Maria montazami

Gunilla Persson blir vinförsäljare

Hollywoodfrun utmanar Maria Montazami
Läs mer om Maria Montazami.

Tackade nej på grund av Maria Montazami

Isabel Adrian Angello tackade nej till Let s Dance för några år sedan. Anledningen var kontrollbehovet och Maria Montazami. Nu har utmaningen varit närheten till danspartnern. – Backa har jag sagt flera gånger, säger Isabel Adrian i Expressen TV:s Vardagspuls.
Malin är kvinnliga kändisarnas favorit
Hon arbetar på inspiration och har för säkerhets skull en symaskin Los Angeles. Malin Hedlund har på fem år blivit kändisarnas favoritdesigner och har bland andra klätt Maria Montazami, Tina Nodström, Anna Anka, Ann Wilson och Pernilla Andersson. – Mina klänningar finns i bara ett exemplar så alla kan känna sig unika, säger Malin när vi besöker hennes atelj i Hertzska Villan, Helsingborg.
Här ryker Bagge och Montazami ihop
Maria Montazami och Laila Bagge drabbar samman i säsongsstarten av Fångarna på fortet. Här är tv-profilernas munhugg i programmet: – Mrs Hollywood ska inte tro att Sverige inte har någonting att komma med, säger Laila Bagge.

HeatoN är klar för Fångarna på fortet

Schlagerartisten Anna Book, Counter strike-stjärnan Emil HeatoN Christensen och tv-profilen Maria Montazami. Det är några av deltagarna i den nya säsongen av Fångarna på fortet.
Lailas son Liam gör succ på Youtube
Youtubehimlen har fått två nya stjärnor. Liam och Lennon ska göra Youtubesucc med obekväma frågor till kändisarna. – Hur tror du att du kommer börja morgondagen, med resorb eller dagen efter-piller?, frågar killarna Hollywoodfrun Maria Montazami under en gala.
Montazami om att fylla 50: Ung i sinnet
I dag firar Maria Montazami sin 50-årsdag i vindistriktet Napa Valley norr om San Francisco. Hon känner inte av någon 50-årskris utan blickar framåt med nya, spännande projekt. - Det sköna är att jag fortfarande känner mig ung i sinnet, säger Maria Montazami inför dagens firande.
Hollywoodfru hyllarsvenskars omtanke
Svenska Hollywoodfruar är tillbaka i rutan och därmed också Maria Montazami. Hon är mångas favoritfru i realityserien, med sin snälla framtoning och sin fäbless för ostkrokar, gardintofsar och beigefärgat läppstift.
Läs mer om Maria Montazami.
Maria Montazamis ilska – mot läraren
I kvällens Svenska Hollywoodfruar hamnar Maria Montazami i bråk med sin sylärare Rosanne - som upplevde att Hollywoodfrun inte ville lyssna. – Den här sytanten ska inte lära mig hur man sätter in tråden i nålen. Inget sånt, säger Maria Montazami i programmet.
Vi blev insnöade där, men det var härligt
Maria Montazami har flera av sina världspärlor nära sitt hem i Orange County. På semestern kopplar hon gärna av på Bahamas kritvita stränder men drömresan går till Afrika och safari i Tanzania.
Läs mer om Afrika, Orange County och Tanzania.
Maria Montazami dubbelhackad på Instagram
De kan ju hacka the american government
Läs mer om Instagram.
Maria Montazami i tårar över sin styvdotter
Kamrans okända dotter medverkar i Svenska Hollywoodfruar. Då börjar Maria Montazami att gråta - efter att styvdottern berättat om problemen i sin familj. – Vi tycker inte att det är kul. Vi tycker att barnen ska vara här med sin mamma, säger Maria Montazami.
Barcelona: 12 tips till Kataloniens pärla
BARCELONA. Körsångsledaren Gabriel Forss är delägare i nya resebyrån Joyride, som erbjuder besök i Los Angeles med Maria Montazami som guide, San Sebastian med Tareq Taylor och rally i Dubais öknar med Tina Thörner. Själv agerar Gabriel guide på två resor till Barcelona i maj–juni med körsång i fokus. Här är hans smultronställen i Kataloniens omtyckta huvudstad.
Anna är Montazamis högra hand: Sa klick
Anna Wesselink gick på ett fanmöte med sin mamma och träffade Maria Montazami. I dag två år senare är hon den svenska Hollywoodfruns högra hand. – Det sa bara klick mellan oss och en vecka senare var jag hennes assistent, säger Anna Wesselink.
Montazami medlare i stora Hollywoodfajten
Det kokade om Hollywoodfruarna i säsongens sista avsnitt. Åsa och Britt ilsknade till mot Gunilla - som svarade med att vilja ge dem sparken från programmet. Maria Montazami behöll dock lugnet och försökte medla. – De var taskiga mot Gunilla och sa elaka saker. Det var väldigt onödigt och oschyst, säger hon och avslöjar att dramat fortsätter i nästa säsong av Svenska Hollywoodfruar som redan är inspelad.
Det Gröna Skafferiet möter Maria Montazami
Maria Montazami Familj: Maken Kamran, barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas Aktuell: Lanserar servises Moments by Maria Montazami Du lanserar en egen service som du gett namnet Moments, var kommer det namnet ifrån?
Maria Montazami har designat en ny servis
Maria Montazami, vår svenska Hollywoodfru, är just nu i Stockholm för att visa sin första egendesignade servis. Inspiration till nya kollektionen kommer från hennes liv. – Som en glad överraskning har jag också gömt några av mina kända citat under en del tallrikar, säger Maria.
Läs mer om Hollywoodfru, Maria och Stockholm.
Nu lämnar exvännen Montazamis kvarter
Deras vänskap avbröts hastigt förra året. Nu har Mindy Bondurant flytt fältet och bor inte längre granne med Maria Montazami. - Jag har flyttat. Huset är till salu, avslöjar hon för EXTRA.
Veckans fråga: Vilken var din första mobiltelefon?
Maria Montazami, Gustav Fridolin och Zara Larsson svarar.
Läs mer om Gustav Fridolin och Zara Larsson.
Veckans fråga: Vilken var din första mobiltelefon?
Maria Montazami, Gustav Fridolin och Zara Larsson svarar.
Läs mer om Gustav Fridolin och Zara Larsson.
Montazami gör comeback med nytt program!
Maria Montazami har blivit en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och i höst är hon tillbaka som en av de fyra fruarna i, tillsammans med, och. Nu avslöjar hon dessutom att hon kan
Maria Montazami tillbaka i tv-rutan
Men äktenskapet har sedan dess varit allt annat än tofsar och en dans på rosor. Samtidigt är ett nytt tv-program i Skåne på tapeten igen. - Ja, det är en diskussion som jag har haft med några i Malmö, säger Maria Montazami.
Läs mer om Malmö, Maria Montazami och Skåne.
HollyFood: Maria Montazami
Foto: Martin Löf I del tre i vår serie HollyFood får ni träffa Maria Montazami som hyser stor passion för matlagning och är tacksam för att hon har tillgång till tre matkulturer som
Läs mer om HollyFood och Maria Montazami.
Fem snabba med Anna Blomberg om sin nya show
Anna Blomberg som Elisabeth Höglund, Annie Lööf och Maria Montazami. Något otydliga SVT Flow har fått tillskott av ännu en serie som kan gosa ner sig mellan Full Patte och På jakt med