Minnesord

Minnesord: Jan Raihle

Som tidigare meddelats har förre länsmuseichefen Jan Raihle, Falun, avlidit i en ålder av 70 år. Han efterlämnar hustrun Sonja och barnen Anna och Erik med familjer.
Läs mer om Anna, Erik, Falun, Jan Raihle och Sonja.

Minnesord: Curt Nycander

Tidigare vice verkställande direktören vid Vin & Sprit AB Curt Nycander, Rättvik, har avlidit efter en kort tids sjukdom 82 år gammal. Närmast anhöriga är hustrun Lilli-Britt och sonen Carl Fredrik Nycander med familj.
Minnesord: Sten Gustafsson
Sten Gustafsson, Rönninge, har avlidit 94 år gammal. Han efterlämnar hustrun Harriet och barnen Morgan, Jan och Mats med familjer.
Läs mer om Harriet, Jan, Morgan och Rönninge.
Minnesord: Margareta Taranger
Margareta Taranger, Göteborg, har avlidit 73 år gammal. Närmast anhöriga är barnen Maria och Martin med familjer samt systern Elisabeth med familj.
Läs mer om Elisabeth, Göteborg, Maria och Martin.

Minnesord: Arne Hallström

Arne Hallström, Stockholm, före detta chefjurist inom Skandiakoncernens internationella försäkringsverksamhet, har avlidit i en ålder av 88 år. Närmast anhöriga är hustrun Anita, sönerna Johan och Fredrik med familjer samt brodern Klas.
Läs mer om Anita, Fredrik, Johan och Stockholm.
Minnesord: Alf Sandin
Förre universitetslektorn vid Handelshögskolan i Göteborg och vid Karlstads universitet Alf Sandin, Karlstad, har avlidit i en ålder av 87 år. Hans närmaste är fästmön Jeanne, bonusbarn och bonusbarnbarn.
Minnesord: Peter Berg von Linde
Peter Berg von Linde, Stockholm, har hastigt avlidit i en ålder av 70 år. Närmast anhöriga är makan Maritta och sonen Elias, samt systern Tuppie Uttergård.
Minnesord: Vera Stejskal
Forskaren och innovatören Vera Stejskal har efter en tids sjukdom lämnat jordelivet 73 år gammal. Hon kom som flykting från Prag 1968 och bodde i Danderyd. Hennes närmaste är Lada Stejskal och döttrarna Jenny och Linda med familj.
Minnesord: Greger Carpelan
Friherre Greger Carpelan, Stockholm, har avlidit i en ålder av 94 år. Närmast anhöriga är dottern Agneta, brorsbarnen Yvonne och Mikael, samt deras barn och barnbarn.
Läs mer om Agneta, Mikael, Stockholm och Yvonne.
Minnesord: Stig A Fransson
Stig A Fransson, Solna, har avlidit i en ålder av 84 år. Hans närmaste är hustrun Gunborg samt döttrarna Eva, Lena och Gerda med familjer.
Läs mer om Eva, Gerda, Gunborg, Lena och Solna.
Minnesord: Åke Janson
Åke Janson, Solna, har avlidit 78 år gammal. Närmast anhöriga är hustrun Kerstin och sönerna Einar och Mats med familjer.
Läs mer om Einar, Kerstin och Solna.
Minnesord: Staffan Granqvist
Staffan Granqvist, Huddinge, har avlidit vid 76 års ålder. Närmast anhöriga är hustrun Gunilla och döttrarna Lena, Kerstin och Maria med familjer.
Läs mer om Gunilla, Huddinge, Kerstin, Lena och Maria.
Minnesord: Bengt Wesser
Civiljägmästare Bengt Wesser, Vetlanda, har gått bort i en ålder av 88 år. Hans närmast anhöriga är makan Ulla samt barnen Cecilia, Patrik, Gudrun och Erik med familjer.
Läs mer om Cecilia, Erik, Gudrun, Patrik, Ulla och Vetlanda.
Minnesord: Kerstin Jacobsson
Arkitekt Kerstin Jacobsson, född Hammervik, Linköping, har avlidit 77 år gammal. Närmast anhöriga är sönerna Jan-Axel och Erik med familj samt systern Birgitta.
Minnesord: Jonas Jonsson
Allmänläkare Jonas Jonsson, Stockholm, har vid 72 års ålder hastigt avlidit under en vistelse i Paris. Närmast anhöriga är hustrun Tina, barnen Erik och Katarina samt barnbarn.
Läs mer om Erik, Katarina, Stockholm och Tina.
Minnesord: Rolf Lundgren
Rolf Lundgren har avlidit 99 år gammal. Han var urstockholmare, uppvuxen mitt i Klara, gick i Klara folkskola, tog studentexamen i Norra latin och bodde därefter i Bromma under mer 80 år. Närmast anhöriga är de tre sönerna Göran, Ingmar och Tobe med familjer.
Läs mer om Bromma, Göran, Ingmar, Klara, Norra och Tobe.
Minnesord: Birgitta Tullberg
Birgitta Tullberg, Stockholm, har hastigt avlidit i en ålder av 65 år. Hon efterlämnar maken Jan och barnen Tore och Sara.
Läs mer om Jan, Sara, Stockholm och Tore.
Minnesord: Knut Lincoln
Medicine doktorn Knut Lincoln, Göteborg, har avlidit i en ålder av 90 år. Hans närmaste är makan Britta och sönerna Per, Erik och Lars med familjer.
Läs mer om Britta, Erik, Göteborg, Knut Lincoln och Per.
Minnesord: Per-Olof Andersson
Per-Olof, PO, Andersson, Fisksätra, har avlidit i en ålder av 68 år. Närmast anhöriga är hustrun Karin, barnen Maria och Mats med familjer.
Läs mer om Andersson, Fisksätra, Karin och Maria.
Minnesord: Rolf H Reimers
Rolf H Reimers, Bettna Husby Oppunda, har gått bort 79 år gammal. Närmast anhöriga är barnen Marika, Teodor och Lotta samt bröderna Per och Klas med familjer.
Minnesord: Åke W Edfeldt
Som tidigare meddelats har professor emeritus Åke W Edfeldt, Nacka, avlidit 91 år gammal. Närmast anhöriga är hustrun Kerstin, barn, barnbarn och barnbarnsbarn.
Läs mer om Kerstin, Nacka och Åke W Edfeldt.
Minnesord: Sten Friberg
Docent Sten Friberg, Stockholm, har lämnat jordelivet vid en ålder av 80 år. Närmast anhöriga är hustrun skådespelerskan Louise Edlind-Friberg och barnen Sten och Michaela.
Minnesord: Gustaf Appelberg
Civilingenjör Gustaf Appelberg, Solna, har avlidit efter en kort tids sjukdom i en ålder av nästan 74 år. Närmast anhöriga är hustrun Margareta (Meta) och barnen Fredrik, David och Magnus med familjer.
Läs mer om David, Fredrik, Margareta och Solna.
Minnesord: Georg Tolstoy
Georg Tolstoy, Karlskoga, har avlidit av ett plötsligt hjärtstopp vid 36 års ålder. Hans närmaste är hustrun Päivi och barnen Dora och Edgar, föräldrar och bror med familj.
Läs mer om Dora, Edgar, Karlskoga och Päivi.
Minnesord: Jan Raihle
Som tidigare meddelats har Dalarnas museums före detta chef Jan Raihle, Falun, hastigt avlidit vid 70 års ålder. Närmast anhöriga är hustrun Sonja och barnen Anna och Erik med familjer.
Läs mer om Anna, Erik, Falun, Jan Raihle och Sonja.