Melania

Här tar Melania emot paret Macron i kappa värd 24 000

Melania Trump har tidigare visat sitt politiska engagemang genom sina kläder.Och under statsbesöket gjorde hon gjort det igen – med en Givenchy-kappa värd 24 000 kronor, skriver Daily Mail.
Överraskande bilden på Melania Trump
Ett foto på Melania Trump från Barbara Bushs begravning har tagit fart på internet.Presidentfrun som vanligtvis ses väldigt sammanbiten intill sin make, fångas med ett brett leende – intill Obama.
Läs mer om Melania Trump och Obama.
Expresidenter på Barbara Bushs begravning
Fyra tidigare presidenter samlades vid begravningsceremonin för Barbara Bush, som var både hustru och mamma till en amerikansk statschef. Även USA:s första dam Melania Trump deltog i ceremonin i Texas.
Läs mer om Barbara Bush och Melania Trump.

Trump inte på plats under Barbara Bush begravning

Här syns före detta presidenten Barack Obama och USA:s första dam Melania Trump – sida vid sida i kyrkan.Där begravdes Barbara Bush i dag.Men den nuvarande presidenten lyste med sin frånvaro.
Expresidenter vid Barbara Bush begravning
Barbara Bush, som varit både hustru och mamma till en amerikansk president, begravs i dag i hemstaten Texas. Flera tidigare presidenter och USA:s första dam Melania Trump väntas till ceremonin.
Läs mer om Barbara Bush och Melania Trump.
Donald Trumps rädsla – efter prostitutionsryktet
NEW YORK. Donald Trump var orolig att Melania Trump trodde på ryktena om ryska prostituerade.Han ville därför att FBI-chefen skulle bevisa att allt var lögn.– Vad är det för äktenskap, skriver James Comey, före detta FBI-chef, i boken A Higher Loyalty.
Melania tar makens sida – om påstådda urinvideon
Melania Trump har valt att tro på sin make, president Trump, när det gäller den beryktade urinfilmen, skriver Hollywood Life.Anledningen uppges vara att hon inte vill hjälpa politiska motståndare med anledning av de bisarra anklagelserna om händelsen på ett hotellrum i MoskvaDå ska två prostituerade ha urinerat på varandra – med Donald Trump som vittne.
Uppgifter: Melania gjorde slut med Donald Trump
Det är inte första gången Melania och Donald Trump haft problem i kärlekslivet.Melania gjorde slut med presidenten redan för tjugo år sedan, enligt uppgifter i en ny bok.Men han lyckades charma tillbaka henne.
Läs mer om Donald Trump och Melania.
Hyllning till Melania Trump i ny bok: Hon är smartare än vad ni tror
USA:s första dam Melania Trump är en smart, självständig och inflytelserik kvinna med stort intresse för politik.Så beskriver den tidigare undersökande journalisten Ronald Kessler henne i en kommande bok, skriver Daily Mail.
Här visar Melania sin kärlek till Trump igen
USA:s första dam Melania Trump står lojalt bakom sin make, president Donald Trump – trots hans påstådda otrohetsaffär med porrstjärnan Stormy Daniels.Under söndagen kom de hand i hand till en kyrka i Florida för gudstjänst.
Melania Trumps tystnad – stannar på lyxresidenset
Det blåser ordentligt kring Donald Trump.Men en som inte är vid hans sida för att hålla i presidentens hatt är hustrun Melania.Hon har valt att stanna i Florida efter den omtalade intervjun med porrstjärnan Stormy Daniels.
Stormig tid för den första damen
Hur mår Melania Trump? "Tro mig, hon har det inte lätt", säger presidenten. Men det var redan innan Stormy Daniels berättade om relationen med Donald Trump på bästa sändningstid.
Läs mer om Donald Trump och Melania Trump.
Melania nära att snubbla – räddades av Trump
Melania Trump har lärt sig bemästra sina höga klackar under de mest skilda förhållanden.Men gräsmattan utanför Vita huset höll på att bli hennes fall.President Trump räddade Melania från en pinsam vurpa.
Läs mer om Melania, Trump och Vita.
Melania Trumps oväntade val – ska diskutera nätmobbning
Här är en något överraskande person som på tisdag ska träffa teknikjättarna för att diskutera bland annat nätmobbning – Melania Trump.USA:s första dam borde kanske börja med att ta maken, president Trump, i örat.
Läs mer om Trump.
Experter: Inte ovanligt att modeller får Einstein-visum
Melania Trump fick uppehållstillstånd som är till för genier.Kritiker har ifrågasatt om presidentfrun verkligen uppfyller kvalifikationerna – men enligt migrationsexperter är det inte helt ovanligt att modeller beviljas det så kallade Einstein-visumet.
Donald Trumps fräcka skämt om Melania – efter kaoset
Under en middag i lördags drog president Donald Trump ett fräckt skämt om Melania, rapporterar Cosmopolitan.Skämtet anspelade på en stormig tid i Vita huset.
Hope Hicks erbjuds miljoner för att avslöja Trumps hemligheter
Hope Hicks har varit en av Donald Trumps närmsta medarbetare.Vita husets tidigare kommunikationschef hann därför knappt säga upp sig innan mångmiljonerbjudanden började hagla över henne för att avslöja presidentens alla hemligheter.– Efter Ivanka och Melania är hon den kvinna som stått närmast presidenten och känner till hans alla hans hemligheter, alla hans svagheter och alla hans små egenheter, säger en bokförläggare till Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail och Melania.
Melania Trump vägrar avslöja hur hon fick Einstein-visum
Melania Trump fick ett EB-1-visum, även kallat Einstein-visum, 2001 – något som ledde till att hon fem år senare fick amerikanskt medborgarskap.Det ges endast till personer som besitter extraordinär skicklighet inom vetenskap, konst, utbildning, affärsverksamhet eller idrott.På vilken sätt USA:s första dam uppfyllde kraven för ett sådant visum vägrar hon dock avslöja, skriver Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail och Einstein-visum.
Melanias hyllning till ungdomarnas protest
NEW YORK. Melania Trump lyfter eleverna som protesterar mot USA:s vapenlagar.– De förtjänar en röst, säger hon enligt CNN.
Läs mer om CNN.
Melanias föräldrar fick uppehållstillstånd
Föräldrarna till USA:s första dam Melania Trump har fått permanent uppehållstillstånd i USA, uppger deras advokat. Viktor och Amalija Knavs, som liksom dottern kommer från Slovenien, verkar ha nyttjat ett program för anhöriginvandring som fördöms av deras svärson, president Donald Trump.
Melania Trumps föräldrar fick permanent uppehållstillstånd
Melania Trumps föräldrar har fått permanent uppehållstillstånd i USA.Enligt Washington Post ska de ha utnyttjat ett program för anhöriginvandring som Donald Trump skarpt kritiserat och beskrivit som ett hot mot landets säkerhet.– Familjen, som inte är en del av Trump-administrationen, har bett om att deras privatliv ska respekteras så jag kommer inte kommenterar det här vidare, säger föräldrarnas advokat Michael Wildes till tidningen.
Trots Trumps kritik - nu får svärföräldrarna uppehållstillstånd
Föräldrarna till USA:s första dam Melania Trump har fått permanent uppehållstillstånd i USA, uppger deras advokat. Viktor och Amalija Knavs, som liksom dottern kommer från Slovenien, verkar ha nyttjat ett program för anhöriginvandring som fördöms av deras svärson, president Donald Trump.
Nu har det hänt igen – Melania Trump dissade makens hand
I helgen besöker Melania och Donald Trump Florida för att hylla offren för den tragiska skolskjutningen.Engelska Daily Star Sunday hittar dock en något udda vinkel mitt i sorgearbetet: Hur det egentligen står till mellan Melania Trump och hennes presidentmake?Frågan ställs efter att presidenten ännu en gång försökt att ta sin makas hand – men blivit avvisad.
Trots kritiken – Melania behåller sin rådgivare
Hennes företag hjälpte till att arrangera Donald Trumps installationsceremoni.Nu ifrågasätts prislappen: rekordsumman 222 miljoner kronor.Men det hindrar inte Melania Trump från att behålla Stephanie Winston Wolkoff som sin personliga rådgivare, rapporterar nyhetssajten Axios.