Mingla

De nätverkar sig framåt på jobbet

Det finns all anledning att nätverka på den egna arbetsplatsen. Karriärmöjligheterna ökar både sidledes och uppåt av att mingla mer i organisationen. Det menar Anna Westermark och Emelie Levall som har dragit igång ett nätverk för unga i karriären på snacks - och godisjätten Mondelez, som äger Marabou.

Trädgårdsmässan – allt du behöver veta

Nordiska trädgårdar, Nordens största trädgårdsmässa, har premiär på torsdag. Mingla med kända trädgårdsproffs, gå på workshops och lyssna på föreläsningar. Låt dig inspireras, få nya ider och svar på alla dina frågor!
Här kan du hitta en spännande utbildning
På onsdag är det dags för Göteborgs enda YH-mässa, i Folkets hus på Järntorget. Där kan du mingla...
Läs mer om Järntorget och YH-mässa.
Hjälp IT24 att mingla
Gillar du att fotografera och prata med folk? Då är du rätt person för oss.

Hjälp IT24 att mingla

Gillar du att fotografera och prata med folk? Då är du rätt person för oss.
Världstopparnas möte vid alptopparna
World Economic Forum i Davos har beskrivits som en skruvad version av Almedalen. Större, bättre, lyxigare. Under fyra intensiva dagar samlas världens ledande politiker, forskare och företagshöjdare för att bygga nätverk, föreläsa, lyssna och mingla i de schweiziska Alperna. – Vårt jobb som politiska ledare är att förstå utmaningarna som både världsekonomin och Sverige står inför och hitta bästa möjliga sätt att möta dem. Det är det politiska uppdraget. Och då måste man ta till sig kunskap, bygga nätverk och diskutera med andra som påverkar oss, säger de
Läs mer om Almedalen, Alperna och Sverige.
Hundarna vid liv i skogen – efter ett år
Förra vintern försvann hundarna Lotus och Mingla från sin ägare - rakt ut i skogen. I ett år har nästan 2000 personer engagerat sig via en Facebook-grupp för att få hem hundarna levande. Och för två veckor sedan kom beskedet. Hoppet lever om Lotus och Mingla. – Det är en polisman som har sett båda två tillsammans i skogen, säger ägaren Maria Andersson
Här flyger Gekås in norrlänningar
Här flyger Gekås in norrlänningar i det första Ullaredsplanet någonsin! De 174 passagerare som var med från Skellefteå fick mingla med Ola-Conny och Morgan – och nu är de redo att shoppa loss. På Gekås hälsade också Boris Lennerhov välkommen. –Morgan och Ola-Conny var med på flyget och gick runt på bussen och minglade, berättar Carina Lillbacka, 54, från Burträsk.
Björn eller hund – vad har fångats på filmen?
Kan det här vara en björn som stryker omkring i Marks kommun? I helgen fångades djuret på film av en jägare och rovdjursexperten Urban Östman konstaterar att det är en björn. Men Maria Andersson, vars hundar Lotus och Mingla försvann i vintras, tror att det är en av dem som syns på videon. – Jag är helt säker, säger hon.
Läs mer om Mingla och Urban Östman.
Fridolin: Jag är kär i politiska möten
Malmö. Med bara dagar kvar till riksdagsvalet kommer Gustav Fridolin till Malmö och Almebaren i kväll för att prata, mingla och bli utfrågad av Kvällspostens politiska redaktör Peter J Olsson. Språkröret som aspirerar på jobbet som utbildningsminister längtar innerligt efter mötet med väljarna och tidningens läsare. - Jag är kär i politiska möten, det finns inget som smakar så gott som en bulle under en politisk diskussion, säger Gustav Fridolin inför kvällens möte.
Spana in röda mattan-bilderna från Kristallen 2014!
Efter en vecka fylld av galor och festligheter var det igår dags för tv-galan Kristallen att inta Stockholmsmässan med ett storslaget tioårsjubileum. Självklart var Sveriges tv-och kändiselit på plats för att mingla och ta emot priser.
Läs mer om Kristallen och Stockholmsmässan.
Här minglar kändisarna på Emmy Awards
Under gårdagens Emmy Awards var minglet i full gång ute på röda mattan. På måndagen gick Emmy Awards av stapeln och i vanlig anda flockades kändisarna på röda mattan, för att mingla
Intervju: Hon är designchef för Asos accessoarer
Mode | publicerad 14:30, I början av april åkte ELLEs Johanna Andersson till London för att kika på Asos nya höstkollektion och för att mingla med pressteam och designers.
Läs mer om London.
70 besökte företagarfrukost
Tierp Morgontidiga företagare fick chans att mingla och få information om varandras verksamhet. Lotta Carlberg bjöd in åhörarna att delta i ett lunchnätverk.
Risk för kylig och kaotisk Eurovision-vecka
Har du tänkt mingla på Fan Mile Köpenhamn? Se till att komplettera festklädseln med en varm tröja och paraply.
Kom och mingla på ELLE Beauty awards!
Elle Beauty Awards 2014 | publicerad 16:07, 24 april 2014 Nu har du möjlighet att vara med på ELLE Beauty awards 2014! ELLE Beauty awards 2014 äger rum den 14 maj i Eric Ericsonhallen
Läs mer om Eric Ericsonhallen.
Hon blir dragplåstret i Mark
Det blir ett riktigt ess som ska locka publiken till Mingla i Mark i år. Melodifestivalstjärnan Ace Wilder kommer stå på scen under kvällen. Det blir en riktigt bra show för alla åldrar,
Läs mer om Mark och Mingla.
Experten: så lär du dig mingla, skriver en CV som sticker ut, och förbereder dig inför intervjun
Hur får jag mitt CV att sticka ut i mängden? Går det att lära sig att mingla? Och vad ska jag läsa...
Speeddejting i kyrkan
På alla hjärtans dag ges singlar möjlighet att mingla i Västerstrands kyrka. På menyn finns musik, förtäring och speeddejting. - Det är första gången vi gör något sådant här, och vi
Dags att festa – på Nalen
I år hålls Expressens kulturfest på anrika Nalen i Stockholm. Runt 400 gäster kommer att mingla och se Expressens kulturpriser delas ut. – Mixen av pristagare i år är fantastisk. Dessutom kommer operastjärnan Luthando Qave att framträda, säger Karin Olsson, kulturchef på Expressen.
AA Elit Fitness fyller fyra år - öppet hus hela denna helg!
Ahmad Ahmads AA Elit Fitness fyller i dagarna fyra år - man firar hela helgen med öppet hus där du kan mingla med många av Sveriges bästa muskelprofiler,
Lotus och Mingla fortfarande borta
Gunnarsjö. Över hundra personer har hjälpt till att leta, men de unga leonbergerhundarna i Gunnarsjö har fortfarande inte kommit till rätta. Se också - Just nu är det lite dödläge.
Läs mer om Gunnarsjö, Just och Mingla.
Hundparet fortfarande borta – har skymtats
VARBERG. De vilsna unghundarna Lotus och Mingla är fortfarande borta, men har skymtats och kan få en fond uppkallad efter sig. – Båda lever. Det känns skönt, men de håller på att bli förvildade, säger ägaren Stefan Andersson, 52. Sökandet har organiserats via sociala medier, vilket blir allt vanligare.
Läs mer om Mingla och Stefan Andersson.
Unghundar vilse i skogen i över en vecka
Gunnarsjö. Två unghundar har varit försvunna i skogen i Gunnarsjö i över en vecka. Hundratals människor har engagerat sig men än har ingen hittat de 21 månader gamla Lotus och Mingla.
Läs mer om Gunnarsjö och Mingla.
Unghundarna har varit borta – sedan i fredags
VARBERG. Unghundarna Lotus och Mingla har varit borta sedan i fredags. De försvann ut i skogen från sitt hem i Gunnarsjö. – Det är en riktig trollskog. De hittar inte hem, säger ägaren Maria Andersson, 46.