Missade

Landslagets Rohdn skadad

Landslagsmittfältaren Marcus Rohdn missade Crotones ligamatch mot Sampdoria. Svensken var tänkt för startelvan men fick en känning på uppvärmningen och deltog därför inte i matchen, enligt webbplatsen Football-Italia.net. Sampdoria vann med 3–0. Marcus Rohdn var uttagen i förra landslagstruppen mot Luxemburg och Nederländerna.
Supermåne och meteorregn – då ska du titta mot himlen
Missade du solförmörkelsen i augusti? Ingen fara, året har flera himlafenomen att bjuda på. Den nattpigge kan se fram emot regnbågsfärgade meteorregn, planeter som möts och årets enda supermåne – allt innan 2017 är slut.
Tingsryd fick drömchans – missade dubbla straffar
Tingsryds AIF fick drömläget att rycka ifrån BIK Karlskoga i hockeyallsvenskan.Men Filip Owesson missade straffen i förlängningen – och sedan förlorade man dessutom den avgörande straffläggningen.

Oskarshamn hade drömläget – missade stora toppchansen

Oskarshamn hade bäddat för hockeyfest.Seriefinal, hemmarink och möjlighet att gå upp i topp i hockeyallsvenskan.Det slutade med att Timrå tog alla poängen och reste hem som tabelletta.
Läs mer om Timrå.
Kläffords sambo kollapsade i TV4 – tittarna såg ingenting
Storfavoriten Chris Kläfford, 28, gjorde juryn mållös. I publiken satt hans sambo Linda Bob Linger, 29, och fick en blackout. Nu berättar hon om kollapsen som tittarna missade. – Jag stod bara och gapade, det var helt sinnessjukt, säger hon.
Läs mer om Linda Bob Linger och TV4.
Svenska Tanja, 23, strandad efter stormen Nate
Tropiska stormen Nate dödade 20 människor när den drog in över Nicaragua, Costa Rica och Honduras.Svenska språkstudenten Tanja Götke, 23, från Hässleholm hamnade mitt i kaoset.Nu är hon strandad i Costa Rica utan pengar att åka hem.– Jag missade flyget på grund av att resan till flygplatsen tog elva timmar i stället för fyra, berättar Tanja på telefon från huvudstaden San Jos.
Svenska Tanja, 23, strandad efter stormen Nate
Tropiska stormen Nate dödade 20 människor när den drog in över Nicaragua, Costa Rica och Honduras.Svenska språkstudenten Tanja Götke, 23, från Hässleholm hamnade mitt i kaoset.Nu är hon strandad i Costa Rica utan pengar att åka hem.– Jag missade flyget på grund av att resan till flygplatsen tog elva timmar i stället för fyra, berättar Tanja på telefon från huvudstaden San Jos.
Forsberg: Granqvist får ta straffarna
Han missade en straff mot Bulgarien, men det är glömt. Nu har Emil Forsberg allt fokus på VM-kvalet mot Luxemburg på lördag. Och han gläds över det stora publiktrycket. – Det betyder väl att vi gjort någonting bra att folk vill komma och se oss, säger det 25-åriga Tysklandsproffset.
Guidetti: Det var en extrem smärta
Lagom till oktobers ödesmatcher för det svenska landslaget är John Guidetti tillbaka i truppen igen.Efter en strålande försäsong åkte svensken på en skada som gjort att han missade inledningen av säsongen.– Det var en extrem smärta, säger John Guidetti.
Läs mer om John Guidetti.
Kvalkramp på Vångavallen – TFF missade drömläget
Trelleborgs FF vacklar när man har drömläge att rycka mot en allsvensk kvalchans.Efter 1-1 mot Varbergs Bois på Vångavallen väntar en nervig höst.– Vi har saker och ting i egna händer, säger tränaren Patrick Winqvist.
Videon avslöjar sanningen om profilernas förhållande
Här är videon som visar sanningen om hur Samir Badrans och Sigrid Bernsons förhållande tog fart – och deras känslor för varandra. Något som alla tv-tittarna missade. Samir Badran delar klippet på sitt Instagramkonto, och skriver: Den visar verkligen från början till slut om våran resa.
Läs mer om Instagramkonto.
Sju läkare missade kvinnans cancer
Den 82-åriga kvinnan sökte hjälp gång på gång under två års tid.Först efter att ha träffat tio olika läkare upptäcktes cancern –som var så långt gången att hon avled kort därefter.Nu kritiseras sju läkare av Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO).
Läs mer om Inspektionen, Omsorg och Vård.
Flyg fick vända – missade passkontroll
Ett flygplan från Oslo till Svalbard var tvunget att vända – för att passkontrollen hade glömts bort. Misstaget upptäcktes när flyget nästan var framme.
Läs mer om Oslo och Svalbard.
H&M missade egna mål för försäljning
Klädjätten H&M redovisar en vinst före skatt på 5 miljarder kronor för perioden juni–augusti, det tredje kvartalet i företagets brutna räkenskapsår. Det var i linje med analytikernas förväntningar. Motsvarande period i fjol var vinsten 6,3 miljarder kronor.
Barcelona räddades av Coates självmål
Barcelona FC hade en tuff kväll mot portugisiska Sporting i Champions League på onsdagskvällen. En händelselös match med flera missade lägen avgjordes till slut – av Sportings självmål.
Läs mer om Sporting.
Polis slarvade bort ännu ett tips inför demonstrationen
Polisen i Göteborg missade inte ett utan två tips inför Nordiska Motståndsrörelsens demonstration i Göteborg förra söndagen, avslöjar ETC Göteborg.– Vi har gjort två misstag här och det är allvarligt, säger Daniel Norlander på polisen till ETC.
Läs mer om Daniel Norlander, ETC och Göteborg.
Svidande kritik mot Transportstyrelsen efter Dieselgate
Efter att Volkswagens utsläppsfusk blev känt har Transportstyrelsen blivit fullständigt handlingsförlamad och inte agerat mot bluffande biltillverkare. Det skriver organisationen Motormännen på DN Debatt. Vi kräver nu att regeringen ser till att Transportstyrelsen skyndsamt tar ansvar och ställer tvingande krav på åtgärder från biltillverkarna, skriver organisationens vd Fredrik Daveby, och frågar sig om Transportstyrelsen vill gå till historien som den myndighet som såg till att Sverige missade sina miljömål. Istället för att själva hantera de drabbade bilarna lämnade Transportstyrelsen
Kipchoge missade världsrekordet i Berlin
Den olympiske mästaren Eliud Kipchoge från Kenya försvarade sin status som världens bäste långdistanslöpare vid Berlin Marathon på söndagen. Kipchoge vann tävlingen, men misslyckades med att slå världsrekordet.
Snöpliga missen när talangen debuterade
Sead Haksabanovic fick beröm efter debuten i West Ham.Men hans två största supportrar missade matchen – eftersom föräldrarna inte visste att sonen skulle spela.– Men jag pratade med dem efter matchen på telefon och de var väldigt stolta, säger den förre Halmstadsstjärnan.
Försöker i Europaderbyt efter anmälningsmissen
Petri Salmela missade att anmäla sin stjärna till Svenskt Travderby.Nu ska Makethemark försöka vinna Europaderbyt istället.- Jag har lagt det tråkiga bakom mig och blickar framåt. Hästen känns grymt fin och jag vill inte byta häst med någon, säger Salmela.
SHL-forwarden skadad – blir borta i flera veckor
Nick Sörensen missade premiären mot Färjestad – och nu kommer beskedet att Linköping tvingas klara sig utan honom i flera matcher.Det bekräftar tränaren Dan Tangnes för Corren.–Från skadetillfället ser det ut som att han missar drygt två månader. Det är en lång tid, säger han till tidningen.
Eddahri frustrerad: Vi bränner för många chanser
AFC tog inte chansen att passera Halmstad i tabellen. Laget är kvar på sista plats efter förlusten hemma mot Sundsvall och närmar sig Superettan allt mer. Efteråt var Omar Eddahri frustrerad över en utebliven straff och alla missade chanser.
Janmarks hälsa är ett mysterium
Mattias Janmark missade hela förra säsongen på grund av skada.Nu är tillbaka i träning - men det är oklart hur han kommer att klara av belastningen att spela.Janmarks hälsa är ett mysterium, skriver Dallas Stars-bloggen Wrongsideoftheredline.
Karlskrona HK – trupp 2017 med betyg på spelarna
Karlskrona HK missade slutspel förra säsongen - här är deras lag i SHL 17/18.Betyg och kommentarer om samtliga spelare och lagdelar i Karlskrona HK.Och hela lagets spelschema i SHL 2017 och 2018.
Läs mer om Karlskrona HK.Och och SHL.