Mia

Jesper Parneviks fina kärlekshyllning till Mia

Mia och Jesper Parnevik är kärare än någonsin, och fortsätter ha roligt med varandra.På sin Instagram har Jesper Parnevik lagt upp en video där frun badar i iskalla Stilla havet - och deras kärlek hyllas av fansen.Hon gjorde det igen, tog ett dopp med sälarna i iskalla Atlanten skriver Jesper Parnevik på Instagram.

Sveriges startelva släppt – uppställningen förvånar

Peter Gerhardsson har släppt sin första startelva. De flesta namnen var väntade, men en liten överraskning är att Kristianstads Mia Karlsson är med från start i kvällens VM-kval i Kroatien. Även uppställningen av laget förvånar något.
Läs mer om Kroatien och VM-kval.
Mia Öström: Vakuum
Sorgeskildring. Långt bort från staden kan återhämtningen börja.
Parneviks sorgliga upptäckt efter orkanen
Stormen Irma har nu tillslut lagt sig och skadorna efter är förödande.Bland annat så har familjen Parnevik visat upp vad den fruktade stormen gjort med deras hus på Jupiter Island i Florida.Nu visar Mia Parnevik en ytterligare sorglig upptäck till följ av stormen – nämligen en död sköldpaddsunge som spolats upp på familjens tomt.– Kolla här, herregud den är riktig, den är död hörrni, säger Mia Parnevik i sitt klipp på Instagram.

Mia Parneviks flört – med okänd man

Mia Parnevik gästar Rix Morgonzoo och ska hjälpa till att svara på relationsfrågor från lyssnare. Men när hon får en fråga från en man som tycker att hans fru är för flörtig, så pikar hon maken Jesper Parnevik. – Jag trodde det var Jesper som hade ringt in, säger Mia Parnevik i Rix Morgonzoo.
Mia efterlyser sina hjältar efter olyckan: Tacksam
Lommabon Mia Setthammar, 33, var med i en trafikolycka och hamnade i chock – då ryckte två förbipasserande in och tog hand om henne.Nu hoppas hon kunna hitta de okända hjältarna.– Jag skulle vilja säg att jag är evigt tacksam, säger Mia Setthammar.
Läs mer om Mia Setthammar.
Minnesord: Peter Bergstedt
Peter Bergstedt, Stocksund, har avlidit vid en ålder av 64 år. Han efterlämnar hustrun Mia (Maria) och dottern Sophie.
Läs mer om Mia, Sophie och Stocksund.
Marcus Birro i bråk med Mia Skäringer
Mia Skäringer och Marcus Birro har hamnat i konflikt i sociala medier.Skådespelaren ifrågasatte en krönika som Marcus Birro skrivit –och nu ger författaren svar via Twitter:Inte en enda vågar ifrågasätta hatet, drevet och smutskastningen som Mia Skäringer ger plats för.
Läs mer om Mia Skäringer och Twitter.Inte.
Mia Parnevik visar upp huset – efter stormen
Den fruktade stormen Irma har slutligen lagt sig, efter att ha krävt 61 människoliv.Nu visar Mia Parnevik upp förödelsen i deras hus på Jupiter Island i Florida.– Vi har nästan inget tak kvar, säger hon i en video på Instagram.
Kattungar dumpades i skogen – räddades
En kilometer in i skogen hade någon dumpat de tre små kattungarna.Lyckligtvis hittade en kvinna katterna och lämnade in dem till ett katthem i Halmstad.– De pep desperat och var väldigt hungriga och tunna. Vi har fått in omkring 15 dumpade katter på bara en månad, säger Mia Carlsson, volontär på Kattfotens katthem.
Läs mer om Halmstad och Mia Carlsson.
Aktiespararna: Brådskar med ny ordförande till Ericsson
Det brådskar att hitta rätt person som ordförande för Ericsson, anser Aktiespararna och Nordnets sparekonom Joakim Bornold. Joakim Bornold har sin favoritkandidat klar: tidigare Kinnevikchefen Mia Brunell Livfors.
Parneviks skräck: Kan inte återvända
Golflegendaren Jesper Parnevik och hans familj kan inte ta sig in till Florida på grund av orkanen Irma.Och familjen följer utvecklingen med fasa.– Man mår konstant dåligt, säger hustrun Mia Parnevik.
Läs mer om Florida, Irma.Och och Mia Parnevik.
Mia Parnevik: Går inte förstå hur otäckt det är
Mia Parnevik och hennes familj tvingades fly från Florida på grund av orkanen Irma.Nu uttrycker hon sin sorg och bestörtning över Irmas framfart.– Det går liksom inte att förstå det här är, säger hon i klippet på Instagram.
Läs mer om Florida, Instagram och Irma.Nu.
Laila bryter ihop – efter Mia Parneviks fråga
Mia Parnevik fick Laila Bagge att bryta ihop totalt när hon gästade Rix Morronzoo. Programledaren chockas av den oväntade frågan om Roger Nordin. – Skojar du?! Visste du inte om det? Men det har han ju vart i flera år, säger Laila Bagge.
Mia Parnevik nära orkanen: Det är galet
Familjen Parnevik har lämnat sitt hem i rädsla för orkanen Irma.I en film på Instagram rapporterar Mia Parnevik nu från orkanen.– Det är galet, säger hon i filmen.
Läs mer om Instagram, Irma.I och Mia Parnevik.
Parneviks tvingas fly hemmet – för orkanen
Parneviksfamiljen tvingas nu lämna sitt hem i Florida – i rädsla för orkanen Irma.Orkanen växer sig starkare i den karibiska övärlden och i Florida har det utlysts undantagstillstånd.Jag är i Tokyo och Mia flyger till Florida i dag. Hon och Phoenix får stänga huset och ta sig därifrån, skriver Jesper Parnevik på Twitter.
Skarsgård om Mamma Mia 2: Förnedrande
Mamma Mia 2 planeras ha premiär nästa sommar.Stellan Skarsgård återvänder då som karaktären Bill – en roll han beskriver som förnedrande.
Läs mer om Bill och Mamma Mia.
Mia Parneviks dyra löfte efter Tjejmilen
Mia Parnevik var en av 55 000 tjejer som sprang Tjejmilen under lördagseftermiddagen.Från spåret skickar hon en hälsning på Instagram – med ett löfte:– Jag kommer köpa mig något riktigt jävla dyrt efter det här, hus eller bil eller något, säger hon i filmen.
Läs mer om Instagram och Tjejmilen.
Parneviks tillbaka för ny säsong i TV3
Glada nyheter för alla fans av familjen Parnevik.Nu är det klart att det blir ytterligare en säsong av programmet Parneviks i TV3.– Alla är jättetaggade och glada, berättar Mia Parnevik för Aftonbladet.
LB07: Vi hoppas på 8000 varje match
LB07 föll i derbyt, men satte nytt publikrekord.Nu siktar man på nytt kontrakt och nya publikmatcher på Swedbank stadion.– Nästa år kanske vi kan slå det här publikrekordet, säger lagkapten Mia Persson.
Läs mer om Mia Persson och Swedbank.
Mia Parneviks livsändring – efter bråket med Jesper
Tidigare i år började tv-profilen Mia Parnevik sin viktresa mot ett hälsosammare liv.I ett inlägg på Instagram berättar hon nu att hon kommit i gång på allvar.– Jag är uppe med tuppen, vaknade fem imorse, tränat, säger hon i inlägget.
Läs mer om Instagram, Jesper och Mia Parnevik.
Mia Parneviks livsändring – efter bråket med Jesper
Tidigare i år började tv-profilen Mia Parnevik sin viktresa mot ett hälsosammare liv. I ett inlägg på Instagram berättar hon nu att hon kommit i gång på allvar. – Jag är uppe med tuppen, vaknade fem imorse, tränat, säger hon i inlägget.
Läs mer om Instagram, Jesper och Mia Parnevik.
Mia Parneviks oro – för dotterns nya kärlek
När Peg Parnevik berättade om sin kärlek blev mamma Mia skeptiskt. Dotterns val av pojkvän gjorde tv-profilen bekymrad. – I början var det mest mamma som sa hm, hur ska det här gå till, berättar Peg Parnevik.
Läs mer om Mia och Peg Parnevik.
Nya Ivo-anmälningar mot kritiserad läkare: Läs en bok
Psykiatern Ola Gefvert som tidigare fått hård kritik för sitt agerande som läkare har återigen anmälts av flera patienter.Förra året fick han en prövotid på tre år och arbetar nu i Västsverige.En deprimerad patient fick i stället för behandling rådet att läsa en bok av Mia Skäringer.Det är helt ofattbart. Jag blev chockad och ställd skriver kvinnan.
Mia Parneviks nya jobb – byter bana
Här är Mia Parneviks och Dominika Peczynskis nya jobb.Nu blir de båda radiopratare – och tar plats på Rix Morronzoo.– Det kommer att bli en skrattfest, säger Mia Parnevik.
Läs mer om Mia Parnevik och Rix Morronzoo.