Mikael lindholm

Varningen till allmänheten: Kan orsaka trafikolyckor

Felaktigt placerade stödutfordringar av rådjur riskerar att leda till fler viltolyckor.Nu har problemet blivit så pass stort att polisen, Trafikverket och Västerbottens län varnar allmänheten.– Många som stödutfodrar rådjur tänker inte på att det kan orsaka trafikolyckor, säger Mikael Lindholm, enhetschef underhåll distrikt nord väg, Trafikverket.
Läs mer om Mikael Lindholm och Trafikverket.

Fel utfodring av rådjur leder till trafikolyckor

Många som stödutfodrar rådjur gör det av godhet för att djuren inte ska lida, men de tänker inte på att de orsakar trafikolyckor, säger Mikael Lindholm, enhetschef underhåll distrikt nord väg, Trafikverket.
Läs mer om Mikael Lindholm och Trafikverket.
Lindholm förlänger med Skellefteå AIK
Pär Lindholm blir kvar i Skellefteå i två säsonger till. Nu är klubben och den skicklige centern överens om det nya kontraktet. – Det är kul att en av våra egna produkter väljer att stanna i föreningen, då det är dem vi önskar bygga vårt lag kring, säger Skellefteås sportchef Mikael Lindgren till klubbens hemsida.
Nyckelspelare nära skriva nytt kontrakt
Skellefteå fortsätter att se över sin trupp för nästa säsong. Nu är man nära ett nytt treårskontrakt med Pär Lindholm, 25. – Vi pratar ett lite längre kontrakt i alla fall från vår sida. Och Pär är också intresserad av det, så det blir väl det hoppas vi, säger sportchefen Mikael Lindgren. Vill du hockeynyheter snabbast? Ladda ner SportExpressens populära app här!

Krüger skadad och Lundqvist in i mål

Göteborg. Dubble Stanley Cup-mästaren Marcus Krüger är skadad och spelar inte lördagens träningsmatch mellan Tre Kronor och Finland i Scandinavium. Mikael Backlund går i stället in i laget, liksom Hampus Lindholm och Henrik Lundqvist.
Det är roligt att se hur bra han har blivit...
ANAHEIM. När Johan Garpenlöv kom till Honda Center i Anaheim i natt, svensk tid, för att granska svenskarna i Ducks och Calgary inför World Cup fick han bra respons. Hampus Lindholm hade två assist, Jakob Silfverberg och Rickard Rakell en målgivande passning var när Anaheim vann med 5-2. Och hos Calgary var Mikael Backlund en av målskyttarna. - Det vore en dröm att få spela World Cup, säger Mikkis på vägen ut till spelarbussen efter att ha pratat med Garpenlöv i korridoren utanför omklädningsrummet en längre stund.
Mikael berättar: Fienden är här, tänkte jag
Framför hans postering på Almö låg en 3-4 meter lång cigarrformad sak i vattenytan. En möjlig bemannad dykarfarkost. Skulle han beordra plutonen öppna eld med kulsprutor och granatgevär? Det har gått över 30 år sedan infanterilöjtnanten Mikael Lindholm jagade mystiska grodmän i Karlskronas skärgård. Nu har han skrivit en bok om de dramatiska dygnen. – För mig är det ingen som helst tvekan om att det var en främmande krigsmakt där, säger Mikael Lindholm, 58.
Läs mer om Almö och Mikael Lindholm.
Befäl: Beklagar att vi inte tog en dykare
Dykare från främmande makt på svensk mark 1984? I en nyutkommen bok berättar befälet Mikael Lindholm om sina upplevelser under den dramatiska grodmansjakten på Almö i februari/mars 1984 – en händelse som närmast blivit mytomspunnen i försvarskretsar.
Läs mer om Almö och Mikael Lindholm.
Duvbo värvar från Norge
Duvbo har gjort klart med forwarden Mikael `Gabbe` Lindholm från det norska Elitserielaget Grei. Han kommer från två säsonger i den norska Elitserien och spel i Tunet & Grei där han
ANNONS: Supererbjudande på Marsblade
NHL-proffs som Hampus Lindholm, Magnus Pääjärvi och Mikael Backlund har redan upptäckt fördelarna med Marsblade det perfekta sättet att förbättra skridskoåkningen och göra sommarträningen
Läs mer om Marsblade och Mikael Backlund.
TV: Uppsnack inför JVM- finalen med pappa Lindholm
Sporten intervjuar SVT:s Chris Härenstam, hockeyexperten Uffe Bodin - och Elias Lindholms pappa Mikael inför kvällens final.
VIDEO: Elias Lindholm om rånet
Tycker att jag har den där` Ett gyllene läge att döda matchen. Då blev Elias Lindholm rånad av Andrej Vasiljevskij i det ryska målet. Efteråt fick man se hur pappa Mikael Lindholm begravde
NHL-svenskarnas nya träningsknep
Få rabatt på dina Marsblade Hampus Lindholm, Magnus Pääjärvi och Mikael Backlund. Tre NHL-spelare med en sak gemensamt. Nämligen ett nytt sätt att träna på under sommaren. JUST NU: 500 kronors rabatt med koden `Hockeysverige`.
Läs mer om Mikael Backlund.
Lindholm om sitt val: Svårt att tacka nej
– Det är ett tråkigt beslut för Brynäs, men så klart väldigt roligt för Elias att få åka över, säger Mikael Sundlöv, sportchef i Brynäs, till klubbens hemsida.
Läs mer om Mikael Sundlöv.
Sverige fick tyst på ryska fansen direkt
Sverige är på väg mot en ny final i JVM. Juniorkronorna spelar ut Ryssland i semifinalen – och ledde efter första perioden med 2-0 efter mål av Elias Lindholm och Filip Forsberg. – Sverige börjar på ett magnifikt sätt, säger experten Mikael Renberg i SVT.
Lindholm firade målet framför ryska fansen
Sverige är på väg mot en ny final i JVM. Juniorkronorna spelar ut Ryssland i semifinalen – och ledde efter första perioden med 2-0 efter mål av Elias Lindholm och Filip Forsberg. – Sverige börjar på ett magnifikt sätt, säger experten Mikael Renberg i SVT.
Mikael Lindholm, 48.
Center med fem säsonger i Brynäs (plus några i GGIK och S/G), spelade aldrig JVM men tog U18-EM-guld 1982. Numera möbelhandlare och tränare i GGIK/Sandvikens J18-lag. Pappa till Elias
Läs mer om JVM.
Möbler för miljoner gick upp i rök
Gävle Möbler för miljoner gick upp i rök vid lördagskvällens lagerbrand på Kryddstigen. - Det är kännbart. Man kan ha roligare, säger Mikael Lindholm, ägare till Lindholms möbler.
Läs mer om Kryddstigen och Mikael Lindholm.
Ramel Pang i Parken
Povel Ramel och hans musik och texter står i centrum i kvällens upplaga av Pang i Parken. Torsdagskvällens gäster i Hembygdsparken är inga mindre än den store ordkonstnärens barn, Lotta och Mikael Ramel. Tillsammans med Backa Hans Eriksson bjuder Povels dotter och son på en personlig minishow.– Det blir en trevlig kväll med hög kvalitet, utlovar välkände Peter Lindholm, som håller i trådarna.