Michael lindqvist

Stjärnan sänkte ÖHK med hattrick

Färjestad gjorde processen kort med Örebro – som har stora problem just nu.Michael Lindqvist stod för karriärens första hattrick och Färjestad spelade stundtals ut hemmalaget i Behrn arena.23-årige Lindqvist är nu ensam i toppen av skytteligan.– Jag tror det var mitt första hattrick som senior. Jag har gjort två mål tidigare men aldrig tre så det känns skitkul, säger Lindqvist.
Läs mer om Behrn, Färjestad, Lindqvist, ÖHK och Örebro.

Poängkungen: Jag har längtat efter den här matchen

Poängkungen i SHL Michael Lindqvist hade Hovet som hemmaborg när han spelade i AIK. Nu återvänder han med Färjestad. – Jag har sett fram mot den här matchen sedan jag skrev på för Färjestad, säger 23-åringen inför torsdagens möte med Djurgården.
Läs mer om AIK, Djurgården, Färjestad och Hovet.
Nyförvärvens succ – etta i poängligorna
KARLSTAD. Klassiska Färjestad toppar SHL efter fem vinster på lika många matcher.Stor anledning till succstarten är lagets två nyförvärv Michael Lindqvist och Jesse Virtanen som vuxit ut till att bli ett fruktat radarpar i säsongsinledningen.Lindqvist toppar hela SHL:s poängliga - och hyllas av sin vapendragare.– Micke är het nu, det är bara att ge pucken till honom så gör han mål.
Nyförvärvens succ – etta i poängligorna
KARLSTAD. Klassiska Färjestad toppar SHL efter fem vinster på lika många matcher.Stor anledning till succstarten är lagets två nyförvärv Michael Lindqvist och Jesse Virtanen som vuxit ut till att bli ett fruktat radarpar i säsongsinledningen.Lindqvist toppar hela SHL:s poängliga - och hyllas av sin vapendragare.– Micke är het nu, det är bara att ge pucken till honom så gör han mål.

Färjestads tuffa besked – duon blir borta länge

Färjestad BK tappade succdebutanten Michael Lindqvist i premiären då han tvingades kliva av efter en handskada - och dessutom saknades två skadade toppspelare.Nu har beskedet kommit. En spelare är snart tillbaka, men två missar en längre tid.– Det är svårt att spekulera hur länge det blir, men vi pratar nog veckor, säger Mattias Hell, medicinskt ansvarig i klubben, till Värmlands Folkblad.
Läs mer om Michael Lindqvist.
Lindqvist undersöks i morgon: Känns bra
Michael Lindqvist hade en händelserik SHL-premiär under lördagen.Målskytt – sedan utgick han skadad och blodig i andra perioden och i morgon undersöks 23-åringen.– Det känns lite bättre redan i dag, säger han.
Färjestads nyförvärv blev förste målskytt
Det dröjde drygt åtta minuter - sen kom SHL:s första mål säsongen 17/18.Och säsongens första målskytt blev Färjestad BK:s nyförvärv Michael Lindqvist.Det med ett drömmål där Jonas Monstret Gustavsson var chanslös.– Han har ju varit glödhet under försäsongen, och här öppnar han upp målkontot för Färjestad med en riktig rökare upp i krysset, säger C Mores Stefan Klemetz.
AIK:s poängkung klar för Färjestad
Michael Lindqvist, 29, var bäste poänggörare för sitt AIK i årets hockeyallsvenska med 39 poäng i grundserien och nio i kvalet. Nu får han i stället testa på spel i högsta ligan. AIK-spelaren blev under fredagen officiellt klar för Färjestad.
Läs mer om AIK och Färjestad.
AIK:s poängkung klar för Färjestad
Michael Lindqvist, 29, byter hockeyallsvenskan mot SHL.
Läs mer om Färjestad och SHL.
AIK:s poängkung är klar för Färjestad
I går gjorde Färjestad klart med Örebros stjärnspelare Martin Johansson. Nu fortsätter man att rusta inför kommande säsong - AIK:s poängkung Michael Lindqvist är klar för klubben.– En kille med grym karaktär och som vi tror och hoppas kommer att göra en hel del mål för oss, säger tillträdande sportchefen Peter Jakobsson på klubbens hemsida.
AIK:s målkung missar avgörande matchen
Här är AIK:s mardrömsbesked inför avgörandet. Poängkungen Michael Lindqvist missar matchen mot Karlskoga på grund av sjukdom. – Han har feber. Det är tråkigt förstås, säger sportchefen Anders Gozzi.
Läs mer om Karlskoga.
Kniven mot strupen – då bjöd AIK på kross
AIK hade kniven mot strupen inför dagens match mot BIK Karlskoga på Hovet.Men laget pallade för trycket – och tvingade fram en direkt avgörande match på måndag.Detta sedan man spelat ut BIK Karlskoga stora delar av matchen, och till slut vunnit med 4-1.– Vi har bevisat under säsongen att vi gillar de här lägena, säger tvåmålsskytten Michael Lindqvist i C More.
AIK slog Pantern efter ett sent avgörande
AIK har kopplat grepp om slutspelsserien i Hockeyallsvenskan.Efter seger i första matchen mot Timrå följde man upp med bortavinst mot Pantern under onsdagskvällen.Matchen slutade 3-2 till bortalaget, efter att Michael Lindqvist avgjort med endast två och en halv minut kvar.
Lindqvist gjorde tre poäng på 185 sek
Michael Lindqvist klev fram som stor hjälte när han med tre poäng inom loppet av tre minuter gav sitt AIK en smakstart i slutspelsserien - trots det var han inte nöjd efter matchen. - Vi gör en bra period i kväll och vi har tur att det räcker till seger, säger Lindqvist.
Läs mer om AIK och Lindqvist.
Ågren sänkte AIK på Hovet
AIK fortsätter att ha det tungt i hockeyallsvenskan. Hemma mot Oskarshamn blev det i alla fall en poäng till slut, efter en stark upphämtning i slutperioden. 2–5 blev 5–5 inom loppet av drygt sex minuter, tack vare två mål av Christian Sandberg och ett av Michael Lindqvist.
Michael Lindqvist straffas för filmning
AIK-forwarden Michael Lindqvist flög högt i bortamatchen mot Tingsryd. För högt, tyckte domaren och anmälde honom för filmning. Och disciplinnämnden bötfäller nu Lindqvist med 5 000 kronor.
Läs mer om Lindqvist och Tingsryd.
Wikegård: Sånt måste vi få bort
AIK:s Michael Lindqvist åkte ut för filmning i onsdagens match mot Tingsryd. På torsdagen tog C More:s expert Niklas Wikegård upp filmningen - och sågade Lindqvists agerande. – Sånt där måste vi få bort från hockeyn, det där är att fuska enligt mig, säger Wikegård.
Läs mer om Tingsryd och Wikegård.
Monroe levererar adrenalinkick
Vår recensent Stefan Lindqvist drabbas av Michael Monroes nerviga rock'n'roll-adrenalin.
Läs mer om Stefan Lindqvist.
Junior får A-lagskontrakt med AIK
Lindqvist skrev på för två år Junioren Michael Lindqvist har haft ett så kallat sommarkontrakt med AIK. Nu har klubben förvandlat det till ett A-lagskontrakt efter en lyckad försäsong
Cecilia Lidn och Michael Lindqvist
Kråksjö, Skruv, fick den 3 maj en son som heter Jonatan. Vikt 2 560 g, längd 47 cm. Syskon: Josefin.
Läs mer om Jonatan, Michael Lindqvist och Skruv.
Estelle och George Michael
Vår senaste tronarvinge ska heta Estelle Silvia Ewa Mary, med Estelle som tilltalsnamn. Historikern Herman Lindqvist tycker att det låter som namnet på en nattklubbsdrottning. Det säger kanske mer om var han brukar tillbringa kvällarna än någonting annat.