Mia skäringer

Mia Skäringers sociala fobi – nu berättar hon

Mia Skäringer är skygg och gillar inte att svara i telefon.Komikern, nyligen som röstades fram till den kvinna svenskar helst vill ha som granne, berättar i Skavlan:– Jag har nästan lite social fobi.
Läs mer om Skavlan.

Extrashow med Skäringer Lázár i Karlstad

På åtta minuter hade Mia Skäringer Lázár sålt ut både Globen och Scandinavium med föreställningen "Avig Maria - no more fucks to give". Nu blir det fler föreställningar i Linköping, Karlstad, Göteborg och Stockholm.
Fler biljetter till Mia Skäringers show
På åtta minuter hade Mia Skäringer sålt ut både Globen och Scandinavium med föreställningen "Avig Maria - no more fucks to give". Nu blir det fler föreställningar i Linköping, Karlstad, Göteborg och Stockholm.

Mia Skäringer till Scandinavium

Mia Skäringer ger sig ut på stor arenaturné och kommer till Göteborg i november. "Det här är mina 90 minuter", säger hon.
Läs mer om Göteborg och Scandinavium.
Skäringer tar "Avig Maria" på arenaturné
För fyra år sedan turnerade Mia Skäringer med föreställningen "Avig Maria... och...
Läs mer om Avig Maria och Mia Skäringer.
Mia Skäringer till Löfbergs Arena
Komikern och skådespelaren på arenaturné med uppdaterad föreställning. En föreställning om att äga sig själv och vara kvinna på sina egna villkor. Så beskrivs Mia Skäringers "Avig Maria - No more fucks to!" som hon tar på arenaturné i höst.
Mia Skäringer kommer till Karlstad
Kristinehamnsbördiga Mia Skäringer - känd från bland annat Solsidan - kommer till Karlstad på turné.
Läs mer om Karlstad och Solsidan.
Mia Skäringer på arenaturné - till Malmö i höst
Komikern och sångerskan Mia Skäringer ger sig ut på arenaturné igen i höst. Med ...
Läs mer om Malmö och Mia Skäringer.
Mia Skäringer om våldet mot kvinnor: "Varför skyddar inte samhället oss?"
Var finns alla resurser och pengar till att förebygga våld mot kvinnor? Det undrar komikern Mia Skäringer Lázár i ett hyllat inlägg. "Att vara kvinna är bara en fråga om tid. Inte om utan när," skriver hon.
Läs mer om Mia Skäringer Lzr.
Skäringer visar upp permanenta förändringen
Skådespelaren Mia Skäringer Lzr har tatuerat sig.På Instagram visar hon upp det ambitiösa verket – som är långt ifrån färdigt.Bara 20 timmar kvar, skriver hon.
Svenska artisteliten hyllar Bowie i Globen
Ikväll hyllas David Bowie av en lång rad namnkunniga artister i Globen. På scen står bland andra Ebbot, Erik Lundin, Magnus Carlson, Mia Skäringer, Sarah Klang – och Amanda Bergman.
Skäringers ärliga ord efter svåra beslutet
I oktober förra året anklagade Cissi Wallin Aftonbladets dåvarande ledarskribent Fredrik Virtanen för våldtäkt.Uthängningen kom att bli startskottet för metoo-rörelsen i Sverige.Komikern och skådespelaren Mia Skäringer Lzr ställdes samtidigt inför ett vägskäl.– Jag kände att om inte jag håller henne om ryggen kommer kanske ingen att göra det. Men jag visste också att om jag delar namnet nu så passerar vi en ny gräns, säger hon till DN.
Mia Skäringer Lzr: Vi får inte fastna i det allvarligaste läget
Som komiker har Mia Skäringer Lzr gång på gång krossat tabun. När metoorörelsen startade i Sverige blev hon en självklar maktfaktor. Men först ställdes hon inför ett val.
Läs mer om Mia Skäringer Lzr och Sverige.
Nya uppropet – från de kvinnliga skådespelarna
Först protesterade delar av den svenska skådespelareliten på röda mattan.Väl i sändning klev ett 50-tal kvinnliga skådespelare upp på scenen och genomförde en aktion för #tystnadtagning.–Nu tar vi det här steget tillsammans, för de som har gått före och för de som kommer efter, berättade Mia Skäringer från scenen.Efter galan publicerade skådespelarna den tredje delen i sitt upprop #tystnadtagning i Svenska dagbladet, där de riktar hård kritik mot SVT och Svenska Filminstitutet.
Plötsliga aktionen – går upp på scenen
Mitt under Guldbaggegalan reste sig ett femtiotal kvinnliga skådespelare upp och intog scenen.Mia Skäringer var den bland kvinnorna som först tog till orda – de möttes av stående ovationer.– Nu tar vi det här steget tillsammans. För våra bröder och för våra systrar. Tystnad tagning, varsågod att börja, sa hon.
Läs mer om Guldbaggegalan.
Skäringers bröllops-fiasko i djungeln
Mia Skäringer Lzr och maken gifte sig i hemlighet i Thailands djungel för tre år sedan. Först nu berättar skådespelerskan om den kaosartade dagen då ingenting gick som det skulle. Men det verkade tursamt. Och mer likt livet i verkligheten. Jag älskar dig Gabriel Lzr skriver hon på sin Instagram.
Läs mer om Gabriel Lzr och Instagram.
Svaret efter ilskan mot modebilderna
Mia Skäringer riktade skarp kritik mot svenska modemärket Acne och deras val av modeller.Nu svarar företaget och medger att man har misslyckats med sitt mål att förmedla sunda ideal.Vi har uppenbart inte lyckats i detta fall och kommer att använda lärdomarna samt den input vi nu får skriver de i ett mejl som Mia Skäringer publicerar på sin Instagram.
Läs mer om Acne, Instagram och Mia Skäringer.
Skäringers ilska efter bilderna: Ser sjuka ut
Mia Skäringer riktar skarp kritik mot svenska modemärket Acne och deras val av modeller.Hon använder sina plattformar för att få företaget att reagera – och kräver att de förklarar sig.De ser bleka, undernärda och olyckliga ut. Jag undrar om ni är medvetna om vilka signaler ni sänder? skriver Skäringer i ett öppet protestbrev.
Läs mer om Acne och Skäringer.
Publiksuccn ratas av juryn inför galan
Solsidan-filmen var förra årets största biosucc, men när Sveriges finaste filmpriser delas ut på Guldbaggegalan lyser vinstchanserna med sin frånvaro.På prisutdelningen den 22 januari får de nöja sig med två nomineringar: Mia Skäringer i kategorin Bästa kvinnliga huvudroll, och Biopublikens pris.– Jurygrupperna har fört ingående samtal och kommit fram till beslutet, säger Anna Carlsson, juryns ordförande till Expressen.
Mia Skäringer: Jag har såklart åsikter om Anna
Mia Skäringer är en av Sveriges främsta komiker, just nu aktuell i rollen som Anna i Solsidan-filmen. En film där karaktärerna fördjupas och historien om de tre paren i det privilegierade bostadsområdet får en mer dramatisk botten än i serien.
Läs mer om Anna och Solsidan-filmen.
Här är årets vinterpratare i P1
Mia Skäringer Lzr, Dagny Carlsson och Olof Wretling finns bland de namn som får chansen att återigen hålla låda i P1. På torsdagen presenterades årets Vinterpratare.
Skäringers hyllning efter nakenmålningen
Mia Skäringer besökte Stina Wollters altelj och blev avmålad naken.Nu hyllar hon konstnären efter det starka mötet.– Vi kom varandra nära. Jag såg henne. Och hon mig. När jag åkte hem var jag helare än innan, skriver skådespelaren på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Skäringers ärliga ord – efter svåra sorgen
Mia Skäringer växte upp med en alkoholiserad pappa, och förlorade honom för 10 år sedan.I Jills veranda berättar skådespelaren om den svåra uppväxttiden – och hur hon lever med sorgen.– Han var världens underbaraste person, och så drack han och så blev det jättejobbigt, säger Mia Skäringer i Jills veranda.
Läs mer om Mia Skäringer.