Miranda

Stjärnornas dejter till galan: Sina mammor

Under Oscarsgalan var det två personer som utmärkte sig lite extra på röda mattan – men de tillhörde inte de nominerade. Nu hyllas Lin-Manuel Miranda And Dev Patels mammor för sina framträdanden på galan.

Årets majblomma prickig som en nyckelpiga

För första gången på 110 år är Majblomman prickig- och det tack vare 11-åriga Miranda Nilsson från Luleå. – Nyckelpigan betyder lycka och kärlek, säger hon i TV4.
Miranda, 11, har gjort årets majblomma
I dag avslöjas hur årets majblomma kommer att se ut. Bakom designen står endast 11-åriga Miranda Nilsson. Majblomman firar 110 år och hjälper massor av barn. – Jag har alltid tyckt om att hjälpa andra och vill bidra, säger Miranda.
Läs mer om Miranda Nilsson och Miranda.
Man anklagas för mordförsök hos Kerr
För två veckor sedan bröt sig en man in hos supermodellen Miranda Kerr och högg en vakt i ögat. Inkräktaren sköts sedan ner med fyra skott och nu anklagas han för mordförsök. Det rapporterar The Sun.
Läs mer om Kerr, Miranda Kerr och The Sun.

Kvinna tog selfie naken – krockade med polis

Studenten Miranda Rader, 19, krockade med en polisbil medan hon tog en selfie – naken. – Hon sa att hon skulle ta en snapchatbild och skicka till sin pojkvän, säger polismannen som stoppade henne. Föraren dömdes till böter för att hon kört påverkad.
Så friade Snapchat-grundaren till Kerr
I juli förlovade Miranda Kerr sig med sin kärlek, tillika Snapchat-grundaren Evan Spiegel. Nu avslöjar supermodellen hur frieriet gick till. – Om jag väntade mig det? Absolut inte, säger hon till Female First.
Miranda Kerrs inkräktare åtalas
Den man som knivhögg en vakt i ansiktet och sedan sköts utanför supermodellen Mirande Kerrs bostad...
Sno höststilen av Miranda Kerr till budgetpris
Så här enkelt fixar du supermodellens höststil till en mycket prisvänlig peng. Tidlöst och...
Läs mer om Miranda Kerr.
Barn glömdes bort av förskola – grät förtvivlat
Två barn grät förtvivlat utanför en förskola i Arvika. De hade glömts bort av lärarna och stod utanför de låsta grindarna. Miranda Jakobsson reagerade direkt och uppmärksammade det hela i ett upprört inlägg på Facebook, som Arvika Nyheter tidigare berättat om. Nu har förskolan bett om ursäkt.
Läs mer om Arvika Nyheter, Arvika och Facebook.
Nya detaljer om angreppet mot Kerr
Miranda Kerr lyxvilla i Malibu angreps i fredags. Inkräktaren konfronterades av en säkerhetsvakt och en strid på liv och död följde. Nu publicerar Radar Online nya detaljer från det blodiga dramat i supermodellens hem.
Läs mer om Kerr, Malibu och Radar Online.
Barn glömdes vid förskola – hittades gråtande
Två syskon glömdes kvar utomhus när personalen på en förskola i Arvika tog med sig barnen in för att äta lunch. När Miranda Jakobsson gick förbi stod en fyraårig pojke vid en stängd grind och grät panikslaget. En bit bort satt hans gråtande syster.
Läs mer om Arvika.
Man skjuten vid supermodells bostad
En man som försökte att ta sig in i den australiska supermodellen Miranda Kerrs bostad i USA attackerade en av hennes vakter innan han sköts med flera skott, rapporterar flera medier.
Läs mer om USA.
Man skjuten vid supermodells bostad
En man som försökte att ta sig in i den australiska supermodellen Miranda Kerrs bostad i USA attackerade en av hennes vakter innan han sköts med flera skott, rapporterar flera medier.
Läs mer om USA.
Man skjuten vid supermodells bostad
En man som försökte att ta sig in i den australiska supermodellen Miranda Kerrs bostad i USA...
Läs mer om USA.
Inkräktare sköts hos Miranda Kerr
En man som försökte ta sig in i supermodellen Miranda Kerrs hus högg en säkerhetsvakt i ögat på fredagskvällen. Mannen blev sen skjuten i huvudet av vakten.
Läs mer om Miranda Kerr.
Pojkvännens svek mot Gwen Stefani
Blake Shelton har träffat sin exfru bakom ryggen på Gwen Stefani. Enligt uppgiftslämnare till Radaronline ska countrystjärnan ha setts mysa med Miranda Lambert – och sedan ljugit för Gwen Stefani om mötet. – Gwen kommer att bli förkrossad när hon får veta att Blake och Miranda har umgåtts igen, säger källan.
Fyra bilar har krockat i tunnel – en person fast
Fyra bilar har krockat i Tingstadstunneln i Göteborg. En person sitter fast i ett av fordonen och måste klippas loss. – Vi leder om trafiken vid en högra påfarten, säger Miranda Larsson vid räddningstjänsten i Storgöteborg.
Miranda tar över bindeln från Neymar
Passar honom inte att vara kapten
Läs mer om Neymar.
Exets ilska efter stjärnans nakenbild
I början av augusti i år fylldes internet med en nakenbild med Orlando Bloom på en paddelboard tillsammans med artisten Katy Perry. Nu kommenterar ex-frun Miranda Kerr den omtalade nakenbilden. – Hur tänkte du?, säger Miranda Kerr till People.
Skådisen avslöjar hemligheten efter Sex and the city
I Sex and the city spelade han Miranda Hobbes son Brady. Men den numera tonåriga skådespelaren Joseph Pupo erkänner nu att han aldrig sett ett avsnitt av serien. – Jag var inte intresserad, säger han enligt The Mirror.
Läs mer om Brady, Joseph Pupo, Sex och The Mirror.
Miranda Kerrs ilska mot Orlando Bloom
Orlando Bloom har semestrat med flickvännen Katy Perry - och sin 5-åriga son. Något som barnets mamma, supermodellen Miranda Kerr, inte är nöjd med, skriver TMZ.
Modellen Miranda Kerr har förlovat sig
Snapchats grundare och en Victoria Secret-ängel blir en. Evan Spiegel har friat till Miranda Kerr – som lyckligt svarade ja. – Det är extremt lyckliga, säger Spiegels pressperson, till Daily Mail.
Lopez hedrar Orlandooffer med sång
Artisten Jennifer Lopez och Broadwaystjärnan Lin-Manuel Miranda gör sången Love make the world go...
Supportrarna rasar – efter bilden på Insta
Ryssland åkte ur EM med dunder och brak. Nu rasar ryska supportrar mot en bild på stjärnan Fedor Smolovs flickvän, Miranda Shelia. Hon borde hjälpt nödställda barn i stället, skriver en använvare. Gillar du fotboll? Ladda ned SportExpressens nya app och få alla fotbollsnyheter snabbast – här för iOS och här för Android.
Läs mer om Android, Insta och Miranda Shelia.
Succmusikalen Hamilton filmas
De två sista föreställningarna av musikalen Hamilton med Lin-Manuel Miranda i huvudrollen kommer...
Läs mer om Hamilton och Lin-Manuel Miranda.