Mingla

Stort bildspel från Idrottsgalan - Curre Lundmark imponerad av Göransson Arena

På torsdagskvällen var det dags för Gästriklands första idrottsgala. Över 900 gäster anlände till Göransson arena i Sandviken för att mingla, äta middag och hylla Gästriklands bästa idrottare. - Jag ser fram emot en härlig galakväll.

Allt du behöver veta om trädgårdsmässan 2018

Den 22 mars är det dags för Nordiska trädgårdar – Nordens största trädgårdsmässa – att inta Älvsjö och Stockholmsmässan. Mingla med kändisar och trädgårdsproffs, gå på workshops och lyssna på föreläsningar. Låt dig inspireras och få svar på alla dina gröna frågor. Här finns något för alla!
Cirkus H&M - ödesdagen för Karl-Johan Persson
Aldrig trodde väl klädjätten HM:s vd Karl-Johan Persson att han skulle få huvudrollen på Cirkus.Men när portarna öppnas i dag är det han står i fokus vid bolagets unika tillställning som ska bevisa att företaget kan överleva och är värt att satsa på.Och han måste ut och mingla bland åhörarna.
Modeexperten tipsar om höstens trender
Kändisar och modelejon samlas i år på Grand Htel för att mingla och se visningarna under Stockholms modevecka. DN Stockholm ställde fem frågor till Sofia-Li Molin, kreativ chef på Swedish Fashion Council.

Stjärnorna flockas till Elle-galan – minglar tillsammans på röda mattan

Under fredagskvällen är det dags för årets största modegala! På anrika Grand Htel i Stockholm går Elle-galan av stapeln och de största kändisarna och stjärnorna kommer mingla på röda mattan och titta på modeshowen. Några av de som står på gästlistan är TV4-profilerna Jenny Alversjö, Tilde de Paula, deckarförfattaren Camilla Läckberg och artisten Niklas Strömstedt.
Nutidstestet vecka 35
Mingla med moderater och hemmafruar i veckans nutidstest – och håll koll på efternamnen.
Klubben där miljonärer kan mingla med Trump
Medlemspriset på klubben fördubblades under senhösten till 1,9 miljoner kronor. Men det är klart, nu ingår ju plötsligt möjligheten att mingla med USA:s president. Och den är rätt god, för Donald Trump älskar sin Floridaegendom Mar-a-Lago. Men det är samtidigt en mardröm för säkerhetstjänsten.
Skam-William hoppade in som dj
Thomas Hayes, känd från tv-serien Skam festade i natt på Stureplan i Stockholm. Han sågs mingla med fans på innekrogen Brillo i Stockholm och passade även på att göra ett inhopp som dj på Spy Bar.
Läs mer om Brillo, Skam, Spy Bar, Stockholm och Stureplan.
Här festar Skam- William på Stureplan
Här festar Thomas Hayes, mer känd som William i den norska succserien Skam, på Stureplan. Under lördagskvällen sågs den norska stjärnan mingla med fans på innekrogen Brillo i Stockholm.
Nobbade dansen – bara Daniel kom ut
Kungafamiljen skulle för första gången på mycket länge mingla på dansgolvet efter Nobelmiddagen. Men endast Prins Daniel kom ut. Och prinsen ställde glatt upp på selfies med festdeltagare.
Läs mer om Daniel och Nobelmiddagen.
Expressen TV sänder inifrån Nobelfesten
I kväll kommer kungafamiljen för första gången att mingla på Nobelfestens dansgolv. Självklart är Expressen TV på plats så att du som tittare kan få de senaste uppdateringarna inifrån festen. – Jag kommer att vara publikens ögon, öron och smaklökar inne på Nobelbanketten, säger Expressens hovreporter Elias Giertz.
Kungafamiljens lilla ändring inför festen
Kungafamiljen gör en historisk ändring inför lördagens Nobelbankett. För första gången någonsin stryks deras audiens för pristagarna inne i Prinsens galleri – och kungafamiljen kommer att mingla på dansgolvet. –De kommer att ha möjlighet att träffa alla gäster, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.
Äntligen får nynazister mingla med kulturmän
Det finns ingen god separatism, konstaterade Ann Heberlein nyligen i debatten om så kallade separatistiska rum. Och det är lätt att hålla med. Det ligger något djupt obehagligt i att dela in sig i grupper där bara en viss sorts människor är välkomna.
Läs mer om Ann Heberlein.
Priset för en middag med Madeleine
I september drar den svenska kändiseliten till New York. Där anordnas årets ThankYou gala av World Childhood Foundation. Och borden kostar - det dyraste går på 850 000 kronor. Men då får man mingla med hedersgästen prinsessan Madeleine.
Dyr nota för rätt mingel i Almedalen
På söndag drar årets upplaga av jättejippot Almedalsveckan igång. Men för småföretagare som vill mingla med rätt personer kan det bli ett dyrt äventyr. De stora vinnarna är kommunikationsbyråerna.
Läs mer om Almedalen och Almedalsveckan.
auto motor & sport visade testvinnare på Stockholm central
Den 29:e april kunde alla som ville kolla in sju testvinnande bilar, nya Volvo V90 och mingla med auto motor sport på Stockholms centralstation. Det var fullt pådrag hela dagen, mellan 7-19 fanns redaktionens medarbetare på plats för att snacka bil. Bilarna och eventet lockade tusentals resenärer på centralstationen att titta på bilar och fråga experterna om biltester, testvinnare, nya Volvo V90 och massa annat. Vi tackar alla medverkande varumärken: Audi, BMW, Mazda, Porsche, Volkswagen och Volvo. Och självklart alla som kom förbi för att prata och titta. Tack för en kul dag! Se hur det såg ut i filmen ovan.
auto motor & sport visade testvinnare på Stockholm central
Den 29:e april kunde man kolla in sju testvinnande bilar, nya Volvo V90 och mingla med auto motor sport på Stockholm centralstation. Det var fullt pådrag hela dagen, mellan 7-19 fanns AMS-redaktionen på plats för att snacka bil. Bilarna och eventet lockade tusentals resenärer på centralstation att titta på bilar och fråga experterna om biltester, testvinnare, nya Volvo V90 och massa annat. Vi tackar alla medverkande varumärken: Audi, BMW, Mazda, Porsche, Volkswagen och Volvo. Och självklart alla människor som kom förbi för att prata och titta. Tack för en kul dag! Se film från eventet nedan. @Jernhusen Media
Så blir du ett proffs på att mingla
Hur pratar man med 15-20 personer under lättsamma omständigheter? Retorikexperten Fredrik...
Allt du behöver veta om trädgårdsmässan
Nordiska trädgårdar, Nordens största trädgårdsmässa, har premiär på torsdag. Mingla med kändisar och trädgårdsproffs, gå på workshops och lyssna på föreläsningar. Låt dig inspireras, få nya ider och svar på alla dina frågor!
Comic con bjöd på godis för serieälskare
Aldrig förr har det varit enklare att mingla med alla sina favoritkaraktärer från film, tv och spel - samtidigt. I helgen gästar Comic con - Nordens största event för populärkultur - Malmö. - Fenomenet har växt explosionsartat de senaste åren, säger projektledaren Christian Kullman.
Läs mer om Christian Kullman, Comic och Malmö.
Actionhjältar och utvecklare
Strax över 200 personer samlades på biografen Skandia i Stockholm för att mingla, lyssna på föreläsningar och avsluta med biounderhållning. Allt arrangerat av konsultbolaget Webstep.
Läs mer om Skandia, Stockholm och Webstep.
Actionhjältar och utvecklare
Strax över 200 personer samlades på biografen Skandia i Stockholm för att mingla, lyssna på föreläsningar och avsluta med biounderhållning. Allt arrangerat av konsultbolaget Webstep.
Läs mer om Skandia, Stockholm och Webstep.
De nätverkar sig framåt på jobbet
Det finns all anledning att nätverka på den egna arbetsplatsen. Karriärmöjligheterna ökar både sidledes och uppåt av att mingla mer i organisationen. Det menar Anna Westermark och Emelie Levall som har dragit igång ett nätverk för unga i karriären på snacks - och godisjätten Mondelez, som äger Marabou.
Trädgårdsmässan – allt du behöver veta
Nordiska trädgårdar, Nordens största trädgårdsmässa, har premiär på torsdag. Mingla med kända trädgårdsproffs, gå på workshops och lyssna på föreläsningar. Låt dig inspireras, få nya ider och svar på alla dina frågor!
Här kan du hitta en spännande utbildning
På onsdag är det dags för Göteborgs enda YH-mässa, i Folkets hus på Järntorget. Där kan du mingla...
Läs mer om Järntorget och YH-mässa.