Melania trump

Melania tackar Chelsea Clinton offentligt

Presidentfrun Melania Trump har fått stöd av Hillary Clintons dotter Chelsea efter att sonen Barron har blivit kritiserad för sin klädstil.–Tack Chelsea, det är så viktigt att stötta alla våra barn i att vara sig själv, skriver hon på Twitter.

Trump skippar anrik kulturgala

USA:s president Donald Trump och hans hustru Melania Trump kommer inte att närvara vid årets upplaga av prisgalan Kennedy Center Honors, en av landets mest prestigefyllda kulturgalor.
Läs mer om Donald Trump och Melania Trump.
Melania Trump utser ny ambassadör – hotellägare
Donald Trump har låtit sin hustru Melania Trump utse USA:s ambassadör i Slovenien. Presidenthustrun, som är född och uppvuxen i landet, föll för en hotellägare i Kalifornien enligt magasinet New York.
Melania Trump fick utse ambassadör åt USA
Dottern Ivanka Trump är en viktig rådgivare till Donald Trump.Men presidenten har även låtit hustrun Melania vara med och bestämma en fråga.Vem som ska bli USA:s nya ambassadör i Slovenien.

Ivanka och Melania Trump äcklade av Scaramuccis ord

Enligt källor nära president Donald Trump reagerade både hans hustru Melania och hans dotter Ivanka starkt på förra veckans utspel från den numera sparkade kommunikationschefen Anthony Scaramucci.Amerikanska NBC uppger att de blev både äcklade och förolämpade. Och det blev Scaramuccis fall.
Melania Trump gör första soloresan som första dam
Melania Trumps planerar nu sin första internationella soloresa som USA:s första dam. Hon kommer att leda USA:s delegation till årets Invictus Games i Kanada, där soldater som skadats i krig tävlar i paralympisk-liknande tävlingar.
Läs mer om Kanada.
Melanias första soloresa – till prins Harrys evenemang
Melania Trump gör sin första officiella resa på egen hand – och träffar prins Harry.USA:s första dam reser till Kanada som ledare för USA:s delegation till den brittiske prinsens favoritprojekt: en idrottstävling för krigsskadade soldater.
Läs mer om Kanada.
Victoria Silvstedt avslöjar Melania Trumps plan
Playboymodellen Victoria Silvstedt delade tidigare i karriären lägenhet med Melania Trump, president Donald Trumps hustru.Och redan då hade den blivande presidentfrun siktet högt.– Hon sa till och med: One day I will be more famous than Sophia Loren. Det var hennes stora idol. Och look at her now. Go girl! säger Victoria Silvstedt i Cancerpodden.
Hyllningen: Melania bar klänningar frankrikes färger
Sedan hennes make tillträdde som president har Melania Trump hållit sig i bakgrunden.Men nu verkar presidentfrun ha hittat ett sätt att visa politiskt engagemang – genom sina kläder. Under statsbesöket i Frankrike bar hon tre olika klänningar i Trikolorens färger och en röd dress av franska modeskaparen Christian Dior.– Jag tänkte att det var en vacker hyllning till den här modeskaparen som tillhör det franska arvet, säger Melanias stylist Herv Pierre till Paris Match.
Presidentfruarnas båtresa – här åker de genom Paris
LONDON. Här åker de två presidentfruarna båt genom Paris.Brigitte Macron tog med sin gäst Melania Trump på en färd på Seine medan makarna diskuterade politik.
93 000 poliser och soldater ska säkra Frankrikes nationaldagsfirande
PARIS. Omkring 93 000 poliser och soldater har mobiliserats för att säkra nationaldagsfirandet i Frankrike, som i år gästas av USA:s president Donald Trump och hans fru Melania Trump. Särskilt fokus ligger på säkerheten på turistorter som Nice, där minnet av offren för förra årets terrordåd högtidlighålls på fredagen.
Melania Trump fast på hotellet efter kravallerna
De våldsamma kravallerna i Hamburg gör att USA:s första dam Melania Trump inte fått tillstånd av polisen att delta tillsammans med övriga deltagare i G20-mötet på grund av säkerhetsskäl.
Läs mer om Hamburg och Melania Trump.
Ivanka och Melania gnistrade i Warszawa
Cirkus Trump har landat i Warszawa.Som vanligt stal Melania och Ivanka showen när de trippade ner för flygplanstrappan i eleganta och svindyra outfits.
Läs mer om Ivanka, Melania, Warszawa och Warszawa.Som.
Melania Trump om påhoppet: Hon känner inte mig
Efter Donald Trumps påhopp mot Mika Brzezinski har konflikten mellan NBC-journalisten och presidenten fortsatt.Nu blandas även USA:s första dam in i bråket.I en intervju säger Mika Brzezinski att Melania Trump snart kommer lämna sin man.– Det är sorgligt när folk försöker främja sin egen agenda genom att säga saker om mig, svarar presidentfrun i ett uttalande till Daily Mail.
Melanias iskalla drag mot Trump
Bilderna talar sitt tydliga språk.Melania Trump avskyr maken Donald och hans dotter Ivanka, enligt en expert på kroppsspråk.– Det finns absolut ingen kärlek där, säger Tracey Cox till irländska Independent.
Trivs jättebra: Melania Trumps ger sin första intervju som USA:s första dam
Det tog henne nästan fem månader att flytta in i Vita huset - och ännu längre att ge sin första intervju som USA:s första dam.Men på fredagen tog sig Melania Trump tid för en kort pratstund med det konservativa morgonprogrammet Fox Friends.
Läs mer om Melania Trump och Vita.
Melanias kärlekshälsning till maken Donald Trump
Melania och Donald Trump tillbringade helgen tillsammans – bortresta från Washington.Paret reste till Camp David tillsammans med sonen Barron och firade presidenten på fars dag.Melania har lagt ut en bild på maken och sonen – och hälsar grattis med ett hjärta.
Carla Bruni om Melania Trumps nakenbilder: Inte konstnärliga
Det har påståtts att Donald Trump dejtat modellen Carla Bruni, frankrikes tidigare första dam.Det är en lögn, säger Carla Bruni – samtidigt som hon säger att hennes nakenbilder är mer konstnärliga än Trumps hustru Melanias.– Mina nakenbilder var aldrig Playboy-aktiga. De var mer konstnärliga, säger Carla Bruni till The Daily Beast.
Melania har flyttat in i Vita huset
USA:s första dam Melania Trump och 11-årige sonen Barron har nu flyttat in i Vita huset, nära sex månader efter president Donald Trump.
Flytten officiell – Melanias nya bild inifrån Vita huset
Nu har Melania Trump officiellt flyttat in i Vita huset.Det bekräftar hon själv med en bild på Twitter.Jag ser fram emot minnena som vi kommer skapa i vårt nya hem!, skriver hon i inlägget.
Läs mer om Melania Trump, Twitter.Jag och Vita.
Nu flyttar Melania Trump in i Vita huset
Aldrig tidigare har det dröjt så länge innan USA:s första dam flyttar till Vita huset. I veckan får president Donald Trump äntligen sällskap av familjen i Washington.
Nu flyttar Melania Trump in i Vita huset
Nu flyttar Melania Trump in i Vita huset.USA:s första dam lämnar till slut New York för Washington.Efter all turbulens kring maken Donald Trump uppges hennes flytt vara efterlängtad.– Jag tror att hon kommer att vara en tröst för honom, säger Sam Nunberg, som jobbade nära paret under presidentvalskampanjen till Politico.
Ivanka och Melania Trump festade i lyxklänningar
I lyxklänningar festade Ivanka och Melania Trump på Ford Theatre Gala.Donald Trumps dotter var iklädd en exklusiv blåsa värd cirka 47 000 kronor när hon anlände till festen.Och festen blev Melania Trump och presidentens första societetsevent tillsammans i huvudstaden.
Så blir Melania Trumps liv i Vita huset
NEW YORK. Snart går flyttlasset.Melania Trump är på väg till Vita huset.Så här blir hennes nya liv som First Lady på riktigt, enligt amerikanska Redbook Magazine.
Läs mer om First Lady, Redbook Magazine och Vita.