Melania trump

48-åriga Ines Knauss är Melanias doldissyster

Tillsammans lämnade systrarna Slovenien för att göra karriär i modebranschen. Nu är lillasyster Melania Trump USA:s första dam - medan storasyster Ines Knauss, 48, är en doldis. Systrarna bor båda i New York, är bästa vänner och när Melania gifte sig med Donald Trump var Ines hennes brudtärna, rapporterar New York Post.

Melania – inte först att gå sin egen väg

Som Donald Trumps hustru vore det konstigt om Melania inte gick sin egen väg som First Lady. Eller gör hon verkligen det? Enligt New York Times visar Melania Trump karaktärsdrag som synts hos flera av hennes föregångare.
Läs mer om First Lady, Melania och Melania Trump.
Presidenten hyllar sin fru Melania Trump
Hon har anklagats för att vara osynlig i Vita huset. Men Donald Trump försvarar sin hustru Melania – och hävdar att hon kommer ta sig an kampen för kvinnors rättigheter. – Hon är en jättebra representant för det här landet, säger han vid en presskonferens.
Läs mer om Melania, Melania Trump och Vita.
Melanias revansch – efter hora-attacken
Under modeveckan i New York kallade Times reporter, Jacob Bernstein, Melania Trump för hooker. Efter att uttalandet blivit allmänt känt har Bernstein tvingats be om ursäkt på Twitter. Och på samma plattform hyllar nu Melania Trump den modell som avslöjade Bernsteins groda.

Melania Trump-effekt i Slovenien

Melania Trump som amerikansk first lady – då strömmar turisterna till hennes hemland Slovenien. Enligt VG har antalet amerikanska besökare fördubblats.
Läs mer om Slovenien.
Klädbetygen under japanska statsbesöket
Golf, trädgårdsturer – och lite politik. När det japanska premiärministerparets statsbesök i USA avslutades på lördagen hölls en exklusiv middag. Inför den poserade Melania Trump iförd en svart spetsklänning, medan Ivanka Trump valde en lyxig aftonklänning i samma färg.
Läs mer om Ivanka Trump, Melania Trump och USA.
Melanias entr på Twitter för succ
Det tog sin tid innan Melania Trump kom i gång som USA:s första dam. Men i helgen har presidenthustrun rivstartat sitt nya jobb. På söndagskvällen gjorde hon succ på ytterligare en arena - nämligen Twitter.
Läs mer om Melania Trump och Twitter.
Trumps hemliga liv i Vita huset – utan frun
Han är 70 år och särbo – och vandrar under natten omkring i sin nya jättebostad medan han ilsket twittrar om allt som faller honom in. Donald Trump för ett ensligt liv i Vita huset när hustrun Melania tills vidare stannar hemma i New York. Samtidigt är dottern Ivanka redan en profil i det Washington som rör sig.
Läs mer om Ivanka, Melania, New York, Vita och Washington.
Melania tittade på växter – maken golfade
Swing it, presidenten! Medan Melania Trump tittade på växter med den japanska premiärministerhustrun passade herrarna på att spela golf. Fantastiskt att stå värd för premiärminister Shinzo Abe i USA! skriver Donald Trump på Twitter.
Läs mer om Donald Trump, Shinzo Abe, Twitter och USA.
Ilska mot Melania Trump på Vogues omslag
Presidenthustrun Melania Trump kan komma att pryda omslaget av prestigefyllda modemagasinet Vogue. Något som upprör många, skriver US Magazine.
Läs mer om Melania Trump och Vogue.
Melania Trump går vidare med stämning av Daily Mail
USA:s första dam går vidare med rättsprocessen mot den brittiska tabloiden Daily Mail, som publicerat uppgifter om att hon skulle ha prostituerat sig på 1990-talet.
Läs mer om Daily Mail.
Melania Trump stämmer Daily Mail
NEW YORK. Melania Trump stämmer Daily Mails ägare på 1,3 miljarder kronor. Tidningen publicerade uppgifter om att presidenthustrun skulle ha arbetat som eskort. – Det har skadat hennes chanser att tjäna mångmiljonbelopp, står det i stämningsansökan enligt Washington Post.
Läs mer om Daily Mail och Washington Post.
Trumps fru stämmer Daily Mail på över 1 miljard
Melania Trump har stämt organisationen bakom The Daily Mail på över 1 miljard kronor för att ha publicerat uppgifter om att hon skulle ha jobbat som prostituerad.
Läs mer om Daily Mail och The Daily Mail.
Första damen Trump låter Washington vänta
Inte bara presidenten står för något helt nytt – det gör också Melania Trump, nationens första dam. Hon har hittills hållit en låg profil, och flyttar inte till Washington förrän i sommar. Om hon alls gör det.
Läs mer om Melania Trump, Trump och Washington.
Kritiken mot Melania Trump: Var är hon?
NEW YORK. Donald Trumps fru Melania bor tills vidare kvar i New York. Nu väcks frågan hur aktiv en First Lady egentligen måste vara. Är det okej att hålla sig i kulisserna även om man råkar vara gift med världens mäktigaste?
Ivanka Trump pekas ut som The real First Lady
NEW YORK. Ivanka Trump träder fram som USA:s First Lady, fast hon egentligen bara är första dotter. Som världens i dag kanske mäktigaste kvinna håller hon ett vakande öga på pappa presidenten eftersom hans fru Melania tycks vägra att ta på sig den rollen. Men Ivanka och hennes man, seniorrådgivaren Jared Kushner, är hemma en dag i veckan på den judiska sabbaten – och Donald Trump har fattat några av sina mest kontroversiella beslut just i deras frånvaro, noterar amerikanska medier.
Melania Trump i New York – trots protesterna
Vilka förstklassiga New Yorkbor. USA:s första dam Melania Trump tog med sig sonen Barron ut på Manhattans gator – omringade av säkerhetsvakter. Och hon har i nuläget inga planer på att lämna staden som aldrig sover.
Greta Thurfjell: Om jag var Melania Trump skulle jag ha blinkat för länge sedan
Hon är så lätt att förminska. Den perfekta trofhustrun. Hon verkar betraktas som lite blåst. Och omdömena ekar i sociala medier. Men vad vet vi egentligen om Melania Trump?
Läs mer om Melania Trump.
Greta Thurfjell: Om jag var hon, tänker jag, skulle jag vara glad att slippa
Hon är så lätt att förminska. Den perfekta trofhustrun. Hon verkar betraktas som lite blåst. Och omdömena ekar i sociala medier. Men vad vet vi egentligen om Melania Trump?
Läs mer om Melania Trump.
Trumps nya motdrag i Mexiko-konflikten
Här är Donald Trumps svar på de diplomatiska svårigheterna med Mexiko. Enligt ABC kommer presidentens fru, Melania Trump, att porträttera mexikanska Vanity Fairs februarinummer. Nyheten kommer bara dagen efter att Trump skrev under beslutet om att påbörja byggandet av muren mot Mexiko.
Susanne Ljung: Melania Trumps dräkt – en fläkt från forna tider
STILKRÖNIKA. När Melania Trump valde kläder till sitt första framträdande som USA:s första dam gick det helt i linje med hennes makes bakåtblickande vision.
Soldaten om dansen med Melania Trump
Presidentparet Trump passade på att roa sig på en bal för militärer. Då fick soldaten Jose Medina chansen att dansa med Första damen Melania Trump. – Hon var nervös, säger han till Inside edition.
Här är Trumps första vals som president
Trump avslutade sin första dag som USA: president med att gå på inte mindre än tre olika baler i Washington. Han passade även på att dansa en aningens stel vals med den nya first ladyn, Melania Trump. – Nu börjar det roliga, sa Trump enligt Daily Mail.
Klänningsucc och stilmiss i Washington
Melania Trump valde lavendelblått från topp till tå och vicepresidenten Mike Pence gjorde en stilmiss. Så bra klädde sig stjärnorna när Donald Trump tog över som president.
Nu tar de över Vita huset – här är Trumps klan
När Donald Trump tar över Vita huset så är han inte ensam. Flera familjemedlemmar finns med honom också som tunga rådgivare. Men fru Melania och yngste sonen Barron väntar med att äntra maktens korridorer.
Läs mer om Barron, Melania och Vita.