Missade

JUST NU: I tårar efter tidernas värsta start

Slovakiska skidskytten Paulina Fialkova missade sju av åtta skott i mixedstafettens första skjutning. Hon fick därmed åka fyra straffrundor.– Hon är gråtfärdig, det förstår man ju, säger Eurosports kommentator Roberto Vacchi.
Drack öl - och missade dramat: Är inget fyllo
En öl blev till slut fyra – och då hade klockan inte ens slagit 10:00.När hustrun Rachel Homan spelade livsviktig match i OS-curlingen dämpade maken Shawn Germain nerverna med öl.Nu kommenterar 35-åringen bilderna som alla snackar om.
Tejpad med kärlek och med pizza i tankarna
Inför Sotji bröt han foten. Nu höll en axelskada och en ond rygg på att sätta krokben för den efterlängtade resan till Sydkorea. – Skitcoolt att vara på OS, jag missade ju det förra, säger Viktor Andersson.
Läs mer om Sydkorea och Viktor Andersson.

Överlevare rasar mot Trump: Ha ett förbaskat hjärta

De överlevande i Parkland, Florida, rasar mot Donald Trumps tweets gällande skolskjutningen. Presidenten menar att FBI missade varningssignalerna för att de lägger ner för mycket tid på Rysslandsutredningen. Mina vänner mördades brutalt och du har mage att få det att handla om Ryssland, twittrar en elev.
Gjorde hattrick mitt i mardrömssviten
LOS ANGELES. Colorados centerstjärna, Nathan MacKinnon, gjorde comeback efter åtta missade matcher.Men när han ställdes mot Edmontons Connor McDavid på söndagskvällen i Denver stod det snabbt klart vem som skulle vinna stjärnduellen.McDavid bjöd på ett hat trick och ledde Oilers till en 4-2-seger.- Jag tror att McDavid var extra taggad nu när han ställdes mot MacKinnon, säger Edmontonbacken Oscar Klefbom.
Löfstedt tillbaka – då förlorade Hammarby
Han missade fredagens första kvartsfinal i bandyslutspelet på grund av sjukdom. Men på söndagen var Vetlandas lagkapten Johan Löfstedt tillbaka och då sänkte han Hammarby i förlängning med sitt 5–4-mål. Därmed är det kvitterat till 1–1 i matchserien.
Läs mer om Hammarby och Johan Löfstedt.
Nelins bästa när Fourcade tog andra guldet
Det blev inga svenska medaljer i skidskyttets masstart efter ett svagt skytte. Sebastian Samuelsson bommade fyra skott, Fredrik Lindström missade tre och Jesper Nelin två. Nelin slutade nia, hans bästa internationella resultat någonsin.
Trump: Rysslandsspåret gjorde att FBI missade skolskjutaren
USA:s president Donald Trump gick på Twitter till attack mot FBI med anklagelser om att polisen ägnar sig åt fel saker. Det är oacceptabelt, de lägger för mycket tid på Rysslandsspåret menade Trump. Presidenten tillrättavisade också sin säkerhetsrådgivare general HR McMaster.
Socialtjänsten larmades om Cruz – la ner ärendet
Socialtjänsten i Florida gjorde hembesök hos Nikolas Cruz, 19, efter larm om hans vapenintressen, skriver New York Times.Även FBI har erkänt att de missade ett tips om skolskytten – något som nu kritiseras av Trump.De lägger för mycket tid på att bevisa rysk inblandning i Trumpkampanjen, twittrar presidenten.
Harlaut nobbade pressen efter finalmiss
PYEONGCHANG. Guldhoppet Henrik Harlaut missade OS-finalen i slopestyle. Sedan bröt han mot OS-reglerna och flydde pressen. Däremot är Oscar Wester klar för söndagsmorgonens final - som kvaletta.
Wester till final – fiasko för Harlaut
Oscar Wester vann slopestylekvalet och kör för OS-medalj senare i dag. Förhandsfavoriten Henrik Harlaut misslyckades däremot och missade finalen.
Läs mer om Harlaut och OS-medalj.
Är tillbaka på isen efter familjetragedin
LOS ANGELES. Efter åtta missade matcher var Adam Larsson, 25, på lördagskvällen tillbaka på isen i Edmonton Oilers när laget gästade Arizona.Adam kom direkt från Sverige, där han tillbringat en dryg vecka efter sin pappa Roberts tragiska bortgång i förra månaden.
Ibland tycker jag synd om honom
Hanna Öberg missade prispallen trots ett nytt imponerande lopp.Efteråt hyllades hon av kungen. Men det var skidkompisen Wolfgang Pichler som kungen pratade och skojade med mest. – Jag skulle inte vilja ha hans jobb, säger skidskyttetränaren.
Läs mer om Wolfgang Pichler.
Trots Kallas bragd – därför missade Sverige guldet
Stina Nilsson hängde fast i ryggen på Marit Bjørgen som ett häftplåster uppför sista backen. Då var det guldläge. Det blev silver – efter en ny klassisk stafettrysare.
Läs mer om Marit Bjørgen och Sverige.
Missade du det här?
Stefan Krakowski: Integrerade våldtäktsmän? "I ett annat uppmärksammat fall helt nyligen inledde en kvinnlig anställd på ett HvB-hem ett förhållande med en asylsökande som fått flytta hem till kvinnan.
Läs mer om HvB-hem.
Svenska ilskan – blåst på ny chans
PYEONGCHANG. Emma Dahlströms missade pallen i finalen i slopestyle.Samtidigt blir hon blåst på ytterligare en medaljchans.Trots idogt kampanjande får skidåkarna inte tävla på den befintliga Big Air-arenan på OS.– Hoppet är ju byggt, så varför kan inte vi också få köra? säger Dahlström.
Läs mer om Big Air-arenan och Dahlström.
FBI varnades om en skolskjutning – missade att föra informationen vidare
För en månad sedan fick amerikanska FBI tips om att 19-årige Nikolas Cruz planerade en massaker på en skola i Florida. Det erkänner den amerikanska polismyndigheten - som också lovar att se över sina rutiner för inkommande tips.
Läs mer om FBI och Florida.
ÖFK-stjärnan hotades efter missade straffen
Östersunds Tom Pettersson missade en straffspark mot Arsenal.Nu berättar han om efterspelet - där han mottagit flera hot.– Det var alla möjliga hot, säger han till Östersunds-Posten.
Därför missade SHL-klubben stjärnvärvningen
Karlskrona HK gick miste om en stjärnvärvning bara timmen innan transferfönstret stängde.Iikka Kangasniemi skulle bli klubbens räddning – men pengarna räckte inte till.– Vi gick all in på honom, men pengarna räckte inte till, säger Karlskrona HK:s sportchef Patric Larsson, till BLT.
Läs mer om BLT och Patric Larsson.
Johnsrud Sundby kritisk efter loppet: Jag var dåligt informerad
Martin Johnsrud Sundby missade bronset i 15 km fristil med 1,9 sekunder. Nu riktar han kritik mot de norska ledarna. Anledningen var att han ansåg sig ha fått bristfällig information om hur han låg till.
Supertalangen skadad – kan inte prata men ingen fara för OS-debuten
PYEONGCHANG. 15-åriga supertalangen Jennie-Lee Burmansson har skadat läppen och missade träningen i Bokwang dagen före sin OS-debut. Men det ska inte vara någon fara med medaljhoppet i slopestyle. – Hon landade kort på ett hopp och slog knäet i hakan, men hon mår bra, säger förbundskaptenen Patric Hopstadius.
Spyfärdig Shiffrin bara fyra
Vad hände egentligen? Mikaela Shiffrin spydde på start och missade till slut medalj helt i grenen som hon dominerat i fem år. – Jag tycker fortfarande att mina slalomsvängar är de bästa i världen. Men jag gjorde inget i närheten av det, säger hon.