Melania

Här dissar Melania makens hand – igen

NEW YORK. Här dissar Melania Trump makens hand – igen. Internet fylls nu av filmer som påstås bevisa hur olycklig hon är tillsammans med presidenten.
Läs mer om Melania och Melania Trump.

Melania känner sig beskyddande

NEW YORK. Melania Trump är upprörd. Hennes man porträtteras inte rättvist i medierna och pressekreteraren Sean Spicer gör inte sitt jobb, menar hon. – Hon känner sig beskyddande, säger hennes vän Paolo Zampolli till politiksajten Politico.
Kritik mot Melania efter orden om Saudiarabien
Under ett statsbesök hyllade Melania Trump bemyndigandet av kvinnor i Saudiarabien.Ett land där kvinnor inte får utbilda sig utan godkännandet av en man eller köra bil.Nu kritiseras Melania Trump för sitt uttalande i sociala medier, skriver Mashable.
Melania Trump utan slöja – trots Trumpkritik 2005
För två år sedan kritiserade Donald Trump Michelle Obama för att inte täcka huvudet under dåvarande presidentparets statsbesök i Saudiarabien. Men nu gjorde USA:s nuvarande first lady Melania Trump samma sak.

Melania Trump utan slöja – trots Trumps tweet mot Obama

För två år sedan skrev president Donald Trump på Twitter att Michelle Obama förolämpade saudierna genom att inte bära slöja. Men inte heller Melania Trump bar slöja när det nya presidentparet landade i Riyadh på lördagen.
Så fyller Trump tom- rummet efter Melania
Mycket har förändrats inne i det ärevördiga Vita huset sedan Donald Trump flyttade in. Obamas moderna konst på väggarna åkte ut. Ovala rummet, heligt för den förre presidenten, är numera som en öppen mötesplats där medarbetare och besök kommer och går. Ibland tar Trump gamla kompisar och andra besökare på grand tour genom husets historiska rum. Något som var otänkbart på Obamas tid. Det rapporterar ansedda magasinet Time som bjöds in bakom kulisserna i presidentens palats.
Läs mer om Donald Trump, Melania, Time, Trump och Vita.
Barron tog med sig 80 kompisar till Vita huset
NEW YORK. Melania Trump har anklagats för att vistas för lite i Vita huset. Förra veckan tog hon igen det med råge – och tog emot sonen Barrons 80 klasskompisar. – Barron var så exalterad, säger en uppgiftslämnare till New York Post.
Läs mer om New York Post och Vita.
Melania Trumps hyllning till sonen Barron
USA firar under söndagen mors dag. President Donald Trump skickar på Twitter en fin hälsning till sin fru och USA:s first lady Melania Trump. Jag önskar förstafrun Melania och alla andra fantastiska mammor där ute en underbar mors dag, skriver han. Samtidigt öppnar Melania Trump upp sig om familjelivet och relationen till sin son Barron. – Det är villkorslös kärlek, säger hon till Palm Beach Post.
Donald Trumps fina hyllning till Melania
I Sverige firar vi mors dag 28 maj.I USA är det dags att hylla mammorna på söndag.Men i Vita huset tjuvstartade man redan under fredagen – med att fira mammorna till landets militärer.Och presidenten passade även på att hylla sin fru Melania under tillställningen.
Läs mer om Melania och Vita.
I dag kan Brigitte, 64, bli Frankrikes svar på Melania
PARIS. Så vad har Melania Trump gemensamt med Brigitte Macron?Ja, förutom att Brigitte antagligen snart är presidentfru liksom Melania.En åldersskillnad på 24 år till sina makar.
Melania Trumps Twitter-blunder
Melania Trumps personliga Twitter-konto har varit inaktivt sedan maken blev president. Nu har det vaknat - för att gilla en tweet om att presidenten har byggt en mur mellan sig och hustrun.
Läs mer om Twitter-konto.
Desperata vädjan till Melania: Fly Trump
Flera iakttagare är oroliga för Melania Trump. Och nu kommer en rak varning till presidentfrun: Ta din son och dina föräldrar och fly, skriver tv-profilen Rosie O'Donnell.
Läs mer om Melania Trump och Melania.
Känsliga klädvalet under statsbesöket
Här är Melania Trumps senaste modeuppvisning: En militärinspirerad dräkt värd 36 000 kronor. Men en annan detalj i en av gästernas outfit väckte också uppmärksamhet i Vita huset.
Läs mer om Vita.
Melania fyller 47 år – så firas hon
USA:s first lady Melania Trump fyller 47 år. Hon firar sin födelsedag i Washington DC – där hon inte har synts till särskilt mycket sedan maken blev president. GRATTIS till vår first lady, Melania, skriver Donald Trump på Twitter.
Frostigt mellan Ivanka och Melania Trump
Frostig. Så beskrivs den nya relationen mellan USA:s nya First lady – presidenthustrun Melania Trump och presidentdottern Ivanka, uppger brittiska Daily Mail – och hänvisar till två personer i kretsen kring familjen och Vita huset.
Här är Melania Trumps okända liv i Slovenien
SEVNICA. I sin hemstad Sevnica har Melania Trump blivit både vin, choklad och korv. Expressen gjorde en tidsresa i Melanija Knavs slovenska barndom.
Läs mer om Melania Trump, Sevnica och Slovenien.
Här läser Melania sagor för barnen
Här läser Melania Trump en saga för barn ackompanjerad av en stor och glasögonprydd påskhare. Hon höll på måndagen i Vita husets årliga påskfirande på den södra gräsmattan utanför presidentbostaden. – Å presidentens och vår son Barrons vägnar vill jag tacka er för att ni har kommit hit och önska er en glad påsk, sa Melania Trump.
Läs mer om Melania, Melania Trump och Vita.
Här firar Trump påsk med familjen i Florida
Donald Trump firar påsk med familjen i Florida –och valde därmed bort de mer traditionsenliga kyrkorna i Washington DC. Tillsammans med Melania Trump och barnen Barron och Tiffany syns de vinka till nyfikna innan de kliver in i kyrkan Bethesda-by-the-Sea i Florida. Samma kyrka som han gifte sig med Melania Trump i 2005.
Melania kan snart flytta in i Vita huset
Melania Trump kanske flyttar in i Vita huset snart – trots allt. USA:s första dam meddelade ju efter presidentvalet att hon ville bo kvar i New York på grund av sonens skolgång. – Hon kan byta till huvudstaden redan i sommar, säger en källa till amerikanska tv-bolaget NBC.
Läs mer om NBC, New York och Vita.
Melania Trump får 26 miljoner i skadestånd
Den brittiska tidningen Daily Mail hävdade att USA:s första dam Melania Trump varit prostituerad. Nu tvingas de be om ursäkt och betala henne närmare 26 miljoner kronor i skadestånd Vi ber om ursäkt till fru Trump för den skada vår publicering orsakade henne, skriver tidningen i ett uttalande.
Läs mer om Daily Mail, Melania Trump och Trump.
Melania Trump får 20 miljoner i skadestånd
Den brittiska tidningen Daily Mail hävdade att USA:s första dam Melania Trump varit prostituerad. Nu tvingas de be om ursäkt och betala henne närmare 20 miljoner kronor i skadestånd Vi ber om ursäkt till fru Trump för den skada vår publicering orsakade henne, skriver tidningen i ett uttalande.
Läs mer om Daily Mail, Melania Trump och Trump.
Melania Trump får skadestånd från tidning
Den brittiska tabloiden Daily Mail har gått med på att betala skadestånd till USA:s första dam Melania Trump. Tidningen publicerar även en ursäkt för artikeln med uppgifter om att hon skulle ha prostituerat sig.
Läs mer om Daily Mail och Melania Trump.
Starka åsikter om fru Trumps porträtt
Många har åsikter om presidenthustrun Melania Trumps första officiella porträtt, som Vita huset har släppt. Vissa hyllar henne, andra hävdar överdriven bildmanipulation.
Läs mer om Vita.