Minst

9 hemliga bilar – som du inte borde få se än

Suvar i alla dess former och inte minst flera kaxiga prestandamodeller är ute på testvägarna.Men vi har också fångat något riktigt exklusivt den här veckan: Volvos transportbilssyskon LEVC.Den eldrivna skåpbilen för stadstrafik väntas debutera senare i år.Här är totalt nio heta bilar som du egentligen inte ska få se ännu.

Landet utan kultur och lögnen om staden - bredd och djup på årets Littfest

Är Sverige ett land utan kultur? Vilken är den stora lögnen om staden? Littfest i Umeå är en arena med bredd, djup och kvalitet - vilket inte minst märks på debatter och föredrag. Vi var där och tog temperaturen på några av frågorna.
Läs mer om Littfest och Umeå.
Invandrare i länet tjänar minst - barn och ungdomar mest utsatta
Invandrare i länet tjänar betydligt sämre än svenskfödda. Värst är det för utrikesfödda barn och ungdomar. 62 procent av dem bor i hushåll med låga inkomster.
Premicare har minst antal läkarbesök av alla i länet: "Viktigare att läkarna får jobba med kroniker"
Antalet läkarbesök per patient i primärvården skiftar kraftigt i länet. Och överlägset minst antal läkarbesök har Premicares vårdcentraler.

Johansson: Sverige behöver en humanistisk elit

Lite elitism har ingen dött av. Sverige behöver mer sådan, inte minst på högsta nivå. På andra samhällsområden hyllas spetskompetens. Det gäller oavsett om vi talar om elitfotbollsspelare, stjärnkockar, företagsledare eller ingenjörer.
Solskenet gör ispromenaden mindre säker
Helgens fina väder har lockat ut många i friska luften, inte minst på isarna. Men nu är en farlig tid att ge sig ut på isen, säger Helge Skärln, stationsansvarig för Sjöräddningen på Dalarö.
Erik Helmerson: Nej, vänstern – allt är inte politik
För vänstern är allt politik, inte minst frånvaron av politik. Hur orkar de?
Minst 14 migranter omkomna i båtolycka
Minst 14 människor, varav fyra barn, drunknade när en båt förliste på Egeiska havet, uppger grekisk polis. Två kvinnor och en man som lyckades simma i land till ön Agathonisi larmade om olyckan.
Läs mer om Agathonisi och Egeiska.
Minst 14 migranter döda i båtolycka i Grekland
Ytterligare en dödlig båtolycka har inträffat på Medelhavet. Minst 14 människor, varav fyra barn, drunknade när en båt förliste på grekiskt vatten, uppger grekisk polis.
Läs mer om Grekland och Medelhavet.
Talibanerna tar på sig sprängdåd i Kabul
Minst två människor dödades när en självmordsbombare utlöste sin sprängladdning, placerad i ett fordon, i Afghanistans huvudstad Kabul, uppger en talesperson för inrikesdepartementet.
Läs mer om Kabul.
Talibanerna tar på sig sprängdåd i Kabul
Utrikes. Minst två människor dödades när en självmordsbombare utlöste sin sprängladdning, placerad i ett fordon, i Afghanistans huvudstad Kabul, uppger en talesperson för inrikesdepartementet.
Läs mer om Kabul.
Minst två döda i explosion i Kabul
Minst två människor har dödats när en självmordsbombare utlöste sin sprängladdning, placerad i ett fordon, i Afghanistans huvudstad Kabul, uppger en talesperson för inrikesdepartementet.
Läs mer om Kabul.
Minst två döda i explosion i Kabul
Minst två människor har dödats och ett flertal andra skadats när en självmordsbombare utlöste sin sprängladdning i Afghanistans huvudstad Kabul, uppger myndigheterna.
Läs mer om Kabul.
Minst två döda i explosion i Kabul
Läs mer om Kabul.
Misstänkt skottlossning i Spånga
Polisen har fått samtal om en misstänkt skottlossning i Spånga i västra Stockholm. Väl på plats hittade man minst en hylsa. – Platsen är avspärrad, säger Mats Almquist, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen.
Misstänkt mordförsök efter bråk i Lycksele
Polisen larmades till torget i Lycksele på grund av ett bråk mellan flera personer. Någon har då använt ett tillhygge, men polisen vill inte säga vad. Minst en person skadades och fick köras till sjukhus i ambulans.
Läs mer om Lycksele.
Sjukhus attackerat i Afrin – minst nio döda
Det största sjukhuset i syriska Afrin har enligt uppgifter bombats i en turkisk lufträd. Minst nio personer ska ha dödats.
Läs mer om Afrin.
Misstänkt mordförsök efter bråk i Lycksele
Inrikes. Polisen larmades till torget i Lycksele på grund av ett bråk mellan flera personer. Någon har då använt ett tillhygge, men polisen vill inte säga vad. Minst en person skadades och fick köras till sjukhus i ambulans.
Läs mer om Lycksele.
JUST NU - PÅ FD: Ghoddos MFF-flash - "Hektiskt, det var verkligen krig"
Östersund tar emot Malmö i Svenska cupens semifinal på lördag. Hemmalagets fixstjärna Saman Ghoddos minns fjolårets två möten som minst sagt var dramatiska. - Det blev lite hektiskt. Tre utvisningar i första matchen.
Läs mer om Hektiskt, Malmö och Svenska.
Våren kan bli minst tre veckor försenad i söder
Våren dröjer ett tag till. Det blir visserligen lite mildare i nästa vecka, men nätterna fortsätter att vara bistra i hela landet. Fast det var faktiskt minst lika kallt i södra Sverige så sent som 2013.
Läs mer om Sverige.
Från Trump till Merkel – Löfvens hektiska veckor
Från möte med Donald Trump i Vita huset till besök av Nordkoreas utrikesminister i Stockholm. Stefan Löfven har haft fullt upp i sluttampen av mars, inte minst på den internationella arenan.
Läs mer om Donald Trump, Stockholm och Vita.
Putin visar ingen vilja att minska klyftorna
Ryssland är minst lika ojämlikt som USA. De väldiga klyftor som uppstod vid skiftet från kommunismen har vuxit ytterligare under Putin.
Läs mer om Putin och USA.
Trumps bowlingskämt förvånar japanska bilindustrin
Donald Trump har gjort det igen – kritiserat Japan för att göra det extra svårt för amerikanska biltillverkare. Och den här gången tog han till bowling.– De släpper ett bowlingklot från sex meter. Blir det en buckla i huven så underkänns bilen, sa den amerikanske presidenten enligt Washington Post.Talespersoner för både den japanska regeringen och bilindustrin är minst sagt förvånade.
Minst sex döda efter broraset i Miami
Ytterligare två människor har bekräftats döda sedan en gångbro kollapsade över en åttafilig väg i Miami i USA. Räddningsarbetare letar efter överlevande under resterna av den 950 ton tunga bron.
Läs mer om Miami och USA.