Mia

Parneviks sjödrama – slog larm i skärgården

Att tv-profilerna Jesper och Mia Parnevik tycker om att vara ute till sjöss har tittarna fått se i programmet Parneviks.Men när paret besökte Stockholm skärgård under veckan så blev det inte riktigt som de tänkt sig.– Det är inte bara jag som får bensinstopp, berättar Jesper Parnevik i en video som hans fru Mia Parnevik har lagt ut på Instagram där paret och deras sällskap verkar ha fått problem med båten.

Larm om drunkning – två personer söks av räddningtjänst

SOS Alarm har fått in ett larm om ett misstänkt drunkningstillbud vid en badplats i Alingsås.Just nu pågår ett eftersök platsen.– Det är två personer som man inte har sett på en och halv timme som har varit ute i sjön med badringar, säger Mia Lorn, regional produktionsledare på SOS Alarm Västra Götaland.
Läs mer om Alingsås.Just och Mia Lorn.
Penny Parnevik hyllas av Mia – efter vågade bilden
Penny Parnevik blev utsatt för en hackare – och svarade med en avklädd bild och ett utsträckt långfinger.Nu hyllas hon och systern Philippa av mamma Mia Parnevik.Älskar er, skriver Mia.

Villa i brand – lågorna härjar

En brand ska härja i ett bostadshus i Bredaryd, Värnamo.Samtalet kom in 15.40 på söndagen till SOS.Omfattningen av branden och skadeläget är ännu okänt.– Räddningstjänsten säger att det slår lågor ut genom fönstret på bottenvåningen med kraftig rökutveckling, säger Mia Lorn, regional produktionsledaret till Värnamo Nyheter.
Penny Parnevik utsatt för hackare
Penny Parnevik har blivit hackad på Instagram.En bedragare la upp märkliga länkar och hotade med att släppa nakenbilder på tv-profilen.Då ryckte föräldrarna Jesper och Mia Parnevik ut – och uppmanade Instagram att agera.Snälla stäng kontot, skriver pappan.
Stina Wollter läxar upp Zytomierska
Profilen Katrin Zytomierska är i blåsväder efter att ha skrivit på sin Instagram att hon är glad att bo på Östermalm där tjejerna är väldigt smala.Komikern Mia Skäringer uppmanade alla att bojkotta Katrin Zytomierska – nu läxar kroppsaktivismen Stina Wollter upp henne.Katrin, det här är ingen åsikt, det är en människosyn som hör hemma i en annan tid skriver Wollter i Zytomierskas Instagram-inlägg.
Abba-medlemmarnas hemliga återförening
Björn Ulvaeus är tillbaka där allting startade – på en bänk i Linköping.Där mötte han Benny Andersson – och det blev startskottet på 51 framgångsrika år med Abba och egna projekt som Mamma Mia.Nu blickar han tillbaka – och berättar om hur Abba-medlemmarna träffas än i dag.– Vi sågs för inte alls längesedan, säger han.
Abba-medlemmarnas okända återföring
Björn Ulvaeus är tillbaka där allting startade – på en bänk i Linköping. Där mötte han Benny Andersson – och det blev startskottet på 51 framgångsrika år med Abba och egna projekt som Mamma Mia. Nu blickar han tillbaka – och berättar om hur Abba-medlemmarna träffas än i dag. – Vi sågs för inte alls längesedan, säger han.
Downton Abbey-stjärnan klar för Mamma Mia
Nu är det klart.Downton Abbey-skådespelaren Lily James spelar yngre versionen av Meryl Streeps karaktär i uppföljaren till Mamma Mia, skriver Hollywood Reporter.
Läs mer om Hollywood Reporter och Mamma Mia.
Skäringers ilska efter Katrins bild
Komikern Mia Skäringer är flyförbannad på Katrin Zytomierska.Skäringer berättar om en bild Zytomierska lagt upp på sin Instagram där hon skriver att hon är glad att bo på Östermalm där tjejerna är väldigt smala.– Liksom säga på något sätt att Men här är vi så sjuka och konstiga så jag vill bo här där man föder ätstörningar. För jag vill också vara lite störd, säger Mia Skäringer i podcasten Skäringer Mannheimer.
Fotografens viktpik mot Mia Skäringer – inför alla
Mia Skäringer fick pikar om sin vikt av en fotograf – mitt inför ögonen på de andra Solsidan-skådepelarna.Fotografen tyckte att hon såg plufsig ut på bilderna, berättar Mia Skäringer i sin podcast Skäringer Mannheimer.
Arrangör: NMR kommer att förbjudas sätta upp tält 2018
Gotlandspolitikerna jobbar nu för att nazistiska NMR – som på lördagen störde flera politikerintervjuer – ska hindras från hyra markplats under Almedalsveckan nästa år. – De jobbar på ett förbud, och jag hoppas att vi inte står inför samma situation nästa år, säger projektledaren Mia Stuhre till SvD.
Läs mer om Almedalsveckan, Mia Stuhre, NMR och SvD.
Peg Parneviks hemlighet för Mia – under kläderna
Artisten Peg Parnevik kan berätta allt för sin mamma – nästan.I TV4:s Nyhetsmorgon avslöjade hon att hon måste hålla sina tatueringar lite hemliga för Mia Parnevik.– Hon vet att jag har dem, men hon kollar och frågar 'är den ny eller när gjorde du den?'. Det är alltid bara att säga, 'någon månad sedan eller den är gammal', säger hon.
Läs mer om Mia och Mia Parnevik.
Det svänger i Kungsan
Alla intresserade fick lära sig olika danser i Kungsträdgården på 5 Folk Festival på onsdagen och det var tango ... och det var Gabriela Gutarra som lärde ut flamenco och på scenen var Mr Kungsträdgården Sam Carlquist tillbaka och presenterade programmet tillsammans med Mia Taikon och där uppträdde bland andra Maria Ruottinkoski och Seppo Härkönen och Gålmuk med systrarna Nik och Nilla Märak, Anders Hällström på dragspel och Mikael Pirak och publiken uppskattade underhållningen.
34-årig svensk häktad för brutalt advokatmord
LONDON. Han beskrivs som hjärnan bakom mordet på miljöadvokaten Mia Mascarias-Green, 49.Nu har den 34-årige svensken häktats i Filippinerna misstänkt för mord, fyra fall av mordförsök och grovt vapenbrott, rapporterar filippinska medier.
Mia Skäringer om stela mötet hos gynekologen
Mia Skäringer bytte gynekolog efter det pinsamma mötet.I podcasten Skäringer Mannheimer berättar nu skådespelaren och komikern om den oväntade frågan.– Allting vred sig där inne, säger hon i podcasten.
Mia Parneviks starka kärlekshyllning till maken
Genom åren har kärleken mellan Mia och Jesper Parnevik gått upp och ner – men nu visar fyrbarnsmamman var skåpet ska stå.I ett hyllat inlägg på Instagram delar hon med sig av sin starka kärlek till golfstjärnan:Den här känslan är lika stark som den var för 30 år sedan, skriver Mia Parnevik och berättar om hur det känns när de är ifrån varandra.
Mia Parneviks kris: Dags att söka hjälp
Vid 42 års ålder hamnade Mia Parnevik i klimakteriet, och blev djupt deprimerad. Ilskan ledde till en kris med maken Jesper Parnevik - som ställde ett ultimatum. – De orden fick mig att inse att det var dags att söka hjälp, berättar Mia Parnevik.
Läs mer om Jesper Parnevik och Mia Parnevik.
Mia Poppe tillbaka i pappas klassiker med en teaterturn
Nöjeslegenden Nils Poppes dotter Mia gör en av huvudrollerna när pappans rollfigur Soldat Fabian Bom får nytt liv. Familjen har sålt rättigheterna till hans 70 år gamla manus.Först blir det sommarteater på Vallarna i Falkenberg – därefter turn landet runt, från Lund till Luleå.– Det händer så mycket tråkigt i världen. Jag tror att vi verkligen behöver bli roade, säger Mia Poppe, 48.
Svensken gripen för brutalt advokatmord
Han misstänks ha mejat ned den filippinska miljöadvokaten Mia Manuelita Mascarias-Green, 49, med 27 skott – framför ögonen på hennes tre små barn.Nu har den 34-årige svensken gripits av polis efter fyra månader på flykt.– Vi hittade honom till slut, säger polischefen Hector Amancia till Cebu Daily News.
Skäringers problem som barn: Var farligt tjock
Mia Skäringer var bara ett barn när hon gick med i Viktväktarna.I podcasten Skäringer Mannheimer berättar den hyllade skådespelaren och komikern om ätstörningarna hon drabbades om som liten.– Det var läskigt för ju smalare jag blev desto mer populär blev jag, säger hon i podden.
Parneviks lyxfirande – med alla stjärnorna
Mia och Jesper Parnevik firar lyxmidsommar i Bosse Parneviks mångmiljonhus i Stockholms skärgård. Kändisar som Börje Salming, Miss Li och Per Holknekt kommer att vara på plats under fredagskvällen – och Bosse Parnevik själv ska hålla välkomsttal. – Vi blir 107 personer. Det är fulle rulle, säger Jesper Parnevik.
Hemligheten bakom Abbas miljarder
35 år har gått sedan Abba lade ner som band - men bandmedlemmarna fortsätter håva in pengar.Med Mamma mia-konceptet rullar pengarna in på Björn Ulvaeus och Benny Anderssons konton.Hittills har succmusikalen dragit in över 22 miljarder kronor åt de gamla Abba-medlemmarna, skriver Aftonbladet.