Minst

Explosion vid tjurfäktningsarena i Bogota

Minst en människa har mist livet en explosion invid en tjurfäktningsarena i Colombia. Omkring 30 personer ska ha skadats, enligt stadens borgmästare Enrique Penalosa.
Läs mer om Bogota, Colombia och Enrique Penalosa.

Minst en död efter explosion i Bogota

Minst en död och 30 skadade efter en explosion i Colombias huvudstad Bogota, uppger Ekot.
Läs mer om Bogota och Ekot.
Minst fyra döda i Kalifornienstorm
Ett kraftigt oväder har slagit hårt mot centrala Kalifornien i USA. Översvämningar och överhängande risk för stora jordskred har tvingat hundratals människor att lämna sina hem.
Läs mer om Kalifornien, Kalifornienstorm och USA.
Svår bussolycka i Argentina – 19 döda
Minst 19 personer omkom i en bussolycka i västra Argentina på lördagen. Enligt vittnen hade bussen framförts i hög fart.
Läs mer om Argentina.
Tåg i Belgien spårade ur – minst en person död
Ett tåg har spårat ur i Belgien. Minst en person uppges vara död och 19 personer är skadade, skriver belgiska medier.
Läs mer om Belgien.
Treåring död efter bilbomb i Turkiet
Bilbomben exploderade nära en domstolsbyggnad. Nu har ett treårigt barn omkommit och minst 15 personer skadats, rapporterar BBC.
Läs mer om BBC och Turkiet.
Minst en död i explosion i Turkiet
Läs mer om Turkiet.
Minst en död i explosion i Turkiet
Minst en person har dödats och ytterligare tio skadats i en explosion i staden Viransehir i sydöstra Turkiet, nära den syriska gränsen, enligt uppgifter till Reuters från lokala sjukhus.
Läs mer om Turkiet och Viransehir.
Minst en död i explosion i Turkiet
Minst en person har dödats och ytterligare tio skadats i en explosion i staden Viransehir i sydöstra Turkiet, nära den syriska gränsen, enligt uppgifter till Reuters från lokala sjukhus.
Läs mer om Turkiet och Viransehir.
Anton Bruckner: Bruckner: The complete symphonies (9 cd)
Många hade Daniel Barenboim som favorit till årets Polarpris. Och för mig hade det valet varit fullt förståeligt bara utifrån det jag hört honom prestera med sitt elektrifierande Staatskapelle i operahuset i Berlin, inte minst deras lyriskt passionerade Wagnerspel. Vid sidan om operarepertoaren har de även fått enorm uppmärksamhet för sin kompletta Brucknercykel.
Dödligaste attacken
Minst 39 personer har dödats när pakistanska myndigheter slagit till mot misstänkta terrorister i hela landet efter gårdagens självmordsattack vid en sufisk helgedom.
Adielsson: Kliv upp ur sandlådan, grabbar
1/7 Nuncio. Minst 3/7 Halmstad. Det blir en bra stomme till V75.
Läs mer om Halmstad, Nuncio och V75.
Flera till sjukhus efter bråk i Husby
Minst fyra personer har förts till sjukhus efter vad polisen beskriver som någon form av konfrontation i Husby utanför Stockholm.
Läs mer om Husby och Stockholm.
Flera till sjukhus efter misshandel
Flera personer är förda till sjukhus efter någon form av misshandel i Husby. Totalt ska minst fyra personer ha fått okända skador. – Vi utreder på plats och försöker ta reda på vad som har hänt, säger Leena Baaki på Stockholmspolisen.
72 personer döda i attentat i Pakistan
Minst 72 personer uppges ha dödats på torsdagen i ett attentat utfört av en självmordsbombare i Pakistan, rapporterar Reuters.
Läs mer om Pakistan.
Minst 35 döda i självmordsdåd i Pakistan
En självmordbombare har utlöst en sprängladdning vid en helig plats i södra Pakistan där många människor hade samlats, uppger pakistansk polis. Minst 35 människor har dödats i attacken, rapporterar lokala medier.
Läs mer om Pakistan.
Minst 25 döda i självmordsdåd i Pakistan
En självmordbombare har utlöst en sprängladdning vid en helig plats i södra Pakistan där många människor hade samlats, uppger pakistansk polis.
Läs mer om Pakistan.
Flera döda i självmordsdåd i Bagdad
Minst åtta personer har dödats sedan en självmordsbombare i bil detonerade sin sprängladdning i de södra delarna av Iraks huvudstad Bagdad, enligt säkerhetskällor. Ytterligare minst 40 personer har skadats i dådet.
Läs mer om Bagdad.
Blodigt självmordsdåd i Bagdad
Minst åtta personer har dödats sedan en självmordsbombare i bil detonerade sin sprängladdning i de södra delarna av Iraks huvudstad Bagdad, enligt säkerhetskällor.
Läs mer om Bagdad.
Casemiros drömmål hjälpte Real till seger
Real Madrid reste sig efter mardrömsstarten mot Napoli. Huvudstadsklubben vann till slut med 3-1 och har satt sig i en minst sagt gynnsam position inför returen på San Paolo.
Läs mer om Napoli, Real och San Paolo.
Trumps Israelvändning gör ingen skillnad på marken
Redan innan Donald Trump flyttade in Vita huset stod det klart att 2017 skulle bli ett betydelsefullt år i Israel, inte minst symboliskt. I år fyller ockupationen av Västbanken, Gaza och Östra Jerusalem 50 år. Detta kan också bli året då Israel överger tvåstatslösningen.