Melania

Bakslaget för Trump: Melania ställer nu in

Melania Trump skulle följa med maken Donald Trump till Davos som stöd.Men nu ställer presidenthustrun in resa.Anledningen ska vara att Melania Trump har problem med sitt schema, skriver CNN.
Läs mer om CNN, Donald Trump, Melania Trump och Trump.

Melania Trump – mer poppis än maken

Efter ett år med Donald Trump bakom rodret i Vita huset har amerikanerna sagt sitt om vem i familjen Trump som är mest populär.Nu slår hustrun Melania Trump maken i popularitet, visar en undersökning från YouGov.
Var Michelles designer – vill jobba med Melania
Modedesignern Thom Browne har tidigare gjort sig känd för att hjälpa USA:s förra detta första dam Michelle Obama med kläderna. Nu avslöjar han att han kan tänka sig att jobba med Melania Trump, enligt Page Six.
Ivanka är Donald Trumps riktiga fru
Donald Trump må vara gift med Melania men de anställda i Vita huset kallar dottern Ivanka för hans riktiga fru och kommunikationschefen Hope Dicks för hans riktiga dotter.Uppgiften är ett av många som avslöjas i Michael Wolffs kontroversiella bok Fire and Fury: Inside the Trump White House, skriver The Mirror.

Boken avslöjar nya detaljer om Trumps äktenskap

LONDON. Donald Trump talar sällan med sin hustru Melania – och sover inte i samma sovrum.I boken Fire and Fury: Inside the Trump White House avslöjas privata detaljer om presidentparets äktenskap.Han sa stolt och utan ironi till folk att hon var en 'trofhustru', skriver författaren Michael Wolff.
Melania grät förtvivlat när Trump vann valet
Det finns ett klassikt filmklipp på en mycket bister Melania Trump på installationsdagen när hennes make blev president.Nu vet vi varför.Hon ville inte alls vara där och hade grälat bara några timmar innan med sin make, uppger Michael Wolff i sin nya bok.
Meryl Streeps utspel – efter hårda kritiken
När Meryl Streep konfronteras om sin tystnad efter #Metoo väljer hon att rikta fokus mot en annan kvinna.Hon går till hårt angrepp mot presidenthustrun Melania Trump.Jag vill inte höra om min tystnad. Jag vill höra om Melania Trumps tystnad. Jag vill höra från henne säger Streep till New York Times.
Läs mer om Melania Trump.Jag och Streep.
Sju avslöjanden i den nya boken om Trump
Donald Trump var missnöjd över att ha blivit vald till president och Melania Trump grät efter segern – och det var inga glädjetårar.Ivanka Trump tänker försöka bli president.Trump beundrar mediemogulen Rupert Murdoch – som tycker presidenten är en idiot.Journalisten Michael Wolffs bok Fire and Fury: Inside the Trump White House har flera avslöjanden om Trump-administrationen. Här är de sju främsta enligt BBC.
Kritiken mot Melania Trump efter tystnaden
Hon har inte gjort mycket väsen av sig som USA:s första dam.Men bilderna på Melania Trump har väckt desto större uppmärksamhet – från hyllade klänningsval till stilettklackar och hånade porträtt.Nu kritiseras presidentfrun för att inte utnyttja sin politiska plattform.– Hon är en väldigt ceremoniell första dam. Något ansats till ett projekt eller ett politiskt initiativ ser jag verkligen inte, säger Myra Gutin, professor i kommunikation vid Rider University till Washington Post.
Melania Trumps lyxiga nyårsklänning – för 36 000 kronor
Nyårsafton firade Donald Trump med familj, vänner och fans på presidentens exklusiva klubb Mar-a-Lago i Palm Beach i Florida.Presidenthustrun Melania Trump sågs i en lyxig paljettklänning i rosa till det nätta priset av 4 000 dollar.2018 kommer bli ett fantastiskt år för Amerika! twittrade Donald Trump samtidigt som han önskade sina vänner och fiender ett gott nytt år.
Amerikanska väljarna: Trump bättre än Beyonc
USA:s president Donald Trump har problem med populariteten bland väljarkåren.I stället är det en annan Trump som fångar amerikanernas hjärtan.En ny undersökning slår fast att första damen Melania Trump är en av landets mest omtyckta kvinnor – och bräcker sådana som Beyonc och Kate Middleton.
Melania Trumps val under julen: Allt i rött
Donald Trump har synts flitigt under julhelgerna.Men den som har stulit strålkastarljuset är presidentens fru och tillika USA:s första dam Melania Trump, som har gjort stor succ med sina klänningar.Hur lyder då framgångsreceptet?Att klä sig i rött –från topp till tå.
Läs mer om Melania Trump.
Donalds och Melanias julhälsning till folket
I en film som Donald Trump lade ut på Twitter på juldagen skickar han och frun Melania sina julhälsningar.– Melania och jag är glada att önska Amerika och hela världen en mycket god jul, börjar USA:s president med att säga.
Läs mer om Amerika, Donald Trump, Melania och Twitter.
Så firar Donald och Melania Trump jul
31 000 kakor, 12 000 ornament och en 158 kilo tung pepparkaka. Donald Trump firar sin första jul som USA:s president och nu avslöjar Melania Trump planerna – och vad hon önskar sig i julklapp.–Från tomten önskar jag mig fred på jorden, säger förstafrun enligt Express.
Läs mer om Donald och Melania Trump.
Melania Trump mer populär än maken
USA:s första dam Melania Trump blir allt mer populär, enligt nya siffror. Sämre ser det ut för hennes make – president Donald Trump, rapporterar The Hill.
Melania Trumps fina budskap inför julen
Melania Trumps julbudskap: Det handlar inte om presenterna.USA:s första dam fortsatte traditionen att besöka de amerikanska soldaternas familjer på militärbasen Joint Base Anacostia-Bolling, rapporterar CNN.– Vi måste fortsätta att ta hand om och hjälpa varandra, sa hon under besöket.
Melania Trump: Jag vill fira jul på en öde ö
USA:s första dam, Melania Trump, önskar sig fred på jorden, god hälsa, kärlek och vänlighet i julklapp.Men var skulle hon helst tillbringa julen om det var helt upp till henne?– Jag skulle tillbringa den på en öde ö med min familj, säger hon enligt Time.
Läs mer om Melania Trump och Time.
Melania Trump tillbaka i Texas: Gör allt jag kan
Melania Trump återvänder nu till stormdrabbade Texas tillsammans med vice presidentfru Karen Pence.Stormen Harvey hade stor förödelse området i slutet av augusti.– Jag ska göra allt jag kan för de i behov av hjälp, säger presidentfrun enligt CNN.
Läs mer om CNN och Karen Pence.Stormen.
Melania Trumps lyxiga garderob
Melania Trump bär gärna plagg av toppdesigners och hyllas ofta för sin eleganta stil. Men Melanias klädval väcker ibland starka känslor – som när hon bar stilettklackar vid ett besök i stormhärjade Texas i september och fick stark kritik. Andra menar att Melanias dyra plagg vittnar om att hon lever i en helt annan verklighet än vanliga amerikaner.
Så skämtas det om Melania Trumps julpynt i sociala medier
USA:s första dam har traditionsenligt dekorerat Vita huset inför julen. Men julpyntandet har inte tagits väl emot i sociala medier.
Läs mer om Vita.
Melania Trump frammanar svart jul i Vita huset
Ingen amerikansk presidenthustru sedan Jackie Kennedy har varit så påpassad och analyserad som Melania Trump.
Se hur Melania har julpyntat Vita huset
Det är inte jul förrän om en knapp månad.Men Vita huset är redan julpyntat till max.Presidentfrun Melania Trump har utformat pyntandet själv – och bjöd under måndagen in barn för att visa upp dem.
Läs mer om Melania och Vita.
Hårda orden till Melania: Släpp det, vem bryr sig?
Att Ivana, 68, och Donald Trump, 71, skilde sig för 25 år sedan hindrar henne inte från att ha åsikter om både USA:s president –och hans nuvarande fru.– Jag avundas honom inte, sa hon under ett irländskt tv-framträdande i lördags.
Läs mer om Donald Trump och Melania.
Trumps bröllopstårta till salu – 12 år senare
Sugen på tårta – bröllopstårta?Om du gillar Donald Trump är det också ett plus.Nu ska nämligen ett av bakverken från hans bröllop med Melania auktioneras ut – tolv år efter att de två sa ja till varandra.
Läs mer om Donald Trump och Melania.
Här spelar Trump golf med Japans premiärminister
Medan hustrun Melania besökte en pärljuvelerare gjorde Donald Trump sin första insats under Japanbesöket på golfbananPresidenten tog en golfrunda på exklusiva Kasumigaseki Country Club med premiärminister Shinzo Abe och det japanska golfproffset Hideki Matsuyama.– Två underbara människor, skriver han på Twitter.