Micke

Drog in miljonvinst: Hon tog sitt kvitto och sprang

Flera personer drog in stora vinster på V75 i helgen.En utav dem var Micke som är spelläggare för Tullinge Spel.Totalt drog systemet in svindlande 2,3 miljoner kronor.– En del stod och hängde på låset i söndags, säger Alan Issa, som driver butiken, till Trav365.

Wollters debut öppnar inga nya dörrar

Stina Wollters skiva heter alltså "Garden songs". Låtarna har fått växa likt i en trädgård under en lång tid. I 24 år närmare bestämt. Allt började med en kärlekssång till Stina från den eviga kärleken Micke Olsson.
Läs mer om Garden, Micke Olsson och Stina.
Succspelaren nobbar förlängning med Modo
Modo ville förlänga med succspelaren Sam Marklund.Men han väljer att nobba klubben.– Vi fick i dag beskedet att Marklund väljer ett annat alternativ, säger sportchefen Micke Sundlöv till klubbens hemsida.
Krossade motståndet från dödspositionen
Unique Juli fick ett rejält tufft lopp utvändigt om ledaren.Men det spelade ingen roll – hon vann hur lätt som helst ändå.– Ston brukar inte göra sådana här lopp. Men det här var stenbra! säger Micke Nybrink i TV12.
Läs mer om Micke Nybrink.

Stina Wollters kärlekslycka – har gift sig med sin Micke

Stina Wollter har gift sig med sin Micke Olsson.På Instagram har konstnären postat ett inlägg från bröllopet i Svenska kyrkan i New York.Now we're married!, skriver hon.
Hägglund: "Spännande att Hellkvist kliver in på minfältet - men nu är mycket upp till Sundlöv"
Björn Hellkvist, säger Modo. Spännande, säger jag. Mycket mer går egentligen inte att säga, för nu är det upp till den sportsliga ledningen i allmänhet och Micke Sundlöv i synnerhet om det här ska bli bra.
Månprinsens galna kross: Som en bil
Månprinsen var dagens största favorit inför söndagens V75-omgång på Romme.Då krossade hästen sina konkurrenter – och vann överlägset.– Han är ju som en bil, säger experten Micke Nybrink i TV12:s sändning.
Läs mer om Micke Nybrink och Romme.Då.
Lennström åter i FBK-truppen
ISHOCKEY: En skadad tillbaka Klockan 19 smäller det i Skellefteå. Färjestad får tillbaka skadade backen Theodor Lennström. Han är uppsatt som extraback inledningsvis. Målkungen Micke Lindqvist startar återigen som extraspelare.
Har aldrig sett något slappare
Moras fiasko ledde till en omgörning på tränarfronten.Enligt klubbdirektören Peter Hermodsson var det en absolut nödvändighet att sparka tränarduon Mattias Karlin och Mikael Johansson.– Micke var fruktansvärt bekväm och lat. Han drog med sig Karlin åt fel håll. Jag har aldrig sett något slappare när det gäller arbetsmoral, säger Hermodsson till HockeyPuls.– Jag blir både besviken och ledsen, säger Mattias Karlin.
Klubbdirektörens hårda utspel efter Moras tunga säsong: "Han drog med sig Karlin åt fel håll"
Mattias Karlin och Mikael Johansson fick sparken av Mora för två månader sedan. Nu riktar Moras klubbdirektör stenhård kritik mot tränarduon och i synnerhet assisterande tränaren. - Micke var fruktansvärd bekväm och lat, säger Peter Hermodsson.
Samuelsson tar över Skellefteå
Bert Robertsson och Stefan Klockare har delat på tränaruppdraget i Skellefteå AIK.Den lösningen får sitt slut efter SM-slutspelet och inför säsongen 2018/19.SportExpressen kan avslöja att Tommy Samuelsson, 58, tar över som ny huvudtränare i klubben nästa säsong.– Jag kan inte säga någonting om det eller ge några kommenterar alls utan jag hänvisar till Micke (Lindgren, sportchef), säger Bert Robertsson.
Ingen Lindqvist i FBK
ISHOCKEY: Tre man saknas i kvällens första kvartsfinal Varken Micke Lindqvist, Johan Ivarsson eller Sebastian Erixon finns med i Färjestads lag i kvällens första kvartsfinal mot Skellefteå.
Minnesord: Inger Östh
Inger Östh, Älta, har avlidit i en ålder av 69 år. Hennes närmast anhöriga är maken Göran, barnen Lotta och Micke med familjer samt hunden Lexie.
Läs mer om Göran, Lexie, Lotta, Micke och Älta.
Årets bästa deltävling - och jag är inte arenadopad
Att vara arenadopad är ett tillstånd som kan uppstå under en vecka så som Melodifestivalen. Jag hörde det först i podcasten "Schlager-Micke och hans vänner" (där jag var gäst förra året och ska även vara med i avsnittet som kommer nu i veckan).
Hyllningen: Det var travhistoria
Superhästen Southwind Feji var återigen storfavorit på V75.Och gjorde inte spelarna besvikna den här gången heller.Då slog TV4-experten Micke Nybrink på den stora trumman efter loppet.– Det här var travhistoria, säger han i TV12:s sändning.
Micke skjuter heroin när han lämnat på förskolan
Kristina, 48, sjuksköterska som gick in i väggen och började ta droger som självmedicinering. Micke, 37, heltidsarbetande tvåbarnspappa som injicerar heroin för att orka fredagsmyset. Bertil, 66, flyger drönare med barnbarnen och lägger pensionen på amfetamin. – 80 procent av de som använder narkotika är helt vanliga Svenssons, säger Niklas Eklund, ordförande för Brukarföreningen i Stockholm. Expressens Malin Roos och Anna-Karin Nilsson har mött den nya tidens sprutnarkomaner, de som lever dubbelliv i radhus och de som inte klarade att vara funktionella.
Micke, 54, har köpt en buss – nu ska han köra pensionärer till mataffären
När de äldre inte kan ta sig till landsbygdsbutiken i Stenkyrka finns det en räddning:Micke Erixon, butiksägare – som nu har bestämt sig för att köra de pensionärer som ändå vill kunna ta sig ut.– Det sociala är nästan den största grejen med det här, det är lätt att bli ensam i sitt hus, säger han.
Läs mer om Stenkyrka.
Jepsons drag gav segern: En kobra
Mack Dragan, med Carl Johan Jepson i sulkyn, tog hem den femte avdelningen.Detta efter ett snyggt drag av Jepson, där han snodde åt sig ledningen.– Han högg som en kobra när han fick chansen. Det gäller att inse vad som gäller väldigt kvickt, säger Micke Nybrink.
Jenny, 41, hittades död – polisen utreder som mord
Jenny, 41, hittades död i en lägenhet i Landskrona på annandagen.Polisen utreder dödsfallet som mord.– Hon var lycklig och glad. Allt var frid och fröjd. Och så plötsligt får man ett samtal mitt i natten, säger Jennys pappa Micke.
Läs mer om Landskrona och Micke.
Nybrink: Får ta på mig dumstruten...
Southwind Feji krossade motståndet i V75-1.Då fick TV12:s expert Micke Nybrink dra på sig en dumstrut.– Hon är mycket bättre än de andra, så enkelt är det, säger Micke Nybrink.
Läs mer om Micke Nybrink.
Micke bjuder in ALLA på julafton
Elva år i rad har Micke Salminen, 52, bjudit in till ett gemensamt julfirande på seniorboendet Balder.I år blir inget undantag, något som även Nynäshamns Posten uppmärksammat.–Folk ler när de går därifrån. Det betyder jättemycket för många, säger Micke till Expressen.
TV4-profilen drog in miljonbelopp
Per Skoglund satte åtta rätt på V75-klubbens andelssystem på V86 under onsdagen.Värdet med sjuor och sexor? 1 379 525 kronor.– Det är otroligt snyggt alltså, säger TV4-experten Micke Nybrink i TV12.
Läs mer om V86.