Mingla

auto motor & sport visade testvinnare på Stockholm central

Den 29:e april kunde alla som ville kolla in sju testvinnande bilar, nya Volvo V90 och mingla med auto motor sport på Stockholms centralstation. Det var fullt pådrag hela dagen, mellan 7-19 fanns redaktionens medarbetare på plats för att snacka bil. Bilarna och eventet lockade tusentals resenärer på centralstationen att titta på bilar och fråga experterna om biltester, testvinnare, nya Volvo V90 och massa annat. Vi tackar alla medverkande varumärken: Audi, BMW, Mazda, Porsche, Volkswagen och Volvo. Och självklart alla som kom förbi för att prata och titta. Tack för en kul dag! Se hur det såg ut i filmen ovan.

auto motor & sport visade testvinnare på Stockholm central

Den 29:e april kunde man kolla in sju testvinnande bilar, nya Volvo V90 och mingla med auto motor sport på Stockholm centralstation. Det var fullt pådrag hela dagen, mellan 7-19 fanns AMS-redaktionen på plats för att snacka bil. Bilarna och eventet lockade tusentals resenärer på centralstation att titta på bilar och fråga experterna om biltester, testvinnare, nya Volvo V90 och massa annat. Vi tackar alla medverkande varumärken: Audi, BMW, Mazda, Porsche, Volkswagen och Volvo. Och självklart alla människor som kom förbi för att prata och titta. Tack för en kul dag! Se film från eventet nedan. @Jernhusen Media
Så blir du ett proffs på att mingla
Hur pratar man med 15-20 personer under lättsamma omständigheter? Retorikexperten Fredrik...
Allt du behöver veta om trädgårdsmässan
Nordiska trädgårdar, Nordens största trädgårdsmässa, har premiär på torsdag. Mingla med kändisar och trädgårdsproffs, gå på workshops och lyssna på föreläsningar. Låt dig inspireras, få nya ider och svar på alla dina frågor!

Comic con bjöd på godis för serieälskare

Aldrig förr har det varit enklare att mingla med alla sina favoritkaraktärer från film, tv och spel - samtidigt. I helgen gästar Comic con - Nordens största event för populärkultur - Malmö. - Fenomenet har växt explosionsartat de senaste åren, säger projektledaren Christian Kullman.
Läs mer om Christian Kullman, Comic och Malmö.
Actionhjältar och utvecklare
Strax över 200 personer samlades på biografen Skandia i Stockholm för att mingla, lyssna på föreläsningar och avsluta med biounderhållning. Allt arrangerat av konsultbolaget Webstep.
Läs mer om Skandia, Stockholm och Webstep.
Actionhjältar och utvecklare
Strax över 200 personer samlades på biografen Skandia i Stockholm för att mingla, lyssna på föreläsningar och avsluta med biounderhållning. Allt arrangerat av konsultbolaget Webstep.
Läs mer om Skandia, Stockholm och Webstep.
De nätverkar sig framåt på jobbet
Det finns all anledning att nätverka på den egna arbetsplatsen. Karriärmöjligheterna ökar både sidledes och uppåt av att mingla mer i organisationen. Det menar Anna Westermark och Emelie Levall som har dragit igång ett nätverk för unga i karriären på snacks - och godisjätten Mondelez, som äger Marabou.
Trädgårdsmässan – allt du behöver veta
Nordiska trädgårdar, Nordens största trädgårdsmässa, har premiär på torsdag. Mingla med kända trädgårdsproffs, gå på workshops och lyssna på föreläsningar. Låt dig inspireras, få nya ider och svar på alla dina frågor!
Här kan du hitta en spännande utbildning
På onsdag är det dags för Göteborgs enda YH-mässa, i Folkets hus på Järntorget. Där kan du mingla...
Läs mer om Järntorget och YH-mässa.
Hjälp IT24 att mingla
Gillar du att fotografera och prata med folk? Då är du rätt person för oss.
Hjälp IT24 att mingla
Gillar du att fotografera och prata med folk? Då är du rätt person för oss.
Världstopparnas möte vid alptopparna
World Economic Forum i Davos har beskrivits som en skruvad version av Almedalen. Större, bättre, lyxigare. Under fyra intensiva dagar samlas världens ledande politiker, forskare och företagshöjdare för att bygga nätverk, föreläsa, lyssna och mingla i de schweiziska Alperna. – Vårt jobb som politiska ledare är att förstå utmaningarna som både världsekonomin och Sverige står inför och hitta bästa möjliga sätt att möta dem. Det är det politiska uppdraget. Och då måste man ta till sig kunskap, bygga nätverk och diskutera med andra som påverkar oss, säger de
Läs mer om Almedalen, Alperna och Sverige.
Hundarna vid liv i skogen – efter ett år
Förra vintern försvann hundarna Lotus och Mingla från sin ägare - rakt ut i skogen. I ett år har nästan 2000 personer engagerat sig via en Facebook-grupp för att få hem hundarna levande. Och för två veckor sedan kom beskedet. Hoppet lever om Lotus och Mingla. – Det är en polisman som har sett båda två tillsammans i skogen, säger ägaren Maria Andersson
Här flyger Gekås in norrlänningar
Här flyger Gekås in norrlänningar i det första Ullaredsplanet någonsin! De 174 passagerare som var med från Skellefteå fick mingla med Ola-Conny och Morgan – och nu är de redo att shoppa loss. På Gekås hälsade också Boris Lennerhov välkommen. –Morgan och Ola-Conny var med på flyget och gick runt på bussen och minglade, berättar Carina Lillbacka, 54, från Burträsk.
Björn eller hund – vad har fångats på filmen?
Kan det här vara en björn som stryker omkring i Marks kommun? I helgen fångades djuret på film av en jägare och rovdjursexperten Urban Östman konstaterar att det är en björn. Men Maria Andersson, vars hundar Lotus och Mingla försvann i vintras, tror att det är en av dem som syns på videon. – Jag är helt säker, säger hon.
Läs mer om Mingla och Urban Östman.
Fridolin: Jag är kär i politiska möten
Malmö. Med bara dagar kvar till riksdagsvalet kommer Gustav Fridolin till Malmö och Almebaren i kväll för att prata, mingla och bli utfrågad av Kvällspostens politiska redaktör Peter J Olsson. Språkröret som aspirerar på jobbet som utbildningsminister längtar innerligt efter mötet med väljarna och tidningens läsare. - Jag är kär i politiska möten, det finns inget som smakar så gott som en bulle under en politisk diskussion, säger Gustav Fridolin inför kvällens möte.
Spana in röda mattan-bilderna från Kristallen 2014!
Efter en vecka fylld av galor och festligheter var det igår dags för tv-galan Kristallen att inta Stockholmsmässan med ett storslaget tioårsjubileum. Självklart var Sveriges tv-och kändiselit på plats för att mingla och ta emot priser.
Läs mer om Kristallen och Stockholmsmässan.
Här minglar kändisarna på Emmy Awards
Under gårdagens Emmy Awards var minglet i full gång ute på röda mattan. På måndagen gick Emmy Awards av stapeln och i vanlig anda flockades kändisarna på röda mattan, för att mingla
Intervju: Hon är designchef för Asos accessoarer
Mode | publicerad 14:30, I början av april åkte ELLEs Johanna Andersson till London för att kika på Asos nya höstkollektion och för att mingla med pressteam och designers.
Läs mer om London.
70 besökte företagarfrukost
Tierp Morgontidiga företagare fick chans att mingla och få information om varandras verksamhet. Lotta Carlberg bjöd in åhörarna att delta i ett lunchnätverk.
Risk för kylig och kaotisk Eurovision-vecka
Har du tänkt mingla på Fan Mile Köpenhamn? Se till att komplettera festklädseln med en varm tröja och paraply.
Kom och mingla på ELLE Beauty awards!
Elle Beauty Awards 2014 | publicerad 16:07, 24 april 2014 Nu har du möjlighet att vara med på ELLE Beauty awards 2014! ELLE Beauty awards 2014 äger rum den 14 maj i Eric Ericsonhallen
Läs mer om Eric Ericsonhallen.
Hon blir dragplåstret i Mark
Det blir ett riktigt ess som ska locka publiken till Mingla i Mark i år. Melodifestivalstjärnan Ace Wilder kommer stå på scen under kvällen. Det blir en riktigt bra show för alla åldrar,
Läs mer om Mark och Mingla.
Experten: så lär du dig mingla, skriver en CV som sticker ut, och förbereder dig inför intervjun
Hur får jag mitt CV att sticka ut i mängden? Går det att lära sig att mingla? Och vad ska jag läsa...