Maria montazami

Montazamis rädsla för maken Kamran

Maria Montazami är rädd för maken Kamran i veckans Svenska Hollywoodfruar.Anledningen: hon flyttar på familjens piano mot hans vilja.– Det kommer nästan vätska ur munnen för jag är så rädd, säger Montazami i programmet.

Montazamis dotter har vuxit upp – så ser hon ut i dag

Hennes mamma blev känd i dokusåpan Svenska Hollywoodfruar – nu har Hanna Montazami växt upp.Maria Montazamis dotter är bloggprofil i Los Angeles. Mor och dotter driver dessutom ett modeföretag tillsammans.Jag älskar mina föräldrar så mycket, jag är så tacksam för allt de har gjort, skriver Hanna Montazami i ett inlägg på bloggen.Samtidigt hyllas Hanna Montazami för sitt utseende.
Montazamis stora oro under TV4-inspelningen
Fångarna på fortet får en dramatisk vändning för familjen Montazami.Maria Montazamis son Nicholas tappar andan i den underjordiska vattencellen – medan familjen bara kan titta på.– Jag trodde att jag skulle drunkna, säger Nicholas Montazami efteråt.
Läs mer om Montazami.Maria.
Montazamis sovrumshemlighet – Fifty Shades of Grey
Vi är vana att se Hollywoodfrun Maria Montazami i sitt hem med mycket gulddetaljer, stora möbler och tofsar så klart.Nu visar hon upp hela sitt hem för tidningen Hänt och tittarna får följa med ändå in i sovrummet – där Hollywoodfrun kör på en helt annan stil.– Jag kör stenhårt på min id av Fifty Shades of Grey, säger hon i videon.

Montazamis otrohets- bråk med maken

Maria Montazami och maken Kamran har hållit kärleken vid liv under 25 års äktenskap. Men nu berättar Hollywoodfrun om parets otrohetsbråk. – Han kom hem med ett sugmärke en gång, så vem vet? säger Montazami.
Läs mer om Hollywoodfrun, Kamran och Montazami.
Montazamis oväntade upptäckt om maken
Maria Montazami har varit gift med sin man i nära 30 år. Trots det visste Hollywoodfrun, som själv tror på Gud, vad Kamran Montazami har för religion. – Jag trodde han var full muslim, säger hon i podcasten Tankar med....
Montazami i bråk med maken: Där är Kamran väldigt strikt
Maria Montazami är snart tillbaka i en ny säsong av Svenska Hollywoodfruar.Nu berättar hon om bråket med maken om deras barns uppfostran.– Vi har sällan haft konflikter när det gäller barnen, men nu är vi lite oense, säger hon i Kändispodden.
Maria Montazami i otrohetsbråk
Maria Montazami har ingen tolerans för otrohet – och är noga med att markera revir.När en kvinna närmade sig maken Kamran Montazami så drog Hollywoodfrun henne i håret.– Han är min! En sådan där riktig halsryckare, och det var hemskt, säger Maria Montazami om infallet i Mix Megapols podcast Dilemma.
Anna Handell Jag tar med mig sommarens minnen
Anna Handell släpper en ny skissbok och almenacka OCH tillsammans med Maria Montazami och Fyrklovern har hon formgett en servis. – Jag har arbetat med båda under en lång tid så det känns fantastiskt att de är klara nu, säger den grafiskt formgivaren, illustratören och konstnären.
Läs mer om Fyrklovern, Maria Montazami och OCH.
Magiska växten löser Montazamis kärleksliv
Tv-aktuella Maria Montazami, 51, är på gång med en ny servis som släpps lagom till jul. I porslinets mönster finns en mistel som för Maria har en mycket speciell betydelse. Under misteln kramas hon och barnen, och där möts hon och maken och gör upp efter gräl.
Läs mer om Maria.
Maria Montazami: Slagen i ansiktet av marijuana
Maria Montazami blev ordentligt förvånad när hon besökte sonen Nicholas college – och möttes av en stark knarkdoft.I P4 Extra berättar Svenska Hollywoodfruar-profilen om den nya säsongen av TV3-programmet.– Jag var ju jättechockad. Det var ju det sista jag kunde tänka mig, säger Maria Montazami i radioprogrammet.
Hollywoodfruarna blir fiender på fortet
Hollywoodfruarna Gunilla Persson och Maria Montazami gör upp i Fångarna på fortet.Den 18 augusti börjar en ny säsong av det klassiska tävlingsprogrammet.Tv-tittarna kommer bland annat se de svenska Hollywoodfruarna Gunilla Persson och Maria Montazami tävla – i olika lag mot varandra.– Fångarna på fortet var en annorlunda upplevelse det här året, säger Gunilla Persson.
Montazamis lögner för att slippa makens ilska
Maria Montazami tjänar egna pengar efter Svenska Hollywoodfruar-succn, men det är maken Kamran som bestämmer vad hon ska göra av pengarna.Samtidigt berättar hemmafrun om hur hon lurat maken - med rädsla för att han ska bli arg.– Jag har fått strikta order från Kamran, säger Maria Montazami.
Montazamis lögner för att slippa makens ilska
Maria Montazami tjänar egna pengar efter Svenska Hollywoodfruar-succn, men det är maken Kamran som bestämmer vad hon ska göra av pengarna. Samtidigt berättar hemmafrun om hur hon lurat maken - med rädsla för att han ska bli arg. – Jag har fått strikta order från Kamran, säger Maria Montazami.
Hollywoodfrun om bråken med maken
Maria Montazami och maken Kamran har hållit ihop i nästan 30 år.Nu berättar Svenska Hollywoodfruar-profilen om knepen för att hålla kärleken vid liv så länge som möjligt.– Lägg svartsjukan på hyllan så fort som möjligt, säger Maria Montazami i Allers.
Maria Montazami jobbade för knarklangare
Maria Montazami har arbetat för en familj som sålde droger. Familjens äldste son, som Hollywoodfrun brukade skjutsa till skolan, blev sedan mördad. – Drogpersoner är oberäkneliga och det jag är mest rädd för av allt är att bli mördad, säger hon till Allers.
Läs mer om Hollywoodfrun.
Maria Montazami: Jag vill skiljas
Maria Montazami ska bjuda sina vänner på fjäskmiddag. Då chockar hon sin man Kamran Montazami svårt. – Jag vill skiljas, säger hon i Svenska Hollywoodfruar.
Montazamis fräcka pik mot Elena Belle
Elena Belle - tidigare Natacha Peyre - träffar de andra Hollywoodfruarna i Svenska Hollywoodfruar för första gången. Men Maria Montazami har ingen aning om vem hon är - och skämtar om hennes ålder. – Eftersom jag har bott här i 28 år och hon är kanske 15 år gammal så vet jag ingenting om henne, säger Montazami.
Maria Montazami: Jag vill ha allt på en gång
Maria Montazami tar på sig allt mer – i höst är hon aktuell i tre program i TV3 förutom sin växande business. Å andra sidan är varken tålamod eller måttfullhet en dygd i hennes bok. – Jag har en obsession. Jag vill ha allting direkt!
Läs mer om TV3.
Betalar barnen för att vara med i TV3
Maria Montazami och hennes barn har varit med i alla säsonger av Svenska hollywoodfruar. I Skavlan avslöjar hon nu att hon mutar sina för få dem att ställa upp framför kameran. – Jag gav dem lite pengar och sa åt dem att inte berätta för någon, säger hon i programmet.
Läs mer om Svenska och TV3.
Maria Montazami rör mamma till tårar i tv
I kvällens avsnitt av Rum för dig som sänds på TV3 ska Maria Montazami och dottern Sara hjälpa Marias mamma Anita att bo in sig i hennes nya lägenhet och skapa någonting som Anita länge drömt om.
Läs mer om Anita, Maria Montazami, Rum, Sara och TV3.
Maria Montazami om sin cancerskräck
Maria Montazami hittade en knöl i bröstet. I Cancerpodden berättar tv-profilen nu om sin skräckupplevelse hos läkaren. – Jag trodde jag skulle dö, säger hon i podden.
Maria Montazami börjar om – som kläddesigner
Tillsammans med sina döttrar har Maria Montazami inlett en ny karriär - som designer med egen kollektion. Men givetvis är Hollywoodfrun även aktuell när tionde säsongen av Svenska Hollywoodfruar är tillbaka i höst. – Det blir den galnaste säsongen någonsin, säger hon.
Montazami är trippelaktuell i höst
Det blir en hel del Maria Montazami i tv-rutan framöver. I höst är Hollywoodfrun aktuell med tre...