Missade

Halfvarsson hånad av Northug efter tabben

I fjol körde han fel.I år stod Calle Halfvarsson för en ny miss när han tog fel på tiden och missade starten.Därefter hånades han av norrmännen Petter Northug och Emil Iversen.– Han är en clown och det är tydligt att han lever upp till det namnet, säger Iversen till VG.

Hultman: Är ett sårbart system

Under onsdagen missade Petri Salmela att anmäla stjärnhästen Makethemark till Svensk Travderby.I veckans avsnitt av podcasten Systemet berättar Stefan Hultman att han gjort samma sak.– Det är ett sårbart system, och man är van vid rutiner, säger Stefan Hultman.
Missar miljonloppet – efter stor blunder
Många höjde på ögonbrynen då Makethemark inte fanns med i anmälningslistan till Svenskt Travderby.Hästen var nämligen en av favoriterna. Men tränaren Petri Salmela glömde bort att anmäla sin stjärna.– Jag missade anmälningen, det finns inga ursäkter, jag missade det, säger han till trav365.
Lovisa Lindh ställer in resten av säsongen
Först missade hon friidrotts-VM i London.Nu ställer Lovisa Lindh in resten av säsongen på grund av skada.– Det är bättre att ta lite vila nu och sedan börja trappa i gång det, säger hennes tränare Johan Wettergren till GP.

Missade flyget efter fyllekväll

En spelare tillhörandes en elitklubb i ishockey missade flyget hem efter lagets försäsongsträning.Enligt uppgifter till SportExpressen försov sig spelaren efter att ha varit ute och festat på natten.– Laget har hanterat det där internt, säger den berörda föreningens klubbdirektör.
Läs mer om SportExpressen.
Amerikanens dödsgest som tv-tittarna missade
LONDON. Inför lördagens lopp på 5000 meter så gjorde amerikan Paul Chelimo Mo Farah berömda gest The Mobot in i tv-kamerorna - för att sedan dra med handen över sin hals.Men de svenska tv-tittarna fick inte se Chelimo gest, då TV4 i stället visade Johannes Vetters guldkast.– Det betydde bara att jag skulle vinna över Mo, säger Chelimo enligt Telegraph.
Missade hjärnblödning och benbrott
En åldring som i slutet av juli ramlade illa på ett äldreboende i Norrbotten skickades hem från vårdcentralen med några stygn i huvudet och armbågen.
Läs mer om Norrbotten.
Mo Farah missade VM-dubbeln
Allting var uppdukat för att Mo Farah skulle få det perfekta slutet och vinna ännu en dubbel på Londons Olympiastadion.
Läs mer om Mo Farah och VM-dubbeln.
Öster missade chansen att dra ifrån
Vid seger hade Öster chansen att dra ifrån Helsingborg och de andra lagen som jagar den allsvenska kvalplatsen när bottenlaget Gefle kom på besök.
Läs mer om Gefle, Helsingborg och Öster.
Världsrekord för Sarah Sjöström
Sarah Sjöström missade världsrekordet på 50 meter fjärilsim. 20 minuter senare slog hon i stället sitt eget världsrekord på 200 meter frisim. Sarah Sjöström vann finalen på 200 meter frisim i världscupen i Eindhoven med tiden 1.50,43.
Läs mer om Eindhoven och Sarah Sjöström.
Styrkebeskedet - nytt svenskt rekord i kula
Hon stötte 17.31 i VM i London och missade final.Under lördagen tog Fanny Roos gruvlig revansch under JSM i Gävle - och raderade ut Helena Engmans sju år gamla utomhusrekord i kula.
Läs mer om Gävle, JSM och London.
Sagnia missade final: Så ledsamt
LONDON. Det blir ingen VM-final för Khaddi Sagnia. Hennes 6,42 i tredje och sista hoppet gav henne en sammanlagd 16:e plats. Då hade hon en decimeter kvar till plankan. Det hade krävts 6,47 för en tolfteplats. – Jag har inte känt mig så bra under hela säsongen som jag gjorde i dag. Det låter konstigt, men det är verkligen så, säger hon till TV4.
Läs mer om Khaddi Sagnia, TV4 och VM-final.
Sagnia missade final
LONDON. Det blir ingen VM-final för Khaddi Sagnia. Hennes 6,42 i tredje och sista hoppet gav henne en sammanlagd 16:e plats. Då hade hon en decimeter kvar till plankan. Det hade krävts 6,47 för en tolfteplats.
Läs mer om Khaddi Sagnia och VM-final.
Favoritfall på 800 meter – Bosse tog guld
Sex av världens nio snabbaste 800-meterslöpare misslyckades i semifinalen. Dessutom saknades David Rudisha på grund av skada. I finalen var Nijel Amos ensam under en minut och 44 sekunder i år och därför stor favorit till segern, men botswaniern missade medalj.
Läs mer om Bosse och David Rudisha.
Dramat som tittarna missade i tv: 15 000 människor skrek
Här är dramat som tittarna missade i Allsång på Skansen.Under det direktsända uppsnacket föll kameramannen av scenen – när han skulle filma Sanna Nielsen.–Plötsligt var det ett hål och 15 000 människor skrek, säger kameramannen Göra Lidn till SVT Nyheter.
Märkliga gesten som stal hela showen i VM
Med en enda gest charmade han oräkneliga tv-tittare runtom i världen.Friidrottsstjärnan Devon Allen stal showen under sin löparpresentation – men TV4-tittarna missade hans upptåg.I klippet i spelaren ovan är Allen precis på väg att börja göra sin gest
Läs mer om Allen.
Arsenal tog säsongens första titel
Arsenal kan titulera sig Community Shield-mästare. Arsène Wengers manskap besegrade Chelsea på Wembley efter straffar. Anfallaren Olivier Giroud sickade in den avgörande straffen som betydde 4–1. Noterbart är att Chelsea lät målvakten Thibaut Courtois slå en straff – som han missade.
Ståhl missade guldet i diskus – säkrar silvret
Daniel Ståhl levererade karriärens näst längsta diskuskast – men snuvades på VM-guldet med två futtiga centimeter. Litauern Andrius Gudzius vann på 69,21 meter, medan Ståhl fick nöja sig med silver.
Läs mer om Ståhl och VM-guldet.
Uppgifter: Klassiska klubben lånar United-talang
Klassiska klubben Leeds missade uppflyttning till Premier League i fjol, trots en bra säsong.Nu ser klubben ut att vända sig mot Manchester United för att stärka spelartruppen inför kommande säsong.
Jag tyckte att det var obehagligt...
LONDON/STOCKHOLM. Hon rev ut sig på 4,50 och missade finalen i stavhoppet.Efter VM-debuten var Lisa Gunnarsson besviken – och förklarade sin gest till kameramannen.– Det var obehagligt, säger Gunnarsson.
Läs mer om Gunnarsson och Lisa Gunnarsson.
Norska protesten: Kan inte vara sant!
LONDON/STOCKHOLM. Det hettade till rejält under andra försöksheatet i damernas 1500 meter. Norskan Karoline Bjerkeli Grövdal löpte i mål på sjunde plats och missade semifinalplats.Då lämnade hon in en protest mot segraren Sifan Hassan.– Hon kom bakifrån och stoppade mig på upploppet, säger Grövdal.– Va? Har hon lämnat in protest mot mig? För vad? svarar Sifan Hassan.
Läs mer om Grövdal och Sifan Hassan.
Danmark klart för EM-final efter straffdrama
Danmark hade spelat fem semifinaler utan att nå final. Men i fotbolls-EM 2017 nådde de rödvita äntligen final. Efter 120 mållösa minuter avgjordes semifinalen mot mästerskapsdebutanten Österrike på straffar. Österrike missade samtliga straffar och Danmark bommade bara en. Totalt vann danskorna straffläggningen med 3–0.
Läs mer om Danmark, EM-final och Österrike.
Jag missade ommålningen av Åhlnsklockan i City
En man hivar sig ned för husväggen på Åhlns i City för att förbereda ommålningen av siffrorna och visarna som jag tyvärr missade för när jag återkom var den nästan klar, men inte helt kanske fullbordas den i morgon. Det såg våghalsigt ut när de tre målarna förberedde ommålningen av Åhlnsklockan på Klarabergsgatan på tisdagen.