Mingla


Världstopparnas möte vid alptopparna

World Economic Forum i Davos har beskrivits som en skruvad version av Almedalen. Större, bättre, lyxigare. Under fyra intensiva dagar samlas världens ledande politiker, forskare och företagshöjdare för att bygga nätverk, föreläsa, lyssna och mingla i de schweiziska Alperna. – Vårt jobb som politiska ledare är att förstå utmaningarna som både världsekonomin och Sverige står inför och hitta bästa möjliga sätt att möta dem. Det är det politiska uppdraget. Och då måste man ta till sig kunskap, bygga nätverk och diskutera med andra som påverkar oss, säger de

Läs mer om Almedalen, Alperna och Sverige.

Hundarna vid liv i skogen – efter ett år

Förra vintern försvann hundarna Lotus och Mingla från sin ägare - rakt ut i skogen. I ett år har nästan 2000 personer engagerat sig via en Facebook-grupp för att få hem hundarna levande. Och för två veckor sedan kom beskedet. Hoppet lever om Lotus och Mingla. – Det är en polisman som har sett båda två tillsammans i skogen, säger ägaren Maria Andersson

Här flyger Gekås in norrlänningar

Här flyger Gekås in norrlänningar i det första Ullaredsplanet någonsin! De 174 passagerare som var med från Skellefteå fick mingla med Ola-Conny och Morgan – och nu är de redo att shoppa loss. På Gekås hälsade också Boris Lennerhov välkommen. –Morgan och Ola-Conny var med på flyget och gick runt på bussen och minglade, berättar Carina Lillbacka, 54, från Burträsk.

Björn eller hund – vad har fångats på filmen?

Kan det här vara en björn som stryker omkring i Marks kommun? I helgen fångades djuret på film av en jägare och rovdjursexperten Urban Östman konstaterar att det är en björn. Men Maria Andersson, vars hundar Lotus och Mingla försvann i vintras, tror att det är en av dem som syns på videon. – Jag är helt säker, säger hon.

Läs mer om Mingla och Urban Östman.

Fridolin: Jag är kär i politiska möten

Malmö. Med bara dagar kvar till riksdagsvalet kommer Gustav Fridolin till Malmö och Almebaren i kväll för att prata, mingla och bli utfrågad av Kvällspostens politiska redaktör Peter J Olsson. Språkröret som aspirerar på jobbet som utbildningsminister längtar innerligt efter mötet med väljarna och tidningens läsare. - Jag är kär i politiska möten, det finns inget som smakar så gott som en bulle under en politisk diskussion, säger Gustav Fridolin inför kvällens möte.

Spana in röda mattan-bilderna från Kristallen 2014!

Efter en vecka fylld av galor och festligheter var det igår dags för tv-galan Kristallen att inta Stockholmsmässan med ett storslaget tioårsjubileum. Självklart var Sveriges tv-och kändiselit på plats för att mingla och ta emot priser.

Läs mer om Kristallen och Stockholmsmässan.
Här minglar kändisarna på Emmy Awards

Under gårdagens Emmy Awards var minglet i full gång ute på röda mattan. På måndagen gick Emmy Awards av stapeln och i vanlig anda flockades kändisarna på röda mattan, för att mingla

Intervju: Hon är designchef för Asos accessoarer

Mode | publicerad 14:30, I början av april åkte ELLEs Johanna Andersson till London för att kika på Asos nya höstkollektion och för att mingla med pressteam och designers.

Läs mer om London.
70 besökte företagarfrukost

Tierp Morgontidiga företagare fick chans att mingla och få information om varandras verksamhet. Lotta Carlberg bjöd in åhörarna att delta i ett lunchnätverk.

Tidigare toppnyhet hos Sydsvenskan:
Risk för kylig och kaotisk Eurovision-vecka

Har du tänkt mingla på Fan Mile Köpenhamn? Se till att komplettera festklädseln med en varm tröja och paraply.

Kom och mingla på ELLE Beauty awards!

Elle Beauty Awards 2014 | publicerad 16:07, 24 april 2014 Nu har du möjlighet att vara med på ELLE Beauty awards 2014! ELLE Beauty awards 2014 äger rum den 14 maj i Eric Ericsonhallen

Läs mer om Eric Ericsonhallen.
Hon blir dragplåstret i Mark

Det blir ett riktigt ess som ska locka publiken till Mingla i Mark i år. Melodifestivalstjärnan Ace Wilder kommer stå på scen under kvällen. Det blir en riktigt bra show för alla åldrar,

Läs mer om Mark och Mingla.
Experten: så lär du dig mingla, skriver en CV som sticker ut, och förbereder dig inför intervjun

Hur får jag mitt CV att sticka ut i mängden? Går det att lära sig att mingla? Och vad ska jag läsa...

Speeddejting i kyrkan

På alla hjärtans dag ges singlar möjlighet att mingla i Västerstrands kyrka. På menyn finns musik, förtäring och speeddejting. - Det är första gången vi gör något sådant här, och vi

Dags att festa – på Nalen

I år hålls Expressens kulturfest på anrika Nalen i Stockholm. Runt 400 gäster kommer att mingla och se Expressens kulturpriser delas ut. – Mixen av pristagare i år är fantastisk. Dessutom kommer operastjärnan Luthando Qave att framträda, säger Karin Olsson, kulturchef på Expressen.

AA Elit Fitness fyller fyra år - öppet hus hela denna helg!

Ahmad Ahmads AA Elit Fitness fyller i dagarna fyra år - man firar hela helgen med öppet hus där du kan mingla med många av Sveriges bästa muskelprofiler,

Lotus och Mingla fortfarande borta

Gunnarsjö. Över hundra personer har hjälpt till att leta, men de unga leonbergerhundarna i Gunnarsjö har fortfarande inte kommit till rätta. Se också - Just nu är det lite dödläge.

Läs mer om Gunnarsjö, Just och Mingla.
Hundparet fortfarande borta – har skymtats

VARBERG. De vilsna unghundarna Lotus och Mingla är fortfarande borta, men har skymtats och kan få en fond uppkallad efter sig. – Båda lever. Det känns skönt, men de håller på att bli förvildade, säger ägaren Stefan Andersson, 52. Sökandet har organiserats via sociala medier, vilket blir allt vanligare.

Läs mer om Mingla och Stefan Andersson.
Unghundar vilse i skogen i över en vecka

Gunnarsjö. Två unghundar har varit försvunna i skogen i Gunnarsjö i över en vecka. Hundratals människor har engagerat sig men än har ingen hittat de 21 månader gamla Lotus och Mingla.

Läs mer om Gunnarsjö och Mingla.
Unghundarna har varit borta – sedan i fredags

VARBERG. Unghundarna Lotus och Mingla har varit borta sedan i fredags. De försvann ut i skogen från sitt hem i Gunnarsjö. – Det är en riktig trollskog. De hittar inte hem, säger ägaren Maria Andersson, 46.

Jag kommer så klart att mingla med Bieber

Den svenska mezzosopranen Anna Einarsson har blivit nominerad till en amerikansk Grammy i klassen Bästa operainspelning. Hon sjunger i operan David och Batsheba skriven av den norske kompositören Ståle Kleiberg med Trondheims symfoniorkester.

Maya Dahln Persson: Mingla – med hyfs

Hur kan Eurovision hjälpa dig

Øresundsbron, som äger och driver Öresundsbron, bjöd för fjärde året i rad in till Øresund Business Meeting. 180 företagare på båda sidor Sundet fanns på plats för att mingla samt lyssna på föreläsare och paneldiskussioner. Ett av dagens panelsamtal handlade om Eurovision Song Contest – och hur företagare i Skåne och Danmark kan dra största möjliga nytta av arrangemanget som äger rum i Köpenhamn nästa år.

Fick du napp på jobbmässan?

När mässan `Rekrytera flera` slog upp dörrarna i tisdags, var det många som tog chansen att mingla med arbetsgivare. Och jobb finns-om du har rätt kompetens och kan tänka dig att byta

Så klättrar du på karriärstegen

Mingla vid kaffeautomaten och berätta för chefen om dina mål. Det ger dig större chanser att klättra på karriärstegen enligt karriärcoachen Linda U Johansson. Här är hennes bästa tips för dig som vill nå större utmaningar.

Läs mer om Linda U Johansson.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19