara och TV3.
Maria Montazami om sin cancerskräck
Maria Montazami hittade en knöl i bröstet. I Cancerpodden berättar tv-profilen nu om sin skräckupplevelse hos läkaren. – Jag trodde jag skulle dö, säger hon i podden.
Maria Montazami börjar om – som kläddesigner
Tillsammans med sina döttrar har Maria Montazami inlett en ny karriär - som designer med egen kollektion. Men givetvis är Hollywoodfrun även aktuell när tionde säsongen av Svenska Hollywoodfruar är tillbaka i höst. – Det blir den galnaste säsongen någonsin, säger hon.
Montazami är trippelaktuell i höst
Det blir en hel del Maria Montazami i tv-rutan framöver. I höst är Hollywoodfrun aktuell med tre...
Gunilla Persson blir vinförsäljare
Hollywoodfrun utmanar Maria Montazami
Läs mer om Maria Montazami.
Tackade nej på grund av Maria Montazami
Isabel Adrian Angello tackade nej till Let s Dance för några år sedan. Anledningen var kontrollbehovet och Maria Montazami. Nu har utmaningen varit närheten till danspartnern. – Backa har jag sagt flera gånger, säger Isabel Adrian i Expressen TV:s Vardagspuls.
Malin är kvinnliga kändisarnas favorit
Hon arbetar på inspiration och har för säkerhets skull en symaskin Los Angeles. Malin Hedlund har på fem år blivit kändisarnas favoritdesigner och har bland andra klätt Maria Montazami, Tina Nodström, Anna Anka, Ann Wilson och Pernilla Andersson. – Mina klänningar finns i bara ett exemplar så alla kan känna sig unika, säger Malin när vi besöker hennes atelj i Hertzska Villan, Helsingborg.
Här ryker Bagge och Montazami ihop
Maria Montazami och Laila Bagge drabbar samman i säsongsstarten av Fångarna på fortet. Här är tv-profilernas munhugg i programmet: – Mrs Hollywood ska inte tro att Sverige inte har någonting att komma med, säger Laila Bagge.
HeatoN är klar för Fångarna på fortet
Schlagerartisten Anna Book, Counter strike-stjärnan Emil HeatoN Christensen och tv-profilen Maria Montazami. Det är några av deltagarna i den nya säsongen av Fångarna på fortet.
Lailas son Liam gör succ på Youtube
Youtubehimlen har fått två nya stjärnor. Liam och Lennon ska göra Youtubesucc med obekväma frågor till kändisarna. – Hur tror du att du kommer börja morgondagen, med resorb eller dagen efter-piller?, frågar killarna Hollywoodfrun Maria Montazami under en gala.
Montazami om att fylla 50: Ung i sinnet
I dag firar Maria Montazami sin 50-årsdag i vindistriktet Napa Valley norr om San Francisco. Hon känner inte av någon 50-årskris utan blickar framåt med nya, spännande projekt. - Det sköna är att jag fortfarande känner mig ung i sinnet, säger Maria Montazami inför dagens firande.
Hollywoodfru hyllarsvenskars omtanke
Svenska Hollywoodfruar är tillbaka i rutan och därmed också Maria Montazami. Hon är mångas favoritfru i realityserien, med sin snälla framtoning och sin fäbless för ostkrokar, gardintofsar och beigefärgat läppstift.
Läs mer om Maria Montazami.
Maria Montazamis ilska – mot läraren
I kvällens Svenska Hollywoodfruar hamnar Maria Montazami i bråk med sin sylärare Rosanne - som upplevde att Hollywoodfrun inte ville lyssna. – Den här sytanten ska inte lära mig hur man sätter in tråden i nålen. Inget sånt, säger Maria Montazami i programmet.
Vi blev insnöade där, men det var härligt
Maria Montazami har flera av sina världspärlor nära sitt hem i Orange County. På semestern kopplar hon gärna av på Bahamas kritvita stränder men drömresan går till Afrika och safari i Tanzania.
Läs mer om Afrika, Orange County och Tanzania.
Maria Montazami dubbelhackad på Instagram
De kan ju hacka the american government
Läs mer om Instagram.