Minnesord

Minnesord: Gösta Nordenbrink

För detta fastighetsdirektören Gösta Nordenbrink, Oskarshamn, har avlidit 93 år gammal. Närmast anhörig är sonen Nils, Visby och Oskarshamn, med familj.

Minnesord: Bertil Andersson

Direktör Bertil Andersson, Gävle, har avlidit efter en tids sjukdom i en ålder av 77 år. Hans närmast anhöriga är hustrun Marika samt barnen Ulrika, Jannika och Filip med familjer.
Läs mer om Filip, Gävle, Jannika, Marika och Ulrika.
Minnesord: Clara Rossetti
Clara Rossetti, Stockholm, avlidit i en ålder av 96 år. Närmast anhöriga är döttrarna Mia och Valeria med familjer, barnbarn och barnbarnsbarn.
Läs mer om Mia, Stockholm och Valeria.
Minnesord: Ivonny Lindquist
Ivonny Lindquist, Stockholm, förskollärare, lekterapeut, författare, byrådirektör, medicine hedersdoktor, har avlidit, 98 år gammal, på några dagar när. Närmast anhörig är sonen Håkan med familj.
Läs mer om Håkan och Stockholm.

Minnesord: Göran Westman

Göran Westman, Brattby-Umeå, distriktsläkare, professor i Allmänmedicin vid Umeå universitet, kollega, arbetskamrat och vår mångårige vän, har lämnat jordelivet i en ålder av 71 år. Närmast anhöriga är makan Karin och barnen med familjer.
Minnesord: Sune K Johansson
Förre riksdagsdirektören Sune K Johansson, Lidingö, har avlidit i en ålder av 95 år. Närmast anhöriga är hustrun Gulli (Gullan) samt hennes brorsbarn med familjer.
Läs mer om Gulli, Lidingö och Sune K Johansson.
Minnesord: Lembitu Reio
Professor Lembitu Reio, Uppsala, har avlidit i en ålder av 93 år. Närmast anhöriga är barnen Sophia, Olev och Jaan.
Läs mer om Jaan, Olev, Sophia och Uppsala.
Minnesord: Henning Hellström
Förre poliskommissarien Henning Hellström, Lidingö, har avlidit i en ålder av 94 år. Närmast anhörig är sonen Kjell.
Minnesord: Rune Larson
Rune Larson, legendarisk ledare för statstjänstemännen och medlare, Stockholm, har avlidit nyss fyllda 89 år. Han efterlämnar makan Gunilla samt barnen Bosse, Camilla och Johan.
Läs mer om Bosse, Camilla, Gunilla, Johan och Stockholm.
Minnesord: Hans Hasse Hellström
Hasse Hellström, Upplands Väsby, har avlidit i en ålder av 75 år. Närmast anhöriga är hustrun Lena, barnen Karin och Emma samt systrarna Inga-Lill och Ewa.
Läs mer om Emma, Ewa, Inga-Lill, Karin och Lena.
Minnesord: Karin Trulsson
Karin Trulsson, socionom och fil dr , Höör, har hastigt avlidit i en ålder av 77 år. Hennes närmaste är maken Lennart Trulsson och döttrarna Otti Jivn Trulsson och Ylva Hofvander Trulsson.
Minnesord: Lars Tydn
Som tidigare meddelats har Lars Arne Tydn, Visby, somnat in i en ålder av 61 år. Närmast anhöriga är hustrun Anna-Lena, barnen Joakim, Robin och Love med familjer.
Läs mer om Anna-Lena, Joakim, Love, Robin och Visby.
Minnesord: Lars Arne Tydn
Lars Arne Tydn, Visby, har avlidit i en ålder av 61år. Han efterlämnar sin älskade hustru Anna-Lena och barnen Joakim, Robin och Love med familjer.
Läs mer om Anna-Lena, Joakim, Love, Robin och Visby.
Minnesord: Göran Eriksson
Göran Eriksson, Jordbro, har hastigt och oväntat gått bort i en ålder av 86 år. Han efterlämnar makan Jorunn och barnen Jenny, Lars och Per-Jan med barnbarn samt Jorunns barn med familjer.
Läs mer om Jenny, Jordbro, Jorunn och Per-Jan.
Minnesord: Patrick Hort
Patrick Hort, Stockholm, har avlidit 86 år gammal. Närmast anhöriga är tre barn med familjer. Hans hustru Agnete avled 2016.
Läs mer om Agnete och Stockholm.
Minnesord: Bengt Christell
En av bokbranschens stora profiler, förläggaren Bengt Christell, Stockholm, har avlidit vid 89 års ålder efter en kort tids sjukdom. Närmast anhöriga är hustrun Mary, dottern Catrine, barnbarn och barnbarnsbarn.
Minnesord: Carl-Axel Petri
Som tidigare meddelats har Carl-Axel Petri, Jönköping, avlidit i en ålder av 88 år. Hans närmaste är hustrun Brita och barnen Johan och Maud med familjer.
Minnesord: Bengt Malcus
Antikhistorikern, lektor emeritus i historia vid Köpenhamns universitet, Bengt Malcus, Köpenhamn har gått bort i en ålder av 84 år. Närmast anhöriga är barnen Anna, Maria, Daniel och Fredrik med familj, samt brodern Bo och svägerskan Anita.
Läs mer om Anita, Anna, Daniel, Fredrik, Köpenhamn och Maria.
Minnesord: Marie Kelpe
Marie Kelpe, Enskede, har avlidit. Hon blev 70 år. Närmast anhöriga är maken Per-Olof, sonen Axel och dottern Louise.
Läs mer om Axel, Enskede, Louise och Per-Olof.
Minnesord: Ann-Charlotte Sörelius
Ann-Charlotte, Lotti Sörelius, Lidingö, har avlidit, 68 år gammal. Hon eftrlämnar maken Leif, barnen Lisa, Jonas och Helene, barnbarn, syskon, pappa och en stor vänkrets.
Läs mer om Helene, Leif, Lidingö och Lisa.
Minnesord: Johan Kejerfors
Som tidigare meddelats har Johan Kejerfors, Stockholm, avlidit efter en kort tids sjukdom i en ålder av 55 år. Närmast anhöriga är fadern Olle, brodern Robert och systern Anna.
Läs mer om Anna, Olle, Robert och Stockholm.
Minnesord: Lars Henning Zetterberg
Som tidigare meddelats har professor emeritus Lars Henning Zetterberg, Täby, lämnat oss 92 år gammal. Närmast anhöriga är, sedan hans hustru Marianne häromåret avlidit, barnen Göran, Bodil och Ingela med familjer.
Läs mer om Bodil, Göran, Ingela, Marianne och Täby.
Minnesord: Ulrika Törnqvist
Som tidigare meddelats har Ulrika Törnqvist, född Ekholm, Saltsjö-Duvnäs, avlidit i en ålder av 51 år. Närmast anhöriga är maken Fredrik och barnen Mira, Josefine, Malcolm och Ludvig, föräldrarna Annika och Tommy samt syster Sannie med familj.
Minnesord: Bibbi Steinertz
Bibbi Steinertz, Stockholm, har avlidit vid 92 års ålder. Närmast anhöriga är tre barn med familjer.
Läs mer om Stockholm.
Minnesord: Carl Axel Petri
Carl Axel Petri, Jönköping, tidigare justitieminister och president i Göta hovrätt har avlidit i en ålder av 88 år. Hans närmaste är hustrun Brita och barnen Johan och Maud med familjer.
Läs mer om Brita, Göta, Johan, Jönköping och Maud.