Minnesord

Minnesord: Martin Hallqvist

Som tidigare meddelats har Martin Hallqvist, Lund, avlidit i en ålder av 77 år i kretsen av sin familj. Närmast anhöriga är hustrun Solveig, född Packaln, och sönerna Simon, David och Oliver med familjer.

Minnesord: Tore Frängsmyr

Som tidigare meddelats har professor Tore Frängsmyr, Uppsala, avlidit vid en ålder av 79 år. Närmast anhöriga är makan Birgitta (född Thunholm) och barnen Carl, Emilie, Anna och Knut med familjer.
Minnesord: Bo Södersten
Som tidigare meddelats har Bo Södersten, Stockholm, avlidit i en ålder av 86 år. Hans närmaste är hustrun Birgit Friggebo och barnen Anna, Henrik, Erika, Wiktor, Helena och Per-Axel med familjer.
Minnesord: Christina Nilsson
Christina Nilsson, Lidköping, har avlidit, 83 år gammal. Närmast anhöriga är maken Göran, döttrarna Meta och Kerstin, svärsönerna Michael och Jonas, barnbarnen Sofia, Ellen, Frida, Agnes, Jerker och Vera, brodern Mauritz Sahlin och syskonbarn.

Minnesord: Carl-Johan Groth

Ambassadör Carl-Johan, Caj, Groth, Katrineholm, har som tidigare meddelats avlidit 85 år gammal. Han efterlämnar hustrun Harriet, sonen Fredrik med familj och många vänner.
Läs mer om Caj, Fredrik, Groth, Harriet och Katrineholm.
Minnesord: Henrik Eriksson
Henrik Eriksson, Stockholm, har avlidit vid 75 års ålder. Han efterlämnar hustrun Gerd och barnen Viggo, Kimmo och Jonna.
Läs mer om Gerd, Jonna, Kimmo, Stockholm och Viggo.
Minnesord: Björn Stampes
Konstnären Björn Stampes, Stockholm, har hastigt avlidit 53 år gammal. Närmast anhöriga är sambon konstnären Sophi Vejrich och sönerna Noa och Elia, men Björns bortgång är en förlust inte enbart för familj och vänkrets.
Läs mer om Elia, Noa, Sophi Vejrich och Stockholm.
Minnesord: William Clauson
Den svensk-amerikanske sångaren William Clauson har avlidit i Tijuana, Mexiko 87 år gammal. Närmast anhöriga är sönerna Patrick och Juanito verksamma i USA och exhustrun Christina Borgil i Stockholm.
Minnesord: Tore Bergengren
Bankdirektör Tore Bergengren har efter en längre tids sjukdom avlidit i sitt hem i Klosters, Schweiz. Han blev 68 år och efterlämnar hustrun Marianne samt släkt och många vänner i världens alla hörn.
Läs mer om Marianne och Schweiz.
Minnesord: Urban Karlsson
Urban Karlsson, Farsta, har lämnat oss i en ålder av 96 år. Närmast anhöriga är systrarna Görel och Maud och sonen Ulf med familjer, barn och barnbarn.
Läs mer om Farsta, Görel, Maud och Ulf.
Minnesord: Lars Nygren
Som tidigare meddelats har författaren och kritikern Lars Nygren, Stockholm, avlidit i en ålder av 74 år. Närmast anhöriga är hustrun Anitra Invenius, dottern Tabita med sonen Marcus och bröderna Per och Carl-Johan.
Läs mer om Carl-Johan, Per, Stockholm och Tabita.
Minnesord: Rgis Boyer
En av Frankrikes andliga stormän, Rgis Boyer, kännare av vikingatidens nordiska högkultur, har avlidit i sitt hem i La Varenne Sainte-Hilaire, i en ålder av 84 år. Närmast anhöriga är barnen Claire, Odile, Christine, Rmi, Blandine, Bertrand och Sverine jämte familjer, talrika barnbarn och barnbarnsbarn.
Minnesord: Kerstin Thidevall
Kerstin Thidevall, Lidingö, har avlidit i en ålder av 93 år. Närmaste anhöriga är barnen Sven, Lars och Kristina med familjer.
Läs mer om Kristina, Lidingö och Sven.
Minnesord: Carl Henrik Martling
Förre kyrkosekreteraren och överhovpredikanten Carl Henrik Martling, Enskededalen, har avlidit i en ålder av 92 år. Närmast anhöriga är hustrun Gun, född Svennung, samt barnen Elisabet (bibliotekarie) och Göran (musiker och kompositör).
Minnesord: Maj-Britt Wallhorn
Pedagogen och tidigare riksdagsledamoten Maj-Britt Wallhorn, Stockholm, har avlidit i en ålder av 90 år. Hennes närmaste är sonen Staffan, dottern Birgitta med familj och brodern Erik-Olof. Hon sörjes av en mycket stor vänkrets.
Minnesord: Yngve Hägerstrand
Sjökapten Yngve Hägerstrand från Ytternäs, Mariehamn, har avlidit 87 år gammal. Närmast anhöriga är barnen Lars, Mikael och Maria med familjer.
Läs mer om Maria, Mariehamn och Mikael.
Minnesord: Ulf Bergqvist
Ulf Colbjörn Bergqvist, Täby, har efter en tids sjukdom avlidit i en ålder av 78 år. Närmast anhörig är hustrun Barbro.
Läs mer om Barbro och Täby.
Minnesord: Sverker Ljunghall
Som tidigare meddelats har Sverker Ljunghall, Uppsala, avlidit i en ålder av 72 år. Han efterlämnar hustrun Kerstin, sönerna Per och Hannes samt syster Bodil med familjer och en stor vänkrets.
Minnesord: Ingrid Perfetti
Ingrid Perfetti, Alassio, en för många kär och välkänd reseledare till Italiens alla hörn, har efter en kort tids sjukdom hastigt gått bort i en ålder av 77 år. Närmast anhöriga är sonen Daniele och systern Gun med familjer.
Läs mer om Alassio, Daniele och Gun.
Minnesord: Thore Nydahl
Direktör Thore Nydahl, Stockholm, har som tidigare meddelats avlidit i en ålder av 92 år. Närmast anhöriga är hustrun Maj, sonen Stefan samt barnbarn och barnbarnsbarn.
Läs mer om Maj, Stefan och Stockholm.
Minnesord: Ulf Söderberg
Ulf Söderberg, Stockholm, har avlidit i en ålder av 63 år. Han efterlämnar hustrun Ulla, barnen Stina och Sebastian med familjer samt många vänner.
Läs mer om Sebastian, Stina, Stockholm och Ulla.
Minnesord: Veronica Björling
Som tidigare meddelats har Veronica Björling, Stockholm, avlidit vid 69 års ålder. Närmast anhöriga är dottern Theodora, dottersonen Leon samt Veronicas stora kärlek och stöd i livet, Lars Björling.
Minnesord: Peter Bergstedt
Peter Bergstedt, Stocksund, har avlidit vid en ålder av 64 år. Han efterlämnar hustrun Mia (Maria) och dottern Sophie.
Läs mer om Mia, Sophie och Stocksund.
Minnesord: Carl-Johan Groth
Som tidigare meddelats har ambassadör Carl-Johan, Caj, Groth, Katrineholm, avlidit 85 år gammal. Närmast anhöriga är hustrun Harriet, sonen Fredrik samt övrig familj och vänner.
Minnesord: Johnny Sköldvall
Johnny Sköldvall, Stockholm, har avlidit vid 89 års ålder. Närmast anhörig är dottern Kajsa med familj.
Läs mer om Kajsa och Stockholm.