Maria dåligt

Problemet finns i er partigrupp, KD och M

Det är mycket välkommet att Anna Maria Corazza Bildt och Lars Adaktusson tycker att SMIT-förslaget är dåligt. Men det duger inte att vänta när maskineriet som driver förslaget är i full gång, skriver Jasenko Selimovic i en slutreplik.

Det kommer tyvärr inte som en chock

Discovery köpte OS-rättigheterna - men Pernilla Wiberg stannar på public service-kanalen.För SportExpressen berättar alpinlegendaren om landslagets nyförvärv Estelle Alphand, Maria Pietilä Holmners skada och Kajsa Klings timeout.– Det är ingen hemlighet att hon har mått dåligt och dessutom är det inte ovanligt på den nivån, säger Wiberg.
Nu reser Trump till orkanens Puerto Rico
Under de senaste dagarna har Donald Trump fått mycket kritik för sina uttalanden om hur Puerto Rico hanterade förödelsen efter orkanen Maria.Dåligt ledarskap hos borgmästaren i San Juan, skrev den amerikanske presidenten bland annat på Twitter.I dag reser Trump till det självstyrande territoriet, som tillhör USA
Experter oense om nazisternas tillstånd
Stjärnadvokaten Leif Silbersky tycker det är en skam att nazistiska Nordiska motståndsrörelsen tillåts demonstrera mitt i Göteborg.Eva-Maria Svensson, professor i rättsvetenskap, ger honom mothugg.– Man kan tycka att det är bra eller dåligt, men lagen är väldigt tydlig när det gäller demonstrationsfriheten, säger hon.
Läs mer om Göteborg.Eva-Maria och Nordiska.

Hatet var nära att knäcka PH-Lisa

Lisa Maria Jönsson, 22, är i final i Paradise hotel.Men Paradise-profilen var nära att knäckas av näthatet – efter mobbningsanklagelserna.– De dagarna gick jag under jorden för att jag mådde så dåligt, säger hon.
Läs mer om Paradise.
Jag tror att muskulösa kvinnor inte är lika allmänt accepterade som de 'snyggare' kvinnorna
CORTINA. Näthatet höll på att knäcka Lindsey Vonn. I en exklusiv intervju berättar den amerikanska alpinstjärnan om idrottens utseendefixering – och det osunda ideal som har fått henne att må dåligt under flera års tid. – Amerikanska idrottare ska se ut som Maria Sjarapova. Jag tror inte att muskulösa kvinnor är lika allmänt accepterade, säger Lindsey Vonn.
Läs mer om Lindsey Vonn och Maria Sjarapova.
Mia Skäringers tårar efter läkarens ord
Mia Skäringer berättar i TV4:s Hellenius hörna om sin utbrändhet. Under föreställningen med Avig Maria började hennes kropp långsamt lägga av. – Jag hade dödsångest, jag började tänka att jag kanske inte skulle få vara kvar med mina barn, så dåligt mådde jag, säger Mia Skäringer i Hellenius hörna.
Läs mer om Avig Maria och Mia Skäringer.
Därför är Putinpartiet ohotat trots ökat missnöje
Myndigheterna vill upprätthålla ordningen genom att ha mer transparenta val. Men om det inte hade gått bra för det styrande partiet hade det inneburit att det hade gått dåligt för Putin. SvD:s Rysslandskorrespondent Maria Georgieva om vad det låga valdeltagandet säger om hur makten fungerar.
Läs mer om Putin och Putinpartiet.
7 vanliga vanor som förgiftar din relation
Ibland är det svårt att se själv att man lever i ett dåligt eller destruktivt förhållande. Men det finns några beteenden som skvallrar om att allt inte står rätt till. Om du och din partner fallit offer för nedan listade ovanor: försök att bryta dem genast. Psykologen Maria Farm förklarar varför långsinthet och anklagelser är gift för relationen.
Wallström borde dömas för dåligt omdöme
Maria Ludvigsson, ledarskribent på Svenska Dagbladet, kommenterar utrikesminister Margot Wallströms förstahandskontrakt och Kommunals ordförande Anneli Nordströms avgång.
Läs mer om Svenska Dagbladet.
Maria Crofts: Dåligt utbud av populära försäkringar
Bolagen borde fortsätta att erbjuda traditionella försäkringar. Sparformen är populär och risken finns många slutar spara när de måste ta ställning till krångliga alternativ.
Landshövdingen: "De är dåligt pålästa"
Landshövdingen Maria Norrfalk poängterar att hennes roll som landshövding är att genomföra de beslut som regering och riksdag beslutat om.
Sju vargar skjutna andra jaktdagen
Under vargjaktens andra dag sköts sju nya vargar. Trots dåligt med spår har jakten varit framgångsrik, säger Maria Falkevik, rovdjursansvarig vid länsstyrelsen i Värmland.
Läs mer om Maria Falkevik och Värmland.
Sju vargar skjutna andra jaktdagen
Under vargjaktens andra dag sköts sju nya vargar. — Trots dåligt med spår har jakten varit framgångsrik, säger Maria Falkevik, rovdjursansvarig vid länsstyrelsen i Värmland.
Läs mer om Maria Falkevik och Värmland.
Inga kvinnor i blågult Hall of fame
Genom åren har 98 spelare, ledare och domare valts in i svensk ishockeys Hall of fame. Alla har ett gemensamt — att de är män. — Det är väl kanske ett dåligt betyg på något sätt, säger den förra landslagsspelaren Maria Rooth, med bland annat OS-silver, OS-brons och 265 landskamper på meritlistan, till SVT Sport.
Läs mer om Det, Hall, Maria Rooth och OS-silver.
Maria Shriver förfärad över sons Miley-kärlek
Miley Cyrus och Patrick Schwarzeneggers dejtande är inte en hit för alla. Schwarzeneggers mor Maria Shriver, 59, sägs nu vara förfärad över paret. – Miley lär ha dåligt inflytande på honom, berättar en källa nära paret.
Läs mer om Maria Shriver och Miley-kärlek.
Morgan Alling: Jag var rädd för kärleken
I flera år kämpade skådespelaren Morgan Alling med panikångest, dåligt självförtroende och negativa tankar. Det var först när hans hustru Anna-Maria lämnade honom som han fick kontroll över sitt inre mörker. - Jag har blivit vän med mig själv och framför allt med min historia, tack vare min fru. Hon gjorde slut, säger Morgan Alling i det senaste avsnittet av Livshjulet.
Akne – varannan tonåring mår dåligt på grund av finnar
Varannan ungdom mår dåligt av sin akne, visar en ny studie. – Det är en olycklig kombination av hudproblem och en extremt känslig period i livet, säger psykologen Maria Farm till Hälsoliv.
Läs mer om Hälsoliv och Maria Farm.
Strokepatient fick vård för diabetes – och dog
Den multisjuke mannen mådde dåligt och kallade på hemtjänst. Men personalen var övertygad om att mannen led av diabetes och lämnade honom senare utan vidare åtgärd. Ett par timmar senare hittades han död efter en misstänkt stroke. Nu utreds händelsen enligt lex Maria, rapporterar Helsingborgs Dagblad.
Läs mer om Maria.
BO efterlyser barnlots
Vart femte barn i Sverige mår psykiskt dåligt. Men det är krångligt att få adekvat hjälp för den som behöver det och åtgärderna dröjer alldeles för länge, framgår det av barnombudsmannens (BO) årsrapport som lämnas till barn- och äldreminister Maria Larsson i dag, rapporterar Ekot.
Läs mer om Ekot, Maria Larsson och Sverige.
Maria PH: Jag är så jävla förbannad just
LEVI. Sveriges damer skulle dominera i Levi. Men efter första åket finns inte en enda svensk på topp tio. – Jag är så jävla förbannad just nu, det var riktigt dåligt, säger Maria Pietilä Holmner, 27:a.
Läs mer om Levi och Maria Pietilä Holmner.
Därför granskar KvP sjukvården ingående
Johnny, 35, kunde blivit förlamad när akuten missade varbölden som tryckte mot ryggmärgen. Linda, 41, dog efter att hon fött tvillingar - utan att läkarna har kunnat förklara varför. Inge, 70, avled när ambulansen körde vilse. Maria, 34, skickades hem med sitt döda foster i magen. Är allting dåligt i sjukvården? Självklart inte. Men det finns delar som inte fungerar, där enskilda människors liv sätts på spel. Därför granskar Kvällsposten sjukvården under vinjetten #Akutkollen.
Läs mer om KvP och Kvällsposten.
Det dundrar in folk på psykakuten på Östra
GÖTEBORG. Nu ökar trycket på Östra sjukhuset psykakut. - Det dundrar in människor och det är fruktansvärt fullt, säger Maria, som under sommaren sökt sig till akuten och fått vänta upp till tolv timmar när hon mått mycket psykiskt dåligt, till P4 Göteborg.
Läs mer om Maria och Östra.
Rekordsnabb Ekelund slog Hjelmer
Friidrottslöftet Irene Ekelund, 15, slog till med nytt juniorrekord och sprang in på den näst snabbaste svenska tiden någonsin på 200 meter i tävlingen Raka Spåret. Med tiden 23,52 var hon bara fem hundradelar ifrån Maria Staafgårds rekord. — Det var väl kul, tror jag, sade Ekelund till Radiosporten. Och det var inget dåligt motstånd hon hade.
Maria Brander: Klart att man har dåligt samvete
Vi har inte ärvt jorden av våra föräldrar, vi har lånat den av pensionärerna.