Mia

ABBA-Björns miljardsucc – nya stora framgångarna

Succn för Björn Ulveaus miljardiumperium fortsätter.Samtidigt som inspelningarna av Mamma Mia 2 är i full gång, så bygger Björn Ulvaeus ett hus i centrala London för föreställningen Mamma Mia - The Party.Nu ger sig legendaren även in i fastighetsbranschen – och miljonerna rullar in.– Det är ett absolut unikt bygge som jag står alldeles inför, säger Björn Ulvaeus om miljonprojektet till Fastighetstidningen.

Här är hetaste kandidaterna att ta över efter Östling

Jacob Wallenberg, Mia Brunell och Marie Ehrling. Det är namn som nämns, när Svenskt Näringsliv nu snabbt måste rekrytera en ny ordförande efter Leif Östling. Organisationen är splittrad med interna stridigheter och från Svenskt Näringsliv råder det nu radiotystnad.
Skäringers ärliga ord – efter svåra sorgen
Mia Skäringer växte upp med en alkoholiserad pappa, och förlorade honom för 10 år sedan.I Jills veranda berättar skådespelaren om den svåra uppväxttiden – och hur hon lever med sorgen.– Han var världens underbaraste person, och så drack han och så blev det jättejobbigt, säger Mia Skäringer i Jills veranda.
Läs mer om Mia Skäringer.
Skäringers pik mot kollegan Felix Herngren
Mia Skäringer ska tatuera sig i Jills veranda - och blir inspirerad till något mer dramatiskt.I programmet skämtar skådespelaren om att hon ska komma hem till Solsidan-inspelningen med en huvudtatuering.– Då hade nog Felix Herngren blivit förvånad, säger hon i Jills veranda.

Parneviks sammanbrott – efter hemska tragedin

I TV3:s serie En resa för livet åker sex svenska kändisar till Nepal för att skildra livet.Där får Mia Parnevik en chock när hon besöker elvaåriga Rosalie, som lever med sin alkoholiserade mamma.– En mamma som är gravt alkoholiserad och hon får jobba med bära sand och tegelbruk på ryggen. Inga barn ska få ha det så, säger Mia Parnevik i programmet.
Läs mer om Mia Parnevik, Nepal och Rosalie.
Parneviks väljer bort sina kända vänner
Den fjärde säsongen av Parneviks spelas just nu in i Florida.Men när programmet kommer tillbaka i rutan kommer tittarna mötas av en stor förändring. Familjen har nämligen valt bort sina kända vänner.– I år är det inte riktigt som alla andra år, säger Mia Parnevik.
Läs mer om Florida.Men och Mia Parnevik.
Så rasade Mia Parnevik 15 kilo: I dag orkar jag mer
I januari började Mia Parnevik sin hälsoresa. Kilona har rasat och i dag kommer tv-profilen i sina gamla jeans. Orken är tillbaka och nu hänger hon med maken Jesper på dubbla träningspass.Nyligen var hon ute på En resa för livet för TV3. Minnena därifrån är det sista hon ser innan hon somnar.
Läs mer om Jesper, Mia Parnevik och TV3.
Artisterna som gästar Jills veranda 2017
På onsdag är det premiär för tredje säsongen av Jills veranda. Årets inspelning i Nashville gästas av Lisa Nilsson, Ana Diaz, Dregen, Erik Lundin, Maxida Märak och Mia Skäringer.Jag är så otroligt laddad för en tredje säsong, för de gästerna vi har bjudit till Verandan och den musik och starka berättelser de har med sig, skriver Jill Johnson i ett inlägg på sociala medier.
Larmade för sju år sedan – nu hyllar hon teaterupproret
Redan för sju år sedan varslade Solveig Ternström, 80, om de sexuella trakasserierna på Dramaten. Nu hyllar hon kampanjen #tystnadtagning.Hon vittnar även om att unga skådespelerskor är extra utsatta.– Det finns ju en del manliga skådespelare som är ganska obehagliga, säger hon.Samtidigt berättar skådespelarna Christina Schollin och Mia Benson om sina upplevelser i teatervärlden.
Stora ilskan efter Björns Abba-planer
Abba-ikonen Björn Ulvaeus har storslagna planer på en Mamma Mia!-restaurang i London.Men planerna har drabbats av ett bakslag sedan invånarna protesterat.Vi vill inte ha femhundra festprissar här som sjunger 'Dancing Queen' varje natt protesterar de, enligt The Guardian.
Londonbor protesterar mot Abba-krog
Är Abba ett tecken på gentrifiering? Det anser invånarna i ett bostadsområde i London som protesterar mot Björn Ulvaeus planer att starta ett Mamma Mia! The party-koncept där. Det skriver The Guardian.
Parneviks bråk med Filip Hammar – efter orden om Mia
Peg och Penny Parneviks riktar hård kritik mot Filip och Fredrik efter skämtet om att Mia Parnevik skulle ha alkoholproblem.I första avsnittet av podcasten Schulman Show får Filip Hammar kommentera bråket med systrarna Parnevik.– Jag är nog likgiltig, jag tycker att det är jättekul när vi skämtar om Mia Parnevik och att hon dricker mycket vin, säger han i podcasten.
Mia och Jesper Parnevik i pengabråk om miljonerna
Mia och Jesper Parnevik äger hundratals miljoner kronor efter golfkarriären och realityserien Parneviks.Men Mia har problem med att hålla pengarna i styr – vilket tvingar Jesper att sätta ner foten.– Allt kostar tio dollar för mig, berättar Mia Parnevik i Kändispodden.
Mia Parnevik avslöjar fusket i programmet
Mia Parnevik berättar nu om sin jobbiga period under inspelningarna av Parneviks.I podcasten Kändispodden beskriver TV3-profilen programmet som väldigt jobbigt – för att hon var tvungen att iscensätta flera situationer.– Jag höll på att ta kål på mig själv där, säger Mia Parnevik.
Parneviks svåra livsbeslut – efter 23 år tillsammans
Mia och Jesper Parnevik har varit gifta i 23 år.Nu har barnen flyttat ut från huset och bor på andra ställen – samtidigt har Mia och Jesper tagit beslutet att bo kvar.Nu berättar Mia Parnevik sanningen om deras relation –och beskriver sig själv som parets ansikte utåt.– Jag har aldrig varit kvinnan bakom mannen, säger hon i Kändispodden.
Mia och Jesper Parnevik i bråk
Mia och Jesper Parnevik har varit gifta i 23 år, men är kärare än någonsin.Nu berättar Mia Parnevik hur paret håller kärleken vid liv - och om deras bråk.– Vi har högt och lågt i tak, men kärleken är alltid stor, säger Mia Parnevik i Expressen TV.
Jesper och Mia splittras från barnen
Mia och Jesper Parnevik har varit gifta i 23 år - men nu splittras familjen.Medan barnen flyttar ut från familjehemmet, berättar Mia Parnevik om bråken med maken, och hur de får kärleken att hållas vid liv.– Vi har högt och lågt i tak, men kärleken är alltid stor, säger Mia Parnevik i Expressen TV.
Gör det inte svårare att anmäla vårdskador
Att anmäla allvarliga skador inom sjukvården till Inspektionen för vård och omsorg (IVO) kommer att bli svårare. Den lilla patientmakt som finns idag kommer därmed att bli ännu mer begränsad, skriver Mia Berg, föreningen PatientPerspektiv, tillsammans med flera andra debattörer.
Mia Parneviks tårar – stöttas av Berg
Det var inte alls självklart för Mia Parnevik att vara med i Parneviks, men hon lät sig övertalas av vännen Carina Berg.Samtidigt så grät Mia Parnevik under hela första säsongen.– Jag grät hela första säsongen och första veckan grät jag varje dag, säger hon till Aftonbladet.
Bebisluckorna är ett otroligt korkat förslag
En majoritet av de danska politikerna vill ha bebisluckor på de stora sjukhusen.Förslaget sågas totalt av Mia Ahlberg, ordförande i Svenska Barnmorskeförbundet.– Att öppna bebisluckor för att lösa sådana här problem verkar otroligt korkat, säger hon.
Mia Brunell Livfors tar klubban i Dustin
Valberedningen i Dustin har nominerat Mia Brunell Livfors till ny styrelseordförande, efter att bolagets nuvarande ordförande Fredrik Cappelen meddelat att han inte ställer upp för omval på årsstämman 2016/17.
Läs mer om Dustin och Fredrik Cappelen.
Stjärnans bild från Mamma Mia 2 gör fansen galna
Mamma Mia 2 har premiär nästa sommar.Nu hyllar fansen Pierce Brosnan för bilden med kollegerna.Colin, Pierce, Benny, Stellan..., skriver han på Instagram.
Cher klar för nya Mamma Mia
Cher medverkar i den nya Mamma Mia-filmen.Nu befinner sig artisten i London och övar in koreografi till filmen, uppger Daily Mail.– Cher är vårt hemliga vapen, säger en av producenterna till tidningen.
Kändisarna svenskarna helst semestrar med
Golfrundor och humor gör lyckade solsemestrar enligt svenska folket.Mia Skäringer och familjen Parnevik toppar nämligen listan över vilka kändisar svenskarna helst vill ha som resesällskap på sina solresor.
Läs mer om Parnevik.